- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok!
Elsősorban előadások, workshopok és hasonló kisebb volumenű (1-2 fő előadó vagy előadó + moderátor) összejöveteleket, rendezvényeket rögzíteném Redmi Note 10 Pro mobiltelefonommal vagy Nikon D750 DSLR fényképezőgépemmel, s ehhez rendeltem egy Boya BY-WM8 PRO-K2 szettet. Rengeteg videót megnéztem YouTubeon, s azok alapján ez tűnt a legpraktikusabb és legjobb választásnak.
Azonban nem vagyok szakmabeli, a választott mikrofon szett specifikációit, paramétereket és jellemzőit nem egészen értem; hogy mi mit jelent, mire jó pontosan és mely érték a jó / jobb az adott paraméter tekintetében. Bárhogy kerestem, nem találtam ezekre vonatkozó leírást.
Segítenétek kérlek, hogy hol találhatok ilyesmit? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a választott mikrofonból mit és milyen módon tudok kihozni?
Érdekelne még, hogy mi a különbség az UHF és 2.4 gHz működési elvek között; hogy a jellemzői, paraméterei alapján a Boya BY-WM8 PRO-K2 típust pontosan milyen célokra tudom használni, milyen eszközökhöz tudom csatlakoztatni, milyen minőségű nyersanyagot tudok rögzíteni vele különböző eszközökhöz csatlakoztatva, milyen utómunkával jár egyik vagy másik opció, stb.
Köszönöm, ha időt szántok a válaszra! :-)
-
szabo.csabi
tag
Hasonló célokra (is) illetve elsődlegesen mobiltelefonnal szeretnék hangot (előadások, workshopok kisebb-nagyobb termekben) rögzíteni minél jobb minőségben, kérlek adjatok tanácsot hogy mit és hol érdemes keresnem, mire érdemes figyelnem, stb.
Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli is, nem tudom mi célszerűbb.
Nem szánnék rá nagy összeget, profi eszköz vásárlása nem indokolt de természetesen jó lenne egy jó ár/érték arányú kütyüt találni! :-)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi