Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trlala
aktív tag
A fotózás egy drága réteghobbi. Érzésem szerint a hobbisták túlnyomó többségének elég lenne egy mai csúcsmobil képminősége. Monitoron nézegetve mindenképp. Ebbe magamat is beleértem. Persze vannak speciális esetek (makro, madarászás stb.) amihez a mobil kevés, bár itt sem a képminőség a szűk keresztmetszet, hanem a spec. lencse - még. Évente/kétévente elkap a gépszíj és a javából hívatok elő nagy méretben, az a falra kerül.
Szeretem kézbe fogni a technikát, és játszadozni. Ennyi. -
yle_greg
aktív tag
" sőt, lassan felnő egy generáció, ami azt sem tudja, hogy mi az"
És tényleg. Ahogy apáink gyerekkorát a rádió határozta meg, miénket pedig a tévé, és nem a rádió, úgy a mi gyerekeinket már nem a tévé hanem az internet "neveli", és a mobilja az elsődleges használati tárgy, a fényképező (legyen bármilyen), az számára egy olyan céleszköz, mint nekem az ecset és a vászon. Minek tanuljak rajzolni, ha van fényképezőgépem? :-(
De azért van még szerintem hely beugrásra. Sokan akarnak többek lenni, mint amik. Ezek az emberek kifejezésre vágynak, részint másoktól (de jó géped/verdád van, haver) részint saját magától (ez a kép de jó lett, bakker, kinyomtatom vagy beteszem háttérnek, hogy mindig lássam milyen ügyes voltam). A vágy megvan bennünk, ráadásul mivel ez technikai "sport", ezért a harácsolás és a férfias f4sz, akarom mondani az én obim másfél stoppal erősebb, bibí méregetésre is simán lehet marketingkampányt tervezni. "A rendszerben egyedülálló, kívételes rajzolatú, ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest