Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ez nem rossz ötlet, mármint akkor lehet, hogy továbblépnék és vennék valami x-t10-et vagy x-e2-őt... ezzel csak annyi a problémám, hogy natív fixekre sosem fogok annyit költeni, amennyibe a fujinon obik kerülnek, meg akkormár ha megkockáztatom a szenzorstabit, ott van x-t10 árban az e-m10 is, amihez már jó áron lehet kapni további optikákat... igaz itt lemondhatok az ooc jpg-ről, oly-val is rawozni kell, még ha keveset is
Szal vissza az elejére egy pillanatra... eredileg két opció volt:
- vagy veszek valami nagyon olcsó pici gépet montizni, ami belefér egy váztáskába a kabát és a szendvics mellé. A táskákra példa: [link] [link]
- vagy veszek egy valamivel drágább még mindíg kisméretű milc-et, amivel tudok koncertfotózni is, mivel ennek a bandának meg ennek a fesztiválnak (amit szintén ez a banda szervez) 80%-ban én vagyok a fotósa. Ez az opció természetesen akkor játszik, ha az együttes állná a szettem árának mondjuk a felét... ha nem állják, akkor valszeg veszek egy kiskompaktot és fotós nélkül maradnakSzóval utánna kell nézzek, hogy van-e olyan bringás váztáska amibe belefér egy kisebb milc kit és meg kell kérdezzem a bandát, hogy beszállnak-e a vásárba. Sajnos nagyon kevés olyan táska van, ami szélességben több, mint 80mm, mert ugy-e pl egy x-t10 a legkisebb kitobival 80-85mm vastag... Sőt, eddig nem is láttam olyan váztáskát, a legszélesebb, amit találtam az 60mm. Sajnos az nem játszik, hogy szétszedve rakjam el, ahhoz túl gyakran veszem elő egy kép erejéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- F-Secure termékek
- További aktív témák...
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 Is STM és Canon EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 Is objektívek
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Canon EF-M 55-200mm IS STM objektív, gyári dobozában, Canon ET-54B napellenzővel
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest