Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahol lehet kínai mobilt venni? Játszósnak kellene főleg a hangtorzítás miatt.
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
Barátnőm szeretne 25e Ft-os árhatárral okostelefont maganak.
Mindenképp legyen kamerája és tudjon pdf/doc-ot olvasni.
Kialakítás ügyileg full érintős, vagy "alul abc-s", tehát nem szétcsúsztathatós.
OS mindegy, csak a fenti kritériumoknak megfeleljen.
Várom tanácsaitokat! -
HuMarc
veterán
Nagyon nem egy kategória a kettő, mivel az egyik 0,8"-al nagyobb a másiknál. Ez kevésnek hangzik, de az 2,2352 cm, tehát több, mint 2 centi. Szerintem döntsön a méret: Próbáld ki mind a kettőt, és amelyik jobban kézre áll, azt válaszd! Ja szimplán a hardvert nézve az L9 jobb.
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, a két kiszemeltem pedig a Sony Xperia P és az LG Optimus L9. Szerintetek melyik érné meg jobban (és miért)? Mind kettő egy árban lenne. Előre is köszönöm a segítséget. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
biroatis #8787 üzenetére
itt van a topikja a forumon, felül van a kereső fifára nem írtak hibát még ahogy rákerestem.
-
desexis
csendes tag
Sziasztok!
Mivel kevéssé ismerem a mobilpiacot, ezért véleményeket szeretnék kérni.
Jelenleg egy Iphone 4 tulajdonosa vagyok, amit nagyon szeretek. Minden szempontból messze ez a legjobb, amivel valaha találkoztam, viszont egy apró gondom van vele: kicsinek találom a kijelzőjét.
Olyan telefont keresek, ami nagy és súlya is van, mert a könnyűt nem szeretem. Elnézegetve a piacot, elképzelésem sincs, merre indulhatnék, mivel pl. a Samsung eleve kilőve - sok rosszat tapasztalok a környezetemben velük kapcsolatban, sőt már nekem is volt sajnos.Szóval valami igényes készüléket keresek elegáns megjelenéssel. Köszi a segítséget.
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem egy kraitos proci kellett volna hozzá, de így se rossz az összkép a JB-vel sokat fog gyorsulni és folyékonyabb lesz az egész.
(#8784) biroatis: Értem nekem kompaktabb a one x én azt írtam ha sokat netezel nagyon akkor a note jobb választás illetve játékok terén a tegra3 küzd optimalizálatlansággal ezután érdemes utána olvasni 1-1 konkrét játéknál amivel játszol.
(#8782) somé: Tudtommal már majdnem mindegyik új telefonról lehagyják sajnos, még a spica volt anno ilyen amin volt de az 1.6-al jött ki.
-
Geri89
aktív tag
válasz
ADAM1337 #8781 üzenetére
Jelenleg Galaxy S-t használok. Igazából pont a "minőség" miatt gondolkozom a Sony-n, több helyen is olvastam, hogy az SGSII-nek nem túl minőségi a készülékháza.. A 32(26) GB nekem teljesen elegendő, a mostani telón is megvoltam a beépített 8 GB-n, tehát ettől nem félek. Zene is elég fontos lenne nekem, a mostani telómban elég jó hangchip van, amit úgy tudom, hogy az SGS II nem kapott meg, így közel sincs olyan jó minősége a zenének rajta.
Véleményed szerint az Xperia S hardvere elegendő a HD kijelzőhöz?
-
somé
őstag
Valaki tudna pár újan kapható, androidos telefon típust írni, amelyeknek fizikai hívásfogadó gombja van?
(Ez a csúszkás hívásfogadás egy förtelem, sokféle programot kipróbáltam, de egyik sem működött normálisan.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
biroatis #8778 üzenetére
Én a one x-et választanám, de ez egyéni döntés.
Mire használnád az a kérdés inkább ?(#8780) Geri89:
Kijelző: Xperia S (felbontás), S2 minőség
HW: Ez kb ugyanaz a 2-ben, csak az S2-nek nem HD felbontást kell kihajtani.
Bövíthetőség: S2 mellett szól, bár az S-ben meg 32gb van amiből 26 elérhető az se kevés.
Zeneileg az S-ről tudok nyilatkozni szerintem elég jó persze nem gyári fülessel.
Felhasználói élmény: S2 jobb szerintem, az xperia s-en valamiért laggol az UI, de 1-2 hónap és jön a JB az majd orvosolja.
Szimpátia igazából én azt mondom egyiket se fogod megbánni. (Én xperia s-t használok.) -
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Nagyjából körvonalazódott tegnap óta a kép, így kb. két készülékre szűkült a "lista", tehát a kérdés: Xperia S, vagy Galaxy S2, és miért?
Előre is köszi a segítséget!
-
t-motion
csendes tag
Sziasztok
3 telefon között vacilálok. (~100e Ft) Ebben kéréném segítségeteket.
1: SII vagy 2: SIII vagy 3: Xperia STudom, vannak különbségek a 3 telefon között. Igényem nem nagy. Hosszabb távon frissíthető. Egy erős vasat szeretnék, és valamivel nagyobb felbontást, mint 480 x 800 pixel.(ez van most a Ray-emben)
A Sony-t választanám azonnal, ha nem lenne beépített akksija. Viszont tetszik hogy csak 4,3 kijelzője van.
SIII mellet az szól, hogy Aránylag friss darab és támogatás biztató. Viszont 4,8 inch-et kicsit nagynak nézem.
(tudom hogy a jövő telefonjai 4,8inch alatt nem lessz a FHD végett)
SII-t még azért néztem, mert most megkapja a JB-t, és régi nagy kedvenc, minden téren.
Szóval én az SIII fele hajlok. -
biroatis
tag
Note I v One X???
V V
90eFt 105 eFtLeginkább e kettő között gondolkozom!!!
-
adam320
senior tag
válasz
Hegyirabló #8776 üzenetére
Csak azthiszem azt külön kérned kell.
-
-
adam320
senior tag
válasz
Hegyirabló #8773 üzenetére
Persze, létezik nemzetközi garancia.
-
Legmélyebb tiszteletem!
Ha Uniós országban vásárolok készüléket, tudom Magyarországon érvényesíteni a garanciát?
Köszönöm!
-
dokee78
félisten
válasz
Mr.Csizmás #8770 üzenetére
Feljebb írták valahol,hogy vannak BUG-ok a Grand X IN-nel.
Végy egy Galaxy S Advance-t,szerintem nem csalódsz benne. -
xtevo
őstag
válasz
quailstorm #8768 üzenetére
Áh, ne mondd... már mindenhol telefont látok...
Köszönöm a segítséget!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #8726 üzenetére
erre valaki meg ajanlat kerem?
ZTE GIXN, SGS adv, egyeb? hasznalt is johet, csak kb. ar 40-50 max.
-
xtevo
őstag
válasz
quailstorm #8763 üzenetére
Akkor ebben az árszegmensben 45-55k nem is érdemes tovább nézelődnöm?! Szerintem ICS nekem bőven elég lesz, viszonylag friss rendszer, és erre optimalizálták is (gondolom én...)
-
xtevo
őstag
Még mindig nem döntöttem... eléggé vergődök ebben témában. Az eddig tuti befutónak tartott Motorola Atrix 2 a rendes gyártói garancia hiánya (csak "bolti"...), illetve a teljesen bizonytalan verziók ME/MB különféle gyermeteg hibák miatt lehet mégse olyan jó választás.
Amit néztem, hogy hardwareben az Alcatel OT-992D papíron a Galaxy Ace 2 és Xperia U felett van, árban pedig jóval olcsóbb, ebben az árkategóriában (40-50k legjobb esetben, de 55k is lehet akár, új, gyártói garis) nincs is nagyon más jelölt?!
Most 45k-ért zsír újonnan 2 év gyártói garival tudnám megvenni a 992D-t, érdemes?! -
RedJohn
csendes tag
Sziasztok! Körülbelül nyár környékére tervezek új telót venni. Eddig három jelölt van. Egy Alcatel OT-997D , Sony Xperia P vagy Samsung Galaxy S3 mini. Na most, az lenne a kérdés hogy melyik lenne a legjobb? Még egy, az XXL Gsm megbízható bolt??
-
uggon
csendes tag
Sziasztok!
Milyen androidos telefont ajánlanátok hardverapróról 25K Ft körül?
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Milyen telefont ajánlotok 3,5-4" között,független, esetleg vodás lehet.
Ár:30-50 eFt között.
Használt is játszik, de csak garanciás.
Galaxy ace-ről váltanék,ettől erősebb hardverű legyen,androidos vaku feltétlen legyen rajta.
Játékra,netezésre is lenne használva.
Legalább 2-3 évre tervezném a vételét.Nexus s-t és galaxy s advance-t nézegettem eddig.
-
cleric
tag
Üdv,
Milyen okostelót ajánlotok 30-40k körül? Játék nem fontos, a kamerája viszont lehetőleg jóféle legyen, illetve lehessen sok GB-os memória kártyát beletenni.
Vodáéknál venném (flottás)
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemsokára okostelefont vásárolnék. Mindenképp egy nagy felbontású (HD) és egy olyan 4,5/4,6/4,7 körüli méretben gondolkozok. Amik eddig szóba jöttek:
- Samsung Galaxy Nexus
- Sony Xperia Ion
- HTC One X
- Lg 4x Hd
- Samsung Galaxy Note I.
Mindegyiknek előnyei és hátrányai is vannak nem nagyon tudok dönteni.
Köszi szépen,Zsömpi
-
geckowize
őstag
Hello! Haverom szeretne okostelefont 50-70 korul, amin lehet jol netezni, jo a naptarkezeles, es hasonlo alapfunkciok. O a Nokia Lumia 620at nezte ki, mi a velemeny rola? Pro/kontra? Feature phone kizarva, android es wp8 johet szoba, iphone csak ha nagyon kihagyhatatlan ajanlat van. Ujonnan kellene T nel elofizetessel, ugy h csak szolgaltatohuseget kivan fogadni, csomagot nem.
-
maggi1886076
addikt
válasz
banánocska #8737 üzenetére
Jelly Bean Android új verziója
-
banánocska
aktív tag
válasz
maggi1886076 #8733 üzenetére
Lehet butának fogtok hinni de miaz a JB címszavakban?
-
South Velen
addikt
válasz
banánocska #8732 üzenetére
Ez nagyon egyértelmű S2.
(#8737) banánocska: Jelly Bean (Android 4.1), a jelenlegi (majdnem) legfrissebb Android.
-
dokee78
félisten
válasz
maggi1886076 #8733 üzenetére
Én is az S2 mellett szólok,de az S3 Mini alapból JB-vel jött ki.
-
Wa2x_
veterán
válasz
S2
-
maggi1886076
addikt
válasz
sztem S2. nagyobb kijelző, magasabb órajelű proci.JB is lesz rá hivatalosan magyar szolgáltatoknál.Spanyoloknak már kijött.
-
banánocska
aktív tag
Galaxy S3 Mini?
Galaxy S2?Melyik legyen?
-
istnag
addikt
válasz
Galaxy S Advance
(#8729) dokee78 :
Én olvasgatom azt a topikot,de úgy nézem elég sok bug van benne,bár ezt a Grand X in tulajok sosem vallanák be. -
dokee78
félisten
válasz
ZTE Grand X IN?
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok!
Most egyre aktuálisabb a mobilvásárlás, szóval feltenném kérdésemet.. Egy Galaxy S utódját keresném, nagyjából 60 000 forintos értékhatárral. Elsősorban használt készülékben gondolkozom. Olyan telefont keresnék, ami gyorsabb, mint az SGS. Minden héten 2x2 órát vonatozom, ez idő alatt szeretek zenét hallgatni, közbe böngészgetni, és közbe szoktak írni facebook-on is, ami az SGS-t már eléggé leterhelteszóval nem volna rossz, ha ezt bírná a következő teló. Akkumulátortól annyi elvárásom lenne, hogy átlag használattal 1 napnál azért többet bírjon ki. Milyen készülékeket tudnátok ajánlani?
Gondolkoztam SGS2-ben, Xperia P-ben, Motorola Razr-be, Atrix2-ben, HTC Sensation-ban esetleg ZTE Grand X IN, vagy Lumia 620 is szóba jöhetne.. vagy nyilván bármi más, amit ajánlotok. Szerintetek? Előre is köszi!
-
Mr.Csizmás
titán
udv,
szeretnek venni valamit, lecserelni a lagkiralyt.
legyen:
- ics (vagy jb)
- "nagy" kijelzo
- olcso
- birja az egesz napot 3G-not995-ot neztem, kb. hasonlokra gondolnek, akar hasznaltan is.
-
nggabi
félisten
válasz
maggi1886076 #8723 üzenetére
kényszerből van neki, céges asszem.
-
dokee78
félisten
-
surgery
senior tag
Sziasztok ma megyek telefont venni es 3kozul kellene valasztanom samsung galaxy s3 htc one x lg 4x a samu fele huz a szivem viszont olvastam hogy a haz hamar karcolodik ebbol mi igaz? A 4x is jonak tunik a htc one x sem rosz szoval melyike? Elore is koszonom!
-
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Van esetleg valaki, akinek volt a kezében HTC Desire X és Motorola Defy+ is?
Az érdekelne, hogy melyik kijelzőjének a színei szebbek, melyiken lehet jobban videót nézni (tudom a 720as döcög a DX-en), melyikkel lehet jobb képeket készíteni, melyiknek bírja jobban az akksija (én napközben folyamatosan 2G-n használom nagyjából, álllandó netkapcsolattal, hogy az e-mailek frissüljenek+éjjelre a nete letiltom).
Előre is nagyon köszi a segítséget -
dokee78
félisten
Rossz helyre írtam.
-
greggggg
aktív tag
hali, tényleges tudás/hosszutávúmegoldás/ár érték arányba HTC One S vagy HTC 8X??
-
Borg76
tag
Esetleg Xperia P?Vélemény?
Ez a keretbe még belefér, korrekt minőség, fényképezőt más oldalon dicsérik, ahogy a fórumban is, nem tűnik rossznak. -
dReFiX
senior tag
90 K-ig, 4,3" új független telefonok közül, GXI és ONE S kivételével, miket érdemes még megemlíteni ?
-
Borg76
tag
Tán a fehér csak női lehet vagy mi?
Mégiscsak marad az S3 mini, kicsit drága, de csak JB, meg a fotós része korrekt lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest