Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
zöld drazi #38396 üzenetére
Ebbe a határba belefér:
- Alcatel Idol S, Alcatel Idol
- HTC Desire 500, Desire 300,
- LG Optimus L9, Optimus L7 II
- Samsung: - Galaxy S Advance,
- Galaxy S3 mini,
- ACE 3 LTE,
- Sony: - Xperia L,
- Xperia M,
- Xperia SP.Amiket kiemeltem félkövérrel, én személy szerint azokat javaslom megtekintésre. A mindennapokra bőven jók lehetnek. Nekem az S Advance van, szeretem. A kiemeltek között az Xperia SP vastagon a legerősebb. Ha van lehetőséged nyomkodd meg valahol mindegyiket és dönts az alapján. Ezek csak Android-osok, a legtöbbről van teszt itt a Mobilarénán. Olvasd el, ha van MATV adás keress rá és megnézheted.
-
válasz
Vermilion69 #38394 üzenetére
feltöltős konstrukcióban vásároltat nem tiltanak le, nem lenne miért.
-
zöld drazi
csendes tag
Sziasztok,
76 ezer forintért szeretnék magamnak telefont venni ( ne kérdezzétek miért ennyi, ennél az összegnél húztam meg a határt, drágábbat nem szeretnék).
Fontos, hogy gördülékeny legyen a menü, jó legyen a gyári rom (legalább jb) és lehessen rootolni. Játszani nem játszok, viszont sokat netezek, a gyári browser legyen folyamatos, ne akadozzon. Ami a legfontosabb, hogy a legjobb mobilos kamerát szeretném ebben az árszegmensben.
T-mobile kártyás és gyári garanciás telefon játszik, esetleg vodafone.
WP nem szeretnék, most vettem apukámnak L520, nagyon jó kis telefon, de 30e forintnál többet nem adnék windozos telefonért. -
Vermilion69
aktív tag
Sziasztok!
Zsebben hordhato méretű telefont keresek.
Átlag felhasználás, legyen vaku és csináljon normális képeket.
hosszútávra kéne mindenképp.
Max 60-65 ezerig, telekomos vagy független, és új.Köszönöm ha segítetek nekem!
-
-
mcegair
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőm hugija telefont szeretne és szeretném ,hogy jól járjon.:
"16 éves lány vagyok, és nem tudom eldönteni,hogy milyen okostelefont vegyek.Nem igazán vagyok jártas ebben a melyik a legjobb processzor,meg ilyenek, ezért szeretném a segítségetek kérni.
Fontos lenne számomra, hogy szép képeket készítsen,ne legyen lassú,és az aksija is jó legyen. Lehessen rátölteni azért plusszba 1-2 alkalmazást is. Olyan 50-60e t szánnék rá.
Eddig a htc desire 500,és a zte grand x2 in-t nézegettem. Van esetleg valami jobb ötletetek, ami megfelelőbb lehetne?"
Továbbá a leányzó szülője nem milliomos, ezért fontos lenne ,hogy a teló minél tovább megmaradjon és ne romoljon el.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Tomi0703
addikt
válasz
Gery1987 #38387 üzenetére
Telenoros lenne a legjobb, de nem nagy gond ha mas szolgaltato.
Y300-at neztem ki neki anno, de vaku ide, vaku oda azt biztos nem vetetnem meg vele a L520-al szemben. 40-ert meg foleg nem, annyit nem er meg, hogy szolgatot ne kelljen valtani.Mas telo nagyon nincs ennyiert. Szoval most csak az a kerdes, hogy uj L520 vagy hasznalt P?
-
pit stop
addikt
válasz
kisbarack #38331 üzenetére
... és akkor mi van?
Régen hivatalos szervíz mellett árulták szolgáltatók, boltok; volt támogatása. Hogy fogod meg kézzel? Interneten akármit be tudsz szerezni ma már szinte, az nem akadály. A széles körben értelmezett support viszont nem mindegy támogatástól-alkatrészen át- szervíz elérhetőségig. Kínai gyártók akkor már olcsóbban is adnak hasonlót. -
Gery1987
őstag
válasz
Tomi0703 #38386 üzenetére
30 ezer körül megkapható talán a Huawei Y300 is ha olyan az akció, vagy kicsit emelni kell a limiten. Azt hiszem az vakus és értesítő LED-es. Meg kéne nézni azt is. Hirtelen jutott eszembe. Nem egy erőgép, de amire egy lánynak kell arra bőven jó lehet. Nézd meg az árát.
Milyen szolgáltatónál van a hugod? Ha a kártyás ár jó valahol megveszed kártyás csomagban max a kapott számot nem használod...ennyi.
Y300 független ára kb 40.000.-
Telekomnál: 41.000.-
Telenornál: 45.000.-
A Vodafone-nál nincs....hát pofátlan árak ezek.De tényleg milyen szolgáltatós kellene?
-
Tomi0703
addikt
válasz
mikersz1 #38381 üzenetére
Akkor jol gondoltam.
(#38383) Bkrisz9: Igen, erre gondoltam en is. Talaltam fuggetlent is ennyiert, ugyanugy 1 ev garival (gyartoi), csak ez a fuggo itt van tolunk 10 km-re...
Amugy most kepbe jott a Lumia 520 is, hogy ujra 30 k korul van az ara. Hugomnak lenne, legfokebb net, kis jatek. Nem tudom mi legyen, mert kellene azert neki a kamera led.
Viszont itt jon kepbe, hogy uj vs hasznalt... -
Gabonetta
aktív tag
-
lenox
veterán
Most latom, hogy par het ota Lenovo P780-at mondogatnak 8 GB tarral. Tud errol valaki valamit? Ugy ertem kamu, vagy tenyleg van frissites? Van belole feher vagy csak fekete? Lehet venni valahol Magyarorszagon, vagy csak Kinabol? Van valami ellenjavallat?
-
Tomi0703
addikt
Erre valaki?
Van egy P 30 k-ert, fuggo, 1 eves (tehat meg egy ev gari van ra). -
dodopek
addikt
És ugyanezekkel a kritériumokkal Android? Mondjuk oda nem ártana a két mag. A Defy+om tökéletes lenne, csak már kicsit gyengécske...
-
-
Gery1987
őstag
válasz
dodopek #38368 üzenetére
Hát...vagy felemeled az árhatárt, vagy ebből nem lesz túl sok minden.
Jelenleg a legolcsóbb kártyás WP a Nokia Lumia 520 de azt 30 alatt nem kapod meg. Vagy használt jön szóba. WP-n nem tudom létezik-e értesítő led....az 520-on nincs de még vaku sem.
Véleményem szerint ez nagyon szűkös anyagi helyzet...ezt feljebb kéne tolni és akkor van miről beszélni.
-
dodopek
addikt
válasz
maggi1886076 #38370 üzenetére
520ban sajnos nincs sem led, sem vaku. Én is így néztem, csak gondoltam hátha ti okosabbak vagytok, tudtok valami alternatívát...
Köszönöm!
Esetleg valami htc, vagy samu nem jöhet szóba WP-vel?
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Telefont kellene venni a feleségemnek.A következő kitételek lennének:
-NEM android(lehetőleg WP)
-max 25k
-notifikation led
-segédfény
-800x480<, max 4,5"
-minimum hardver 1ghz cpu, ram 512<,micro sd, wifi, gps,
magyar menű főzés nélkülElőre is köszi!
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
40k korul milyen uj androidos telot ajanlotok?
Koszi! -
cs.david94
tag
Sziasztok.
Volt 1 Sony Ericsson Xperia X8-am, aminek elszállt a kijelzője. Amúgy is akartam már újítani telefon téren, mert már nem csak a kijelzővel voltak gondok, de ez mindegy is.
Szóval új telefon kell. Nézegettem ismeretlen gyártó mégismeretlenebb telefonjait, majd a garancia hiánya vagy minimuma(1 év, vagy még annyi sem) valahogy elijesztett a dologtól, sokaknak bevált, elhiszem, de nem akarok 19-re lapot húzni.
Akkor a tények: Android kell mindenképp. Az ár plafonja 30 Mátyásban álljon meg. Vagy kártyás t-mobilos, vagy független, de ez csak olyan boltból, ahol nem a saját szervízük a szerviz, meg ne német teló magyarosítva meg társai.
Igy most T-mobilnál webshopból rendelve 28000-ért van kettő telefon, ami még azt mondom hogy jó is lenne, csak mégis az a gond, hogy nem tudom melyik legyen.
Sony Xperia E
HTC Desire 200
áruk ugyan annyi, nagyjából ugyan azt tudják.
De nem tudok dönteni. Xperia mellett szól, hogy eddig is Sony volt, több mint 2,5 évet lehuzott velem, pedig kapott a telefon rendesen. Aztán még az egyedi romok, XDA-n van pár, X8-se volt sokáig eredeti, működött is rendesen, de első műveletek egyike a rootolás amit elvégzek a telefonon, szóval ilyen téren az E jobbnak tűnik.
A HTC viszont szebb, minőségibbnek tűnik, tartozékok. Aztán ott van még a kamera, ami azért jobb így első ránézésre.
Hogy mire használom a telefont? Alapfunkciók(telefonálás, sms), netezés csakis operából, zenehallgatás, és navigáció, ami kb. mind előtt áll sorrendben, volt hogy 2 hónapig nem látott az X8 hálózati áramot, ez azt jelenti, hogy ment róla a navigáció rendesen, és jól is teljesített, egy bizonyos navigációs programmal, a rövid nevűvel. Tehát erre kell. De gondolom megy mind a kettő telefonnal a dolog.
Szóval jöhetnek a tippek hogy mi legyen, én kiírtam magamból szerintem minden fontosat, döntésképtelen helyzetben vagyok. -
w333
félisten
válasz
eastsider #38358 üzenetére
Szerintem az a biztos ha most megrendeled neten keresztül, még a tarifa módosítást is megtudod csinálni és kb. 5 napon belül már a kezedben lesz, de még az is lehet hogy már most péntekig
(#38360) eastsider
Sokkal gyorsabb, olcsóbb és egyszerűbb, ha ezeket neten keresztül intézed
-
eastsider
nagyúr
remélem lesz, mert akkor vándorol hozzám, a tulajhoz meg a gnexem.
berendelte a helyi bolt múlt héten, tarifamódosítás lesz,
vagy hamarabb megkapom, ha én elintézem az egészet neten?bigpeace: köszi! nekem nem jött be a WP, szerintem a leendő tulajnak sem tetszene nagyon... akkor jól gondoltam... egyébként egy tipot vált majd
-
-
eastsider
nagyúr
sziasztok
ha nem jön össze a N4 telenornál, akkor ezek közül szerintetek mit?
S4 mini
lumia 920
Lumia 925
Xperia SP
S III (sima, nem tudom van még telenornál)
HTC Windows Phone 8X
alapelképzelés a droid... csak azért mert azt "ismeri" akié lesz. de ha jó a WP (lumia 620-at próbáltam, elég tetü volt), akkor azt...
túl nagy nem kéne, folyamatos legyen, gyors, ne lagoljon, ne kelljen várni... játék abszolút nem számít
ahogy néztem ezek a legjobb 0ft-osak all innel
én az S4 minit mondanám a mérete miatt -
válasz
maggi1886076 #38328 üzenetére
Ace 3 60 környékén nem független
-
Tomi0703
addikt
Hali. Beirom ide is hatha itt elobb kapok valaszt.
Szoval hasznaltan 35 k-ert, az Xperia P a legjobb, ugye? -
Sholom
tag
Köszi mindenkinek! iPhone 5s lesz, mert 1 év után enyém a telefon és gondolom akkor is jó áron el fogom tudni adni, míg a HTC One már most is 100 körül van GSM boltokban
-
Oldman2
nagyúr
A Mobiltárca tesztidőszak kapcsán van nálunk egy T-Mobile -os Galaxy Mini 2 készülék, ami a nejemnek nagyon bejön, de ezt vélhetően rövidesen le kell adnunk...
Ehhez hasonló MÉRETŰ és TUDÁSÚ (jobb lehet) Androidos készüléket mit ajánlanátok? Kínai is szóba jöhet, ha lehet rá Magyar nyelvet varázsolni, lehetőleg független kellene.
-
-
Köszönöm.
Amúgy nemtudom mennyire lenne nehéz megszoknia egy új rendszert, én is gondoltam windowsra, de már bő egy éve nyúzza a Nexust. Viszont nem teljesen magyar nyelvű, én meg nem akarok romolgatni rajta. A navigáció meg lényegtelen, direkt nem is írtam.Esetleg még droidok között?
-
mtcob
senior tag
válasz
Tsebacsi #38341 üzenetére
Amennyiben a WP mint rendszer megfelel, akkor a Lumia 620/720-at ajánlom, nagyon könnyen kezelhető, gyors, stabil és frissítésekben is elég jó
Kamera és FM rádió miatt inkább a 720 az ajánlott, 620 mellett az ár mellett a több országos navi szól (720ban csak az aktivált országban lehet használni a GPS-t)
-
Sziasztok!
Édesanyámnak keresnék 4 col körüli telefont telenornál. Telefonálásra, smsre, emailre, néha fotózásra használja. Egy HTC Nexus One-t nyomogat most, de már lassan kimúlik az a telefon
Mit ajánlanátok olyan 60ezer körül? Esetleg lehet 70 is, ha megéri. Ja és nagyritkán netezik is róla, de nem fontos annyira.
Előre is köszi a válaszokat!
-
juve600
nagyúr
ÜDV
ALCATEL POP C3
tudja valaki ebbe a teloba milyen méretű sim kártya megy ??
thx -
mtcob
senior tag
válasz
Sholom #38333 üzenetére
Szia!
Hát szerintem először is nézd meg valahol élőben (pl MediaMarkt) a Note 3at ugyanis ha nem túl nagy neked akkor azt érdemes venni (legerősebb hardverben, szoftveres támogatottsága a legjobbak között van, kijelző és a kamera is nagyon jó)Szoftveres hibák itt már nincsenek, TW is gördülékeny és gyors, nem akad
Ha túl nagy akkor meg a HTC ami nagyon ajánlottminőségbeli problémák alatt nem teljesen értem mire gondolsz, összeszerelésre, anyaghasználatra az egyik legminőségibb telefon jelenleg
Fém ház, kijelző egyik legjobb a piacon, szoftveresen szintén nagyon odafigyeltek rá, meg merem kockáztatni jobb mint a TW, ugyanis jobban bánik a RAM-mal és a procival
fw frissítésben gyenge a HTC, de pont a ONE az ahol nagyon odafigyelnek, frissítés terén nagyjából a Note 3 szintje. Kamera gyenge benne.
i5S a kis kijelző miatt nem játszik ahogy látom.
Szóval szerintem méret alapján válassz a Note és a ONE között, személy szerint én a HTC-t venném a prémium anyaghasználat,a szebb külső, és a számomra szimpatikusabb Sense UI miatt -
Sholom
tag
Sziasztok! Lehetőségem van a következő telefonokat megvásárolni, ti melyiket vennétek?
- iPhone 5s
- HTC One
- Samsung Note 3iPhone:
- túl kicsi kijelző (az előző S Advance 4" telefonomat azért cseréltem 4,8" S3-ra)
- zárt rendszer (iPad 4-em is van azon nagyjából már megszoktam)
+ jó minőség
+ értékálló
+ jó appokHTC:
- sokan panaszkodnak a minőségére
- szoftveres hibák
- fw frissítés kérdőjeles
+ jó, nagy kijelző
+ romolási lehetőségSamsung:
- előző Samsung telefonjaim pár hónap alatt teljesen tönkrementek (Advance: kijelző beégett, keret megrepedt S3: megrepedt a hőtől a kijelző üvege)
- kérdéses szoftveres működés (a Touchwiz állítólag még ezen is akad)
+ nagy kijelző (lehet hogy túl nagy is)
+ romolási lehetőségTi hogyan döntenétek? Megmondom őszintén a Samsungban nagyot csalódtam az S3 óriási hibái miatt, ezért ahhoz van kedvem legkevésbé, viszont vonz a nagy kijelző benne. Az androidot is jobban szeretem mint az ios-t viszont már mindkettőt megszoktam és jól tudom őket kezelni. Árban ugyanannyiba kerülne mind (0 Ft, céges)
-
Gery1987
őstag
válasz
mobilizmo #38323 üzenetére
Körbe nézve nálam 3 féle készülék jöhet szóba a 60-as határig.
-ZTE Blade V, v ZTE Blade G
- Samsung Galaxy Ace 2.A ZTE Blade V 4 magos, de abból is gyengébb eresztés, ám ettől még jó lehet, a Blade G 2 magos, és az Ace 2 is. Nézz utánuk, hogy mennyire jön be neked, illetve a lánynak. Az Ace 2 kapható fehérben is.
-
válasz
maggi1886076 #38325 üzenetére
Köszi az ötletet. Karácsonyig talán még az ára is csökken egy kicsit.
-
válasz
#78687232 #38260 üzenetére
U-t ne vegyél, csak ha biztos megelégszik az asszony a GB-vel, ami alapból van rajta. Az ICS rá egy kalap kaki, én jó néhány főzöttel is próbálkoztam, gyárinál jobbak, de a jótól nagyon messze vannak azok is. JB nem jött ki rá, több fórumon (nem Sony) is arról írnak, hogy KK lesz rá, de épeszűek ezt nem nagyon tartják valószínűnek.
-
Sziasztok
Szeretnék egy kb. 4 coll. nagyságú, függetlenül nagyjából 60 kHUF környékén beszerezhető, Androidos okostelefont, normál felhasználásra. Márka nem számít, de jó, ha csajos színekben is elérhető lenne, mert a lányomnak kellene. Szeretnék hosszabb távra tervezni, de azt hiszem ebben az árkategóriában illetve amilyen szinten fejlődik ez a piac, nehéz lesz.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
-
juve600
nagyúr
üdv
melyik a jobb választás
SAMSUNG Galaxy S Duos fekete S7562 45k
ALCATEL POP C3 fekete 35ktelefonálásra,netezésre és navigálásra használnám
fényképező része nem számitsony xperia mini-t váltanék vele
-
punky10
addikt
válasz
Goblin12 #38316 üzenetére
+1 a Note-ra.A drágább Samsung készülékek garanciája,és a Note3 egyedi alkalmazásai(osztott kijelző és a ceruzához kötődő appok)miatt,egyébként a 2 telefon hardwerében már nem számottevő a különbség.
Bár az IP védelem és a kinézet a Sony felé billenti a mérleg nyelvét...
-
-
Goblin12
őstag
Üdv.
1 kérdés.
Sony Xperia Z Ultra vagy Samsung Galaxy Note 3
a képernyő mérete nem oszt szoroz, tudásilag és egyéb iránt érdekelene a véleményetek.
-
mike1334
veterán
Sziasztok.
Szeretném lecserélni lassan a telefonom, mert leszolgálta az idejét(K750i)
Amit szeretnék:
-kicsi, könnyű (minél kisebb, annál jobb)
-hosszú üzemidő (másodlagos, de ne kelljen naponta tölteni)
-csak telefonálásra használnám meg néha sms
-GPS, net nem kell, csak úgy magában, esetleg wifi
árat passzolom..mennyibe fájna egy ilyen? Djuice-os vagyok, ha számítLegyen minél kisebb, könnyebb és legyen benne GPS.
Köszönöm!
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #38265 üzenetére
tőlük rendelt már valaki telefont? [link]
-
Rukongai
csendes tag
Sziasztok!
20 ezer alatt kellene egy okostelefon, persze használtan!
Ebben az árkategóriában melyik a best buy? (lehet andoridos, badás, vagy windowsos is) -
guftabi96
addikt
válasz
tybsen #38302 üzenetére
Bocs, hogy ide írok, de előző kérdésemre visszatérve nincs az oldalon valamilyen topik, ami kínai mobilokkal foglalkozik?
Ha nem, akkor mely márkák a megbízhatóak?
Gondolom a ZTE, Lenovo az.
Zopo-ról vélemény? Más márkák, amik megbízhatóak?Illetve ezeket mennyire lehet szervizelni Magyarországon?
Lehet hozzá alkatrészeket kapni? Valahogy meg lehet oldani, ha elromlik benne valami?
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen várom.
Aki esetleg használ ''csájnafont'' az írhatna nekem üzenetet is, a saját tapasztalatairól.
Válaszokat előre is köszönöm -
tybsen
addikt
Srácok, egy barátom most szeretne venni nexus 4-et. Tud valaki valamilyen helyet, ahol a legkedvezőbb áron lehet két év garanciával vásárolni? Külföldön 299 EUR, ehhez képest a magyar árak néhol gyanúsan kedvezőek, gondolom ezek bolti garanciás készülékek lehetnek. Gondoltam megkérdezem, hátha beugrik Nektek így hirtelen valami. Köszi szépen.
-
silvergod
őstag
sokan kérdezik naponta hogy 40-60k-s telefont vennének van hogy pár órán belül többször,és van hogy szólnak hogy miért nincs válasz a kérdésükre....
Nekik javasolnám a keresőt vagy a visszaolvasást 2-3 lappal...biztosan lesz megfelelő válasz mert már másnak válaszoltak.
De talán ami ajánlva volt legtöbbször az az S Advance,L7II,S3 Mini új vagy használt egyaránt ...
ezek alatt nem kell csodákat várni a típusoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest