Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
punky10 #37999 üzenetére
Igen, írtam is.
Ez nem képeskönyv, el lehet olvasni!Azt is írtam, hogy nem az én eredményeim, és hogy nekem aktív használattal max. 2 napot megy el. Ha nagyon sokat használom, akkor estére 40-45%-on áll az akku.
Nekem egyik telefonom sem tudja/tudta ezt így sem. Sem LG sem Motorola, se más. Esetleg még az I4 tudott hasonlót.
-
punky10
addikt
válasz
#73596160 #37984 üzenetére
Az 1. képen 3 nap 8 órát ír 2%-os képernyőhasználattal.Az annyit tesz,hogy 80 órában kicsivel több,mint 1,5 órát használta a telefont(a többit legfeljebb zenehallgatásra)ezt bármelyik eddigi telefonommal,vagy tabletemmel megcsinálom...
Ez nálam messze van az aktív használattól... -
mtcob
senior tag
válasz
kisskd #37991 üzenetére
Ilyen feltételekkel jelenleg az S4 mini a legjobb
Ami még jó lenne, az a HTC One mini, csak hát ott a microSD és akksi cserélhetőség miatt bukik a dolog...
Nem tudom mennyire sürgős/mennyit szánsz rá max, de hamarosan jön a Sony Z1 mini, 4,3" kijelzővel, csúcshardverrel, azt talán érdemes lehet megvárnod, bár a leírt felhasználásra bőven megfelel az S4 mini is
-
törölt tag
válasz
mferi88 #37993 üzenetére
Nekem augusztus 4. óta van meg. Azóta hibátlan. Gyors, megbízható. Semmi akadás, fagyás, újraindulás. Csak dicsérni tudom.
A kijelzője hibátlan. Hihetetlenül éles és fényes. Napsütésben is hibátlan. Állítható a fehér egyensúlya, de a gyári beállítás tökéletes. Én feltettem rá s GO Launchert, mert azt szoktam meg, a többiek főleg a gyári skint használják elégedetten.
Általában a RAM minimum fele szabad, tehát nem tud belassulni.
A hangja szép, bár többen jelezték, hogy nekik halk az EU szabályozás miatti hangerő, de ez egy egyszerű rootolással megoldható.
Sokakat zavar az alsó navibár, ez szintén rootolás után eltüntethető.
Volt pár tulaj, akinek wifi problémája volt, ezt általában a rooter okozta, és beállítással megjavult.
Nagyon jó a kamerája.
És nem utolsósorban gyönyörű a készülék. -
kisskd
tag
válasz
kisskd #37379 üzenetére
Írtam pár napja egy regényt, éjszaka, amire valszeg az előbbi két ok miatt nem kaptam választ, bár azóta sok hasonló kérdés is jött, azért zanzásítva bedobnám megint:
- Desire Z helyett, mivel nincs kihajtható normális
- felhasználás: személyi asszisztens + mentődoboz (általában telefon, sms, mail, böngésző, GApps, némi közösségi szolgáltatás folyamatosan + vész esetén minden más: MP3, GPS, SSH, RDP, office)
- méret: van tablet, szóval tepsi nem kell, inkább kényelmesen férjen el a zsebemben (úgy tippelem max. 4,3-4,5 felel meg ennek)
- kamera csak vész esetén, a minimális szintet hozza
- új, gyári garis, számlás beszerzés érdekel csak, függetlenül
- hosszabb távra, nem kell csoda, csak minél tovább stabil, fagyásmentes működés, és app ellátottság
- játék, film keveset megy rajta, a minél élhetőbb multitask viszont jó lenne problémamegoldáshoz (szóval mail/böngésző/1-2 app közt szívesen váltanék fagyás nélkül)
- kézzel cserélhető akksi, és microSD foglalat feltétel (se tárhely hiány, se púpos akksi miatt nem akarom kidobni)
- Android 4.x, pluszpont ha minél tovább van beígért/várható hivatalos frissítés (rootolás, romcsere megy, csak a stabilitásával vannak rosszabb tapasztalataim), stock Holo tetszik, de pl. a régi Sense-t is értékelem, gagyi gyári modolást kihagynám
- nem vagyok márkahű, és akár "noname" (kínai, stb.) cuccokat is bevállalnék, ha van normális magyar beszerzési forrás, és vmi stabilan elérhető magyar garipont
- mainstream cuccoknál erőteljes pluszpont az elérhető kiegészítők garmadája, de nem feltétel
- értelmes extrákat értékelek (NFC, gyári nyomkövető, lefordítom elnémul), de parasztvakítás (kijelző előtt csápolás, szemkövetés, gyémántos hátlap) nem kellEddigi kiszemelt: Samsung Galaxy S4 mini, ehhez képest várnék "ellenajánlatokat", akár jobbat ennyiért/drágábban, akár ilyet olcsóbban.
Rövid ezt sem lett, de azért remélem egy fokkal jobb. Ha annyi a válasz, hogy jobb nincs, azt is értékelem.
-
Gabonetta
aktív tag
Ha már üzemidőnél tartunk. Lumiákról milyen tapasztalatok vannak e téren?
-
törölt tag
válasz
maggi1886076 #37980 üzenetére
Egyiket sem én produkáltam, de van ilyen. Igaz ez inkább vitrinben fordulhat elő.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Jah amúgy érdemes átlagos kijelző időt mondani, mert az h kinek mennyi ideig megy el használat függő.
Lg g2- ről 5-6 óra kijelző időt hallottam, ami elég jónak számít ezeknél a telefonoknál. -
Paul14
tag
Hello!
Milyen okostelót tudnátok ajánlani ami a következőknek megfelel?
-Legalább 4"-os kijelző
-Android
-Wifi, gps
-Új Kártyafüggetlen
-Max 60-70 ezerigKöszi!
-
törölt tag
válasz
Én általában kétnaponta töltöm, pedig használom eleget.
-
Gery1987
őstag
válasz
Karmapolice #37974 üzenetére
Sony-ból...Xperia SP (4,6"-os de a kezelőgombok szoftveresek így az vesz le belőle), Xperia M...szintén szoftveres gombok 4"-on.
Megnéztem viszont olcsó előfizetéssel a Samsung Galaxy S4 minit. A saját előfizetésemmel ami egy Mozaik XS 3200/hó abban 96-ért meg lehet kapni...annyiért meg nem rossz vétel. Ha minden oké akkor S4 mini a határozott véleményem!
-
mtcob
senior tag
válasz
Karmapolice #37974 üzenetére
Sonyból xperia L van ami még benne van a 4.3" ban, kicsit nagyobb méretben meg xperia SP....Mindkettő 100k alatt van T-nél is, korrekt telefon mindkettő, szóval nyugodtan beszéld rá
kettő közül természetesen inkább az SP az ajánlott,az erősebb hardver és nagyobb felbontású kijelző miatt
Illetve +1 tipp ha nem sikerül rábeszélni a sonykra: LG Optimus F5pl itt elég jó áron van
-
OneUtd
csendes tag
Sziasztok! Most vennék új telót, a lényeg, hogy nem szeretnék nagy méretűt, de csúcsközeli teljesítményt. A mérete az Iphone 5-nek lenne ideális, de azt drágállom, a BB z10-ről meg sokan próbálnak lebeszélni.
Még a Huawei P6 volt a pakliban, Samuk annyira nem jönnek be külsőre, HTC-kben nem szimpi, hogy nem lehet bővíteni és szerintem túl is vannak árazva.
Fontos, hogy jó legyen a kamera és pár év múlva is masszív gép legyen.
köszi
-
mferi88
csendes tag
Hauwei ips+ ra!
-
mtcob
senior tag
válasz
Karmapolice #37966 üzenetére
Samsung galaxy S4 mini , esetleg HTC One mini, bár az S4 mini ajánlottabb a jobb támogatás és szervízelés miatt
-
Karmapolice
csendes tag
Sziasztok! A barátnőmnek keresek telefont max 100e-ig, androiddal, max 4,3-s méretben. Lehetőleg legalább 250 ppi-s
felbontással. Sonyt nem szeretne. -
mferi88
csendes tag
Hali mindenkinek!
Galaxy S2 telefonom van.Az aksija keveset bírja. Ha reggel fél 4 kor leveszem a töltőröl kb 15 órára már 50-60 % on van és ha hazafele nyomkodom a vonaton kb háromnegyed óra alatt 15 % lesz az akku töltöttsége. Szerintetek szar az aksi vagy ez enyit bír?Esetleg tudtok ajánlani készüléket? Főbb kritériumok:
Képernyő4-4,3 col,legalább 2 magos proci,legyen gyors szép és lehetőleg nem túl nehéz és előlapi kamera. Értékben kb 50-60 ezerre gondolok. -
ryger
aktív tag
válasz
pepe091 #37959 üzenetére
Joemberek, azert jottem ide, hogy olyanoktol kerdezzek akik napi szinten foglalkoznak a telefonokkal. Nekem es a baratomnak is S2 van de neki mar a kezdetek ota es most van lehetosege cserelni. Annak idejen az volt az egyik legjobb telefon, most is valami ilyet keres.
-
Colka79
tag
válasz
maggi1886076 #37957 üzenetére
Akkor már csak még egy kérdés,hogy a Samsung kijelzőjétől érdemes tartani a beégés miatt?
Néztem Én is ,hogy az Huawei P6 kijelzője IPS,de ott meg a márkával vannak fenntartásaim!
Esetleg tudsz nem Vodás gyári garos Új telefont ajánlani 90.000 forintig azokkal a feltételekkel amikre Én használnám!? -
Colka79
tag
válasz
maggi1886076 #37948 üzenetére
Miért mi baj van az iPhone-nal!?
-
ultio
aktív tag
válasz
maggi1886076 #37950 üzenetére
Guglival se sok mindent találtam.
-
Sziasztok!
Azt olvastam a mobilarénás tesztekben, hogy az s3 és az s4 miniknek elég gyengus a kamerája. De mégis, mejiknek jobb? Az S3 mininek vagy az s4 mininek?
köszi -
ultio
aktív tag
Erről a Prestigio telefonról mi a vélemény?
Nem nagyon találok topikot hozzá.
-
Colka79
tag
Sziasztok!
Sikeresen leszűkítettem ezekre a telefonokra a látószögemet:
Mindegyiket a Vodafone-nál néztem,mert most járt le a 2 év hűségidőm!!!
1. iPhone 4s 90.000 Ft
2. Samsung Galaxy S4 mini 80.000 Ft
3. Sony Xperia SP 65.000 Ft
4. LG Optimus L9 II 45.000 Ft
5. Huawei P6 70.000 FtTeljesen alap felhasználásra kéne (Telefonálás ,SMS,Net,GPRS) ,semmi mókolást nem szeretnék végrehajtani rajta
A Fő szempont a tartósság,megbízhatóság ,jó szerviz háttér,minél több ideig tartó támogatottság a készülékhez!
A Samsung kijelzője miatt aggódok egy kicsit ,mert ahogy olvastam hajlamos a beégésre!!Röviden ennyi ,de fogadok minden érvet,ellen érvet szívesen,mert ez az első okos telefonom lesz
Előre is köszönöm a segítséget nektek!!!
-
psg5
veterán
válasz
edem96 #37945 üzenetére
No az 30 ezer lenne a "hűséges" akcióban. Nem rossz. (Y300-as az hasonló a tesztek alapján, de annak a kijelzőjéről nem olvastam)
Milyen szinten áll a Huawei G300-hoz képest? Gondolok leginkább a sebességére, az még nagyon fontos lenne, hogy sok memóriával rendelkező, gyors készülék legyen. -
MurdR
veterán
válasz
Szafter #37942 üzenetére
Hát ennyiért nem kapsz normális droidos telefont ilyen igényekkel. Esetleg ha ki tudsz fogni egy Alcatel 995öst ennyiért, akkor már jó vagy. De hogy nagy kijelző, jó kamera, és droid, akkor ez a vége
ja és természetesen használtan.
Arturo:
A Galaxy S3 csak akkor, ha LTE. Mellette szól a prémium garancia, meg a támogatottság. Itt elsősorban inkább a ROMfőzőkre gondolok, mert a Samsung az nem szereti elkapkodni a frissítéseket. -
Szafter
tag
Sziasztok!
Manapság, esetleg használtan 20k körül melyik lenne a lehető legjobb telefon?
Igények: Android, jó kamera, viszonylag nagy és szép kijelző.Köszönöm!
-
arturo78
újonc
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok. Tanácsotokat szeretném kérni,hogy melyik telót válasszam.
Három jöhet számításba a szolgáltatómnál, mert ezeket tudnám ingyen kihozni és mert ezek érdekelnek.
Sony xperia SP
Samsung galaxy S III
Huawei Ascend P6
Melyiket ajánlanátok? Nem tudom melyiket válasszam, tanácstalan vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm -
Aranygyerek
aktív tag
Na megrendeltem az Alcatelt 55k ft-ot remélem megért.
-
Toobias
csendes tag
Üdv
Telefon vásárlás előtt állok , 50ezer forint környékén szeretném a lehető legjobbat megvenni, ebben az árkategóriában elsősorban a használt készülékek közt nézelődtem , ami szóba jött :
Samsung galaxy s3
Htc one x
Lg 4x hd
esetleg Iphone 4Ti melyiket javasolnátok és miért ? Esetleg pár tanács amire vásárlásnál oda kell figyelni?
Javasoltok e ebben az árkategóriában esetleg más készüléket ?Válaszotokat előre is köszönöm
-
slayer007
tag
válasz
quailstorm #37933 üzenetére
Lumián sokat gondolkoztam, megnézem, köszi!
-
-
ryger
aktív tag
válasz
silvergod #37929 üzenetére
Beszeltem vele es kell neki a bovithetoseg lehetosege(SD card), ezert esett ki. Megnezi mindkettot es amelyik szimpatikus lesz neki az lesz a gyoztes. Egy videon neztuk, hogy a Samsung kepernyoje sokkal ellenallobb, az eleg sokat nyom a latba.
Koszonom szepen a segitseget az o neveben is!
-
slayer007
tag
Sziasztok!
Lecserélném az egyik telefonomat, és szükségem lenne egy olyanra, ami a következőket biztosítja nekem:
- Zenehallgatás (nem feltétlen kell hatalmas tárhellyel)
- telefonálás, sms, ugye ez alap
- Navigáció- ez nagyon fontos, mert az autóban a telefon funkcionálna GPSként. Fontos tehát, hogy a telefon ne fagyjon le 10x egy út alatt, miközben az embernek tudnia kéne, hol merre menjen.
- e-mailOprendszer mindegy, legfőképp "iphone-szerű" kialakítást preferálnám, mert az a másik telefonom. (régebbi darab és a navigációjában nem tudok megbízni...)
Újonnan venném, független, vagy vodafone lenne a legjobb.
Árat nem írnék, mert épp az a kérdés, hogy szerintetek igényeimet mennyiért tudom a lehető legolcsóbban kihozni, illetve melyik telefon lehet a befutó?
(Alcatel Idolokat néztem, de bennem nagyon megmaradt alcatelként a "gagyi" jelző régről... kérlek javítsatok ki, ha az évek során ez változott volna, és mostanra jó gyártóvá nőtte ki magát.)
Kiemelném, hogy abszolút nem érdekel a kamera rajta, valamint nem nyomogatom félpercenként a facebookot sem...Előre is köszönöm.
-
arturo78
újonc
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok. Tanácsotokat szeretném kérni,hogy melyik telót válasszam.
Három jöhet számításba a szolgáltatómnál, mert ezeket tudnám ingyen kihozni és mert ezek érdekelnek.Sony xperia SP
Samsung galaxy S III
Huawei Ascend P6Melyiket ajánlanátok? Nem tudom melyiket válasszam, tanácstalan vagyok.
Válaszokat előre is köszönöm
-
silvergod
őstag
válasz
Horipeti_80 #37923 üzenetére
A z1 a legerősebb az biztos, de azokon az árakon már mindegyiket megkapod akár függetlenben is sőt olcsóbban,amit odafizetsz rájuk a 2 év alatt..igaz ott egyben kell csengetni.
ryger ott ennyi a különbség [link]
papíron erősebb a Z,de szerintem nézd meg őket élőben és utána dönts neked melyik jön be...A g2 miért lőtted ki? -
edem96
senior tag
válasz
Aranygyerek #37924 üzenetére
Hali!
+1 Az Alcatel Idol S-re.
-
silvergod
őstag
egy gyors összehasonlítás melyik mit is tud..
[link]Amúgy a Z mellett szól a IP védelem és bővíthető memória és bejelentették rá a 4.4-et is...nem tudom ez mennyire fontos.
Érdemes mindegyikről elolvasni egy tesztet és személyesen is megtapogatni mindegyiket melyik jön be jobban. -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok
Na még egyszer ,hátha valaki tud segíteni dönteni.
Én az Alcatel felé hajlok jelenleg .Második telefonnak kellene valami, amíg a sony p-met nem tudom leadni javításra. T.mob. függő és ár függő vagyok sajna. Mivel nem készültem lecserélni a mostani telom ,de szervizbe 2-3 hónapig nem vihetem és most már odáig jutott az aksi ,hogy 5-10 perc alatt merül,ezért mobilnak nem nevezhető,így muszály részletre vennem.
Amit kinéztem a T.m. listán:
Alcatel IDOL S 55832 ft
ZTE Grand X IN 60 354 Ft
Samsung Galaxy S3 Mini 59 632 Ft
Samsung Galaxy S Advance 61 840 Ft
Samsung Galaxy Ace 3 61 840 Ft
Samsung Galaxy Express 69 790 Ft
LG Optimus L9 73 440 Ft
ASUS Fonepad tablet 68690ft
Az igényeim.A Sony P-met minél jobban tudja helyettesíteni (zene hallgatás,film nézés,gps,fényképezés,),minél olcsóbb annál jobb.Esetleg az indoklást megköszönöm. -
pit stop
addikt
válasz
R_Betis #37919 üzenetére
Playstation edited, így talán igen, de azért kérdezz rá topikjában. Sony törekszik arra mint Apple, hogy saját eszközei egymással összeköthetőek legyenek és kommunikáljanak maguktól amit kell.
Nincs mit. -
-
psg5
veterán
Milyen panelben, milyen telefonban gondolkozhatok és főleg milyen árban, ha elvárás, hogy napsütésben, a szabadban is rendesen használható, olvasható kijelzőt szeretnék?
-
ryger
aktív tag
Sziasztok,
Baratom valasztana maganak valami telefont a T-mobile kinalatabol es a legjobbak egyiket szeretne, az osszeg nem szamit mert ceges lesz. Ha megtennetek akkor csinalnatok egy rovid listat 4-5 telcsivel amit erdemes lenne valasztani. Net, telefonalas, SMS, fenykepek keszitesere kell. Altalanos felhasznalas szerintem.
Pl:
Sony Xperia Z1
Samsung Galaxy S4 LTE
Samsung Galaxy S4 Zoom
LG G2Nem feltetlenul kell nagy pingpong uto meret de manapsag nem nagyon lehet mast venni
Koszonom
Xaels
Koszonom de neki jovo heten kell legkesobb...
-
pit stop
addikt
válasz
R_Betis #37905 üzenetére
Mindkettő nagyon jó minőségre.
Főleg internet miatt én a Z-t mondanám, nagyobb kijelzőn sokkal jobb netezni.
E mellett szempont lehet kellene-e neked ingyen navi, ami Nokiához van; vagy kihasználnád-e Z-nél a víz és porállóságot. Amelyikre igen a válasz arra dől el a mérleg. Jelenlegi hírek alapján mindkettő hosszú támogatás elé néz még.(#37912) jooker82 Képernyőfelvétel, majd azt átküldeni bármely módon?
Valódi tulajok véleményére egyébként jobban alapoznék, mint szétnyomkodott darabokra.
(#37914) ryger: G2 vagy Z1, amelyik neki szimpatikusabb. S4 egy hajszállal mögöttük van, de ha az jönne be neki azzal se csinálna rossz vételt.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Viktor0610 #37910 üzenetére
De én nulla letöltést láttam és az appoknál is csak a szokásos dolgok. Viszont sok felesleges dolog futott a háttérben. Nem mertem lefotózni,mert ahhoz engedély kellene stb.
-
-
Gabonetta
aktív tag
Vajon a Lumia 525 mikor jelenik meg? Szerintetek mi lesz az ára? Ma nézegettem WP-as telefonokat, nekem bejön...
-
R_Betis
csendes tag
Sziasztok, még idén vennék telefont, és mostanra két komoly jelöltem van.
Nokia Lumia 920 és Sony Z. Nem nagyon tudok dönteni.
Megéri a sony a felárt? ti melyiket tartanátok jobbnak? jobb vételnek és miért?
Sony Z összeszerelése és anyaghasználata mennyire mondható jónak ehhez a Nokiáéhoz képest?
amire használnám videózás, főleg internetezés, egy kis játék, zene lejátszásfüggetlenül szeretném majd venni.
-
silvergod
őstag
válasz
Horipeti_80 #37903 üzenetére
igen ha olyan árban lenne akkor a Z jobb, ha nem akkor az S3. vagy olcsóbb az SP
-
Horipeti_80
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HTC Desire Z, 3 éves okostelefonom van. Sajnos az aksija teljesen tropára ment, mihelyst lehúzom a töltőről, az első fogadott, vagy indított hívásnál lemerül és kikapcsol. Van egyéb baja is, amik talán software eredetűek. Mindenesetre rizikós lenne erre a készülékre már pénzt áldozni, így még ez év folyamán beruháznék egy új telefonra.
Vodafone előfizető vagyok, az új készüléket mindenképpen náluk szeretném megvásárolni a Red Basic csomagban. A készülék választás viszont nem túl egyszerű. Amiben biztos vagyok, hogy HTC-t újra nem szeretnék. A sógoromnak Desire készüléke volt, nem sokkal a garancia lejárta után alaplapos lett. Az enyém garancia alatt kijelző cserén esett át, haveromnak Desire C van, fél éves, bekapcsológomb cserén esett át. Megcsappant a HTC-k iránti bizalmam. Ami a telefonvásárlásnál fontos szempont, hogy minimum 2-3 évben gondolkodnék. Masszív, strapabíró, gyors telefont szeretnék, amin könnyen elfutnak a webes alkalmazások is - facebook, skype, viber stb. -. Az sem hátrány, ha sportfogadásnál a kijelző mérete nagyobb, így a viszonylag nagy ujjaim könnyen alkalmazkodnak a felülethez, bár ez nem annyira fontos szempont, hisz a 3,7 inches HTC-vel sem volt probléma. Ami viszont igen, hogy rendelkezzen a telefon mobilfénnyel - bár azt hiszem ez már minden készülék felszereltsége -.
Elkapkodni semmiképpen nem szeretném a vásárlást, viszont legkésőbb december közepéig szeretném lebonyolítani. Van két készülék, ami jelenleg fennmaradt a rostán. Az egyik a Samsung Galaxy S3, a másik pedig a Galaxy S4 mini - az S4 túl drága, ennyit nem áldoznék egy telefonra -. Az S4 minire 5000 forintot kéne befizetni, és 24 hónapra 5000 forint a törlesztője, míg az S3-ra 1FT-t befizetni, és 5000 lenne 24 hónapra - sajnos egyben nem lehet kifizetni, de nem is biztos, hogy akarnám -. Ha ebből a két modellből kéne választani, szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Nézegettem még a Sony Xperia Z készüléket is, sajnos ennek nincs feltüntetve az ára, ha hasonló árban lenne, mint az előbbi kettő, jobb választás lenne? Illetve még az lenne a kérdésem, hogy mely készülék, vagy készülékek lennének azok, mely hasonló kategóriában vannak, és körülbelül árban is, és elérhető a Vodafone-nál?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest