- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Elsősorban előadások, workshopok és hasonló kisebb volumenű (1-2 fő előadó vagy előadó + moderátor) összejöveteleket, rendezvényeket rögzíteném Redmi Note 10 Pro mobiltelefonommal vagy Nikon D750 DSLR fényképezőgépemmel, s ehhez rendeltem egy Boya BY-WM8 PRO-K2 szettet. Rengeteg videót megnéztem YouTubeon, s azok alapján ez tűnt a legpraktikusabb és legjobb választásnak.
Azonban nem vagyok szakmabeli, a választott mikrofon szett specifikációit, paramétereket és jellemzőit nem egészen értem; hogy mi mit jelent, mire jó pontosan és mely érték a jó / jobb az adott paraméter tekintetében. Bárhogy kerestem, nem találtam ezekre vonatkozó leírást.
Segítenétek kérlek, hogy hol találhatok ilyesmit? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a választott mikrofonból mit és milyen módon tudok kihozni?
Érdekelne még, hogy mi a különbség az UHF és 2.4 gHz működési elvek között; hogy a jellemzői, paraméterei alapján a Boya BY-WM8 PRO-K2 típust pontosan milyen célokra tudom használni, milyen eszközökhöz tudom csatlakoztatni, milyen minőségű nyersanyagot tudok rögzíteni vele különböző eszközökhöz csatlakoztatva, milyen utómunkával jár egyik vagy másik opció, stb.
Köszönöm, ha időt szántok a válaszra! :-)
-
szabo.csabi
tag
Hasonló célokra (is) illetve elsődlegesen mobiltelefonnal szeretnék hangot (előadások, workshopok kisebb-nagyobb termekben) rögzíteni minél jobb minőségben, kérlek adjatok tanácsot hogy mit és hol érdemes keresnem, mire érdemes figyelnem, stb.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, nem tudom mi célszerűbb.
Nem szánnék rá nagy összeget, profi eszköz vásárlása nem indokolt de természetesen jó lenne egy jó ár/érték arányú kütyüt találni! :-)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- XPEnology
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest