Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Na nekem is megérkezett az RT. Első benyomások jók, az asszonynak is tetszik. Meglepően jól használható az érintős billentyűzet, azt hittem, az egyből megy a kukába, ehhez képest valószínűleg azt fogja használni hozzá. Kicsit lassabb, mint egy notebook (oldalbetöltések pl), de persze tabletként kell kezelni és akkor nincs gond vele. Érdekes, hogy a microsoftos wireless egeret simán kezeli, de az ugyancsak ms billentyűzetet nem ismeri fel.
Szóval konyhai gépnek netezgetni, facebookozni, gyerekeknek játszani jó lesz, főleg miután sikerült flasht is varázsolni rá és megy az egyszervolt.hu -
pzstm
titán
szerintem igen,bár egyszerre nem volt még lehetőségem próbálni. Twitteren kérdezz rá, tuti válaszolnak (Surfacet és @MicrosoftHelps-et rakd bele)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest