Hirdetés
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Mini PC
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
mrdan206 #12172 üzenetére
Arra célzott a kollega, hogy a géped fogyasztása nagyon bőven nem indokolja a "minimum 400-as" táp vételét, egy minőségi 300-as is lazán elbírna vele. Ha 10 ezer alatt akarsz maradni, akor én is csak a fennt ajánlott FSP PNF 350W-os darabját tudom javasolni, vagy ha nagyon szeretnél 400-asat, ám legyen, ennek a 400-as tesója.
10 ezer alatti árból kijön még az FSP Saga 350-es és 400-as modellje: [link] [link]
A Saga sorozat jobban el van látva kábelekkel, mint a PNF, valamint dizájnosab külsőt kapott, a belbecs azonban némileg csökkent a PNF-hez képest, ettől még teljesen megbízható, ajánlható táp.
Ha kicsit kitekintünk az FSP-ken kívülre, akkor ennyi pénzért még egy táp ajánlható, a Chieftec 350W-osa: [link]10 ezer alatt nincs más tápnak nevezhető dolog, főleg nincs erősebb. Már úgy értem, ami valóban erősebb ezeknél, nem csak a címkén, mint mondjuk a Q-tec modelljei. A fennt felsorolt tápok bármelyike simán, minden megerőltetés nélkül elbírja a konfigodat. A 400-asokat nem azért tettem a listába, mert bármiért is jobbak lennének neked, mint a 350-esek, mert azon kívül, hogy drágábbak, más különbség nem lesz, hanem azért, hogy ha mégis nagyon ragaszkodsz egy számértékhez, meglegyen. A linkek leginkább ár- és termékszemléltetésnek vannak, nem azért, mert csak itt lehet ezeket az FSP-ket kapni, vagy mert ez a legajánlottabb bolt a világon.
Aktív témák
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Autós topik
- Macska topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Jonsbo cr-1200 bontatlan processzor hűtő
- 2 év garis,Aerocool Delta RGB ATX Fekete Edzett üveg oldalú számítógépház,dobozában!
- 3 év gari,Zalman GigaMax 550W 80 PLUS Bronze,dobozában,hibátlan állapotban!
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Asus gt 740 oc 2gb ventilátort keresek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest