Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igazából nincs semmi tapasztalatom az LX-7-el, anno filóztam rajta, de aztán a XZ-2-őt vettem meg.
Teljesen elfogadom, amit írsz, igazad van, én csak azt írtam, hogy lehet benne valami, hogy elégedetlen egy átlagember a csúcs kompakttal egy dslr után, mert én is ezt tapasztaltam.
Volt egy 1100D-m kit obival, nem volt annyira istenkirály, de elégedett volt vele a feleségem, aztán odaadtam neki az XZ-2-őt, és másnap ki akarta dobni, velem együtt Nem állított záridőt, nem nézte az ISO-t, mindkét gépen ugyanannyit állítgatott, és mindkét gépet egyformán kezelte, szóval nekem ez az összehasonlítás is életszerű. Kint napon tényleg szépeket lőtt az XZ-2, de bent nem sikerült ugyanez, hol tiszta piros volt a gyerek arca, hol teljesen homályos, és, vagy szellemképes, nem emlékszem már minden részletre, csak, hogy nem volt jó.
Nem akarok/akartam vitát generálni ezzel, csak olvasva a sok negatív hozzászólást, leírtam Z_Katinak, hogy én értem, mit akar, és megértem a problémáját Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...