Hirdetés
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Most kicsit zavarban vagyok.Mindenhol ezt az online bankolok és kell védelem az online bankoláshoz beírásokat olvasom.
Valaki ecsetelné, hogy milyen extra és különleges cucc kell az online bankoláshoz ?Én az OTP nél bankolok már egy jó ideje. Ott a belépéshez kell egy
- Azonosító
- Bankszámlaszám
- jelszó
Beírása. Ha ezzel megvagyok akkor kapok egy kódot vagy QR olvasóval azonosítanak. Ha akód helyes vagy a smart bank szolgáltatásban a QR olvasóval beolvasom akkor enged belépni

Sztem ehhez nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Ha win10 van a gépen akkor már vannak olyan védelmi technikák mint smart screen ami igazán az edge böngészővel hatásos .A Fall creator update ben meg a Defender már fejlődött annyit, hogy ahogy Plag mondta előttem Bőven elegendőnek kell lenni értelmes géphasználat mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest