- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Win10 alatt ki lehet valahogy kapcsolni a mikrofon automatikus erősítését?
-
sifaa
csendes tag
Közben kiderült, hogy a keverő 32 csatornát tol át USB-n, amit a Windows még kezel, de az OBS nem tud. A Windows hangbeállításnál az eszköznek 2 beállítása létezik: 32csatorna 16bit, és 32 csatorna 32bit.
Ez az OBS-nél nem működik.
Valahogy össze kéne fésülni 2 csatonrává.Ennek fényében bármilyen segítség?
Létezik valamilyen szoftver, vagy "okosság" erre?
Az eredeti kérdés:
"Nem konkrét mikrofon téma, de van közte hozzá, az OBS topic elég elhagyottnak tűnik...Van egy komoly keverő (QSC TouchMix 30 Pro) amit USB-n összekötöttem egy erős HP laptoppal.
Windows 10 hang bemenetek közt aktív és működő Line in csatornát hiába aktiválom az OBS -ben, a csatorna a szoftveren belül néma marad. :W
Ha tudtok kérlek segítsetek!" -
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Nem konkrét mikrofon téma, de van közte hozzá, az OBS topic elég elhagyottnak tűnik...
Van egy komoly keverő (QSC TouchMix 30 Pro) amit USB-n összekötöttem egy erős HP laptoppal.
Windows 10 hang bemenetek közt aktív és működő Line in csatornát hiába aktiválom az OBS -ben, a csatorna a szoftveren belül néma marad.
Ha tudtok kérlek segítsetek! -
sifaa
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Spectre x360 8BS71EA noti.
Streamelni szeretnék vele, Canon DSLR géppel (amit hál' Istennek a nemrég kiadott szoftverrel könnyen meg tudok oldani) és egy kondenzátor mikrofonnal amit egy behringer Xenyx S02 előerősítővel csatolnék a gépre.
Az erősítőről (kábelhiány miatt) úgy szedek le jelet, hogy vagy a MAIN OUT -ról (2db 6,3-as monó jack) hozom le egy sztereó 6,3-3,5 jack átalakítóval, aztán 3,5 profi kábellel amit átalakítok 3,5-es de 3 sávos jackre (ezzel megy a gépbe). Egy rakás munkaórát beletettem. Mindenféle mikrofon beállítást, hangkártya drivert szuszakoltam rajta, de a hibajelenség megmaradt, ami a következő.Vagy éles "csobbanás-zörgés-csorgás- jellegű zaj van rajta (rájöttem hogy ez a windows féle zseniális zajszűrés eredménye) vagy miután levettem a zajszűrést normál sistergős zaj (mint amikor középhullámú rádiózajt hallunk).
Azt sikerült kiszűrni, hogy a gépig jó vagyok, ugyanis (egy usb c-s átalakítóval) rádugtam a telefonomra és ott (hozzávetőlegesen) tiszta volt a hang.
Mondjuk szebb is, windows alatt enyhén torzít.Van ötletetek mivel tudnám megoldani?
Üdv.
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest