Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraven54
aktív tag
Sziasztok, adott egy Xonar DX, de igazából usb hangkártyával is csinálja a következőt. Van egy jack splitter kábel ami egy 4 polusu anya jack-bol csinál 2 stereo papát. Ha ezt bedugom a fejhallgató kimenetbe és a mikrofon bementbe (csak a kábelt) az output jelet veszi a mikrofon. Elinditok egy zenét vagy youtube videot és nyomok egy voice recordot felveszi, pedig csak az Y kábel van bedugva a fejhallgató nincs. Ez úgy derült ki hogy mindenki hallotta Discordon mit hallgatok. Már próbáltam mindent,de semmi. Letiltottam az összes ki/bemenetet, kipróbáltam másik hangkártyán, alaplapin is, de mindig felszedi a jelet, de csak ha közösítve van a kábel. Ha olyan fülest dugok be amin külön van az audio és a mic akkor nem. De mivel a legtöbb headset már 4 polusu jack-el jön és splitterrel, így gyakorlatilag mindig fenn áll a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest