- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
válasz
goldister #149599 üzenetére
Szia
Én is pár hete érdeklődtem egy 6700 XT csere miatt, nekem egy be quiet Pure Power 11 500 W hajtja. Érdekességképpen berakok egy képet a teljes rendszerem fogyasztásáról gaming alatt (közvetlenül a konnektról felvett telj.):
Teljes GPU utilizationnél 300-320 Watt között mozog a telj.felvétel (ez pont RDR2 volt azt hiszem, előtte meg Overwatch2, ott fps korlát volt). Power spike-okat nyilván nem tudom kimérni, de úgy gondolom nálam még azokkal együtt sem mehet nagyon 400 W fölé.
Konkrétam a te tápodat nem ismerem, várj még meg valaki hozzáértőt, de szerintem a teljesítménnyel nem lesz probléma. -
goldister
tag
Sziasztok! Van egy ilyen konfigom:
CPU: Intel I5-12400F
RAM: 2x16gb 3600Mhz DD4 Kingston Fury
Alaplap: MSI PRO B660M-P DDR4
VGA: Geforce 1060 Gaming X 6G
Táp: FSP Hyper K PRO 500 500W 80+A vga-t le akarom cserélni egy SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT-re. Szerintetek kibírja a tápegység? Vagy újat kell vennem?
Próbáltam egy-két netes kalkulátort, de valamelyik azt írja, hogy elég valamelyik szerint nem.
-
ezoro12
tag
Igen, láttam a képet, hogy 899W-os tápig csak 300W, amit képes leadni, de az max. a 4070ti -ig lehet, de a 4090-hez is van amelyik elegendőnek tartja a 850-es tápot, pedig horror a fogyasztása, így a 300W-os leadás az elég karcsú, de ők mégis bíznak abban, hogy simán megy vele (gyártók).
-
jeni
félisten
-
ezoro12
tag
Szerinted a RM850x shift 12VHPWR így, hogy két csatival kell a házhoz illeszeni, tudja a 600w-os teljesítményt az alap 300 helyett? Képen a csatin nem láttam feltüntetve a 600W teljesítményt.
Egyébként ez inkább hasonlít a régebbi tápegységek kábelezésére, csak oldalsó kiállással, mint az újabb 3.0 tápokhoz. Ahogy írtad is, ott egyforma a 2 vége.
Így talán pár centit nyerhetnek a kábelezés hosszán, ha oldalt van? -
Acheron
őstag
Ezt megnézem majd alaposabban, nem szeretném, ha valamiféle inkompatibilitás állna elő. A házamban (FD Define R6) egy hosszanti csatornába megy be a táp, a hagyományos kialakítás biztosan jó, de az oldalsót meg kell néznem.
Most már megvárom a 7900 XT -t, csinálok pár mérést, mennyit eszik a rendszer full terhelésen.
Ha bírja a jelenlegi, akkor kicsit röbb időm lesz nézelődni valami jó deal után. Bár meglehet, bolti lesz ebből, ott csak 0 ról indul a garancia is. -
jeni
félisten
válasz
Acheron #149591 üzenetére
az RM850x régebbi kiadás ATX 2.x verzió.
az RM850x Shift vadiúj modell és ATX 3.0 igaz oldalt vannak a kábelek és a 12VHPWR bedugású kábel az nem 100% olyan mint a direkt ATX 3.0 tápegységben amelyben gyárilag tartalmazza a 12VHPWR direkt csatolását.
ez a Nvidia 40xx típusokhoz előny. -
ezoro12
tag
Ez az oldal kábeles corsair sem lehet rossz. Kérdés, mennyire hajlanak a kábelek és hogy férnek el az oldallap mellett. Bár hátulsónál sem rózsás a helyzet.
-
Acheron
őstag
+ #149590Cs1csó: Rendben, köszönöm!
Közben az egyik már el is kelt.
Volt már Corsair tápom korábban, akkor visszatérek a márkához.
Boltban ha nem is 5, de ~8k különbséggel tudnám megvenni (58k körül) Ott mondjuk előny, hogy biztosan 0 kilométeres. Esetleg ott vannak a 750W modellek - a konfignak az is elég végső soron (De azért a 850W -ban több a tartalék)
Azt esetleg tudja valaki, hogy mi a különbség az RM850x és az RM850x Shift modellek között (utánanézek én is, de hátha itt hamarabb megvan a tudás) -
jeni
félisten
válasz
Acheron #149587 üzenetére
Láttam az aprón ezeket.
Ha a boltban 5000Ft drágább csak akkor a boltit venném meg ha ugyan annyi a gari.
Evga Supernova 850 GQ Félmoduláris 35 és 38 ezer (egyikre nem ír garit)
Corsair RM850x (2021) full moduláris Gold tápegység 2032.02.25-ig Alza garanciával eladó!
Corsair RM850X 80+ Gold (2021) tápegység 9 év garancia! (bár ennél picit problémásabb,hogy a másik 5 évre neked kell intézni a garit)
Corsair alapból több gari van,gyorsan foglald le,mert más elviszi.,
Kettő is van FENT. -
Acheron
őstag
válasz
rumkola #149586 üzenetére
Sziasztok,
A következő konfig elláétásához keresek 4 - 5 év időtávon is megbízhatóan kiszolgáló, lehetőleg minél csendesebb tápot:
Alaplap: Asus ROG STRIX X470-F GAMING
Processzor: Ryzen 7 5800X3D
RAM: 2 x 16 GB Trident Z Neo DDR4 3600MHz
VGA: Sapphire RX 7900 XT Nitro+ (ez a gyári referenciával szemben 360 W, de akár 400+ W -ot is tud fogyasztani.)
Táp: Be quiet! Straight Power 11 650W Gold
Az RX 7900 XT jövő héten érkezik, (jelenleg egy Gainward GTX 1080 Phoenix GS van a gépben)Amennyire utánaolvastam, illetve beírtam a gép paramétereit a táp kalkulátorokba, a 650W táp már vagy nem, vagy csak nagyon határon lesz elegendő ennek az újított konfignak.
Így legalább 750W -ra kell váltano,m, viszont kis túlbiztosítással a 850 -es tápokra is ránéztem.
Két tápot néztem ki (használtan, de garival), amik minőségben ugyan eltéérőek, de árban is:
- Corsair RM850x
- EVGA GQ 850W
Minőségben a Corsair olvasmányos élményeim szerint jobb, de az ára is, az EVGA ~35k, a Corsair 50k
Érdemes rádobni azt a + 15k -t a Corsair -re?
Köszönöm előre is a tanácsokat. -
Pedig a Teaponál még van sokkal rosszabb is.
Pont ma láttam monitor tápegységet full Su'scon kondikkal... Ráadásul Samsung. Nyilván nem a legdrágább típus, de nah.
De gondolom minden kondi élettartamát az maxolja ki, hogy mennyire kell melegben dolgoznia. Ha rendesen hűtve van akkor élni fog az sokáig.
-
jeni
félisten
válasz
rumkola #149581 üzenetére
BeQuiet Pure Power M12 750W
Én ilyet nem írtam.
Van aki a Taiwan Teapu kondikat kevésbé komálja és ragaszkodik a Japan kondisra inkább.
Ebben az árkategóriában a Corsair RMx 750x/850x sorozatot javasolják ha nem kell a 12VHPWR csatlakozó.
Ennél a BeQuiet Pure Power M12 sorozatban nem tudom,hogy a venti tudja-e a 0rpm vezérlését kisebb áram felvétel esetén?
Van aki ebből a szériából vett egyet és a ventijére panaszkodott.
Annak akinek olyan extra AMD (Nvidia) VGA kártyája van ahova 3db 8pin PCI VGA csati kell ahhoz be kell szereznie az 1x6 (+2)pin to 2x8pin PCI VGA átalakítót.
Esetleg 2x molex to 8pin PCI VGA kábelt.
A sata csatiból 8 helyett 5 van rajta.
Alapból a 2x8pin VGA PCI van hozzá.
Ár-teljesítmény alapján megérős a cucc, ráadásként 10 év garis -
ezoro12
tag
Ez akkor most szabvány, hogy a 12VHPWR W leadása véltozik a teljes W föggvényében, vagy eltérhetnek a gyártók? Miért adhatnak pl. 600W kábelt a 850-eshez, ha elég lenne a 300-as, mert annyit tud?
Ráadásul pl. a be quiet psu kalkulátora egy 4090-es nvidiához 850-es tápot is ajánl (atx3.0), aminek afogyasztása 450-500w is lehet, de ha 1050W-os tápot nézzük, ami nvidiától ajánlott, oda is kevés lenne a 450w, mert súrolja, vagy akár több is lehet?
A coolermaster kalkulátora is atx3.0 850W-os tápra lövi be az rtx 4090-est.
Egy normál konfig a többi alkatrész, amit bejelöltem.
Ezek alapján a 850W-os tápok 12VHPWR vonalon jobbnak kell lennie, mint a táblázaton mutatott 300W.
Tápok oldalai nem nagyon írkálják, mekkora W-ra is képes a 12VHPWR tápból. -
Pöttön
őstag
válasz
Rowon #149574 üzenetére
Igazából alapból ez az egy dolog van ami kicsit elriaszt a prime-tol, hogy egyedi 13,5 centis ventivel van szerelve.
Ha egyszer csapágyas lesz (garancia idő elteltével) problémás lehet a cseréje..Jeni: Köszi a tanácsot!
Az igazság az, hogy nem nagyon követtem már a tápok fejlődését.
Az atx 3.0 mivel jobb, mivel tud többet? -
jeni
félisten
válasz
Pöttön #149571 üzenetére
vinnie kell a 750W a felsorolt kártyákat a procival.
a Prime 1 szinttel feljebb van,
vedd amelyikre több gari van.
amúgy az ITX ház az nem igazán tuning ház gondolom.
kis méret ,ott át kell gondolni a szellőzést a gépen belül.
érdemes fontolóra venni,hogy ATX 3.0 tápegységet is vehetnél ha gondolsz a jövőre. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Seasonic tápoknál a Prime megéri a felárat a focus-hoz képest?
Ahogy elnézem gold hatásfokú változatoknál a 750w-os prime kerül kb annyiba mint a 850w-os focus...Egy am4-es itx konfigba kellene, aminél prociban a plafon az a ryzen 9 5950x (kb 240w tdp)
vga-ból 250-300w tdp nél nem mennék fentebb, lehetséges kártyák:
rtx3070-4070, rx6800, rx6700xt, esetleg átmenetileg egy gtx1080-1080ti.
Ezek mellett 3 ssd és 2 3,5-es hdd lenne a gépben még.750w ezekhez elég lehet? Vagy inkább méretezzem felül a tápot egy kicsivel és legyen a 850w-os focus?
A max keret 65k körüli összeg lenne. (És csak 14cm hosszúságú táp fér el a gépházban.) -
MMIX
addikt
Corsair RMe ATX 3.0 1000W-hoz is 450W-van.
Nemolvastam, most találtam Guru.
http://jongerow.com/12VHPWR/
-----------------
MPG A750G PCIE5 450W (a 850W-oson 600W)
-
MMIX
addikt
válasz
horvathpeter #149558 üzenetére
Minden kábel tud 600W-ot, de viszont a táp.
12VHPWR Connector/Cable: PSU’s Size (Watt) Does Matter!Az 1 kábel az 225W. (az Y)
Azért választotta a Corsair (a 12VHPWR helyett a régit a tápon) hogy a kábel megtörés miatt ne olvadjon a tápnál is. Ott sem törhet meg, nem csak a videokártyánál.
Meg a SuperFlower is. -
jeni
félisten
válasz
az Alza boltban több színben ugyanazt a Corsair kábelt árulják.
és Seasonic is kapható ott. -
KAMELOT
titán
válasz
[link]
High Power Connectors: 2x EPS (2x cables), 6x PCIe 6+2 pin (3x cables), 1x PCIe 12+4 pin (600W) -
TaaT
nagyúr
válasz
Fura, mert a Shift kábelén is ugyanúgy van a 2db Sense pin bekötve mint a 600W-os kábelen. És 16AWG a kábel vastagság, tehát vinnie kell a 600W-ot.
-
horvathpeter
aktív tag
Sziasztok
Megérkezett a tápom (Corsair RM850X Shift).
A dobozán az van, hogy pci-e 5 300W.
Csak 300 wattot tud a kábel?
Az RM1000X Shift dobozán 450W, az RM1200X Shift dobozán 600W van írva. Hogy is van ez akkor?
Ahogy nézem ugyan mindegyik kábel.
Egy 4070Ti menne mellé. -
ezoro12
tag
válasz
KAMELOT #149554 üzenetére
Köszönöm szépen.
KAMELOT - Ez volt még, amit kinéztem, de sajnos nem elérhető. "Seasonic 850W 80+ Gold VERTEX GX-850" de sajnos nem elérhető alzánál. Ára kb egyforma.
Jeni - Bontottat nem szeretnék, (bár előfordulhat, hogy ügyesen becsomagolják és mégis olyat adnak).
Mindkét táp, kb azonos árban van az alzánál, kb 2 hetem van rá megvenni a tápot, remélem addig nem megy fel az ára, máshol sokkal drágábbak. Így elérhetőség miatt maradna az asus, ha csak valami csoda folytán nem változik valami, esetleg annyira felviszik az árát..
-
ezoro12
tag
Sziasztok.
Olyan tápot keresek kb. 80K körül, ami már rendelkezik 12VHPWR-es kábellel, 850 wattos táp kiszerelésben. Nagyobbat nem szeretnék, mert felesleges lenne. Sajnos elég kevés opciót találtam belőle, sőt a thermaltake verziónál azt olvastam, hogy csak 300 wattot tudna leadni maga a kábel.
Köszi előre is. -
Zaied
addikt
válasz
KAMELOT #149551 üzenetére
2 gépem van, erről lenne szó:
ASUS ROG Strix B550-F Gaming (WiFi)
AMD Ryzen 7 5600X
Noctua NH-D15 chromax
G.Skill Ripjaws V 32GB
Samsung 980 PRO 500GB
Samsung 850 EVO 1TB
Crucial MX500 500GB
5db Noctua NF-A14 PWM chromaxEbbe volt a X650, most ideiglenesen van benne a Prime 750.
-
válasz
Zimmi91 #149548 üzenetére
Akkor picit több mint 2,5 éves. A legutóbbi új ára volt 30-31K bruttó, ha abból levesszük az áfát-t akkor marad 23K kb.
Én amikor 1-2 hónapos alaktrészt felrakok apróra, leveszem a kisker árból az ÁFÁ-t, még nem jelentkezik senkiSokszor még egy -10% kell, hogy el tudjam adni. De ez csak egy egyéni vélemény, szerintem picit drága. Vagy pontosabban fogalmazva, lehet van jobb vétel is a piacon..
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a 6600XT kártyámat egy 3060TI vagy 3070 kártyára.
Pár hónapja újítottam fél konfigot, de táp az maradt a régi.
Gondolom ne próbálkozzak a kis 400as Be Quiet tápommal az új kártyáknál
Aprón találtam egy garis FSP Hydro M Pro 700W-os tápot azzal szemezek, de ha tudtok újonnan hasonló tápot akkor megköszönöm.
Elég lehet egy 500-600W-os táp is?
3-4 évig nem tervezek most a géphez nyúlni.1.: Mennyit szánnál rá?
~ 25.000 Ft
INTEL Core i5 12400F
Gigabyte B760M DS3H
Arctic Freezer i35
16GB Kingston Fury Renegade 3600MHz KIT
Crucial MX500 SSD
1Tb WD Blue SN570 M2
Fractal Design Define Mini C
jelenlegi táp: Be Quiet! System Power 9 400Köszi szépen!
-
MMIX
addikt
Cooler Master V850i Gold ATX 3.0
Kicsit olcsóbb már azóta.
"Chicony Power Technology, which is based in Taiwan. CPT manufactures power supplies for Lenovo, HP, and even Sony PlayStations."
Chicony az Hipro, Hipro az Chicony ("Einhorn az Finkle")
www.tweaktown.comPros
+ 80 Plus Gold rated
+ 100% Japanese capacitors
+ 10-year warranty
+ Stylish design
+ Excellent performance
Cons
- Internal fan is not Cooler Master made
- The rear grille pattern is not cohesive with the rest of the design
- No fan control in software -
Ott elvesztettem a fonalat, hogy mi a baj a 2022-es ATX 3.0-ás Corsair Shift tápokkal?
-
MMIX
addikt
ADATA XPG CYBERCORE 1300W I-II (ATX 3.0)
CWT CTT
--------------------
Thermaltake Toughpower GF3 1650W
HighPower ASTRO II GD
----------
DeepCool PX1000G ATX 3.0, fehér is lesz.CWT
-
jeni
félisten
válasz
petymeg #149536 üzenetére
Nem véletlenül a 12VHPWR kábelre gondolsz inkább?
A BeQuiet Pure Power 12M 1000W 2 két külön álló 12V ága van igaz 2x6+2pin PCi VGA dugóval ellátás és spec 12VHPWR CSATIS.
AMD kariknal még a 2x8pin vagy a 3x8pin van a felső kártyáknálAmúgy milyen 4080 karval hajtanád meg?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Ilyen tápom van, ami a 3080-at tökéletesen kiszolgálja. Fejlesztenék 4080-ra, aminél ezt írja a PH teszt:
"a VGA meglehetősen érzékeny a tápellátásra: bár a hivatalos adatok 750 wattos ajánlott teljesítményről szólnak, arra nem térnek ki, hogy ezen felül érdemes olyan tápot keresni, mely három különálló 6+2 tűs csatlakozót kínál."
A linkelt tápon nem különállóak ezek a csatlakozók, hanem 2 db dupla van, tehát nem biztos, hogy stabilan el bírja látni árammal a vga-t. Tudnátok ajánlani olyan tápokat ami megfelel a 4080-nak azaz 3 különálló 6+2 tűs PCI-E csatija van? -
HUN_Sector
őstag
A teljes felvételem nincs 250-280 watt, így ez kicsit overkill lenne
Megnézem amiket küldtél.
Aztán ha egyik sem nyer, akkor lehet nem szenvedek ezzel a 48 órás 3D nyomtatással sem (atx kosár), marad az sfx, ebből van tűrhető áron moduláris EVGA supernova 550 GM. Veszek hozzá önzáródó harisnyát és a probléma megoldva. -
Olomlovag
tag
válasz
Balesz1899 #149523 üzenetére
Üdv Balesz1899!
Köszönöm a válaszodat! -
válasz
HUN_Sector #149531 üzenetére
Jah elnézést, félreértettem. Azt hittem, hogy 80 Plus fehér...
-
jeni
félisten
válasz
HUN_Sector #149527 üzenetére
fehérek
Corsair 850W
Corsair 750W
Asus Strix 850W
használt garisSeasonic 650W(olcsón én erre mennék-már megvették)
Asus Strix 850W (gyártói regis) -
MMIX
addikt
válasz
HUN_Sector #149524 üzenetére
Amit belinkeltél az fixkábeles.
AQIRYS Pulsar LS White 750 W SANR
1db japán kondi van benne. A kisebbek is ez lehet.
Amit láttam a többi SAMA és GreatWall. Nem néztem mindet. -
KAMELOT
titán
válasz
Cooler Master V850 Gold-V2 (MPY-850V-AGBAG)
ASUS ROG STRIX 850W White Edition 80 Gold (90YE00A4-B0NA00)
70k ársávban -
válasz
Miért pont moduláris fehér táp? Vegyé' bronzt.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
KAMELOT #149526 üzenetére
Fehér táp kéne, moduláris, abból meg elszaladtak az árak.
Most van be quiet és fsp, de ezek SFX-ek és normál kábelezésűek. Épp nyomtatom az ATX bracketet a géphez, abba lenne - kellene egy fehér atx moduláris táp, lehetőleg 2 pcie áramcsatlakozóval a 3060 miatt.
Utoljára egy-másfél éve néztem a táp árakat, amit meg most látok a piacon, attól leteszem a hajamat... -
KAMELOT
titán
válasz
Olyan tápot vegyél, amit itthon boltban árulnak és vna rá bolti gari. Most azon a 30-50€ már ne múljon. Gondolom nem nagy kiadás az 5 évente!
-
válasz
Ismert, régóta a piacon lévő márkák tápegységeivel IS járhatsz pórul, erről a tápról pedig kb. semmit nem tudni. Nem a tápegységen spórolnék.
-
HUN_Sector
őstag
Sziasztok. Valaki hallott már erről a márkáról?
aqirys - ha jól néztem románok. Elég jó áron van moduláris tápegységük.
[link]
6 év garanciával, japán kondis tápegységet adnak -
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Aktuálissá vált, hogy megvegyem az új videokártyámat : SAPPHIRE Radeon RX 6700 10G OC DDR6 (11321-02-20G)
Mivel nem vagyok biztos benne, hogy hosszú távon elég hozzá a jelenlegi
/ nincs egy éves / táp, ezért, ha szükséges feljebb váltanék.1.: Mennyit szánnál rá?
~ 40.000 Ft
INTEL Core i5-12400
ASUS TUF GAMING B660M-E D4
SILENTIUMPC Fera 5 max 155 mm
Kingston Fury 32GB Renegade DDR4 3600MHz CL16 KIT
ARCTIC COOLING P12 PWM fekete 3 x
WD Red Plus 4TB 3.5" 5400rpm 128MB SATA WD40EFZX
WD 500GB Blue SN570 M.2 PCIe M.2 2280 WDS500G3B0C
jelenlegi táp: BE QUIET! Pure Power 11 M 550W gold
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
Szeretném ha minél halkabb lenne, és hosszútávra tervezek.Köszönettel veszem a hozzászólásokat.
Olomlovag -
jeni
félisten
válasz
Cimbee #149517 üzenetére
Kicsiben ne gondolkozz.
Ha nem szeretnéd a venti hangját hallani akkor lehet,hogy még kevés is lesz az 1500-s2000W az aprón 9év garival. 160ezer Ft
EVGA Super NOVA 2000W Gold Tápegység (9 év magyar garancia)
Tény és nagyon lent vannak a padlón az 1000W vagy efeletti tápegységek áraik.
Némelyik kitűnő állapotban.
Amúgy pár hete volt az aprón 50000Ft áron Corsair RM1200x First boltos 9 év garival (10 év gyári is benne) eladó. Percek alatt elkapkodták.Legyen nyugtató számodra,hogy én is olcsón vettem egy 850W Phanteks Revolt Pro tapegyseget de hibásan kaptam meg. A bolt nem hogy javítani de még cserélni sem tudja. Elkérték a számlaszámomat és én még lassan 2 hete várom a pénzemet.
-
111k-ért megérte, már csak bízzunk benne, hogy nem fog klikkelni, ciceregni, stb., mint ahogy a HX tápok szoktak.
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok! Kockázatos olyan tápot venni ami 1 éven keresztül bányászott? Corsair HX1200
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Chieftec smart bronze SFX-250VS SFX és SFX-350BS-L 85+-os -ultrasilent tápegységek eladók!
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- ATX tápegységek (Dell, Chieftec, Delta, HKC, Codegen, CoolerMaster, 235W-600W) + RETRO
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest