Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
Muerte68 #52673 üzenetére
Azért 170K-ért most az LX100 szerintem olyan masina ár/értékben, amit odamerek tenni 1-2 MILC mellé. Írom én ezt úgy, fullra nem értek hozzá! Tudom hogy a cserélhetőség opció, de azért ne feledjük hogy egy jó üveg megit jópár 10e Ft, és ha azt a vázba beleszámolod, már nem biztos hogy jól jársz... Én meg 170K-ért olyan üveget kapok hogy jó napot kívánok!
Szóval azért amikor először gondolkodtam új gépen, első gondolat: tükrös, mert az a jó! 1 év alatt sokat kupálódtam, és rájöttem hogy azért egy váz+kitobi nem hozna olyan szintet amit nekem megérne. Aztán jött a MILC világa... EM10 a szívem választottja lett volna. Majdnem megrendeltem... De mikor megtudtam hogy egy fényerős fix obi 60K (használt v új nem tudom), kiröhögtem. Táska, üvegekre vigyázni.... Áhh nem jó nem jó... Maradt a kompakt világa... LX100 lett a győztes...Drága gép, de így most akciósan tökéletes vásár, és hoz egy kellő szintet.
A fentiek totális magánvélemény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- F-Secure termékek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest