Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu
-
Khelben
nagyúr
Üdv, a Surface RT tud egyszerre kezelni bluetoothos egeret és billentyűzetet? Feleségemnek veszek egyet netezgetni viszont az érintős billentyűzet (touch coverrel adják) szerintem nem fog bejönni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Asztalos klub
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest