Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz wody21 #36479 üzenetére
Sztem egyszerűbb lenne bevinned a mintaboltba rákérdezni, valszeg ingyen ránéznének.
Obi fw-t frissítetted már? Ilyen hibáról még nem hallottam, pedig külföldi fórumokon még abból is mekkora balhét kavartak/-nak, hogy valami júzer elvileg "az asztalról" "leejtette" az E-M1-ét 12-40-nel, és az utóbbi eltört. Nem mintha ez más gyártókkal nem történne meg, de ebből most mégis balhét csapnak.Levy: E-M5? hjah, baj az van vele bőven. Se 1/8000, se wifi, se FF szenzor, és még csak nem is elég olcsó... milyen gép már ez. Komolyra fordítva: hátsó gombok nyomáspontjára / ergonómiájára panaszkodnak, ezt leszámítva típushibát nem hallottam, nagyon sikeres váz. Friss hír, hogy sok év után először nyereséges az Oly fotós ága, s ez szvsz nagyrészt az OM-D sorozat sikerének köszönhető.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
sphe
senior tag
válasz wody21 #25850 üzenetére
Azért azt is vedd észre, hogy az rx100 leméretezett képe mellett az xz-2 más színnel, de már kb. ugyanazt a CA-t adja, sőt...
több a zaj már alap iso-n, kevesebb a dinamika, magasabb iso-n a Sony teljesen elveri.
Nincs nyertes.
Itt a pana lx7-et kellene a sony mellé tenni, olyan van esetleg? -
HÁZIGAZDA
válasz wody21 #25488 üzenetére
ott a fuji x100, azon sincs ekv. 50 mm. meg egyáltalán, miért kell minden fókusztartományt tutira lefedni? pláne, ha van ekv. 35 és 85 mm, miért biztos, hogy kell az 50-es is? és miért olyan hülyeség, hogy ha már megvan ez a kettő, akkor nem azonnal irány a bolt a harmadikért, hanem megpróbál az ember élni nélküle? és miért extrém dolog az egy év?
megannyi kérdés
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Marseille199
senior tag
válasz wody21 #20784 üzenetére
Föhh, ilyen tré a Canon valóban?
Ez vicces. Ma ödémakettővel kellett repróznom, az Af nagyon felejtős, (105/2.8 ultrasonic makróról van szó), a mf meg nagyon ugrálós, finom beállítás a papírra kínszenvedés
Benneleszekatévében, majd két hét múlva az M1-en a Kortárs c műsorban.Oktatómmal forgattak egy riportot és én voltam a háttérdíszlet, repró közben. Majd linkelem, ne röhögjetek ki
"Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto
-
t72killer
titán
válasz wody21 #20784 üzenetére
Aranyos. Bár pár nagy játékos kimaradt a buliból (OMD, G5, GH2-3). Nekik biztos derogált a banda (a fujit meg a leicát bepalizták, és mégis eljöttek)
#20785: hja, a GX1 után megértettem, hogy a milc-eknek miért a shutter-shock az egyik legnagyobb szívfájdalma. Gondolom más könnyebb mft váznál sincs ez másképp.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest