- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blacktrap02
újonc
Sziasztok!
A régi gépemnél volt egy olyan problémám hogy videóban halk voltam. Bementem a Vezérlőpult-Hang-Mikrofon-jelszint és felvittem az erősítést ilyen 50 re. Na akkor szinte kiabáltam DE nagyon búgott. Beletörődtem és most ittvagyok az ÚJ GÉPEMNÉL és UGYANEZ a baj. Az a fura hogy Ozone Rage st headsethem van és ugye abbol ha kihuzom a mikrofont(szvl mintha fejhallgato lenen) akkor videoban ugyanugy bug. Ha a gép hátuljábol kihúzom a mikrofon kábelét akkor meg teljesen semmi zugás....és még egy fura dolog. Amikor felviszem a mikrofonon a jelszint erősítést akkor valami iszonyatos bugás van még videón kivül is. Valaki segítsen mert nagyon idegesítő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózatokról alaposan
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Direct One (műholdas és online TV)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest