- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
mrmarkus #51603 üzenetére
Szia mrmarkus!
Köszi a választ. Nézegettem én is ezeket, de a VF-3 -nál csak az XZ-1-et említi az XZ-2-őt nem. Volt olyan blogtárs másikon, aki azt írta, hogy ő megvette és azonnal működött, nem kellett még a firmware-t sem frissíteni. Hát nem tudom, sajna nem egyértelmű és ahhoz képest drága. Az Eby-on van kimondottan XZ-2-re is jelezve 28.000.- ért, dehát mire átjön, addig felmegy az ára. Most van ingyenes szállítás is, de a vám és az Áfa nagyon megnyomja. (ez utóbbi különösen a 27%-al).Ha ajándékba hozatom, akkor is szúrópróba szerűen kinyitják. Tényleg valahol ki kellene próbálni, hogy biztosra menjen az ember nehogy feleslegesen vegye meg.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged