Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz mrdan206 #12172 üzenetére

Arra célzott a kollega, hogy a géped fogyasztása nagyon bőven nem indokolja a "minimum 400-as" táp vételét, egy minőségi 300-as is lazán elbírna vele. Ha 10 ezer alatt akarsz maradni, akor én is csak a fennt ajánlott FSP PNF 350W-os darabját tudom javasolni, vagy ha nagyon szeretnél 400-asat, ám legyen, ennek a 400-as tesója.
    10 ezer alatti árból kijön még az FSP Saga 350-es és 400-as modellje: [link] [link]
    A Saga sorozat jobban el van látva kábelekkel, mint a PNF, valamint dizájnosab külsőt kapott, a belbecs azonban némileg csökkent a PNF-hez képest, ettől még teljesen megbízható, ajánlható táp.
    Ha kicsit kitekintünk az FSP-ken kívülre, akkor ennyi pénzért még egy táp ajánlható, a Chieftec 350W-osa: [link]

10 ezer alatt nincs más tápnak nevezhető dolog, főleg nincs erősebb. Már úgy értem, ami valóban erősebb ezeknél, nem csak a címkén, mint mondjuk a Q-tec modelljei. A fennt felsorolt tápok bármelyike simán, minden megerőltetés nélkül elbírja a konfigodat. A 400-asokat nem azért tettem a listába, mert bármiért is jobbak lennének neked, mint a 350-esek, mert azon kívül, hogy drágábbak, más különbség nem lesz, hanem azért, hogy ha mégis nagyon ragaszkodsz egy számértékhez, meglegyen. A linkek leginkább ár- és termékszemléltetésnek vannak, nem azért, mert csak itt lehet ezeket az FSP-ket kapni, vagy mert ez a legajánlottabb bolt a világon.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák