- Milyen egeret válasszak?
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SONY LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- ASUS notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #323 üzenetére
akkor firmware-t / driver-t frissítenék így látatlanban, hátha..
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #321 üzenetére
-
nuke7
veterán
válasz
Speeedfire #319 üzenetére
milyen felvevő program?
Windows hangbeállítások és/vagy felvevőprogram beállítások? -
Speeedfire
félisten
Sziasztok.
Van egy BM-800-as mikrofonom XLR kábellel összekötve egy focusrite scarlett solo-val. Fantom táp bekapcsolva, poti feltekerve, de nagyon halk a felvétel. Mit lehet ezzel kezdeni? -
opr
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy letezik-e olcson olyan mikrofon, ami csak egy relative kis szogbol erkezo hangot vesz fel, es mondjuk egy sima olcso fejhallgatoval ossze tudom dugni?
Az van, hogy van egy kocsi, amibol valahonnan jon idegesito nyiszogo hang. Ezt szeretnem megkeresni, de sajnos siman fullel eleg nehezkes a dolog, ezert szeretnek valami olyan mikrofont, amit oda tudok tartani alkatreszenkent, aztan igy meg tudom keresni, honnan jon a nyiszogas.
Letezik ilyen, ertelmes aron? Hangminoseg gyakorlatilag mindegy.
Probaltam rakeresni, de sajnos az jott ki, hogy vagy nem tudok keresni, vagy nem ismerem a megfelelo szakszot, vagy nem letezik ilyen. -
Geresics
addikt
Sziasztok,
keresnék USB-C mikrofont DJI Osmo Action akciókamerához.
Adapterrel tele a világháló, de én adapter nélkül szeretném megoldani... -
pruzsi
őstag
Üdv!
Keresnék egy olcsó mikrofont,állványra lesz rakva. erreŐket néztem ki:
Superlux E205U
BEHRINGER C-1
Superlux E205UMKII
LEWITZ C100USBvagy más ebben az árban ami jobb?
-
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
60-100 eurós ársávban keresek mikrofont, amiben segítségeteket kérem. Feature-ök tekintetében nem vagyok igényes, de legalább egy ki-be kapcsoló gomb legyen rajta
A lényeg a kiváló, tiszta hangminőség és hogy lehetőleg minél kevesebb külső zajt vegyen fel. Otthon, a nappaliban fogom használni, ami alapvetően csendes (kivéve amikor elmegy a mentő a ház előtt
), de nincsen spéci hangszigetelt helyiségem. Felhasználás: podcast, voice over, Discord.
Egyáltalán megéri ilyen "barbár" körülményekhez 60-100 eurós mikrofont venni, vagy fogjak egy olcsóbb példányt? Eddig egy noise cancelling-es szimpla fejhallgató mikrofont használtam, amivel alapvetően meg vagyok elégedve, de túl érzékeny a számtól való távolságra.
-
Laprasi991
aktív tag
Üdv!
Vettem egy ilyen mikrofont [link] hogy a telefonnal tudjak interjúkat felvenni, de elég rövid a kábele. Bármilyen jack hosszabbítót használhatok hozzá, vagy csak a 4 tűst?
-
LW
őstag
válasz
sutyesz96 #305 üzenetére
Samson Go Mic és Samson C01u pro megérik minden forintjukat. Go Mic-et használom, nem beszarás az eredmény, de adott áron nagyon jó.
Érdemes az elhelyezést alaposan átgondolni. Reklám: Hifi miatt nekem volt otthon több Audioquest Jitterbug-om is. Érdemes az USB mikrofonokhoz használni, szignifikáns javulást hoz. Hifi grade (Paul Pang V2) USB kártya is, de az árban annyi, mint a nagyobbik mikrofon. -
nuke7
veterán
válasz
sutyesz96 #305 üzenetére
nézd meg a videómat szerintem (logout / youtube) de röviden szerintem samson go-mic nagyon jó mindenes mikrofon és nem is drága, én is ezzel kezdtem
-
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Nem olyan rég kezdtem el streamelni rendszeresen, és szeretnék egy kis upgradet. A konfig egész korrekt összeállítás, így az már adott, viszont a Razer fejhallgatóm mikrofonja vállalhatatlan.
Milyen mikrofont lenne érdemes egy kezdőnek megvenni? -
CB
senior tag
Aktuális még. Első körben azt szerettem volna megtudni, hogy hogyan működhet a dolog, mármint az, hogy a háttérben szól a zene, mert zenére sportol a csapat, a lányom meg közben fejmikrofonba mondja az utasításokat.
Találtam már ilyen szetteket, ami egy fejmikrofon, egy felcsatolható egység, és egy vevő.
Na, ezt a vevőt nem tudom még, hogy hogyan, és mihez lehet kötni.
A másik kérdés, hogy milyen árkategóriát érdemes megvenni. -
CB
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, miként, milyen néven keressek olyan mikrofont, amit fejre lehet rögzíteni.
Lányomnak kellene, mert sport oktató, és munka közben szétkiabálja a hangszálait.
Valamilyen bluetoothos megoldásra lenne szükség, amit valahogy hozzá lehetne párosítani egy hangszóróhoz, tehát minél egyszerűbben megoldva.Köszi.
-
szabo.csabi
tag
Hasonló célokra (is) illetve elsődlegesen mobiltelefonnal szeretnék hangot (előadások, workshopok kisebb-nagyobb termekben) rögzíteni minél jobb minőségben, kérlek adjatok tanácsot hogy mit és hol érdemes keresnem, mire érdemes figyelnem, stb.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, nem tudom mi célszerűbb.
Nem szánnék rá nagy összeget, profi eszköz vásárlása nem indokolt de természetesen jó lenne egy jó ár/érték arányú kütyüt találni! :-)
Köszönöm!
-
Salak
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok javasolni olyan, ingre/polóra csiptethető vezeték néküli mikrofont, ami USB-vel csatlakoztatható a számítógéphez és "élőben" közvetít hangot?
Prezentációkhoz lenne rá szükségem, amikor az élő közvetítés fut a számítógépről, az előadó viszont a teremben sétálgat.
Köszi előre is!
-
Lacko32
tag
Szia!
Pozi az nagyon nagyon közeli a mikrofonhoz, köztünk a táv kb. 1m. (Nem valami sok, tudom)
Érzékenység le van véve. Egyébiránt már össze-vissza lett tuningolva a gyikrofon, 2 féle program van egymásba tolva, szóval finomhangolás megy, viszont most "megjavult" cimszóval valami történni fog...
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Pályakezdőként jön ez a remekbeszabott kérdés, amire úgyis tudjuk a választ, de a remény...
Vásárolva lett stream célra egy Auna CM003-as mikrofon, hozzá egy Behringer TUBE Ultragain Mic 200-as előerősitő. Kábelek jó minőségűek!
A történet a következő: párom szeretne játszogatni mr. Twitchen, azonban én, az öldöklő állat hangja belehallatszik a felvételbe. Véres verejték folyik a szomszéd asztalnál, a sirás, kiégés szélén állás, stb.Orvosolható-e valamilyen módon az én hangom szűrése, vagy karton dobozból kéne "Ezt a keritést" felépiteni.
Ötleteket, javaslatokat nagyon köszönjük, természetesen interaktiv lenne a buli, ami tipp jön, azonnal tesztelésre kerül!
-
Sziasztok,
Mac-hez keresek USB-s mikrofont, Skype hívásokhoz. Szeretném ha valami diszkrét holmi lenne, esetleg a monitor talpa alá helyezhető. Maximum 3-4 ezret szánnék rá... Javaslat?
Köszi!
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy vettem egy Sony MDR-ZX660AP fejhallgatót amit játékokhoz használnék.
A probléma az, hogy a mikrofon nem működik rajta windows 10 alatt, egyszerűen bármit csinálok.
Egy darab 3,5-es jack va rajta gyárilag, ezért a neten ajánlott 2jack apa és 1 jack anya adaptert vettem hozzá, pont ilyet.
Próbáltam az audió driverben is beállítani a mikrofont, de semmit sem csinál, érzékeli, hogy be van dugva a kábele, de ennyi.
Szerintetek mi lehet a gond? Vagy mivel próbálkozzak még, hogy működésre bírjam? -
kasa85
őstag
válasz
lancellott #290 üzenetére
LW nek köszönd
Övé az érdem!
Azért köszi a kedvességed -
nyugis777
csendes tag
Sziasztok!
Véletlen sikerült kikapcsolnom a mikrofont, és most nem tudom, hogy tudnám visszakapcsolni.
Tudna valaki segíteni?
A Vezérlőpultban a Hang ablakban van olyan, hogy Felvétel fül és ott sikerült letiltani, csak most meg nincs mikrofon és nem tudok mit kijelölni, hogy tudjak módosítani a beállításán.
Hogy tudnám visszaállitani a mikrofont?
Köszi előre is. -
LW
őstag
válasz
lancellott #286 üzenetére
Szia!
Két vonal szintű bemenetre van szükséged.
Jack mikrofonokkal:
1: Alaplapi + kieg. hangkártya (alaplapi handicap lesz az egyik versenyzőnek)
2: Két azonos típusú hangkártya PCI-ban vagy PCIE-ben
3. Két azonos típusú USB hangkártya+1: Két azonos típusú USB mikrofon
+1: Két csatornás audio interfész (Focusrite scarlett 2i2) + 2 darab XLR mikrofonDani
-
LW
őstag
Szia!
Ha tényleg csak a hangodat szeretnéd rögzíteni egy dinamikus mikrofont érdemes vásárolnod szerintem. Az említett tartományon belül Samson Q2U (usb) egy opció. Még egy állvány is belefér 40e-be.
Youtube-on több tesztanyagot megtalálsz róla. Közel kell bele beszélni, viszont kisebb a lehetséges háttérzaj, mint a kondenzátorosnál.
-
lancellott
tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot így itt kérdezem meg...Egy számítógépre szeretnék két mikrofont kötni, de úgy, hogy azt a gép is két hw-nek vegye.. tehát a jackes megoldás elvileg ki van lőve. Konkréltan egy Karaokee programhoz kellene (Ultrastar Deluxe) amin belül két eszközt szeretnék beállítani, hogy duett is menjen.. Tehát nem az a lényeg, hogy hallható legyen a két mikrofon, hanem, hogy a program érzékelje mint két különálló eszközt, ugyanis pontozza az előadást. Hogyan tudnám ezt megoldani? MSI X99A Xpower lapom van. A teljes config a profilomban megtalálható.
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy a mikrofonom mindent vesz a bélmozgásomtól kezdve a 4m re fekvő nagynéném horkolását is
Olyan mikrofon kéne,mely szűri a külső hangokat!
Csak azt vegye amit bele suttogok,és ne a 4m re lévő horkolást!
Bélmozgást csak viccnek szántam mivel Youtuberkedéshez nem épp kulturált
Na szóval olyasmi kéne ami nem kerül iszonyat sokba max 40 e ft a max amit kidobok rá,és lehetőleg ne vegyen 2m en távolabb zajt ami horkolás mint a vaddisznó,vagy nagybátyám beszéde kint a folyosóról be a szobába ,mert elég idegesítő mikor horror játékkal játszom csöndben van a game azt közbe hrrrrrr hang meg röfögéssel a háttérben.
Bocsi a nem mindennapi megfogalmazásért .
A lényeg csak is a hangomat vegye,és ne a háttér zajt ami nem jó stream közben.
Még csak az hiányozna játszanák egy könnyfakasztó játékkal,és nagybátyám nagy munkáját a klotyóról hallanák
Köszi a segítséget,és tényleg olyan segítsen aki ért hozzá,és ne legyen felesleges kess kidobás a cuccosért!
BUÉK mindenkinek !
Ja igen GSP-350 Fejhallgatóm van.
Alaplapi hangkártya,de ha utána néztek USB külső karija van a fejhallgatónak.
Persze vettem zsineget is ami az alaplapiba bele megy.
Eladtam a Xonar U7 hangkarimat amit bántam,de ez van.
Köszönöm előre is a segítséget.
Császtok ! -
Myers
senior tag
válasz
Fitzgerald #283 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy valamilyen usb-s lesz.
De most már ott tartok, hogy talán webkamerát veszek. -
Myers
senior tag
Úgy látom, hogy ez nem egy pörgős topik.
De azért hátha.
Melyiket lenne érdemes venni? Jack dugósat, vagy usb-set?
Az usb-shez gondolom kell driver, azt meg egy idő után elfelejtenek csinálni. Hasonlóan jártam a logitech webkamerámmal. Már win7-hez sem volt hozzá driver, pedig nagyon jó mikrofon volt rajta.Vagy egy mikrofon annyira egyszerű eszköz, hogy driver sem kell hozzá?
-
zol71
tag
Hali.
Van 1 usb fejesem amin nincs mikrofon némító gomb, kapcsoló. Van-e olyan szoftver ami minden alkalmazás alatt fut és mondjuk a monitor jobb sarkán egy ikonra kattintva tudnám némítani tehát akár játék kőzben is.
zoli -
Fitzgerald
veterán
Blue Yeti Blackout + Far Cry 5 pc bundle 41900 az Alzán Black Friday alkalmából.
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez megér ennyit? Vagy van olcsóbb és jobb alternatíva? Ts-re lenne használva és kellene ez a karos kialakítás, mert az asztalom mindig tele van.
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok, adott egy Xonar DX, de igazából usb hangkártyával is csinálja a következőt. Van egy jack splitter kábel ami egy 4 polusu anya jack-bol csinál 2 stereo papát. Ha ezt bedugom a fejhallgató kimenetbe és a mikrofon bementbe (csak a kábelt) az output jelet veszi a mikrofon. Elinditok egy zenét vagy youtube videot és nyomok egy voice recordot felveszi, pedig csak az Y kábel van bedugva a fejhallgató nincs. Ez úgy derült ki hogy mindenki hallotta Discordon mit hallgatok. Már próbáltam mindent,de semmi. Letiltottam az összes ki/bemenetet, kipróbáltam másik hangkártyán, alaplapin is, de mindig felszedi a jelet, de csak ha közösítve van a kábel. Ha olyan fülest dugok be amin külön van az audio és a mic akkor nem. De mivel a legtöbb headset már 4 polusu jack-el jön és splitterrel, így gyakorlatilag mindig fenn áll a hiba.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
YouTube csatornáról álmodozó barátnőmnek keresek ajándékba egy olyan mikrofont, amivel bátrabban elkezdhetné karrierjét
Egyszerű beszéd felvételére kellene, nem zenéről/éneklésről van szó.
A keret kb. 10-15 ezer forint.
-
Dimaj
aktív tag
Melyik a legjobb mikrofon a piacon 30.000ft ig bezárólag ?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
[AudioProbe Spartan A] interface-hez keresek asztali mikrofont, átlag kb fél méter távolságról beszélnék bele, és csak beszédhez használnám.
Kölcsönbe kaptam kipróbálásra egy [Shure SM48] mikrofont, ez sajnos nem vált be, mert énekmikrofon, és ezért csak nagyon közelről rögzít megfelelő hangerőn, fél méter távolságból használva még minden létező hangerőt maxra tekerve se rögzít szinte semmit a beszédből (ha jól értem, nem erre a felhasználásra való).
Sokan ajánlották a [Neewer NW-800]-at, a vele rögzített hangfelvételek alapján tetszik is, és az ára is szimpatikus. A default kábele viszont 3.5mm-es jack csatlakozóval végződik, nem XLR-el. Ha ezt a mikrofont választom, pontosan hogyan kéne az interface-hez csatlakoztatnom ? Használhatom egy sima XLR-XLR kábellel, és a "+48V Phantom Power" kapcsolót konstans tartsam bekapcsolva ?
Illetve ha tudtok 10-15 ezer Ft-ig bezárólag bármi más mikrofont ajánlani, természetesen azt is megköszönöm.
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #273 üzenetére
A mikrofonod leges legvégén lévő fém rész az menetes ?, mert amennyiben igen úgy egy ilyen https://www.muziker.hu/soundking-de017 menetes adapterre van szükséged amit bele csavarsz a mikrofon állványodba, és ha ezzel meg vagy akkor a mikrofonodat meg bele csavarod ebbe a menetes adapterbe amit felrögzítettél a mikrofon állványodra, megpróbálom érthetően leírni ez az átalakító adapter segít neked abban hogy a mikrofonodat a végénél fogva amennyiben a mikrofonod végén-alján van menetes rész úgy azt fel tudd csavarni rá, így a rögzítése a mikrofonodnak biztos hogy fix lesz, viszont kellene egy olyan állvány ami nem műanyag hanem fém mivel az nehezebb így jobban megtartja a mikrofonodat, de amúgy ha a mikrofonodat nem kengyelbe teszed, hanem mint leírtam menetes adapterrel rögzíted a mikrofon tartó állványodhoz akkor én a helyedben egy mikrofon kart vennék, amit simán feltudsz rögzíteni az asztalod szélére, és ezen kívül rengeteg pozícióba tudod mozgatni a mikrofonodat, és sokkal stabilabban tartja a mikrofonodat is https://mikrofon-allvany.arukereso.hu/auna-malone-st-1-2-p413781465/ itt ez a mikrofon kar jól látható ahogyan rajta van az a kengyel ami a mikrofont tartja ami a kar fém részébe van bele csavarozva ami fényes, na most elhagyható a kengyel úgy hogy a kengyelt leveszed akkor ha a mikrofonod alja menetes, és a belinkelt adaptert belecsavarozod a mikrofonod menetes aljába majd azt a kar fém részébe csavarod, és kész stabilan tartja a mikrofonodat, viszont abban az esetben ha a mikrofonod alján nincs menet, úgy kell a kengyel mert csak így tudod rögzíteni a mikrofonodat, ez a kengyel tuti hogy megfelelő és jó lenne a te Shure mikrofonodhoz https://www.muziker.hu/shure-a57f
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #271 üzenetére
Figyelj nekem Auna mikrofonom van ennek is van nem kicsi súlya, nekem mikrofon kar van. biztosan nem a drágább fajtából, mert 30 000 Ft volt a mikrofon, a mikrofon kar, és a popfilter, ismerősöm 25 000 ft-ért vette meg ugyan ezt egy kivétellel hogy ő fekete szét nyitható asztali állvánnyal kérte, szét nyitható elég jól a 3 lába, és a magassága is állítható, ő popfilterrel együtt használja és elmondása szerint neki stabilan meg áll az asztalon, szóval erre én csak ennyi tudok mondani, persze ha fémből van az jobban megéri, mert nehezebb, van súlya így stabilabban áll az asztalon, még kevésbé van meg arra az esély hogy felboruljon az állvány a mikrofonoddal. https://mikrofon.arukereso.hu/auna/mic-900-v2-p382141243/
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Random Aliexpress-es állványt átmérő alapján mennyire érdemes keresni ? Nagyon gagyik, vagy tudják ugyanazt, mint egy 5-ször annyiért árult "márkás" állvány ? Van a mikrofonnak súlya bőven, nem tudom mennyi anyagot raknak a kínai állványokba (a Trust-é sem éppen egy betonbunker, nem nehéz fellökni).
Alin 1-2 ezer Ft-ért látok olyanokat, amik állításuk szerint részben fémből vannak, magyar hangszerboltokban pedig ahogy nézem, ilyen 5-10 ezer Ft-ból jönnék ki (többnyire külön kéne kengyelt és lábat vennem, ha jól látom). Merjek az olcsók között keresni, vagy érdemesebb erre egy kicsit többet költeni ?
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #268 üzenetére
És mondjuk itt van egy asztali szép mikrofon tartó állvány https://mikrofon-allvany.arukereso.hu/alctron/sm501-p413798411/, és választol egy az előző válaszomban belinkelt mikrofon tartó kengyelt, kengyelből van olcsóbb is, és meg van oldva a problémád.
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál #268 üzenetére
Neked egy ilyenre lenne szükséged, egy ilyen mikrofon tartó kengyelre https://www.muziker.hu/ld-systems-dsm-45-b de persze van olcsóbb is ugyan ezen az oldalon, tudsz választani, a kengyelt feltudod fogatni az asztali mikrofon tartódra, vagy akár a mikrofon karra is, majd olyan módon behelyezed a mikrofonodat a kengyelbe hogy a kengyel két részén van két kis fül, azt egyszerre össze nyomod, becsúsztatod a mikrofonodat, majd egyszerűen csak elengeded a két kis fület, ami éppen annyira beszorítja a mikrofonodat, hogy az stabilan benne legyen, de természetesen annyira nem szorítja meg hogy a mikrofonodba kárt tegyen.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
[Shure SM48]-hoz tudtok esetleg valami jó asztali állványt ajánlani ? Az asztalon álló, lábas megoldás érdekelne, valami [ilyesmi].
A [Trust Starzz] állványába belepróbáltam (azt váltaná le), de az sajnos egy hajszálnyit szűk neki (nagyon az elején tudja csak megfogni, úgy pedig a súlya miatt nem tartja rendesen).
Nem ragaszkodom az 5.000 Ft-os "márkás" megoldásokhoz, ha tudtok valami megfelelő átmérőjű noname állványt, az is tökéletesen megfelel.
-
Jano 87
csendes tag
Van egy AUNA MIC 900-am fehér színben és két gondom van vele 1 miután a jelszinteknél beállítom a mikrofon hangerejét 100-ról leveszem 88-ra nem tudom azt csinálni hogy alkalmaz és ok, mert az alkalmaz rész az halvány, csak az ok-ra tudok rámenni, akkor úgy marad 88-on, de amikor a speciális résznél kiválasztom a mintavételi gyakoriságot akkor persze az alkalmazra rá tudok nyomni majd az ok-ra, de akkor a beállított jelszín át áll vissza 88-ról 100-ra, és aztán hiába állítom be vissza a jelszíneknél a mikrofon hangerejét 100-ról 88-ra az később újra magától vissza áll 100-ra, bármivel próbálkoztam eddig nem lettem vele előrébb !. 2 mit tehetnek azért hogy a mikrofon alap zaja, mert van neki, főleg ha a hangereje 100-on van hogy az ne legyen hallható a Live Streambe ?. És ha számít akkor Windows 10 Pro 64-bit-et használok.
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Új fülest kaptam, konrétan ezt a hephaestus II, a hangzása 10/10, de a mikrofon része halk, gyenge.
Gamer füles, tudom olcsó, de nem lehe,t, hogy valamit be kell állítani hozzá ?
Letöltöttem a drivert hozzá, de nem jutottam előbbréb vele.
Windows 10 op.Valaki tud valamit mondani ?
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van valami értelmes mikrofon 5 ezer alatt?
Követelmény annyi, hogy ne kelljen feltétlenül közel lenni hozzá, viszont ne vegyen fel mindent. -
spark9
újonc
Sziasztok! A következő problémában szeretnék segítséget kérni. Van egy Trust gxt 330 xl endurance mikrofonos fülesem. Mikor teamspeaken használom és zenét hallgatok/ hangos a játék a mikrofonom aktiválódik és a többiek is hallják ezt. A sztereó mixelés le van tiltva, a mikrofonnál az eszköz figyelése szintén. Újra raktam a drivert is (Realtek HD, win 10-es op rendszer) Van valami ötletetek hogy mi lehet a gond? Illetve amennyiben valakinek van/volt ilyen mikrofonos headsetje volt hasonló gondja? Mert ha a füles alapból ilyen akkor nem túráztatom magam ezen.
A válaszokat, segítséget előre is köszönöm szépen!
Szép napot nektek!
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok
Milyen mikrofont tudnátok ajánlani, olyanax 20k- így, amit 2,5-es jack-re csatlakoztatni? Bár gondolom, átalakítani is lehet 3,5-ről, mert egy milc géphez kellene csatlakoztatni. Ha lenne rajta olyan csati, mint ami a fényképezőgépek tetején van a vakuhoz.Köszi
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Hétvégén egy hangárban lesz egy kisebb rendezvényünk és sajnos a hangosító visszamondta az utolsó pillanatban...
Tudnátok ajánlani vezeték nélküli mikrofont, vagy mikroportot (utóbbi jobb lenne) a következőkhöz:
- Hatótáv kb 20-30 méter nyílt terepen
- Effektív használattal tudja a 2-3 órátLétezik-e ilyen eszköz, amit ajánlanátok is 20.000 Ft körül, vagy inkább alatt?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Aron989
csendes tag
[link] Ez?
-
Aron989
csendes tag
Sziasztok! Twichelni szeretnék és nem tudom,hogy milyen mikrofon illetve erősítő szükséges hozzá, meg úgy kb semmit nem tudok.. Szóval ha valaki körül írná nekem,hogy mire lenne szükségem azt megköszönném!
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok.
Mikrofont keresek, ami a visszhanggal is jól elbánik.
Ár formájában nem tudok konkrétat mondani, de azért 15e forintnál több ne legyen.
Zajcsökkentés kell, illetve egy idejüleg akár 10-en is beszélnek és valaki távolról-valaki közelről, így ezeket a hangokat is vegye.Köszi!
-
Lunky88
tag
Köszi a segítséget! Ezen én is gondolkodtam, csak abban nem voltam biztos hogy az amazon térítené a költségeket. A számlán amit küldtek az áll hogy "Amazon EU S.à r.l.- Luxembourg" szóval akkor elvileg Luxemburgba kell majd visszaküldenem, de felveszem velük a kontaktot és majd úgyis kiderül gondolom.
-
Hunner
senior tag
Ha az amazonon vetted, az amazonnal intézd el a garanciális ügyedet. Nyiss egy support ticketet és kérdezd meg mi a menete. Azt hiszem ha sold by amazon vagy fullfilment by amazon volt a termék neve mellett akkor az amazon minden költségedet téríti. Persze előre ki kell fizetned a szállítást, de ha leadod az igazolást hogy mennyi pénz volt, elutalják neked, ha jogos a követelésed. Illetve megírhatod nekik hogy mennyi a termék értéke illetve mennyi lenne a kalkulált garanciális ügyintézés, lehet hogy küldenek neked egy újat inkább. Ha további kérdésed van az amazonnal való kommunikációról, akkor a ph-s amazon topikban szívesen látunk
-
Lunky88
tag
Helyzet jelentés... Reklamáltam a gyártónál. Ők azt mondták küldjem el és ha bebizonyosodik hogy rossz a mikrofon, akkor kicserélik. Egy a bökkenő, hogy Kaliforniába kéne visszaküldeni, ami ahogy nézegetem a postai díjszabásokat, legalább 13 ezer ft-ot kóstálna... Ja és a gyártó csak a visszafelé szállítás költségeit állja, az oda utat persze nem. Most el kell döntenem hogy megér-e ez nekem ennyit, vagy használom tovább ezzel az idegesítő hibával a mikrofont...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest