Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trlala

aktív tag

válasz asdf_ #99565 üzenetére

A fotózás egy drága réteghobbi. Érzésem szerint a hobbisták túlnyomó többségének elég lenne egy mai csúcsmobil képminősége. Monitoron nézegetve mindenképp. Ebbe magamat is beleértem. Persze vannak speciális esetek (makro, madarászás stb.) amihez a mobil kevés, bár itt sem a képminőség a szűk keresztmetszet, hanem a spec. lencse - még. Évente/kétévente elkap a gépszíj és a javából hívatok elő nagy méretben, az a falra kerül.
    Szeretem kézbe fogni a technikát, és játszadozni. Ennyi.

• yle_greg

aktív tag

válasz asdf_ #99565 üzenetére

" sőt, lassan felnő egy generáció, ami azt sem tudja, hogy mi az"

És tényleg. Ahogy apáink gyerekkorát a rádió határozta meg, miénket pedig a tévé, és nem a rádió, úgy a mi gyerekeinket már nem a tévé hanem az internet "neveli", és a mobilja az elsődleges használati tárgy, a fényképező (legyen bármilyen), az számára egy olyan céleszköz, mint nekem az ecset és a vászon. Minek tanuljak rajzolni, ha van fényképezőgépem? :-(

De azért van még szerintem hely beugrásra. Sokan akarnak többek lenni, mint amik. Ezek az emberek kifejezésre vágynak, részint másoktól (de jó géped/verdád van, haver) részint saját magától (ez a kép de jó lett, bakker, kinyomtatom vagy beteszem háttérnek, hogy mindig lássam milyen ügyes voltam). A vágy megvan bennünk, ráadásul mivel ez technikai "sport", ezért a harácsolás és a férfias f4sz, akarom mondani az én obim másfél stoppal erősebb, bibí méregetésre is simán lehet marketingkampányt tervezni. "A rendszerben egyedülálló, kívételes rajzolatú, ..."

Új hozzászólás Aktív témák