Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Ezt a bakolás elleni védelmet én sem értem pontosan!
A bank hivatalos online oldala adott. Maximum ha valamilyen nem kívánatos levélben jön egy olyan info az álbank oldallal, akkor arra rákattint a user és beszívja a dolgot. De, ugye alap, hogy ha van a bankomnak egy hivatalos oldala, akkor azt minimum elmentem a böngészőben a könyvjelzők közé és csak azt használom, illetve nem nyitok meg ilyen leveleket sosem!
Első probléma kizárva!
Második, hogy valamilyen adatlopó program fut a háttérben ami ellopja a banki adatokat begépeléskor.
Ha jól tudom a Netbank védelmek úgy működnek, hogy a bank oldala védett böngészőben nyíliik meg! Ez rendben is van, de ettől még az adatlopó ellophatja a billentyűzet leütések alapján a belépési adatokat! Erre volna megoldás egy virtuális billentyűzet.
A Kaspersky pl. ezt tudja. A többit nem tudom, mert nem próbáltam.Szóval, itt igazából csak az adatlopó programok okozhatnak igazán problémát, ha a user nem birka és nem ül fel minden csaló ímélnek.

Egyébiránt pedig már nem elég csak begépelni a jelszókat a banki oldalakon! Van plusz okosság mint a Te esetedben is amivel hitelesíteni kell az infokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest