Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Flakonos sürített levegő vagy porszívó. Csak a kondikra és társaikra kell vigyázni, hogy ne szippancsa be őket :DDD
Végszükség esetén előfordul a zuhanyos megoldás, de legalább 2 napig száradni hagyom utána a cuccot, és összeszerelés előtt még hajszárítóval átmegyek rajta. Persze az elemet kiszedem az alaplapból.
Proci mellett házventi kifele, lent, elöl ház venti befele. Ennyi. Házam meg nagytorony. Tápom meg vargáné 400W :DDD -
Tithian
őstag
Egyik fórumtársunk némi elvetemült extrém-házmodding után nemes egyszerűséggel lemosta az alaplapját, azt állította, hogy megy, aztán eltűnt.
Volt ez a ''belehánytam a gépbe'' topikban.
Sűrített levegővel aműgy szoktak gépet tisztítani.
Én speciel a biciklipumpa + nagy levegő + lószőrös ecset + rongy/törlőkendő módszert alkalmazom, szeretek gyengéden bánni a géppel. -
Monya78
veterán
Szerintem sok a hőmérséklet a házikódban!!!
Nekem is AMD2000+ procim van, rajta egy Spire wishperrock 4, ami inkább a csendességről /20dB/ mint a hűtéséről híres, + egy minimális tuning, alap helyzet kint hőmérséklet 21 Fok ebben az esetben a proci 34 fokos, 100% terhelés után 38 Fokos. :D
kiegészítő házhűtés nincs, csak az egyik oldalfal van levéve...
Amikor elfog a csendességi láz a VGA passzivon fut, ez előbb mutatott proci hűtést 5V-ra rakom /durván semmi hang nincs/ ebben az esetben a proci alap 44 fok, 100% terhelten 51 fok. De így nem szivesen járatom! Nekem soknak tünik az a 51 fok is!!!!!!!!! vagy nem ??? -
Jester.c
aktív tag
Olvasok itt egész kultúrált hőmérsékleteket :)
És azt vettem ki az egészből, hogy nálam meleg van. (Bontott ház oldal, két ház venti, egy be, egy ki, proci 53°C, az É-i híd bordája meg lehet vagy 65°C nem lehet hozzáérni)
2000+ Tbred tuning nélkül, @1.63V, meg vmi ECS alaplap (L7VTA asszem).
Akkor ez most nem jó, igaz :F
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Szerintem meg jó dolog, hogy a neve fenntmarad. Vagy hát nem is ő az.... :) Mert az én ninkem MasOyama nem csak simán Oyama :) vagy MOyama vagy Masutatsu Oyama.
-
Detox_85
tag
válasz
raven10011 #30 üzenetére
Ki a nagy harcművész? :DD
-
Detox_85
tag
válasz
raven10011 #23 üzenetére
Megintelek egy shido-ra, a morgós smájliért.Ellenfeled vezet egy Koka-val. :DDD
-
Flashy
veterán
válasz
raven10011 #24 üzenetére
folynak kiserletek olyan anyagokat talalni amik minel magasabb homersekleten szupravezetove valnak, azt hiszem mar -100 korul vannak. erdekes lenne ha elernenek olyan homersekletet ami mar elerheto, ha nem is szobahomerseklet de pl -30 folott.
-
raven10011
senior tag
-
-
c.zsolti
őstag
Szerelj be rendszerhűtőt. Nem egy nagy összeg, viszont sokat számít.
Nekem alul nyomja befelé egy venti 5V-on(ez leginkább a vinyómnak tesz jót kb. -5C), a táp alatt egy szívja kifelé, ez 12V-os.
2000-nél nagyobb fordulatút szerintem ne rakj be, mert az már elég hangos.
A sys temp. nálam még soha nem ment 35C fölé.( most 25C) -
_Volkovy_
nagyúr
#1-re válaszolva:nálam 27 fok van,fontos a jó szellőztetés.Ugyebár a léghűtésnél annyál jobb a hatásfok,minél alacsonyabb a levegő hőmérséklete a házban.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
raven10011 #18 üzenetére
Masutatsu Oyama
-
-
A_M_D
tag
Nekem zárva 27!
-
-=Ghost=-
őstag
olyan okos kis telcsim van hogy van rajta egy converter 2 nevezetű progi
amivel mindenféle értékből lehet minden mást csinálni... (ésszerű kereteken belül... C ből nem tudok km-ert kihozni :)) )
és ha kiszámolom mennyi is az a 0 fahrenheit
akkor aszonnya nekem hogy -17.778 celsius
tehát a -200 hoz köze sincs...
bocsi mellékinfó de gondoltam megemlítem...
mert nem mindegy hogy -20 vagy -200
ezé a -20ba még nagynezehezen meg lehet élni. nade -200 :Y -
MasOyama
őstag
Ugy értettem, hogy a mostani nem sok? Ha leveszem a ház oldalát akkor 29C az alaplap, és 39C a proci, ha rajta van, akkor 38C az alaplap, és 49C a proci, alapon. De ha használva is van, akkor 40C az alaplap, és a proci 57-ig is felkúszik... :) Nem sok?
-
Flashy
veterán
hulye kerdes, hát minél kevesebb. de ne legyen azért 0 alatt sokkal :)
-
MasOyama
őstag
Mennyi lenne az ideális hömérséklet egy zárt házban? Mert nekem még nincs rendszerhütőm, és nyáron van mikor felmegy 40C-ig, de most is 37C körül van.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest