Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Elég jó gép lett a Surface 3, nem csodálom hogy az ARM/RT vonalat nem vitték tovább. Megkapjuk ugyanazt az akkuidőt és egy jóval rugalmasabb rendszert, a toll támogatás is dícséretes. Remélem lesz majd 8" változat is idővel, bár épp most rendeltem egy Nvidia Shield-et
.
-
32 GB w/ touch cover (feketevel). Ha lesz. Mert egyelore nem mukodik ez a f*s. Akkora katyvasz az egesz store, hogy csak na. Mar fel sem sorolom, miket tapasztaltam.
Teny, hogy a Google szolgaltatasai elsore nem tunnek olyan integraltnak, de valojaban sokkal simabban mentek ott a dolgok.
Valoszinuleg varok vele par napot, akkorra megjavul talan a Store - meg lehet, hogy elmegy a kedvem a vasarlastol
....
na, kozben sikerult. Ez is jo, a nyelv fekete
Surface with Windows RT
Price: £479.00
Quantity: 1
Status: In process
Pre-Order Boxed Shipment
Language: 32 GB with Black Touch Cover
Pre-Order 26/10/2012 -
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana
Bár utólag szoftveresen elintézhető
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple TV eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest