Hirdetés
Aktív témák
-
Monya78
veterán
Annyit tudok hogy a proci hűtő alját csak 1-2 mp-re lehet megfogni mert tűzforró, a cipset hűtő dolga érdekes legalább 2 mm trutyi van rajta ami nem biztos hogy elszállítja a hőt, ez csak a húzásnál érdekes amúgy /majd be is irok az ECS topicba/ memória szinte nincs húzva...
Ja előbb elírtam a progi nevét MBM-nek hívják, ott be lehet állítani hány foknál kapcsoljon ki a proci :D -
Monya78
veterán
Kipróbáltam tartósabban járatni a SpireWishperrock IV-et 5V-on, amikor felment a hőmérséklet 60 fokig, /játékban 15perc szükséges hozzá/ vagy kilépet a progiból, vagy lefagyott. :DDD
-
Monya78
veterán
Szerintem sok a hőmérséklet a házikódban!!!
Nekem is AMD2000+ procim van, rajta egy Spire wishperrock 4, ami inkább a csendességről /20dB/ mint a hűtéséről híres, + egy minimális tuning, alap helyzet kint hőmérséklet 21 Fok ebben az esetben a proci 34 fokos, 100% terhelés után 38 Fokos. :D
kiegészítő házhűtés nincs, csak az egyik oldalfal van levéve...
Amikor elfog a csendességi láz a VGA passzivon fut, ez előbb mutatott proci hűtést 5V-ra rakom /durván semmi hang nincs/ ebben az esetben a proci alap 44 fok, 100% terhelten 51 fok. De így nem szivesen járatom! Nekem soknak tünik az a 51 fok is!!!!!!!!! vagy nem ???
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Bitcoin topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest