Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hobby elektronika
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
válasz
maggi1886076 #8197 üzenetére
Ebben maximálisan egyetértek veled, de biztos van olyan időszak (pl. tavasz), hogy a gyártók kiszórják a sok új modellt, aztán nyári-őszi pangás; a tél már kicsit izgibb, majd elölről az egész. Vagy itt a telógyártóknál teljesen rendszertelen?
Ha lesz rá időm a napokba valahol megfogdosom a S Advance-ot.
-
Gabesz87
veterán
Előzmény: [link]
A legszimpatikusabb eddig a Motorola RAZR MAXX, különösen a nagy akksi miatt! De tudásban is meggyőző, ajánlott plecsnit kapott Mobilarena teszten. Az ára az egyetlen baj, kicsit húzos a 98-99.000-es ár. Viszont ha el tudnám adni a Desire-emet 30 körül, akkor 60-ért már megvenném. Szerintetek?
-
fagylalt
senior tag
válasz
ADAM1337 #8162 üzenetére
Újonnan szeretném megvásárolni. Kizárt, hogy apróról vegyek, túl sok a csaló/megbízhatatlan eladó (tisztelet a kivételnek). Jól hangzik, de mégse...
Nem kekeckedni akarok, de a Desire X csak 800x480p-be vesz föl, én meg 720p-nek jobban örülnék. Ha nem lenne ez a "hibája" már venném is.
Úgy látom kénytelen leszek megnézni az S Advance-ot.Tudom hülye kérdés, de: Most tavasszal vagy inkább nyáron érdemes új telóra beruházni?
-
nextman
aktív tag
válasz
Ace Ventura #8192 üzenetére
Nem hogy teljesen jo, hanem kivetelesen jo a 2 nap okostelefonnal
Olyan ami 4 napot bir, meg nem is letezik.
-
Wa2x_
veterán
válasz
Bizony, előttem szólónak igaza van, a 2 nap teljesen jó a mai okostelefonoknál, főleg hogy az U-nak 1290 mAh-s az akuja...
-
maggi1886076
addikt
válasz
Vegyen egy nem okostelót és az majd elmegy tovább.sajnos ezekkel az üzemidő a probléma. a 2 nap sztem egész jó!
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Páromnak van egy Sony Xperia U-ja.Tudásra tetszik a kütyü, de az akkus üzemideje botrány.Alig használja, és 2 nap alatt lemegy.
Milyen hasonló tudású telefon létezik, ami kibír 3-4 napot esetleg? 50K körül? -
biroatis
tag
válasz
South Velen #8190 üzenetére
akk nem szoltam, pusztán vélemény vt nem kell megfogadni!!
véleményt h mi alapján formálom az mind1, de lg-t teloból nem vennék és ez saját vélemény!!!!
-
South Velen
addikt
válasz
biroatis #8189 üzenetére
Ez alapján még egy "negyedinfó" is erős meghatározás lett volna. Mivel lövésed nincs, hogy a Sony sima TFT panelje mit tud produkálni. Megsúgom, jóval gyengébb az IPS-nél. Mivel a 4 magos tesztben a technológiájából adódóan tökéletes feketéjű AMOLED-es S3-assal, és a talán legjobb kijelzőtechnológiájú (SLCD2)-s HTC One X-szel hasonlították össze, így nem tudom, hogy mi alapján vonatkoztattad ezt erre a helyzetre...
-
biroatis
tag
válasz
South Velen #8186 üzenetére
Nem vt félinformáció feketén fehéren levan irva a 4magosoknál...
"Egyébként is az Optimus 4X HD-nak van a legkevésbé acélos betekintési szöge, persze még így is bőven frankó, csak éppen nem érdemes AMOLED paneleket mellérakni. Az LG által fejlesztett IPS panelnek ugyanakkor van előnye is bőven: fényerőben igencsak izmos, s bár a kontrasztaránya elmarad az AMOLED-től, a fehérek sokkal fehérebbek. Színhűség tekintetében a Samsung túlszaturáltsága mellett az LG inkább fakónak tűnik, valahol a kettő között lehet a legjobb megoldás."
Ez alapján adtam "fél infot"
-
dokee78
félisten
válasz
South Velen #8186 üzenetére
Nem most lesz a vásár,csak érdekelt.
Mire lejár a hűségem,addigra már jönnek erősebb,hardverrel is hasonló árban,
Viszont már meghúztam a képzeletbeli lécet,ami alatt nem veszek okostelefont. -
csigacsa
tag
Szép napot mindenkinek!
Szerintetek melyiket válasszam a két teló közül : Sony Xperia S vagy Sony Xperia P ? Az SXS megéri a kb. +20.000 Ft-ot? Köszi előre is. -
South Velen
addikt
válasz
biroatis #8181 üzenetére
Akkor félinformációk alapján inkább ne adj tanácsokat.
(#8185) dokee78: Nagyon szép az LG, a kettő közül én is azt venném. De sebességben sok előrelépést nem fogsz tapasztalni a Minihez képest, sőt, ha úgy vesszük, gyengébb proci van a két említett modellben, és nagyobb felbontású kijelzőt kell meghajtania. Persze sok múlik az optimalizáláson is.
-
adam320
senior tag
Közvélemény kutatás egy új logout blogomban, aki kíváncsi rá nézze meg
-
dokee78
félisten
Csak a kettő közül melyik a jobb választás?
Tudom,hogy az Xperia J az drágább,de a specifikációk alapján ki melyik mellett döntene? -
quailstorm
félisten
válasz
szabonagyur #8171 üzenetére
-
regener
veterán
válasz
quailstorm #8169 üzenetére
+kelekyle
Köszi a válaszokat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #8169 üzenetére
Akkor igyekszem vadászni egy Lumia 710/800 példányt, remélem sikerül. A youtube videók amiken angry birds megy a 610-en azok akkor nem valósak vagy belenyúltak?
-
regener
veterán
Gyorskérdés:
Lumia 610 22-ért
vagy
OT995 33-ért?Általános felhasználás, netezés a cél.
-
szabonagyur
félisten
Lumia 710 megér 10-13 ezer Ft felárat a Lumia 610-hez képest? Valamint 30-35-ért függetlenül gyári garival van jobb választás mint a 610? Android is jöhet, de csak új.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
South Velen #8164 üzenetére
A héten benézünk a T-hez mindenképp, de nem szeretne fehéret.
Azt mondta inkább nézzünk rá valami csajos hátlapvédőt.
Már talált is az amazonon ami tetszene neki, már csak kérdés itthon be tudok e olyat szerezni.
Én ezt a lyukacsosat használom és ajánlani tudom mindenkinek.
Eléggé megváltoztatja a telefon karakterét.
Meg egy kicsit vastagabb lesz tőle a telóm, mert alapjáraton elég vékony teló.
N95-ről váltottam anno és mikor zsebbe rakom nem is érzem hogy benne lenne a nokia után. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Gabesz87 #8133 üzenetére
Egy vélemény a sok közül. wp vonalat felejtsd el, elképesztően buta megkötések vannak a rendszerben, akinek egyszer volt jó droid v iphone a kezében az soha nem lesz wp használó. A miértet most nem részletezném. Hardveresen engem a sony meggyőzött, xperia sorozat főként xperia p az arany középút. Jó hardver és kijelző, nem túl nagy. Nem tudom ez t-nél kapható-e vagy sem. Nekem a 4.3 is túl nagy, ez miatt maradt az atrix. Ha sony helyett gondolkodnék, akkor inkább htc, pláne ha előtte is az volt.
-
South Velen
addikt
válasz
Lehiñito #8163 üzenetére
Az S Plusod kijelzője nagyjából ugyanaz, mint az S Advance-é, PenTile. Igazából nekem se tűnne fel ennyire, csak hát S3 után, na meg van itthon egy RGB SLCD-s telefon ugyanilyen mérettel és felbontással, és azért élesebb a képe, illetve simább.
Szerintem nézze meg fehérben az Advance-ot, nagyon jól néz ki! De talán megérheti a többletet az S2, ha kap. Csak akkor meg már azt mondanám, hogy S3, ha meg tudja szokni. A legjobb ár/érték arány kétségkívül az Advance-é.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
South Velen #8161 üzenetére
Köszi az ismételt kimerítő választ.
Igazából érthető a váltásod.
Ezért is próbálom javasolni a páromnak az advance-t, mert nagyon jó ár értékarányú.
Én is mondhatni meg vagyok elégedve az S pluszommal, de gondolom sokat jelent a 2 mag és a nagyobb ram.
Az S plus Pentile vagy RGB mátrixos, mert azt sem tudom miben különbözik, csak azt hallottam, hogy a Pentile-nek szőrösek a betűi vagy mi? -
South Velen
addikt
válasz
Lehiñito #8150 üzenetére
Az anyagminőségén kívül nagyon meg voltam elégedve az S3-mal, a cserére kizárólag anyagi indokok vittek rá. De aztán amikor eladtam, hiányzott ezért úgy éreztem, hogy lojális akarok lenni a márkához, ráadásul az Advance elég jó áron van a T-nél, így ezért esett erre a választás. Igazából azt gondoltam, h minden percben az S3-ra fogok gondolni (ez jó hülyén hangzik), hogy ahhoz képest milyen visszalépés lesz, de nem. Tökéletesen elégedett vagyok, anyagminőségben még jobb is, mint az S3. Egyetlen zavaró dolog, amit nehezen szokok meg, az a kijelző visszaesése ugye HD-ról 480p-re, ami ráadásul Pentile Matrix elrendezésű. (Az S3-as is, csak ott nem feltűnő.) Az S2-es azért jobb ugyanilyen felbontás mellett, mert ott nem Pentile, hanem RGB mátrix alapú a kijelző.
-
Joci42
tag
Helló!
Nézegettem telefonokat. Kiszemeltem a ZTE Blade III-t, de beleakadtam a Sony Ericson Xperia Mini Pro-t. Szerintetek melyik a jobb? A ZTE mellett a nagyobb kijelző szól, de a Mini Pro előnye, hogy van qwerty-je, erősebb a kamera, előlapi kamera és talán szebb is a kijelzője (mobile bravia), de viszont kisebb, vaskosabb és már valahol kifutott modell... Szerintetek melyik a jobb? -
soldi3r
veterán
ez az acer z110 milyen telefon? epp meg akartam rendelni a tipo-t, amikor belebotlottam a vebaruhazban
-
xtevo
őstag
válasz
quailstorm #8145 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy főleg telefonnak lenne használva, időnként multimédiás dolgokra, wifi, az alap persze, de időnként pár játék is, de ez nem számottevő. Sokkal inkább, hogy egy gyors/pörgős androidos telóm legyen, ami jól kezeli a dual sim-et. A kamerát néztem, hogy elég gyatra, nincs mit szépíteni rajta, ez egy úgymond kompromisszum, amit bevállalnék, hisz erre ritkán lenne használva.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
South Velen #8146 üzenetére
Köszi a segítséget, mérlegelünk. Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mért cserélted le az S3-at, és hogy miért az Advance-re esett a választás?
-
biroatis
tag
Svejk
öszi kb nekem is ez a kettő amire leszűkülök!!
dokee78:Ez a legnagyobb dilemma, most galaxy ace van 8 gb van benne de az is elég, 16 gb pláne,de nem egy évre akarom venni akk meg lehet kéne több csak az S2 meg régebbi, ugyanakkor csúcs modell, az acevel csalódtam ezért húzok a htc-hez,de s2 mégis s2 -
South Velen
addikt
válasz
Lehiñito #8143 üzenetére
Láttam én már Note-ot is alacsony termetű lánynál is. Neki kell eldönteni.
S3-at sok nőnél lehet látni. Igazából most elég jó áron van a T-nél, megfontolandó, ha tényleg hosszú távra lesz.
Ugyanakkor én S3-at használtam a jelenlegi Advance előtt, de egyáltalán nem érzem visszalépésnek, és még én is azt mondom, jóval jobb ez a méret. De ez szubjektív. : )
-
quailstorm
félisten
Szerintem a 992D jó telefon. Már a 993D sem volt lassú általánosságban, elég intelligens a rendszer és az SD kezelés is. Hardver ott van, fél giga RAM meg nagyjából elég. Csak nagyon extra igényeket nem elégít ki(sok weblapfül, egy-két giga feletti játék). Viszont valószínűleg nem fog szoftverfrissítést kapni, ezzel számolj. A kamerát lehet hozni negatívumként, játékokban minimum a galaxy s szintjét hozza, ami elég jó(jobb mint az ace2 és mali-400-as egyéb ökörségek).
-
Lehiñito
senior tag
válasz
South Velen #8135 üzenetére
Neked és dooke-nak is köszönöm a válaszokat. Agyalunk a dolgon. Igazából páromnak vennénk telefont de tartunk, hogy kicsit nagy lenne az S3. Az S2 nagyon tetszik neki (csak nem biztos hogy T nél lesz még), de S advance-t nem szeretne, mert nekem S pluszom van és az már neki unalmas . Nektek, vagy bárkinek van olyan nő ismerőse aki S3-at használ?
-
xtevo
őstag
válasz
dokee78 #8141 üzenetére
A 993D gyengébb (egymagos), illetve az elődje a 992D-nek, árban meg nem sok különbség van köztük. A 997D hiába több memória, nagyobb kijelző, nem tetszik a telefon, elég hülyén oldották meg, hogy alulra nem került gomb, hanem a kijelzőből vesz el jókora helyet, a másik, hogy ez jóval drágább már...
Néztem még a Sony Xperia Tipo Dual-t, de az is gyengébb a 992D-nél, és persze ez is egymagos...(#8144) dokee78
Akkor úgy fogalmazok, hogy számomra furán néz ki, hogy alul nincs gomb, csak a műanyag, oda kellett volna valamit rakni, vagy átdesign-olni a telefont. -
xtevo
őstag
Egy ideje olvasgatom a teszteket, és a következő készüléket néztem ki:
Alcatel OT-992D Igény: dual sim, dual core, legalább 512mb ram, árban kb. 45-50k. Szóba jöhet más teló is? Ezzel mennyire járnék jól/rosszul? -
dokee78
félisten
válasz
South Velen #8137 üzenetére
Az MA tesztben MSM8260A van.
A GSMarenan pedig MSM8290 -
dokee78
félisten
válasz
South Velen #8135 üzenetére
T-nél melyik procival kapható?
Megvan MSM8260A. -
South Velen
addikt
válasz
Lehiñito #8131 üzenetére
Az S Advance majdnemhogy egyenlő az S3 Minivel, csak normális anyagokból van összerakva és szebb iscsak a RAM mérete különbözik az s3 Mini javára (S Adv: 768MB, S3 Mini 1GB), de ugye sokkal olcsóbb az Advance, tehát az S3 Minivel szemben egyértelműen ajánlott.
Nem nagyon van alternatívája a kétmagosok közt az S2-nek. A HTC One S lenne, de az is csak Krait procival (de a T-Mobilenál nem azzal kapható, így ez is elmarad az S2-től, ráadásul drága is.)
-
Gabesz87
veterán
Erre valaki? [link]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok. Ha a T-nél már nem kapok S2-t, mert kifutó modell, és ha az S3 már nagy lenne, akkor tudásilag az S3 mini felér az S2-vel nagyjából, vagy jobb a hardvere?
8132) americanidiot: és mi lehetne az S2 alternatívája? Az S Advance esetleg?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
T-mobilenál szeretnék előfizetésre telefont venni max. 60 ezer forintig. S Advancet és a Desire X-t néztem eddig. Melyik legyen? Esetleg másik?
-
Dyrtyho
őstag
Amúgy melyik telefonnak jobb a kamera minősége ? A Samsungé vagy a Sonyé ? Csak azért kérdezem, mert mondjuk ha koncert videó felvételt készítek a mostani LWW-mel, akkor az eléggé zajos lesz, és alig hallani azt a zenét ami a koncerten hallható, és most valami olyan készüléket akarok venni ami azért jobb hangminőségben rögzíti a koncerten hallható számot.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
CharlieDrop #8095 üzenetére
A Kies jobb mint a Seus ?
-
tjokai
senior tag
válasz
quailstorm #8121 üzenetére
Amire én használnám, arra pont nem jó az N900 ezekszerint....egy napi kiruccanásra vihetnék magammal 3 fullra töltött pótakkut
Rengeteg videót nézek, állandóan neten lógok, kamerázgatok....igazi Y-generáció vagyok, technika nélkül világvége van nálam
-
quailstorm
félisten
Egy 4colos asztali gépnek ami 180%-ra van overclockolva, annak ára van szerintem. Nekem megérte. Telefonom van mellette. Qwertyvel meg jobb játszani azt a kevés WebOS játékot mint érintővel.
Zsebemben van a fél iroda, USB OTG is van, meg JRE7. Vannak dolgai amit semmi más telefon nem tud. Pl WiFi packet injection. -
biroatis
tag
Ismét jelentkezem!
véleményeket pls!
Galaxy S2, S3 mini, Htc One S,Sony Xperia S???
Telenornál!!!
Köszi!!
-
tjokai
senior tag
válasz
quailstorm #8117 üzenetére
Úgylátom, megtaláltam akkor az N900 gyengepontját
Köszi az infókat, sokat segitettél a döntésben
-
quailstorm
félisten
720p felejtős, felvenni alacsony bitrátával 23FPS-sel esetleg. VGA-ban tudsz nézni, de a képernyőhöz elég HQ.
Facebookot nem tudom, kliens nincs, beépített csak chatelni tud.
Akku ha leteszed az asztalra moddolás után 2 napot bír, ha HASZNÁLOD, kb egy órát másfelet.
Hogy neked mire elég nemtom. Alacsony órajelen közepes fénnyerővel 6 órát szerintem lehet netezni, zene meg DSP, ez nem sokat fogyaszt. Film viszont kb egy max töltéssel, ugyanis ahhoz overclock kell. Már nagy felbontáshoz. -
tjokai
senior tag
válasz
quailstorm #8114 üzenetére
Youtube-on a 720p videókat mennyire szereti az N900? Facebook esemény értesitést belehet állitani? Akksi mennyire tartós?......szeretem sokat nyomkodni a telefonomat, facebook, net, film, zene, stb
-
quailstorm
félisten
Attól függ mire kell. N900-ból sokat ki lehet hozni, N9 meg olyan ahogy megveszed. Szerintem az N900 sok szempontból jobb, bár normális droid nemigazán van rá, N9 meg igen. Cserébe asztali grafikus felületekkel kompatibilis sokoldalú asztali linux oprendszer és qwerty. Nekem N900 van, kérdezhetsz.
@Blyan: én ha meglátom a vivante szót menekülök. Nem jó az semmire, csak papíron szép.
(#8112) nextman:
Xperia Go, Xperia Active, Galaxy Xcover. Lumia 920 -
nextman
aktív tag
Tudtok olyan okostelefonokat, amik utesalloak, jok terepre?
Esetleg tablet is johet. -
VD
őstag
"not every app runs on the tablet"
"But it takes more than a fast processor to make a good tablet. The Ampe A10 unit I received has a few hardware and software bugs that make it difficult to recommend"
"Hopefully we’ll see future devices with better build quality and software"Na erről beszéltem...
-
válasz
#40993792 #8102 üzenetére
és Ricardo:
Köszönöm, én is a blade-et, illetve picit feljebb a desire-t találtam, ami érdemleges ajánlat ebben a kategóriában, csak reméltem, hogy tudtok valami egyéb tippet is mondani. Nem nagoyn követem ezt a szegmenst, csak a közép, felső-középkategóriát, illetve efelett.
Köszönöm a segítséget, körül is nézek!
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Gondoltam, telefon vásárlásban kikérem a véleményeteket. Lejárt a 2 éves hűségidőm a T-Mobile-nál, és lévén, hogy Aranykártyás ügyfél vagyok, kedvezőbb áron tudnék venni telefont. Jelenleg egy HTC Desire-t használok Leedroid-al. Szóval az 1. HSZ alapján a feltételek:
- max. 80.000 Ft, de ez (max) 12 havi kamatmentes részletre. Anno a Desire-t is úgy vettem, hogy 20+12x5000.
- fenteik alapján új, és t-mobile előfizus
- nem cserélgetem gyakran a telefonomat, szóval min. 2 év élettartam elvárt
- szoktam netezni amikor nem vagyok itthon, wifit is használom, illetve GPS-t is (mivel hosszabb távra tervezek, időtállóság szempontjából jó lenne ha A-GPS mellett már GLONASS is lenne)
Multimédia annyira nem fontos, nem tömöm meg a memóriát a zenegyűjteményemmel, max nagy ritkán rádiót hallgatok. Wifi hotspot-ot is szoktam használni vonaton utazásnál.
- márka szempontjából Sony/HTC/Samsung szimpatikusak
- Galax SIII, Note méretű tepsi telefonok sem kellenek....olyan kell, amit még kényelmes használni, könnyen belecsusszan a zsebembe.Szeretem az Androidot, de kicsit zavar, hogy időnként belassul, törölgetni kell a cache-t, futó programokat, újraindítani a telót, stb. Szóval eszi a memóriát. Ezért gondolkodom azon, hogy kipróbálnám a win 8-at, szóval ez is szóba jöhet.
Ja, és ami még nagyon fontos, az üzemidő. Tudom, hogy ma egy okostelefontól a 2 nap is jó teljesítmény, ezért ezt minimum teljesíthetné. Ne kelljen naponta tölteni lehetőleg. Nem nyúzom egész nap, úgyhogy átlagos, normális keretek közt ennyit bírjon ki mindenképp.
Ezek fényében mit ajánlanátok?
-
tjokai
senior tag
Hi all!
Nokia N900 vagy Nokia N9?Cél: minél olcsóbban, minél jobb képességek, minél használhatóbb készülék a mindennapokban hosszútávon!
-
VD
őstag
Szerintem valami el lett írva, Én ezt a modelt, ezzel a procival találom mindenhol: All Winner A10, 1.0GHz, Cortex A8; GPU: Mali 400. Ez pedig egy rakás sz@r!Közben látom, hogy ugyanazzal névvel van kiadva egy új négymagos model is.
Ettől függetlenül, egy forintot nem adnék érte...
-
Blyan
félisten
Ugyan Tabletről van szó, de egy kérdést talán megér és elfér itt (ha van Tabletre vonatkozó topik, akkor sorry).
Ez a specifikáció megér 35K forintot? Gari valszeg nincs, külföldről érkezik.
Model AMPE A10
Color White / Black
CPU Freescale i.MX6Q 1.2 GHz Quad Core + GPU: Quad-core GC200
Operation System Android 4.0.4 ICS
RAM 1GB (DDR 3)
ROM(Memory) 16GB
Screen 10.1" IPS Capacitive 10 points Multi-touch ,1280 x 800px, 1080P.
Extend Card Support TF card up to 32GB extended
Camera Dual Camera (Front 2.0MP+Back 2.0MP)
Gravity Sensor Yes
HDMI Yes
Android Market Yes, support website market
Bluetooth Bluetooth 2.1
Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV
WIFI Yes, 802.11 b/g/n
3G support external 3G dongle
Audio Output
Built in Loud Speaker and 3.5mm Stereo Interface
Power Device
AC Adapter Input 100/240V
Battery
8000mAn
Music
MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG
Picture
JPG/BMP/PNG/GIF
Languages Language support for English(Australia), English(Canada), English(U.S.), English(UK), English(New Zealand), English (Singapore), English(India), English(Ireland) , English(South Africa), Chinese (Simplified), Chinese(Traditional), Japanese, Korean, Arabic(Egypt), Arabic(Israel), Bulgarian, Catalan(Spain), Czech, Danish, German(Austria), German(Switzerland), German(Germany), German(Liechtenstein), French(Belgium), French(Canada), French (Switzerland), French(France), Italian(Switzerland), Italian(Italy), Dutch(Belgium), Dutch(Netherlands), Norwegian-Bokmol, Polish, Portuguese(Brazil), Portuguese(Portugal), Swedish, Turkish, Greek, Russian, Spanish(U.S.), Spanish(Spain), Finnish, Hebrew, Hindi, Croatian, Hungarian, Indonesian, Lithuanian, Latvian, Romanian, Slovak, Slovenian, Serbian, Thai, Tagalog, Ukrainian, Vietnamese
Extend Port 1 x DC card slot
1 x TF card slot
1 x Micro USB port
1 x MINI HDMI port
1 x 3.5mm Earphone port
In the Box 1 x AMPE A10, 1 x OTG cable, 1 x USB cable, 1 x AC Charger, 1 x User's Manual
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kuponkunyeráló
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest