- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Dyno
veterán
És az Enermax Liberty?Nemt udom de én ilyen elvakult Enermax mániás vagyok
-
szacsee
nagyúr
Azt, hogy van pl 2x16A-es 12V-os ága, ami nem Single Rail-nál 16A-nél elfogy, de az SR tápnál a másik ágból is tud kajolni...ergo pl Quad tuningnál a proci ága ha elfogyna átnyúl a PCI-E csati ágára naftáért...(sry hogy így fogalmaztam, de így megérted remélem)...képletesen így néz ki.
-
szacsee
nagyúr
Inkább egy 400-as PNF..
Itt a honlapja, de kérdem én minek a 2 venti?
Egy ADDA-val ami sokkal megbízhatóbb jobban jártak volna.
A 2 venti csak azért kellhet, mert fűthet mint egy kazán és a levegőt ki kell valamivel szívatni.
Az oldal viszont akkor hazudik a 80%-os hatásfokkal...ami ugye FSP-éknél 75% min a ratyi szériánál (PNF), a BS-nél 85...nade nem mindenhol, asszem teljes terhelés körül.
Majd jönnek a szakik, de szerintem parasztvakítás...egy normális megbízható 500-as körüli táp kb 15-nél kezdődik, de látni 20-25-ért is. -
Pyton
aktív tag
Erről van valami tapasztalat? Codegenék előrukkoltak volna valami értelmessel, vagy növesztettek pár centi bőrt az arcukra? (az árat megnézve jöttem zavarba)
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
vahh végre beraktam a gépbe a Corsairt
MA jó napom volt
Kaptam egy tengerimalacot, barátnőmmel is találkoztam végre, és megérkezett a VX450Még nem tudom milyen halk, de ha visszapakolom a vízhűtést, akkor majd elválik.
Köszi!
-
Skizz
addikt
Enermax Liberty ehhez képest egy zajgenerátor... volt már régen 500-as Liberty a kezeim közt (most a szomszédban üzemel ), s ettől a táptól elég messze áll, hang ügyileg. Persze megbízható, erős ráadásul modis, de én mégis VX-et venném.
Corsair VX... VX egy életstílus.
este van, este van...[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Skizz és Szten Márs Köszönöm az infókat még jobban húzok a VX450-hez bár az Enermax Liberty-e is nagyon csábít
-
Szten Márs
nagyúr
válasz mrdan206 #12172 üzenetére
Arra célzott a kollega, hogy a géped fogyasztása nagyon bőven nem indokolja a "minimum 400-as" táp vételét, egy minőségi 300-as is lazán elbírna vele. Ha 10 ezer alatt akarsz maradni, akor én is csak a fennt ajánlott FSP PNF 350W-os darabját tudom javasolni, vagy ha nagyon szeretnél 400-asat, ám legyen, ennek a 400-as tesója.
10 ezer alatti árból kijön még az FSP Saga 350-es és 400-as modellje: [link] [link]
A Saga sorozat jobban el van látva kábelekkel, mint a PNF, valamint dizájnosab külsőt kapott, a belbecs azonban némileg csökkent a PNF-hez képest, ettől még teljesen megbízható, ajánlható táp.
Ha kicsit kitekintünk az FSP-ken kívülre, akkor ennyi pénzért még egy táp ajánlható, a Chieftec 350W-osa: [link]10 ezer alatt nincs más tápnak nevezhető dolog, főleg nincs erősebb. Már úgy értem, ami valóban erősebb ezeknél, nem csak a címkén, mint mondjuk a Q-tec modelljei. A fennt felsorolt tápok bármelyike simán, minden megerőltetés nélkül elbírja a konfigodat. A 400-asokat nem azért tettem a listába, mert bármiért is jobbak lennének neked, mint a 350-esek, mert azon kívül, hogy drágábbak, más különbség nem lesz, hanem azért, hogy ha mégis nagyon ragaszkodsz egy számértékhez, meglegyen. A linkek leginkább ár- és termékszemléltetésnek vannak, nem azért, mert csak itt lehet ezeket az FSP-ket kapni, vagy mert ez a legajánlottabb bolt a világon.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Igen, az. Épp ma vettem át egyet, hihetetlen jó.
A csomagban a kis korszáros hordtáskán, vagy mi a fenén majd besz@rtam. A gyorskötöző csomag már csak hab a tortán... maga a táp szép, tetszik a kábelkiosztása, harisnyázva is vannak, ezenkívűl az ADDA venti az full néma, kicsit megemeltem a procifeszt, aztán benyomtam Primeot meg Crysis-t egyidejűleg, de semmit sem hallottam belőle.[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
válasz Szten Márs #12173 üzenetére
De a VX450 az oké?Az Seasonic beles úgye? Amúgy köszi az infókat
-
Szten Márs
nagyúr
Jó, hogy szóltál, szedetem is ki az első hsz-ből. (Elírás csak az első hsz-ben, nem Seasonic beles, ahogy fennt írták, hanem Chanel Well, azaz CWT. Nem Rossz gyártó, az Antec tápok belét pl ő csinálja, de ezen Corsairnak eladott sorozatában van szériahibás)
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
#12166-ra tudnál dobni egy kis infót kiváncsi lennék rá, köszi előre is
Szten Márs:
mrdan206: FSP 300-PNF-re gondol a táp és bőven elég nem a watt szám számítez a 300-as PNF vagy 350-es PNF én inkább venném a 350-est mert 700ft-vel drágább és kitudja jól jönn késöbb a több energia biztosan
[ Szerkesztve ]
-
mrdan206
tag
Csacsipacsi mindenkinek
Mien tápot tudnátok nekem ajánlani 1 közepes konfighoz? Lényegek 12 v 14 centis ventie legyen, halk, valami márka, 10E alatt.
♠♠♠ Itt van mire vágytál, egy világító ágytál!!! ♠♠♠
-
pszihó
aktív tag
válasz hahajdu #12157 üzenetére
Corsair VX 550-et ne. Más a bele; zajosak nálam 2 hét alatt feldurrant és vitte a deszkát és a vga-t.
Inkább VX 450 vagy HX520. Ha Corsairben kondolkozol.Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
pszihó
aktív tag
Szasztok.
Erről a tápról "HKC usp 7630" tud valaki valami frankót?
[link]
Samsung S9 tab 5g (8/128) // Hyte y70- darkflash dr12pro 10db-zalman megamax 600w-asrock h310cm-dvs,Montech - metal dt24 premium i3 9100f, 2x16 gb ddr4, asus rog strix rx5700 xt,– SAMSUNG Odyssey G9LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER MONITOR
-
Traxx
őstag
válasz CimbiX #12159 üzenetére
A gyártói honlapon böngészgetve nekem az tűnt fel, hogy a Game-nek ledes ventit szereltek be, ami kéken világít. Valamint a csatlakozók száma más a 2 tápon:
Game: 6 molex, 6 SATA, 2 floppy, 2 PEG.
Stealth: 5 molex, 3 SATA, 1 floppy, 2 PEG12V-on mindkettő ugyanannyit tud, hatásfokuk is megegyezik. FSP belük van amúgy, bár ez az 1. hsz-ban benne van
Mod: 600W mihez kell egyébként?
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
CimbiX
aktív tag
Hali,
meg tudja valaki nekem mondni erthetö magyar nyelven, hogy mi a különbseg az
OCZ stealthXStream es az
OCZ gameXStream
600w-os tapok között? Thx -
hahajdu
aktív tag
Mivel a mostani tápm 12volton 20a és colin dirt közbe elmegy a kép, táp cserére adtam a fejem
AMD 6400+
Geforce 9600 gt
2 gb ram
1 vinyó és 1 dvd íróLehetőségeim:
Corsair VX 550W (efelé húz a szívem )
vagy
BLUE STORM II 500 ULTRA SILENT FORTRON BLUE STORM II 500 ULTRA SILENT FORTRON
[ Szerkesztve ]
hunpad.com
-
Skizz
addikt
Na megvan a VX450... brutál. Terhelés alatt sem hallom, holnap még felkerül a HD-re az S1, aztán vége lesz itt mindenféle zajnak.
-
Traxx
őstag
Amire nem elég egy Corsair HX520 vagy legrosszabb esetben 620, az a gép nem embernek való. 1000W meg szerintem marhaság. Feleannyit fogyasztó gépet is csk nehezen (és nagyon vastag pénztárcával) lehetne összedobni. Pl. Skulltrail+9800 GX2 SLI De aki ilyet vesz, az khmm...sejtitek
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bagó
tag
Ott nem nagyon akarnak segíteni
-
Kombat
őstag
Akkor talán Milyen gépet vegyek? topik!
-
bagó
tag
Hát nekem valami komoly confighoz kéne tuningra!!!
esetleg tudtok ajánlani valami jó kis configot ami már tényleg ütős gép és 2-3-évig gép is maradjon!!!!!
ilyen tanácsokat írjatok légyszi!!! de privibe mert ide nem illik ilyeneket írni!!!
tenks !!
-
bagó
tag
Mér olyan jó???
csak olvastam egy topikban hogy ez a táp van az eddigi legerősebb asztali PC-be
valahol itt
van vagy ez után remélem jól linkeltem -
bagó
tag
Én hülye mindenhol néztem de egyedül a gyártó honlapján nem
Köszi
Üdv.:bagó -
bagó
tag
Üdv mindenkinek egy kis beszámolót szeretnék kérni erről a tápról hogy mit tud és hogy SLI-kompatibilis e???!!!!!
Chieftec CFT-1000G-DF PSU
sehol nem találok róla leírást remélem ti több szerencsével jártok és tudtok nekem segíteni előre is köszönöm mindenkinek aki utánanéz!!!!
nagyon jó a topik!!!!!UUUUUUPPPPPPP
Üdv.:bagó
írhattok: Privibe is
[ Szerkesztve ]
-
Turmoil
senior tag
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
kem
addikt
válasz Owerlord #12140 üzenetére
Corsair VX450 a becsületes neve
Nekem annyira tetszik a színe, hogy ez az asztalom háttérképeváááh pár óra mulva megyek az enyémért, remélem megékezik ma.
Köszi!
-
nyunyu
félisten
válasz Kombat #12137 üzenetére
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a legtöbb mai konfignak elég lenne egy 350-400W-s táp!
250W is boven eleg lenne egy mai atlagos konfignak.
Tegnap bohockodtam a fogyasztasmerommel, C2D E4400@3200 1.4V-n+7900GTO+3 vinyo 194W-ot alatt vesz ki a konnektorbol 3DMarkot futtatva.
Ugyanez 1.1V-re csokkentett fesszel 2000MHz-s alaporajelen Orthosszal 133W, 3DMark06-tal 166W.Szoval boven felesleges volt anno HX520-at vennem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kombat
őstag
válasz Dare2Live #12130 üzenetére
VX450 12V-n 396W, M520 12V-n 408W, tehát csak az arányt tekintve erősebb a Corsair.
"Nem tudom melyik bél van a linkben lévő tápban de sora gondolsz,..." - ezt nem értem.
Mint már írtam AcBel Polytech bél van az említett CM tápban, tehát a minőséggel nincs gond, ez sem fog leégni!
Azt is írtam már, hogy nem lennék benne olyan biztos, hogy a VX450 halkabb, mint az M520.
Tesztek szerint az M520 is tartja a feszeket, bőven hibahatáron belül.Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a legtöbb mai konfignak elég lenne egy 350-400W-s táp!
Egyiket sem hallottam/láttam még élőben működés közben, tesztek/tapasztalatok alapján írom amit írok!
És nem vagyok CM párti sem, csupán úgyvélem nem kellene lefikázni egy teljesen jó tápot.
-
Dare2Live
félisten
Olvasgass tesztet és csurogjon tovább: [link]
Durva túlterhelés (50C szoba és 700Wnyi terhelés hálózat felöl) esetén is csodálatosan tartja a fesz értékeket és amikor már nembírná akkor legyen az túlmelegedés vagy túlterhelés esetén(580W+) : Szimplán lekapcsol és nem felrobban mint a legtöbb pl rakat Coolermaster táp.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #12130 üzenetére
ja és nem mindenkineka CorsairVX450Wt ajánljuk mert akinek csak 5-9K ja van annak az FSP PNF-350/4xxWt.
Akinek meg kifolyik a pénz az ajtón annak talána modu82+t de azt énmár nem ajánlom mert ilyen luxuscikekkel nekem már nincs tapasztalatom.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nyunyu
félisten
Egyaltalan jo az a gyufasdoboz valamire?
LowCostPowernek, Codegennek mindegy hogy rarakod-e, ugyis elszall, normalisabb taphoz meg nem kell, mert a beepitett vedelmek azonnal beavatkoznak ha baj van.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
trob
tag
Corsair táphoz biztis ami tuti alapon érdemes "MAXX számítógépvédő áramkör"t tenni? Vagy a saját védelme hibátlan, ez MAXX meg könnyebben elromolhat?
-
Dare2Live
félisten
válasz Kombat #12122 üzenetére
"12V-n biztos, hogy erősebb a Corsair "
-és mire van egy modern gépnek szüksége most és a jövőben méginkább?
-Nem tudom melyik bél van a linkben lévő tápban de sora gondolsz, a VX450W viszont az egyik hanem leghalkabb táp a piacon.
-VX450W oszciloszkopal kimérve gyönyörüen tartja a fesz értékeket egészen 580Wnyi terheésig(háló felöl 700W) amikor is nem leég mint egy rakat táp hanem lekapcsol.Éshát hirtelenjében ha nem skulltraitban gondolkodok konfigot nem tudok összerakni ami ennyit enne legyen benne akár 10hdd meg SLI meg 4ghzre rántott yorkfield meg...
-
nyunyu
félisten
válasz anonymus89 #12103 üzenetére
Google-ba beírtam hogy fsp és nem ezt az oldalt hozta ki első 5 találatnak.
FSP-nek tul sok weblapja van, raadasul egyiken sincs kinn egyben a teljes kinalatuk.
fsp-group.com-on vannak a szamitogepgyartoknak gyartott OEM tapjaik, fsp-retail.com-on meg a boltok polcaira szant diszdobozosak.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
szecska24
tag
Csak informálni szeretmém azokat, akik esetleg hasonló cipőben járnak:
Van egy Chieftec 450W-os tápom. Problémám volt a hangjával, mert a benne található Yate Loon márkájú 120mm-es venti elég hangosan (spec. szerint kb. 40 dB) tette a dolgát (igaz 2200rpm-en pörgött, ezen a sebességen kb. 80 cfm volt a légszállítása).
Gondoltam egy merészet, és eldöntöttem kicserélem a ventit benne. Itt a fórumon visszaolvastam, és azt láttam, hogy nem nagyon ajánljátok a tápventi cseréjet. Én úgy voltam vele, kipróbálom, ha nem jön össze, max visszarakom az eredetit és veszek egy másik (sokkal halkabb) tápot.
Szóval körülnéztem a neten és olyan ventit kerestem, ami viszonylag nagy légszállítás mellett, viszonylag halkan üzemel. A választásom egy Noctua NF-P12-re esett, ami eredetileg CPU venti. Adatai (persze nem leszabályozva): 1300 rpm, 55 cfm, 19dB.
Lényeg a lényeg, megvettem beszereltem, és csodálkoztam, hogy milyen halk (már az eredeti Yate Loon-hoz képest). Még azt kellett tesztelnem, hogy a légszállítása elég-e, hidegen tartje-e a tápot. Nos, prime95-tel teszteltem, és max. langyos levegő jött ki a táp hátuljából, így nálam átment a teszten.
Fontos tudni, hogy a táp csak 2 tűs csatlakozóval rendelkezik, mint ahogy az eredeti venti is, a Noctua viszont 3 tűs. Gondolkoztam, hogy barkácsoljak-e, vagy ne, végül úgy döntöttem, csak simán kivezetem a venti kábelét a tápból és majd egy molex csati fogja ellátni kakaóval.
Ezzel a megoldással is tökéletesen működik.(Annyira megtetszett ez a Noctua venti, hogy vettem még két 120mm-es házventit is belőle (600-1200 rpm). A házban pluszban még egy Hyper TX2 van még és gyakorlatilag hangtalan, a leghangosabb a házban a 3 vinyó (na jó, azért a "nagy" Noctuát is lehet hallani egy kicsit ).
-
SHOKKZjE
csendes tag
Sziasztok, jövöhéten tervezem az uj gép vételét, és az alábbi confighoz szeretném tanácsotokat kérni a táppal kapcsolatba:
Gigabyte P35-DS3, Intel® P35 Express
Intel Core2 Duo E8200 2.66GHz LGA775 1333 6M
DDR2 2048Mb 1066MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb). (v. 800MHz)
PCIE 8800GT 512Mb Gainward, DDR3, Dual DVI, TV out (v. 9600GT 512MB)
AeroCool AeroEngine JR-II SSPNos ehhez a confighoz szeretnék vmilyen megbízható tápot...tuningolni nagyon nem tervezek, jó nekem az alapórajelek...Max procit 1 picit...előre is köszönöm!
-
Owerlord
tag
Illa berek,nádak erek,a motorosok jó emberek! :)
-
Traxx
őstag
válasz Kombat #12122 üzenetére
Valóban nem tegnap hallottam Ezek szerint az újabbak már halkabbak lennének?
Tehát CM pro: modis, erősebb. Kontra: kicsivel hangosabb, nagyon kicsivel drágább, húzós quad tuningra kevésbé jó. Egyezzünk ki egálban
-
Kombat
őstag
Azért az sem mindegy, hogy milyen Real Power-t halottál. Gyanítom, hogy a régebbi széria egyik tagját.
"összevetve a Corsair-rel, szerintem a CM lenne a gyengébb"
Miben?
12V-n biztos, hogy erősebb a Corsair (bár a CM adatait nem tudom).
Itt megint az a kérdés, hogy kinek mi a fő szempont vásárlásnál!Mindenki döntse el, hogy mi kell neki, aztán úgyis Corsaitr ajánl valaki!
mod: Viszont, ha így nézed, akkor +1k-ért kap +70W-t és moduláris kábeleket!
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Kombat #12120 üzenetére
De ha megnézed az iponos linket, ott 3 áv van Hallottam amúgy Real Powert, egyértelműen zajosabb volt, mint a Seasonic-om.
Jó, elismerem, hogy bőven nem Codegen minőség, sőt nagyon is jó táp, de összevetve a Corsair-rel, szerintem a CM lenne a gyengébb.
Kiegészíteném azzal, hogy ha MINDENKÉPPEN modisat akar, akkor 16-tól olcsóbban úgyse kap, a HX520, ugye meg 21. 5K-t ez esetben nem biztos, hogy megér. De a VX450, pláne, hogy az az olcsóbb, szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
Rosszabb!!?? Miért?
Azért, mert szét van bontva a 12V-s ága? Ha nem tervez quad tuningot, akkor teljesen mindegy. Láthatod, évekig bevált!
Hangosabb!?
Ebben sem lennék olyan biztos, volt már ellen vélemény. A CM is nagyon halk.
5 év gari!?
Épp most néztem egy német tesztet az M520-ról, azt írták 5 év gyári gari. -
Traxx
őstag
válasz Barett 50cal #12111 üzenetére
Márpedig ha modis, ha nem, a Corsair jobb, mint a Cooler Master. Szal Dare2Live kollégának van igaza.
Ha nekem kéne dönteni, még a moduláris CM helyett is egyértelműen a VX450-et venném...a moduáris Corsairrel szemben meg még egyértelműbb a dolog.
A 12117-es hsz-odra reagálva: ha megveszed azt a CM-et 16-ért, akkor egy rosszabb tápot veszel, mintha a Corsair VX450-et vennéd. Legalábbis mindenképpen hangosabbat. Meg ugye nem mindegy az se, hogy 5 év gari van-e a Corsair-re, és 3 a CM-re... És "a pénz miatt": az említett Corsair olcsóbb, mint az általad nézett Cooler Master.
De a te pénzed, a te döntésed...nem erőszak a disznótor, ha mindenképpen rosszabbat akarsz, és úgy érzed, átverünk, akkor tessék...
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
-
Dare2Live
félisten
válasz Barett 50cal #12111 üzenetére
nem néztem el én semmit jól tudom, hogy nem moduláris.
Meg azt is, hogy melyik a sokkal rosszabb.és te kértél segítséget, ahogy látom a hszedböl rád is fért ha ennek ellenére veszel egy ha jól látom senki által nemjavasolt tápot akkor viszont nem igazán tudom minek kérdezősködsz akár maradhatnál az LCnél is.
-
kem
addikt
Annyira várom már a holnapot!!!
Végre meglesz a táp, ami sokáig elérhetetlennek tűnt. VÁÁÁ
Egy Corsair VX450 szerencsés tulaja leszek.
Remélem nem kap el engem is egy ilyen roham majd...megdolgoztam érte, megérdemlem
Köszi!
-
Dare2Live
félisten
válasz Barett 50cal #12108 üzenetére
ez a coolermaster messze szarabb mint a 450ws corsair de legalább drágább.
Olyan ez mint a Barett vs Szép. Mind2ő 12.7es sött a szép 14el is létezik de ettöl még a barett sokkal jobb.
-
Dare2Live
félisten
Haramdrészt SLIhez is bőven elég egy VX450W.
Márha jól látom a PH!s tesztben, hogy egy 3.2ghzes quad + nem legkisebb fogyasztásu X38al + 2*8800GTS SLIvel evett max 320Wot azaz *0.8al =260Wt és a VX450W 450Wot röhögve lead.
-
Barett 50cal
senior tag
AZ SLI technology-t nem készültem a terveim közé venni
mert akkor aztán kéne az ujitás
aha ezek jó tápnak túnnek ha te mondod , gondolom tudod miről beszélsz elég jók akkor
bár most hogy igy sztem is gondolom szted isjobb a moduláris
maradok ennél
olcsóbb és mégis csak coolermaster
http://ipon.hu/?product_id=18214
azért köszi
remélem neked is tetszikTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
O$zkł
aktív tag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésém, hogy milyen moduláris tápot ajánlotok ?(ha lehet nem túl drágát)
(quad-hoz kéne)"Be the change you want to see in the world"
-
Traxx
őstag
válasz Barett 50cal #12104 üzenetére
Ne írj privit, nyilvános a fórum, és másnak is jól jöhet esetleg
Fölösleges a 600W, egy minőségi 400-as táp bőven elég lesz a gépedhez, ha olcsót akarsz, akkor egy FSP PNF simán jó 9 rugóért kb. Vagy Bluestorm. Ezek többet is fognak leadni, mint a mostani 550-es LC-d
A privire mégis válaszolva: ha mindenképpen moduláris kellene, akkor Corsair HX520. Ha lehetséges volna a rákötés, akkor még egy olyan gépet, mint a mostanid, simán elvinne, nyilván úgy, hogy mindkettő padlógázon megy. Ha nem fontos, hogy moduláris legyen, de mégis halkat és erőset akarsz, akkor a sokat ajánlott Corsair VX450.
Hozzáteszem, hogy a mostani gépedhez ekkora teljesítmény fölösleges szerintem...még egy 9600 GT-vel is simán elég lenne a 450-es is, bár SLI-hez egyrészt kevés a procid, másrész a lapod se tudja
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz Barett 50cal #12100 üzenetére
Annyi a jelentősége, hogy azokat a kábeleket, amiket nem használsz, lecsatolhatod. Teszem azt, van a gépedben 1 vinyó meg egy optika, akkor csak 2 kábel fityegne rajta, nem pedig mondjuk 6, mint a nem modis tápokon. És ugye kevesebb kábel ->jobb házszellőzés.
A konfigodban lévő LC Powert meg cserélném valami normálisra, kár lenne, ha kinyírná a 9600 GT-t.
-
nyunyu
félisten
válasz anonymus89 #12098 üzenetére
Tudnátok linkelni egy olyan oldalt, ahol az fsp bluestorm II 400W-os táp leírása van mert nem bírok taláni egy oldalt sem
FSP weblapjat probaltad mar?
Ha lehetne szinezni a linket, akkor ez most fekete lenneHello IT! Have you tried turning it off and on again?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...