Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Helló srácok, lenne egy hatalmas gond.

Betegeskedő Pro 3-masom fogta magát, és feldobta a papucsot: nem bootolt eddig sem néha (esetek 0,001%-a), viszont az esetek jelentős részében "késleltetve", fél-5p elteltével kezdte az SSD-ről az operációs rendszert betölteni. Ezt követően a rendszer sebessége normális volt, semmit sem lehett rajta észre venni.
Tegnap előtt este alvóból felkeltve a gépet unexpected store exception bsodt kaptam, mondom biztos csak az SD kártya miatt, lehet kontaktos volt.
Ma reggel viszont arra ébredtem, Surface Pro UEFI setup. Remek mondom. Windows telepítő be, és az első dolog ami szemet szúrt, az hogy csak a pendrive GPT-s. Utána jött a szívroham: 58GB (vagy ilyesmi érték) az SSD mérete, amit ír a DISKPART.
Fene egye meg hogy nem telepítettem fel HDSentinelt.

Srácok mi lehet a baj? Segítsetek kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest