Új hozzászólás Aktív témák
-
fluidpwn
tag
Eddig nem igazán érdekelt a Surface (Pro), de a napokban valahogy eszembe jutott és elkezdtem olvasgatni róla. Eddigiek alapján akár egy 3in1 gép is lehet (asztali, notebook, tablet).
Az elképzelésem a következő lenne:
-Ha asztali gépként szeretném használni akkor lerakom az asztalomra, kihajtom a támaszt, rákötöm a monitort (display port), rácsatlakozok a BT billentyűzet és egeremmel. (?)
-Ha hordozni szeretném akkor pedig magától értetődő.Első sorban az érdekelne, hogy monitorra kötve, FullHD felbontásban mennyire lenne használható/stabil a gép. Illustrator, Photoshop és egyéb alapvető dolgokra kellene. Film, játék nem érdekel.
A másik pedig a Windows 8 jelenlegi állapota. Mennyire stabil, igényes, használható, praktikus?
Ami miatt megfogott a gép az egyértelműen a 3in1 funkció (elképzelésem szerint) és nyomásérzékenység.
Ami nagyon taszít az az OS. Úgy érzem nagy csalódás lenne OS X ről Windows-ra váltani és csak bánnám az egészet. Ez az egyetlen dolog tart vissza és a fent említett stabilitás/használhatóság kérdése.Gondolom lassan jönnek új Surface-k új generációs Intel procikkal amit egyértelműen ki kellene várni és a W8.1-et is érdemes lenne.
Olvastam, utánajártam, de érdekelne konkrét tapasztalat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- sziku69: Szólánc.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videó stream letöltése
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Lenovo Tab M8 tokkal
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest