- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolnext
csendes tag
Sziasztok!
Telefonra a keret max 50k lenne.
Fontos, hogy szép nagy (min.5" - max.5,5") kijelzője legyen, strapabíró valamilyen szinten..
Ezeket nézegettem eddig, de várnék még 1-2 ötletet/tapasztalatot:
Wayteq Talk 5h,
Honor 3c,
Gigabyte Gsmart Mika M3,
Huawei Ascend G630.
Leginkább a Talk és a Honor között gondolkodom, nem tudom mennyire használható az 5,5", főleg hogy mindenhol hibákat olvasok a Talkról..
Szerintetek? -
kpetyke
tag
Sziasztok!
Milyen dual simes telefont ajánlanátok, ami max 4" és belefér 40000ft-ba?
-
mesehabbal
tag
Lenovo S860 titanium-al vannak tapasztalatok? A szálcsiszolt alumínium ház és a 4000mAh-s aksi nagyon jól hangzik és épp Dual Sim-es telefonokat nézek. Játszani nem nagyon játszom. Mikor igen, akkor max. fruit ninja, vagy valami apróság. Telefonálásra, böngészésre, zenére kell a telefon.
MotoG 2nd Gen-en is filóztam, de azzal meg az a bajom, hogy szinte nincs is benne aksi, ráadásul kb. a világ legrandább telefonja. Viszont a stock android miatt ez különösen szimpatikus.
Ha tud valaki 100k alatt Dual Simes telót, ami jó vásár lehet, ne kíméljen. Ha jön rá lollipop frissítés is a közeljövőben, az még jobb.
-
quailstorm
nagyúr
ezt akarnám mondani én is
most volt alkalmam használni Lumia625-öt, vettem, csak kijelzőhibás, és már visszaadtam...
ennyi maradt belőle itt meg a hibade semmi, ismétlem semmi gond nem volt a rendszerrel, csöndben teszi a dolgát, pont
mondjuk már a ZTE Blade Q-ról is elmondhatom, hogy ritkán kell újrapróbálkozni ugyanazzal az alkalmazással, mert nem indul, omlik, sose fagy le, és hetes uptimeokat tol, de az L520-as haveroknál is inkább a kijelző volt a hibás mint a rendszer
droidot valakinek el kell rontani, hogy instabil legyen, ez nem feltétlen a végfelhasználónál történik, sajna van ahol korábban, pl Xperia Sola...
de a WP az túl kontrollált, nekem is hihetetlen amiket Diegho mesélesetleg arra gondolok, egyedi hibás a telója
faterom is kapott Nokia 206-ot, random újraindul, és a híváslistát törli
más munkatársainak meg jó -
Flind
senior tag
válasz
Rathrol #69156 üzenetére
Jól gondolod, és jó választás a Lumia 735.
(#69158) diegho: Érdekes.. Ismerősi körömben sok WP van, 520-ak is, és semmi problémájuk nincs vele, egyszer nem indult még újra vagy fagyott volna le a telefonjuk. Tesómnak is Lumia 735-e van, teljes mértékben elégedett vele. Én is tudom hogy ennyiért droidból már 2GB RAM-osat is ki lehet fogni pl, de nem lesz ilyen minőségű mint a Lumia. Értem ezalatt az anyaghasználatot, összeszerelési minőséget, designt, kamerát, üzemidőt, kijelzőt, támogatást, extrákat (pl. Qi töltés). Az nem igaz hogy a Lumia gyorsabb, mert egy Moto G (2014) is lazán hozza ezt a szintet, de a leírtakban gyengébb.
Vagy tudtok azonos árú droidot mondani, ami a leírtakban minimum hozza a Lumia 735 szintjét? Mert én is kerestem, de be kellett látnom, hogy tényleg nincs ilyen készülék.(#69174) w333: Ezek a Sonyk nem egy árkategóriában játszanak a G2-vel, mivel frissebbek és így erősebbek is nála, mindenben. Szóval furcsa összehasonlítás, és még furcsább hogy szerinted a G2 a legjobb közülük. Senki nem állította hogy hibátlanok a Sony csúcsok, ahogy egyik telefon sem az. Mondjuk szerintem még mindig a legkompromisszummentesebbek, lásd Z2 miért kapott KA plecsnit. G2 sem, szóval ennyi erővel azt is kilőhetted volna.
Garanciában sajnos igazad van, vicc a Sonyé. Szerencse hogy nekem még egy termékem sem hibásodott meg tőlük. Abban a Samsung a király. -
Dalzarus
tag
válasz
hukli21 #69189 üzenetére
Páromonak keresünk éppen phablet méretű telefont munkához. A g3-at és a note 3-at néztük ki. A g3 a csábítóbb mert van benne FM rádió (plusz rengeteg zenét hallgat). Van egy Sennheiser momentum fejese, azt használja. Az érdekelt volna, hogy van-e ilyen árban olyan telefon ami rendesen ki tud használni egy ilyen fejhallgatót?! Azért vacilálunk, mert sok negatív értékelés a g3-ról, ezért keresek alternatívákat döntés előtt
-
quailstorm
nagyúr
válasz
voyager4.4 #69193 üzenetére
Igen, egy pár berágott választ biztos kaptam volna.
Ettől függetlenül én nem kérek belőle. Meg haverok se. Sz@rból nem lehet várat építeni...
Még abba se vagyok biztos nem-e próbáltuk már. CM11 előtt.Másik ilyen gyári alapú kotyvalékra jobban emlékszek, az is sokkal jobb volt mint a natúr, na de a CM mellett elbújhat.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
quailstorm #69192 üzenetére
Én úgy fogalmaznék, hogy a gyári JB az alapja... azért ez így diplomatikusabb.
Megnéztem volna az Advance topiklakók reakcióját a hsz-odra egyébkéntNem csodaszer, de egy próbát megér...
-
quailstorm
nagyúr
válasz
voyager4.4 #69190 üzenetére
Az nem csak egy újratákolt gyári 4.1.2? Nem lebecsülni akarom a "munkáját". De azért egy alapoktól újrafordított rendszerhez sok köze nincs. Ja és még régi is.
-
kornel1987
csendes tag
válasz
Viktor0610 #69103 üzenetére
Köszi, úgy néz ki coolpad f1 lesz belőle. Erről esetleg vélemények?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
zolnagy #69186 üzenetére
Mindenképpen. Fmod-ot ajánlom. Acef-et keresd a teló topikjában, ő ad hozzáférést a rom-hoz a logout blogjában pedig minden infót megtalálsz.
Párom is úgy használja, már 4. hónapja, azóta egyszer kellett dalvik cache-t meg a többit üríteni, ahogy a leírásban van, de ezt még egy laikus is meg tudja csinálni ha begyakorolja, vagy leírja a lépéseket.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
zolnagy #69186 üzenetére
azt nem mondanám, hogy létezik rá problémamentes verzió, ugyanis eléggé támogathatatlan hardver
de a gyári hányásnál a CM11 mindenképpen jobban megy, havernak van S Advance, másiknak Ace2 ami ugyanez, meg a ROM is kb ugyanaz, és ugyanazok csináljákmivel egyáltalán nem hozzáértőé lenne, én azt mondom, csere, másik telefon
-
zolnagy
őstag
válasz
voyager4.4 #69185 üzenetére
és @w333
köszi a válaszokat.
Tehát előtte megérné egy custom romot feltenni az s advance-re? -
voyager4.4
senior tag
válasz
zolnagy #69180 üzenetére
Azért mert az advance sokszor fagy felesleges az erőssebb hw, az Advance nél a gyári rom van elrontva, finoman szólva. Szóval bika hw nem (feltétlenül) = kevesebb fagyás.
Szóval a fent említett készülékek is tökéletesek a célra, de még akár a Huawei S620s, Redmi Note 4G illetve Honor 3c is kielégítheti az igényeket.
-
Dalzarus
tag
Az LG G3, 2 és 3 giga ramos verziója között mennyire egetrengető a különbség?
Mik a top telefonok fejhallgatós zenehallgatáshoz 100-110ezer forintos felső árhatárral ?
-
zolnagy
őstag
Sziasztok,
húgom telefont váltana, ha lejár a hűségidő.
Amiben gondolkozik: Samsung S5, Sony Xperia Z3, Nexus 5Jelenleg Samsung S Advance van neki.
Amire használná (fontossági sorrendben):
böngészés
facebook, viber, messenger
fényképezés
zenehallgatás (poweramp megvéve)
egyéb alkalmazások (én kicsi tescom)
semmi hw igényes játék
Lehet erre a fenti telefonok nem feltétlenül kellenek, de elege lett abból, hogy az S Advance már soxor fagy.
Én újratennék neki egy (akár custom) romot, ahogy azt az én Xperia L-el csináltam, de Ő ezzel nem fog szórakozni, én meg nem érek rá neki a telefonját karbantartani, mert ritkán (félévente 1x) találkozunk.Ha a fenti telefonokon kívül van még ötlet, azt is szívesen veszi.
Köszönjük előre is!
-
Rathrol
senior tag
Xiaomi telefon márkáról még nem hallottam, megbízható?
Azért jóféle a 8 mag proci 2Gb ram, de gondolom szívja az aksit, és hova kell 8 mag a telóba, mikor asztali pc se használja ki játékoknál, renderelni lehet már androidon is vagy mi?
-
w333
félisten
LG G2 csilivili műanyag ... veszel rá egy tokok és "problem sloved"
Nagyon jól összerakott masszív telefon, valahol nézd meg élőben mindenképp, ilyen áron 88k -ért nem fogsz jobbat találni, vagy ha igen ott más kompromisszumok lesznek, a Xiaomi Mi4 nem rossz viszont a 140k szerintem nem éri meg, főleg a felsoroltak miatt nem !
-
Kobe
veterán
átmeneti időre visszakaptam a samsung wavemet. A bada rendszertől eltekintve ugyanúgy néz ki mint 4-5 éve amikor megvettem. Full fém body, masszív összerakás, levehető hátlap, cserélhető akksi, stb. Nem is tudom, a telefon gyártók és tervezők mikor felejtettek el logikusan gondolkozni.
Nekem most azért ekkora dilemma a készülékváltás, mert alapvetően nem fittizek a telefonnal, nem rohanok az iphone 4et 5 re, majd jövőre 6ra cserélni majd egy milláért 3 éven belül, mert az a menő, hanem csak használom....zsebben kb mindegy. Viszont a tartós összeszerelésből, a közepes, 5" körüli méretből nem engedek, és 100e nél többet nem igazán vagyok hajlandó kifizetni rá.
De én valahogy úgy érzem - most hogy b az összes idei cikket átolvastam - hogy a mai műanyagcsilivili gagyiplasztik kínálatból egyiket sem tudnám megszokni, megszeretni annyira hogy több hét múlva is nyugodtan ahsználjam....kicsit visszalépésnek érzem a pár évvel ezelőtti trendekhez képest a felhozatalt, és szerintem valami hasonlót mutat a mobilaréna is, egész évben 2 db különösen ajánlott telefon, a vagy 200 megjelent típusból, elég siralmas arány.Sztem egyelőre marad az MI4 mint jelenlegi befutó
-
w333
félisten
Persze ez sem egy rossz telefon, nálam is benne volt a pakliban de élőben nem győzött meg
ami engem pl. zavart : az hogy picivel erősebb nyomásra elszíneződik a kijelző, kicsit akadós a rendszer (MiUi) kamera lehetne jobb, nincs rajta Gorilla Glass védelem, 5" kijelzővel fizikailag nagyobb mint a G2, persze ezeken kívül egy nagyon jó kis telefon, támogatás biztosan lesz hozzá sokáig
(#69172) magyarl
Ár/érték arányban szerintem is a G2 válaszd !
Nálam benne volt a pakliban a Z2, Z3 és Z3C ... végül döntött a józan ész és G2 lett, ha tényleg hibátlanok lennének a Sony csúcs telefonok én is azt vettem volna (mármint Sony -t), de sajnos ez nem így van és a gyári szerviz (Cordon) a legrosszabbak közzé tartozik, szóval nem akartam kidobni a pénzt az ablakon ... míg ez nem változik én biztosan nem fogok egy darabig Sony telefont venni (sajnos ez van)
-
-Faceless-
őstag
válasz
Rathrol #69169 üzenetére
Redmi Note, és G2 mini van nagyon otthon fotózásban ebben a kategóriában.
#magyarl Konkrét dolgokra rá tudsz keresni, mint a koppintásos keltés ilyenek, ezt most nem fogom kiböngészni a fórumból.
A 3 közül szerintem a Z2 a legjobb, de nem ajánlott, ha hidegben akarod megviselni. Nincs komoly összeszerelési gondja, hanem fémből, és üvegből van. Az egyik anyag hőre tágul, a másik meg nem, és utóbbi törékeny is, na ebből szoktak gondok lenni.
5.0 mindre lesz ez nem is kérdés.
Személy szerint Z2, de ha rootolod a érthető okok miatt a sony specifikus extrákat törli a telefon, viszont a 4.4 óta nem tudom miért kellene rootolni... ApptoSd van, témázható a teljes felület, és ha nem vagy olyan hülye hogy főverziót OTA frissítesz, akkor még bugok sem lesznek.
Itt a fórumban sokaknak van viszont G2-je, és a ram zabáláson kívül semmilyen panaszt nem hallotam rá. Nagyon jó teló, csak szerintem az ujjlenyomat gyüjtő kopogós műanyag nem csúcstelefonhoz méltó, de ez csak személyes vélemény.
-
magyarl
tag
Sziasztok!
A napokban ástam magam bele a témába, de már füstöl az agyam a sok kutakodástól.
2 éve használt Xperia S-emet szeretném cserélni, mert a következő dolgok már nagyon bosszantanak benne:
- akksi standby módban is sokat merül (nagy részt "Android rendszer", azon belül is AlarmManager, amit letiltani sem tudok) Egy napi közepes használat mellett, közepes fényerőn, örülök ha a 2 óra kijelzőidőt elérem.
- előlapi érintőgombok iszonyat érzéktlenek
- kvázi nincs multitasking, hiába az 1 Gb memória: két komolyabb program között már nem tudok váltani újratöltés nélkül, ami iszonyat bosszantó (pl: Fb, GoogleMaps, böngésző). Nem ritka, hogy a home gomb nyomására, az egész launchert újra kell töltenie, vicc...
- az egész telefon eléggé belassult, van hogy hosszú másodperceket kell várni az egyszerű műveletkhez is (pl képernyő bill) A kedvencem, amikor hívás indításnál lefagy egy 20-30 másodpercre, majd csak utána hajlandó hívást indítani.
Legfrissebb Stock romot használom, igaz rootolva és elég sok kis hasznos progival számízére finomítva. HardReset-en is gondolkodtam, de nem tudom mit segíthetne, hisz ezeket kb mind újra felraknám.Tehát a következő jó ár/érték arányú telefonok között gondolkodom nagyon, kb 100e-res kategóriában, függetlenül: LG G2, Galaxy S4 (i9506), Sony Z2.
Kérdésem hogy ezeknek is vannak ilyen súlyos, hétköznapokban is bosszantó dolgaik?
A leginkább a G2-vel szimpatizálok, de ott olvastam pl hívásnál a mikrofonnal lehetnek gondok.
Egy új S4-et vásárolva elvileg benne van a pakliban, hogy alapból nem root-olható !? (így az nekem kizáró ok), plusz a képernyő ideje is kevesebb.
Sony Z2 úgy mindenben erősebb lenne a másik kettőnél (hardware, kamera, akksi), de itt meg összeszerelés gondokat olvastam és a garancia szervíz bosszúságait. Meg a mostani Xperia S után megfogadtam soha többet Sony okostelefont... Aztán lehet a Z2-vel már változna a véleményem?
(Ahogy néztem, a G3, S5, Z3 készülékek a felárukat már nem érik meg, annyi pluszt egyik sem nyújt.)Ugye ezeknél a mobiloknál mind lehet Mass Storage módban csatlakoztatni a géphez, TV-hez, média lejátszóhoz? (Xperia S-nél alapból kihagyták, úgy kell külsős appal trükközni).
A 3 kiszemelt közül mit lehet tudni, melyik fog kapni hivatalos Lollipop támogatást?
A G2-höz hasonlóan az S4 és Z2 is tud dupla koppintásos felébresztést? -
Kobe
veterán
hát, láttam időközben én is. Amin erősen elgondolkoztam, az egy Xiaomi MI4.....felépítésében még ez tetszik a legjobban, szimpatikus a fémház, és a MIUI. 139ért jutnék hozzá - drágább, mint az eredeti keret, de műanyag honorra sincs kedvem 100K-t kiadni
vagy innen hardverapróról, 109K-ért már barátibbnak tűnik
Az a baj, hogy jó lenne minél hamarabb elintéznem, napok óta telefon nélkül vagyok, áll minden, meló stb miatta, így gyakorlatilag az első értelmes készülék amit boltban csak le kell kapni a polcról, előnnyel indul
full műanyagot, vagy WP-t nem szeretnék, de pl egy galaxy ace 4 800x480 as felbontására sem szívesen állnék vissza.... -
Rathrol
senior tag
Rendben, akkor droidok közül 75ezer ft-ért mit ajánlanátok ?
Igényem jó minőségű fényképet/videót készítsen, sokat böngészek (elvárom hogy gyorsan hozza be az adott oldalt ne szaggasson/lassuljon sok képeknél, ugyanakkor videókat lejátszásra se legyen panasz),játékok terén ritkán játszok, de néha előveszek izzasztó GTA SA félét. Ha lehet IPS legyen (de nem muszáj)
Ha létezik ilyen árkategóriában. -
w333
félisten
válasz
tjokai #69166 üzenetére
Nem ez nem egy GSM bolt ... ez egy magánszemély aki összelopkodta mások hirdetéséből a fényképeket és így próbál átverni embereket, én jelenteném !
Ha jobban szétnéznék neten, lehet viszontlátnám a képeket más hirdetéseben más oldalakon ?
Biztos vagyok benne 100% hogy igen !
-
tjokai
senior tag
Eszem ágában sincs előre utalni, főleg nem ilyennek. Nekem csak az gyanus, h szinte minden gyártó csúcsmodellje megtalálható a hirdetéseikben és mind jóval jóval áron alul, gyári függetlenül, garanciával! De ami a legfeltűnőbb, h minden telefon más környezetben van fényképezve, más a háttér, más helység.....ha ez egy GSM bolt, akkor legalább valami hasonlóságnak kellene lennie a fényképeken, de semmi :/
Ha jobban szétnéznék neten, lehet viszontlátnám a képeket más hirdetéseben más oldalakon -
w333
félisten
válasz
tjokai #69159 üzenetére
Persze utald előre a pénzt a telefont pedig soha nem fogod látni, ez a tipikus átverős dolog egy páran már jól megszívták, én azt ajánlom ne utalj előre !!!!!!!!!
Ez a telefon 99.9% hogy nem is létezik, egy nagy átverés az egész !
(#69145) -=Libria=
Legolcsóbb helyen ... SpeedShop 169k, nem hinném hogy ennyit megér !
-
tjokai
senior tag
válasz
voyager4.4 #69161 üzenetére
Így van, OLX-en találtam, igen
-
voyager4.4
senior tag
válasz
Rathrol #69156 üzenetére
Inkább az alacsonyabb árkategóriában alternatívája a droidnak a WP, sőtt ott inkább az az ajánlott.
Ettől függetlenül korrekt készülék 70k környékén a Lumia 735, de ahogy diegho írta, ebben az árkategóriában már jó droidot is kapni.tjokai: Ezt a hirdetést OLX-en (vagy jófogás stb...) találtad ? Ha igen akkor mindent értek
...
-
tjokai
senior tag
Ezt a sztorit olvassátok el és tanuljatok...
Tegnap egy Note 3 vásárlással kapcsolatban érdeklődtem itt fórumon, h mire érdemes odafigyelni egy használt telfon vásárláskor, főleg ha feltűnően olcsón adják, biztosan emlékeznek, akik olvasták...
Na, ma felhívtam őket telefonon, hát nagyon durván sántít a dolog
Ők egy GSM bolt hálózat, az ország több pontján is van üzletük. Szekszárdi címen volt meghirdetve1db Note 3, mondom a srácnak, h személyesen átvenném Szekszárdon. Erre jött a válasz, h az a cím csak a hirdetésben van, valójában nem ott van a telefon, hanem éppen ott, ahova kérem. Kérdeztem a telefon állapotáról, állításuk szerint 2014.novemberi vásárlású készülék és a Media Marktba szól a garancia. Feltettem a következő nagy kérdést, miért ilyen olcsó? - azért, mert ez valami zálogosdi ügyből került hozzájuk, nem jelentkeztek érte és így ők erre nem tehetik rá a haszonkulcsot, azaz annyiért kell eladniuk, amennyiért hozzájuk került. Felsorolt a srác vagy 5 nagy várost h hol van üzletük,persze tőlem mind messze van, így mondom küldje el futárral. - Semmi akadálya, akár 6 órán belül itt a futár a telefonnal. Milyen színben kérem? Még választani is lehet, nem úgy volt h csak 1db van? - Ja nem, ezek új telefonok. (na mondom magamba, akkor most biztos én vagyok ennyire hülye, h ellentmondanak a dolog egymásnak) Mondom remek, akkor küldje a futárral, ha megérkezik megnézem és fizetek a futárnak. Erre jött ám a válasz, h a szerződésükben az áll, h előre kell utaljam a pénzt egy K&H számlára, a futárnál nem tudok fizetni.
Na itt kellett volna lecsapni a telefont, de nem tettem. Gondolkodóba estem az igen kecsegtető ajánlat végett de végül elálltam az üzlettől!Na mit szóltok rá, ez tiszta üzlet lehet?!
-
diegho
nagyúr
válasz
Rathrol #69156 üzenetére
75-ért már elég jó telefont kapni. A minőség pedig érdekes kérdés. A WP topikok tele vannak az újraindulós problémával, még a 930-nál is, akinek ez stabilitás és minőség, hát hajrá... én 1000 óránál előbb nem indítom újra a telefonom és nem is szeretném, ha magától megtenné. Persze sokan azt mondják, hogy milyen stabil a rendszer, nekem eddig csak WP fagyott, többször is. (jellemzően az összes WP fan elfelejti említeni az újraindulást, vagy megemlíti, de szerinte az normális) Persze ez csak az én véleményem. Ha leírnád az igényeid, lehet tudnánk droidot is mondani.
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
30 ezerert van a Lumia 530-nak ellenfele?Ami fontos az a stabilitas es gyorsasag,mindennapi hasznalatra kene,a jatek nem fontos.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Max 75ezer ft vennék telefont, jó választás Noki Lumia 735 ? Android nem szeretnék gatyit venni gondolom ilyen áron minőségben nem kapom meg mint a wp telóknál, jól gondolom?
-
-
Plutor
aktív tag
Telefont keresek az ősrégi LG-m leváltására.(LG Arena C-Class)
Főleg zenehallgatásra használnám.Napi több órát.(utazás közben saját fülessel)
Kevés játék,net,filmezés. Nagy tárhely nem fontos,még a mostani 8GB-t sem használom ki teljesen.
Melóhelyen elég nagy a zaj,ezért jó lenne,ha látnám ha kerestek,vagy üzenet jött.(értesítési led)
Néha jól jön ha van GPS (offline)
Fényképezésnél feltétel a segédfény,és az elfogadható minőség.Jó lenne,ha 2 napot bírna egy töltéssel.
Több évre tervezem a telefont.
Eddig két telefont néztem meg jobban. Lumia 735,Lumia 925.
Mindkettőt megfogtam,teszteltem egy kicsit.A 735 nagyon a felső határ,ami még kényelmes nekem.
Melyik szól jobban?(ezt nem lehet kipróbálni) Melyiket érdemes megvenni a fenti paraméterek alapján?
Árban egyformák.
Esetleg más alternatíva? -
GEPESZ66
veterán
Érdekes, hogy jönnek a Samsung új telefonjai, az A-sorozat, de még midig 4.4 androiddal.
-
Seychelle
újonc
válasz
atosan #69148 üzenetére
Köszi, megnéztem a galaxy ace 4-t, edigitalnál 55 ezer, mediánál az ace3 kerül 50-be.
Jelenleg kártyás a T-nél.
T-nél a Huawei 550-et csak előfizetéssel adják, igaz társkártyás előfizetéssel 2 év hűségért online ingyen elvihető.
T-nél a galaxy ace 4 listaáron 60 ezer, egy kisebb előfizetéssel 2 évre 48-ért adják. -
-
Kovanski
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem 2 telefont: Z3 Compact, i5S
Nagyjából ugyanolyan árban lehet elvinni T-nél. Most i3GS telefon lenne lecserélve.i5S: iPhone, ez elég nagy húzóerő ráadásul a mostani telefonnal, nincs semmi bajom az IOS-el. Biztonsági szempontból elég jó, kamera, teljesítmény, minden passzol.
Z3C: Nem volt még android telefonom, szívesen kipróbálnám. Tetszik a telefon, tudásilag szintén megfelelő, kijelző nagyon pöpec. Méretben még éppen jó, mert nem szeretnék két kezes telefont venni.
Mit gondoltok? Pro, kontra? Androidban telefon biztonságáról milyen lehetőségek vannak?
Köszi!
-
Kobe
veterán
azért, mert szolgáltatónál vettem volna, úgy kijött volna jó áron, viszont kicsit szopatós elintézni. Nekem meg sürgőse n kell egy teló, igy valszeg berohanok egy boltba és veszek eg y normálisabbat függetlenül.
persze még benne van a pakliban hogy független z2 lesz, csak nem tudom melyik gsm shopból, smi megbizjató (sosem vettem még telót függetlenül, nem ismerem a megbizható boltokat, akár arra is jöhet tipp)
-
hejjhó
csendes tag
válasz
Viktor0610 #69142 üzenetére
Köszönöm, most kicsit kiegèszítettem, hátha lesz mèg plusz ötletetek
-
-
hejjhó
csendes tag
Üdv!
Max 35-40e-èrt szeretnèk èdesanyámnak (közèpkorú hölgy androidos előèlettel) vásárolni egy okostelefont.
Főbb szempontok: Android operációs rendszer, használható kamera, megbízható működès! (Elsősorban internetezèsre (főleg whats app ès böngèszès, illetve játèkra (elsősorban szókereső), ès nèmi fotózásra használná)
Segítsègetek előre is köszönöm! -
w333
félisten
válasz
monti0222w #69131 üzenetére
Félreértesz ... itt most nem a G2 / Honor 6 összehasonlításáról van a szó, hanem az üveg / műanyag hátlapról, egy szóval nem mondtam azt hogy rossz, csak annyit hogy jobban kell rá vigyázni, a részemről a témát zárom ...
(#69132) -=Libria=-
Ilyen árkategóriában : Nexus 5, LG G2, Honor 6, Xiaomi Mi3, Sony Z1C ...
-
Kobe
veterán
a sony z2 vakvágányra futott, ugy néz ki
tudtok ajánlani esetleg valami normálisabb dbot max 100k ért függetlenül ? (velem van a baj, vagy a mostani telefonfelhozatal tényleg ennyire szar ? 5 mostani csúcstelóért nem adnám a one x emet
)
-
Seychelle
újonc
Sziasztok!
Középkorú hölgynek keresek telefont, max. 40 ezer Ft-ig. Az edigitalnál nézegettem az akciósakat, ezeket találtam:
Alcatel Pop C5 (Dual SIM)
Alcatel Pop D5 (Dual SIM)
Alcatel OT-5035D XPop (Dual SIM)
Huawei Ascend Y530Mi a véleményetek ezekről?
Vagy javasolhattok mást is, amúgy nem kell hogy dual sim legyen. Egyéb feltételek: max. 4,5", minél erősebb akksi, 5 MP körüli kamera. Leginkább telefonálni fog vele, plusz egy kis játék, fotózás meg net. -
s4tch
veterán
válasz
szatomi30 #69124 üzenetére
Hogy pont hová szól a garipapír, azt nem tudom, de ez elég egyértelmű, itthon szervizelik a telefonokat. Ha a mediában nincs épp belőle, akkor vagy edigital, vagy a wayteq oldaláról átírányítva ez a webshop lehet a megoldás.
-
szatomi30
tag
Szerintem a Media Markt már nem forgalmazza a Redmit, 2-3 hete még volt a boltokban és a webshopban de most már nincs egyik helyen sem, pontosan tegnap néztem Békéscsabán, nem volt.
Tehát ha én pl. az edigitaltól veszem a Redmit és valami gond lenne vele, akkor a wayteq-el kell felvennem a kapcsolatot és ők intézik a szervizt, igaz?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
diegho #69117 üzenetére
A mobilarena a teszten azt írta, hogy a kijelzője jobb, mint az SP, vagy a Z. Bár én a másik kettőt nem láttam. Az M-hez képest nem rosszabb. Általában nem szabadtéren használom, így nincs vele gondom.
Most jutott eszembe. Kollégám most kapott egy Xperia M2-őt, de annak sem jobb a kijelzője. -
joelke HU
őstag
válasz
Dj.Kütyü #69082 üzenetére
Ha még nem volt wp-d akkor készísd fel magad, hogy azért egy droidhoz képest elég kompromisszumos. Ha csak telefonálni kell, kicsit netezni, email meg sms-ezni, esetleg navi, akkor jó a wp, de más téren lehet csalódni fogsz. Szerintem elsőre egy olcsóbb modellel próbáld ki a rendszert, nehogy nagyot bukj.
-
szatomi30
tag
Sziasztok! Melyik telefont ajánljátok ezek közül? A lényeg hogy megbízható legyen, de teljesítményben jó legyen ebben a kategoriában.
Néztem a Huawei Ascend G620S-t, ez mindenbe megfelelne számomra (frissítések, kiváló hardver, szép kijelző, nagyon gyors), kivéve a nagy méret (4.5-4.7 lenne a megfelelő), és a külseje, ami nem tetszik. Illetve ez kapható a T-Mobilnál ami még + pont. 38k-ért tudnám megvenni.
Néztem még a Xiaomi Redmi 1S-t, ez is nagyon tetszik, ez is megfelelne mindenben, szép kijelző, jó hardver, mérete, külseje is nagyon jó, DE a garancia, szervizelés az ami eltántorít ettől a telefontól.
Szóba jött a Huawei Ascend G6, ebben a külső fogott meg, (hasonlít a P6-ra, ami nagyon tetszik, ez lenne az álom telefon, csak sajnos nagyon drága) de ennél a G6-nál pedig a kijelző nem szép úgy gondolom, továbbá nekem úgy tűnt hogy az anyagminősége sem olyan jó.
Régebben volt még szóba Moto G de annak meg túl kicsi a kijelzője, (Moto G 2014 is szóba jöhet, de annál ugyan azt a problémát tudom felhozni mint a G620S-nél) pedig az is elég jó. Eddig a G620S mellett vagyok. Mit gondoltok, melyik telefon legyen? Olyat úgy sem találok ami mindenben megfelelne, mit áldozzak be? Garit, vagy azt hogy nem fér bele a zsebembe a nagy kijelző miatt? Köszi szépen a válaszaitokat!
Tomi
-
Royce90
csendes tag
Sziasztok! Döntésben kérnék segítséget.
Holnap vennék egy Huawei Ascend Y550-et újonnan, ~28 ezerért, egy megbízható jóbarátom pedig ajánlott egy alig használt Sony Xperia L-t memóriakártyával és szilikon tokkal, egy húszasért. Szerintetek is jobban megérné a Sony? A négy magon és az újabb oprendszeren kívül mi az, amiben még jobb választás lehet a Huawei? Előre is köszönöm! -
Norby007
tag
Haliho!
Mit tudtok a Coolpad F2-ről?
Youtubon alazza a xiaomi redmi note 4g-t.
Van belőle mtk es qualcomm procis is.
Magyar oldalon semmit nem irnak rola.
Miert?Csao
-
válasz
kornel1987 #69100 üzenetére
ZTE V5.
50-ből már a 2 GB RAM-mal szerelt verzió is kijön. -
isurus
csendes tag
Üdv mindenki!
Kis segítséget kérnék a szűrésben
60.000 Ft a keret. Nokia, Sony, HTC a preferált. A Windows felület és az Android is barátaim. A Samsungot nem venném a kezembeLegfőképp közepesen nehezen futó alkalmazásokra kellene, mint pl. a Skype. Emellett zenére, munkára (PDF-ek, táblázatok korrekt kezelése) illetve böngészésre használnám leginkább. Fontos szempont az akkumulátor strapabírósága.
Hosszú távra tervezem megtartani, nem akarom 1 év múlva lecserélni.
1 Gb RAM a cél, a belső memória elég 4 Gb. GPS modul fontos, szeretek eltévedni. Bluetooth nem érdekel, a 4G se.
Ezekkel a paraméterekkel tudtok ajánlani valamit?
Vateráról nem rendelek, online shop-okból szívesebben. Csak és kizárólag új készülék érdekel. Kártyafüggetlennek nem muszáj lennie, de ha nem független, Vodafone semmiféleképp ne legyen.
Előre is köszönöm a segítséget nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Lépd át a határokat az ASUS ProArt 4060-nal! 0% Kamatmentes rèszletre is!
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest