- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko32
tag
Szia!
Pozi az nagyon nagyon közeli a mikrofonhoz, köztünk a táv kb. 1m. (Nem valami sok, tudom)
Érzékenység le van véve. Egyébiránt már össze-vissza lett tuningolva a gyikrofon, 2 féle program van egymásba tolva, szóval finomhangolás megy, viszont most "megjavult" cimszóval valami történni fog...
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Pályakezdőként jön ez a remekbeszabott kérdés, amire úgyis tudjuk a választ, de a remény...
Vásárolva lett stream célra egy Auna CM003-as mikrofon, hozzá egy Behringer TUBE Ultragain Mic 200-as előerősitő. Kábelek jó minőségűek!
A történet a következő: párom szeretne játszogatni mr. Twitchen, azonban én, az öldöklő állat hangja belehallatszik a felvételbe. Véres verejték folyik a szomszéd asztalnál, a sirás, kiégés szélén állás, stb.Orvosolható-e valamilyen módon az én hangom szűrése, vagy karton dobozból kéne "Ezt a keritést" felépiteni.
Ötleteket, javaslatokat nagyon köszönjük, természetesen interaktiv lenne a buli, ami tipp jön, azonnal tesztelésre kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged