- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz
icecave #37846 üzenetére
Igaz, TZ30-asom nincs, viszont TZ25-ösöm van, azzal kapcsolatos adatokkal tudok szolgálni, sok különbség szerintem nincs a testvérmodellek között, de viszonyítási alapként talán hasznos lehet számodra.
Teljesen sötét helyen fotóztam kb 2 méter távolságra, 5 MP-es felbontáson, P módban, minden beállítás automata volt és a képvisszanézés ki volt kapcsolva.
A vaku 2 mp alatt tölt fel, egymás után folyamatosan fotózni pedig 3 másodpercenként lehet. Amíg tölt a vaku, addig nem lehet fókuszálásra kényszeríteni a gépet, viszont ha vakutöltés közben nyomva tartja az ember az exponálógombot, akkor a vakufeltöltődés után egyből elkezd fókuszálni, majd exponálni (így mértem a 3 mp-et). Van lehetőség vakusorozatot készíteni, ekkor a képméretet automatikusan visszaveszi 3 MP-re és kb 5 mp alatt készít 5 darab képet (természetesen ekkor visszaveszi a vaku teljesítményét). Ha be van állítva a képvisszanézés funkció, akkor aközben sajnos nem tölt a vaku, csak miután visszajött a kereső utána kezd el tölteni.
Remélem azért tudtam valamennyit segíteni ezzel
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged