- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Spectre x360 8BS71EA noti.
Streamelni szeretnék vele, Canon DSLR géppel (amit hál' Istennek a nemrég kiadott szoftverrel könnyen meg tudok oldani) és egy kondenzátor mikrofonnal amit egy behringer Xenyx S02 előerősítővel csatolnék a gépre.
Az erősítőről (kábelhiány miatt) úgy szedek le jelet, hogy vagy a MAIN OUT -ról (2db 6,3-as monó jack) hozom le egy sztereó 6,3-3,5 jack átalakítóval, aztán 3,5 profi kábellel amit átalakítok 3,5-es de 3 sávos jackre (ezzel megy a gépbe). Egy rakás munkaórát beletettem. Mindenféle mikrofon beállítást, hangkártya drivert szuszakoltam rajta, de a hibajelenség megmaradt, ami a következő.Vagy éles "csobbanás-zörgés-csorgás- jellegű zaj van rajta (rájöttem hogy ez a windows féle zseniális zajszűrés eredménye) vagy miután levettem a zajszűrést normál sistergős zaj (mint amikor középhullámú rádiózajt hallunk).
Azt sikerült kiszűrni, hogy a gépig jó vagyok, ugyanis (egy usb c-s átalakítóval) rádugtam a telefonomra és ott (hozzávetőlegesen) tiszta volt a hang.
Mondjuk szebb is, windows alatt enyhén torzít.Van ötletetek mivel tudnám megoldani?
Üdv.
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Total Commander
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest