Új hozzászólás Aktív témák

• HardSanyeee

őstag

válasz icecave #37846 üzenetére

Igaz, TZ30-asom nincs, viszont TZ25-ösöm van, azzal kapcsolatos adatokkal tudok szolgálni, sok különbség szerintem nincs a testvérmodellek között, de viszonyítási alapként talán hasznos lehet számodra.

Teljesen sötét helyen fotóztam kb 2 méter távolságra, 5 MP-es felbontáson, P módban, minden beállítás automata volt és a képvisszanézés ki volt kapcsolva.

A vaku 2 mp alatt tölt fel, egymás után folyamatosan fotózni pedig 3 másodpercenként lehet. Amíg tölt a vaku, addig nem lehet fókuszálásra kényszeríteni a gépet, viszont ha vakutöltés közben nyomva tartja az ember az exponálógombot, akkor a vakufeltöltődés után egyből elkezd fókuszálni, majd exponálni (így mértem a 3 mp-et). Van lehetőség vakusorozatot készíteni, ekkor a képméretet automatikusan visszaveszi 3 MP-re és kb 5 mp alatt készít 5 darab képet (természetesen ekkor visszaveszi a vaku teljesítményét). Ha be van állítva a képvisszanézés funkció, akkor aközben sajnos nem tölt a vaku, csak miután visszajött a kereső utána kezd el tölteni.

Remélem azért tudtam valamennyit segíteni ezzel :)

Új hozzászólás Aktív témák