Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV tunert vegyek?
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi
csendes tag
Szia,
Nekem majdnem volt gariztatás (Surface Pro). Miután megkapta a type-covert (kb 3 hetesen), a harmadik-negyedik használat után már nem érzékelte a billentyűzetet.
Ami nagyobb probléma volt, hogy a tollat sem. A windows is csak "touch-screen"-nek látta a képernyőt, a "pen" az eltűnt. Emellett nem működött a hardveres windows gomb sem, bár ez annyira nem érdekelt.
Teljesen legyalult hard-reset sem segített, hasztalan volt a teljes lemerítés/egyéb rá-voodoo-zás, így már szinte biztos voltam benne, hogy hardveres probléma.
Találtam pár srácot MS fórumon, akiknek hasonló gondja volt, ebből nagyrészük visszakocogott MS store-ba, és rögtön kicserélték nekik egy másikra.
Beszéltem indiával is, ott is az volt a konklúzió, hogy ez garis csere.Ugye nálunk innen a balkánról ez egy picikét macerásabb, de annyira azért nem vészes: csak kell egy ismerős osztrák címmel, neki kell kijuttatni és oda hozza-viszi az MS UPS-el, átvállalt szállítási költséggel.
(Az én gépem UK, az enyémet oda vitték volna akárhonnan, ahol van support)Le volt már minden beszélve osztrák ismerőssel, UPS szállítási idővel, már majdnem teljesen bedobozolt surface-el, és már beletörődtem, hogy másfél hétre kiesik a gép.
Ekkor egy orosz srác beírta az MS fórumra, hogy érdemes lenne megpróbálni egy picit agresszívebb lemerítéssel, mert az megold mindent.Nagyon nem hittem benne, de miután kilőttem registry-ből a win8 akku biztonsági szarjait (low-critical battery), 10%-nál rányomtam valami erőforrászabáló játékot, aztán mikor meghalt, hagytam egy fél napig és mikor újra bebootolt, tényleg helyrejött a mocsok. Volt megint toll, billentyűzet, windows gomb, beépített malájkuva funckció, így mégsem lett gariztatás

Ha valakit érdekel, akkor itt vannak a story részletei.
Ez volt kb. két hónapja, azóta minden pöpec, pedig dolgoztatom ezerrel.
Nálam simán bevált 4-in-1 gépnek (desktop, laptop, tablet, JEGYZETFÜZET!
, rohadtjó, hogy akármikor felszkeccselhetek bármit és reccenésmentesen pörgeti a félmillió soros excel-eket és megvan mindenem egy helyen.Üzemidő sem vészes, bár az új szériával jövő akksis billentyúzetet majd valószínűleg megkapja, de sztem nem váltok a haswell-es utódra.
Ha gyakorlati kérdésed lenne még, tedd fel nyugodtan, bántóan kevés itthon a pro tulaj, pedig remek ketyere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, rohadtjó, hogy akármikor felszkeccselhetek bármit és reccenésmentesen pörgeti a félmillió soros excel-eket és megvan mindenem egy helyen.