Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu
-
Khelben
nagyúr
Üdv, a Surface RT tud egyszerre kezelni bluetoothos egeret és billentyűzetet? Feleségemnek veszek egyet netezgetni viszont az érintős billentyűzet (touch coverrel adják) szerintem nem fog bejönni neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pánik a memóriapiacon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Google Chromecast topic
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest