Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano 87
csendes tag
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
Figyelj nekem Auna mikrofonom van ennek is van nem kicsi súlya, nekem mikrofon kar van. biztosan nem a drágább fajtából, mert 30 000 Ft volt a mikrofon, a mikrofon kar, és a popfilter, ismerősöm 25 000 ft-ért vette meg ugyan ezt egy kivétellel hogy ő fekete szét nyitható asztali állvánnyal kérte, szét nyitható elég jól a 3 lába, és a magassága is állítható, ő popfilterrel együtt használja és elmondása szerint neki stabilan meg áll az asztalon, szóval erre én csak ennyi tudok mondani, persze ha fémből van az jobban megéri, mert nehezebb, van súlya így stabilabban áll az asztalon, még kevésbé van meg arra az esély hogy felboruljon az állvány a mikrofonoddal. https://mikrofon.arukereso.hu/auna/mic-900-v2-p382141243/
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest