- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Report: Microsoft Launching 8-inch Surface RT Device In June For US$249-299
Érdekes lenne, ha builden ezt osztogatnák már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
joebacsi
csendes tag
surface pro-t lehet tapizni valahol itthon?
-
danilla
őstag
-
pzstm
titán
nah most már lehet róla beszélni:
Outlook 2013 RT coming to Surface RT – and moreiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
Khelben
nagyúr
Üdv, a Surface RT tud egyszerre kezelni bluetoothos egeret és billentyűzetet? Feleségemnek veszek egyet netezgetni viszont az érintős billentyűzet (touch coverrel adják) szerintem nem fog bejönni neki.
-
pzstm
titán
szerintem igen,bár egyszerre nem volt még lehetőségem próbálni. Twitteren kérdezz rá, tuti válaszolnak (Surfacet és @MicrosoftHelps-et rakd bele)
-
n_gery
csendes tag
Van egy eladó Surface Pro 128 GB-os készülékem.
Ajándékba kaptam, de nekem nem tetszik. Angol töltője van, de az átalakítót is adom hozzá.
Az árat megbeszéljük, érdeklődni privátban. -
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu -
Crytek
nagyúr
Nincs valami lista azokról a játékokról amik pc-sek és futnak a Surface-en is?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
pzstm
titán
Elég kellemes árak már ezek:
-
NGA
addikt
-
Dave™
nagyúr
A tegnapi nap szert tettem egy 64GB-os RT-re touch coverrel, vadi újan, innen a fórumról. A 99 ezer Ft szerintem baráti ár volt érte, eddig minden nagyon tetszik, bár még szoknom kell pár dolgot. Pl. a csempék átrakosgatása elég nehézkesen megy, először le kell húznom kicsit, aztán lehet oldalra? Illetve a dropboxban sehogy sem tudok rájönni, hogyan lehet letölteni egy filet, csak megnyitni sikerült (RT-s alkalmazás). Ha ebben tudna valaki segíteni, azt megköszönném!
-
Dave™
nagyúr
Ez rendben van, szeretem meg használom is a SkyDrive-ot, de a cégnél dropboxot használunk, tehát nekem erre kell megoldás. Ott a webes felület, tudom, de reméltem, hogy az app is tudja valahogy. Akkor majd talán ha fejlesztenek rajta még egy kicsit. A SkyDrive alkalmazás is le tudja menteni a fileokat, nem lehet az olyan nehéz...
-
Dave™
nagyúr
Használattal előnis jött pár kérdés: nektek is csinál máha olyat, hogy akadozik a zenelejátszás? Használat közben, véletlenszerűen. Ritkán ugyan, de van, hogy nem reagál a start gomb mefnyomására - illetve rezeg egyet, de nem ugrik a startra.
-
Dave™
nagyúr
Utánaolvasgattam hátha lehet gyorsítani kicsit, mert azért sokszor érezni belassultnak. Kiderült, hogy igen, méghozzá számottevő mértékben: lásd ez a videó.
Van pár olyan dolog, amit már megtettem, pl. az eléggé értelmetlen (ARM-en...) defender kikapcsolása, a logolás/hibajelentés kikapcsolása stb. Egyelőre még nem ennyire gyors, de érezhetően javult a dolog. Hidegindítással érezhetően lassabb, de miután már el voltak indítva az appok, jelentősen gyorsabb. Van más is, akinek van ilyen vagy hasonló tippje?
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
kicsit más megközelítésből:
On the bright side: Last 6 mo. MS sold more Surface tablets than Nintendo sold Wii U'siPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Tessenek igényelni, hogy kishazánkban is legyen Surface
-
fluidpwn
tag
Erősen gondolkozok egy Surface Pro vásárlásán. Ha lenne valaki aki rendelkezik/rendelkezett ilyen készülékkel és válaszolna pár kérdésemre azt megköszönném. (privát)
-
fluidpwn
tag
Eddig nem igazán érdekelt a Surface (Pro), de a napokban valahogy eszembe jutott és elkezdtem olvasgatni róla. Eddigiek alapján akár egy 3in1 gép is lehet (asztali, notebook, tablet).
Az elképzelésem a következő lenne:
-Ha asztali gépként szeretném használni akkor lerakom az asztalomra, kihajtom a támaszt, rákötöm a monitort (display port), rácsatlakozok a BT billentyűzet és egeremmel. (?)
-Ha hordozni szeretném akkor pedig magától értetődő.Első sorban az érdekelne, hogy monitorra kötve, FullHD felbontásban mennyire lenne használható/stabil a gép. Illustrator, Photoshop és egyéb alapvető dolgokra kellene. Film, játék nem érdekel.
A másik pedig a Windows 8 jelenlegi állapota. Mennyire stabil, igényes, használható, praktikus?
Ami miatt megfogott a gép az egyértelműen a 3in1 funkció (elképzelésem szerint) és nyomásérzékenység.
Ami nagyon taszít az az OS. Úgy érzem nagy csalódás lenne OS X ről Windows-ra váltani és csak bánnám az egészet. Ez az egyetlen dolog tart vissza és a fent említett stabilitás/használhatóság kérdése.Gondolom lassan jönnek új Surface-k új generációs Intel procikkal amit egyértelműen ki kellene várni és a W8.1-et is érdemes lenne.
Olvastam, utánajártam, de érdekelne konkrét tapasztalat is.
-
addikt
válasz fluidpwn #344 üzenetére
Mivel mini displayport van rajta, ezért még FullHD felbontás felett is tökéletes külső monitoron. Ezzel alapból nem lenne baj, csak a DPI ugye nem lehet különböző a külső és az integrált kijelzőn. Elvileg a 8.1 ezt megoldja majd. Ami miatt én többet is eladtam már belőle, az a felbontás. Ekkora kijelzőn borzalom a FullHD, semmit nem látni rajta, ha DPI-t növelsz, akkor meg szétcsúsznak az alkalmazások. Sajnos közelében sem jár a Windows ilyen téren az OS X-nek. Amúgy a performancia nagyon brutál, bőven meghaladja egy átlagos üzleti gép teljesítményét is. A kijelző hibátlan, van olyan, mint egy retina display, továbbá a tollal való használat borzasztóan kényelmes. Van remény, hogy lesz Haswell procis belőle, de még semmi sem biztos. Jelen állapotában 4-5 órát bír az akksi, nem tudom pontosan mennyit segít ezen majd az új proci. Egy viszont biztos, én nem tudtam 3 in 1-nek használni, de még kettőnek se.
-
fluidpwn
tag
-
NGA
addikt
-
danilla
őstag
Már csak pár nap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs