Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VGA hiba
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
Sziasztok!
Vettem amazonról egy Blue Yeti USB mikrofont. A hangrögzítéssel nincs is problémám, de mivel ez a mikrofon hangkártyaként is működik, rádugtam a headsetemet (van rajta jack aljzat). Na ilyenkor marhára hangos, zúgó hangot produkál rajta pl. játék vagy zenehallgatás közben. Egy Hyper-X Cloud-ról van szó egyébként, de próbáltam másik fülessel, azzal is ugyanez a hibajelenség jön elő. 64 bites Win 10-et használok. Próbáltam már másik usb porthoz csatlakoztatni, drivert újratelepíteni, de nem vezetett eredményre. Végül kipróbáltam tesóm gépén és ott is ugyanezt műveli, szóval akkor gondolom a mikrofonban keresendő a hiba.
Ami érdekes, hogy az első néhány nap még hibátlanul működött, aztán egyszer csak úgy döntött hogy zajos lesz a drága... Ja és mivel amazonról vettem, így nem igen fogom tudni kicseréltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest