Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A gyakorlatban hogy nyilvanul meg egy Mi 10T 6GB vs 8GB? -
BBéci
legenda
6000 Ft egy eredeti Sony akksi, tehát nem szempont, hogy sokat állt.
ideális méret a 140x65x8 lenne és maximum 150 grammos tömeg.
A 150 mm-es hossz még esetleg elfogadható, nagyobb semmi szín alatt.
Néztem az a Samsungot, csak azt találtam, ami nagyjából megfelel a követelményeimnek.
A támogatás nem izgat, a mostani E4-emhez képest szinte bármi jobb lehet. -
Ájvé
veterán
válasz
BBéci #159697 üzenetére
Kijelző méret helyett inkább a készülék fizikai méretét add meg, mi az ami még jó? 150 mm? Samsung Galaxy A41 relatív kicsi és tudásban is tűrhető, ennél kisebbet már tényleg nehéz lesz találni.
Ilyen régi készülékekre már nincs támogatás, a másik hogy évek óta áll (jobb esetben tényleg új) az akku így is használódik, merül szóval nem biztos hogy sokáig húzza. -
BBéci
legenda
válasz
Dottorei #159694 üzenetére
Köszi!
A drágább még nem tragédia, de a méret igen. Van egy 7 colos Samsung tabletem, ha a telefont netán kicsinek találom, azt veszem kézbe. Plusz van a házban 14 és 15,6 colos laptop, tehát egy 5-5,5 colos telefonkijelző bőven elegendő mindenre.
Kínából ilyesmit nem rendelnék, megszívtam multiméterrel, elemlámpával, páratartalmat/hőmérsékletet mérő órával.#159695Sungoo
Mennyiért megvalósítható az elképzelésem?
Ahogy már írtam, megfelelne az Xperia X, ha nem csak aranyszínben lehetne kapni. 200000 Ft volt a listaára, 42000-ért még akkor is ajándék, ha 5 éves modell. Legjobb lenne valami 2-3 éves, ami 150000 helyett csak 50000 Ft! -
xhege
veterán
válasz
rebelinside #159685 üzenetére
Ha a fotózás nem prioritás akkor én a OnePlust venném. Messze a legstabilabb, leggyorsabb OS a felsoroltak közül. Ha több pénzt akar költeni, akkor OnePlus 8 Pro. Ott még a fotózás is rendben lenne.
-
BBéci
legenda
Erre senki nem tud tippeket adni: [link]?
-
rebelinside
tag
-
Dottorei
tag
válasz
időtállás tekintetében még az 5g amit mérlegelni érdemes
-
Ciccuka
veterán
válasz
Az időtállóságot nehéz megtippelni.
Ha nincsenek extra igények, nem érdemes jobbat venni.
Poco X3 NFC a legolcsóbb ezek közül
Note 9 Pro vagy Note 9S szintje is elég lehet.Xiaomi Poco X3 NFC - Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Xiaomi Redmi Note 9S
-
tomic
addikt
válasz
Viktor0610 #159682 üzenetére
Annyi mèg a különbség,hogy az 5g az dual sim-es.
Bàr ez engem nem nagyon mozgat.Megrendeltem. Remèlem a mèrete miatt nem csalòdok.
-
rebelinside
tag
Sziasztok! Ismerősöm hivatalos forrásból (mm, edigital, szolgáltató stb) szeretne új androidos telefont venni, max 150 000 Ft-ig. A legfontosabb a stabil működés, időtállóság, dualsim lenne, fotózás nem fő szempont, persze lő néhány képet, de ha vállalható minőségű az elég.
Amiket nézett:
Samsung A71
OnePlus Nord
Poco X3
Xiaomi Mi 10TÉn ezekből a Xiaomit javasolnám neki, ti mit gondoltok? Van más bestbuy ebben az arkategoriaban? És ha rászánna még 50-100k-t, azzal lenne olyan szignifikáns előrelépés, hogy megérje? Ha igen akkor abban a sávban mit ajánlanátok?
-
tomic
addikt
Igen jelenleg 39,de legutòbb 319 vettem pàromnak.
Màr egy hete mèregetek,pròbàlgatom,tesztelem 4a-t.
Erőben megfelelő,mèretben nèha elbizonytalanodom.
Aksija ennek is marha szuper.Kameràja is tetszik.
Sajna be van zàrva minden,pedig jò lenne kèzbe venni. -
-
tomic
addikt
Sajnos nem.nagyon tudok dönteni a Pixelek között.
4a vagy az egyel nagyobb 4a5g között.
Megèri a felàrat? Mivel nyùjt többet?
Jelenleg ràadàsul akciòs is [379 ojrò] szemben a 4a 340 àràval. -
Ciccuka
veterán
válasz
elfelejtette #159677 üzenetére
-
válasz
KonzolKartel #159670 üzenetére
Szerintem egy opció lehet a Mi 10T.
Viktor0610: Persze, de ez esetben éppen a Xiaomi, vagyis az egyik hozzá kapcsolódó márka volt terítékén.
-
BBéci
legenda
válasz
Viktor0610 #159676 üzenetére
Nem kell félni a régi akkumulátortól, tegnap cseréltettem az 5,5 éves Sony E4-ben 9000 forintért. Tehát amennyiben a megvásárolt több éves készülékben lévő vacak, van megoldás, aminek nem vészes az ára. Aki ügyes és tud mikro-forrasztani, a feléből megússza.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Drughi #159675 üzenetére
Azért ennyire nem kell lenézni, még mindig jobb, mint amit a wishpontkomról rendelnél...
Egyébként meg a tartalék telefonom egy még ennél is gyengébb 3/32-es Redmi 3s, telefonálni, emailt küldeni, fogadni, közösségi felületre, opera minivel böngészni tökéletes, az aksija is bírja, sokaknak ez is elég lenne. -
-
sunny1
tag
Ezt a Xiaomit megéri megvenni?Mi a hátránya egy ilyen régi telónak?
[link] -
dadito
csendes tag
Sziasztok,Mate 20 Pro -ról váltanék.Milyen hasonló méretű, tudású telefont tudtok ajánlani? Köszönöm!
-
Drughi
addikt
Br. 100e Ft alatt, melyik telefonnak van a legjobb kamerája? Telekomos 99e-Ft-os OnePlus 7T-t néztem de kifogyott.
-
-
KonzolKartel
őstag
Sziasztok!
Lecserélném a Oneplus 5t-m.
Árkategória. 100-120e
- Használt vagy új? Használt
- Hol vennéd meg? Nem releváns számomra, leginkább itt az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2 év körül
- Mire használnád? Napi dolgok. Email, sok böngésző tab, néha netflix, és még ritkábban valami játék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droid, az lenne a legjobb, ha nyitható lenne a bootloader.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
6" és a felett.Best buy-t keresném ebben az árszegmensben.
Köszönöm előre is!
-
válasz
Tepsifüles #159668 üzenetére
Az A41-hez viszonyítva eléggé harmatos, szvsz megéri a felárat az A41, ha hosszútávra terveztek.
-
Tepsifüles
tag
Erről mi a véleményetek:
Samsung Galaxy A20E -
Ispy
nagyúr
válasz
Tepsifüles #159665 üzenetére
Az a kijelző mérete, nem a telefoné, ha jobb a készülék hasznos terület kihasználása, akkor lehet a kisebb nagyobb.
-
Tepsifüles
tag
Mondjuk most nézem a Redmi 3-at mekkora: 139.3 x 69.6 ... miért nem lehet ilyen méretűeket csinálni
-
CheGhost
aktív tag
válasz
Tepsifüles #159662 üzenetére
#159659 Tepsifüles:
"a Cubot Quest Lite-nél lehetőleg ne legyen nagyobb"
Cubot Quest Lite 151,96 x 74 x 8,8 milliméter (5")
Samsung Galaxy A41 149,9 x 69,8 x 7,9 milliméter (6,1")Minden kiterjedésében kisebb a mérete , mint a te általad maximális méretre adott kritérium, és mégis "tepsi".
Nem kötekedés, csak nem értem.
-
válasz
Tepsifüles #159662 üzenetére
Akkor sincs semmi, droidos vonalon nem gyártanak ilyen pici telefonokat. Talán a strapatelefonok között lehetnek opciók, de őket nem ismerem.
iPhone SE 2020, csak sajnos az már 140-150k újonnan. Használtan közelebb lehet a 100-hoz.
-
válasz
Tepsifüles #159659 üzenetére
Fizikai méretekben a Samsung A41 kisebb Cubottól, de a kijelzője 6.1 inch ellenben. Ebben az árkategóriában gyakorlatilag ez az egyetlen értelmes opció.
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok, légyszi adjatok pár tippet:
- Árkategória. max.: 70-80 ezer
- Használt vagy új? ÚJ
- Hol vennéd meg? Itthon, valami megbízható bolttól, mert céges számlára lesz, viszont annyi, hogy T-Mobilosok (30) asok vagyunk) tehát vagy független vagy olyan ami 30-as SIMet kezel
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, hosszú
- Mire használnád? Asszonynak lesz, családi fotózás, netflix, hbo go, face, y2b
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? ANDROID
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Lehetőség szerint 5" vagy az alatt, mert pici keze és zsebe van. (a Cubot Quest Lite-nél lehetőleg ne legyen nagyobb (ez van a gyerekeknek mesenézéshez, mert baromi strapabíró, leejtették vagy 100x és még karc sincs rajta)Eddig egy Xiaomi Redmi 3-at használt (már 4, de inkább 5 éve), a gyerekek és ő is többször leejtették, ami a kisebb baj, a nagyobb, hogy az aksi már nagyon gallyra van
Tökéletesen elégedett még most is vele, csak iszonyat hamar merül, ha fényképez
Szóval vmi hasonlóan jó típust szeretnénk.
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
- Árkategória. max.: 60000 Ft
- Használt vagy új? Új, vagy garanciális használt, nem baj, ha 2-3 éves modell. Xperia X is megfelelne, ha nem csak aranyszínben lehetne kapni.
- Hol vennéd meg? Függetlenül, telenorosan, újonnan gyártói garanciával, esetleg használtan az aprón.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszútávra, jelenlegi telefonomat (Sony E4) 5 és fél éve használom.
- Mire használnád? Elsősorban telefonálásra, másodsorban netezésre, leginkább Prohardver! olvasásra, néha iGO navigálásra. Fényképezés, videó készítés elvétve, kényszerhelyzetben, amikor nincs nálam a DSLR gép.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Igen, Androidhoz vagyok szokva, annál maradnék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Bőven elegendő az 5 colos kijelző, annál csak minimálisan legyen nagyobb. Kiütést kapok a 21:9 arányúaktól, de ha nincs más, elfogadom. -
-
válasz
scott_free #159643 üzenetére
Igazából a 3 giga sem a legjobb, de nyilván jobb, mint a kettő.
Lehet, nem rossz ez a Cubot, de én az ismertebb márkákban jobban bízom.
Nem ajánlanám jó szívvel. -
fabri07
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159612 üzenetére
-
scott_free
senior tag
válasz
petymek #159649 üzenetére
Nem ismerem.
A lényeg tényleg az lenne, hogy ne kelljen 1 év után kidobni, mert nem működik már rendesen az akksi és nem lehet cserélni vagy venni hozzá. (A mostani Blaupunkt SL-04-gyel így jártunk: már nem lehet akksit kapni hozzá sehol sem, pedig talán másfél éve vettük.
)
És mivel abban csak 1gb ram volt, és amire használták, arra az is nagyjából megfelelt, ezért gondoltam elsőre, hogy egy 2gb ramos telefon is elég lehet.
Szóval nincsenek nagy igények, mert tényleg csak wifis netezésre kell hébe-hóba.De kidobni se szeretnék 20-30 ezer forintot, mint ezzel az SL-04-gyel.
-
sohajda90
tag
válasz
szazbolha #159644 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
Kijelző megjelenítési technológiának (AMOLED, IPS) ehhez semmi közé, érintés érzékelés tekintetében meg minden mai telefon kapacitív (bár ugye az érzékelési sebességben lehetnek különbségek), a rezisztív kijelzők már kb. 2010-ben kihaltak a mobilokból
-
petymek
senior tag
válasz
scott_free #159610 üzenetére
Doogee márkától óckodsz?
-
Braavos
tag
Sziasztok!
Ha az ár nem számít, sem pedig hogy IPS vagy AMOLED a kijelző, akkor a következő telefonok közül melyiket érdemesebb megvásárolni?
- Poco X3 NFC
- LG Velvet
- Xiaomi Redmi note 9 proÉs amelyiket ezek közül mondanád, ahelyett választanátok inkább a Xiaomi Mi 10T lite-t?
-
scott_free
senior tag
válasz
Viktor0610 #159613 üzenetére
A 2GB ram már ennyire vállalhatatlan?
Illetve ha jól látom, az Alcatel 1S-ben nem kivehető az akksi. Ez azt jelenti, hogy ha elromlik az akksi, akkor mehet a kukába a telefon? Vagy csak hogy szervízben lehet cseréltetni?Erről van már tapasztalat: Cubot P40? (alzán 2 év garival adják 37ezerért)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
sohajda90 #159640 üzenetére
Ebből van egy újabb verzió SD678-al, csak nem tudom mikor adják ki az EU-ban. Lehet marad csak "US only"
-
sohajda90
tag
válasz
szazbolha #159637 üzenetére
Kapacitív tollat, amit nem tudsz a készülékházba "feldugni" bármely készülékhez használhatsz, gyártótól független, mert a technológia ugyanúgy érzékeli, mintha ujjal érintenéd. De ettől nem lesz alkalmas normális rajzolásra vagy profibb jegyzetelésre, mert nem nagyon vannak olyan programok aki ezekre épülnének.
Ha olyat akarsz, ahol a "toll"at rendszerszinten kezeli a telefon, az csak a Samsung Note sorozat, vagy az S21 Ultra, de azok a legdrágább kategóriában versengenek.Ha esetleg a Samsung márkahűséget el tudod engedni, akkor azon az árszinten amit megadtál vannak a Moto G Stylusok, ezekbe is "bedugható" "toll" van, de szoftveresen ez sem lesz azon a szinten, mint egy Galaxy Note, plusz pl. ennek a linkeltnek azért a specifikáció listáján a 4 GB RAM meg a Snapdragon 665 annyira nem hangzanak jól 2021-ben...
https://www.alza.hu/motorola-moto-g-pro-dual-sim-kek-d5855437.htm
-
Bdanyy
addikt
válasz
szazbolha #159637 üzenetére
ezek az elvárások sajnos 200k felett indulnak újonnan.
Stylus nélkül kb feléért már találsz ilyet, stylus és amoled nélkül pedig belefér pár készülék a keretbe, pl xiaomi note 9s, vagy ha kell nfc note 9pro.Ha mehet használt, akkor ennyiért 4-5 éves galaxy noteok már vannak (talán be sem égtek), azokba egy új akku már azért kelleni fog, de megfelelnek minden feltételnek.
-
szazbolha
addikt
Üdv! Tanácsot kérnék.
Samsung telefont vennék 60-70 efT-ig, itthoni boltban újonan számlásan.
6" körüli kijelző, (FHD?) és jó aksi a feltétel.
Spec feltételek: Hidegben is működjön képernyő ne halványuljon (amoled?). Kéne hozzá valamilyen spec toll, amivel rajzolni / írni lehet képernyőn. -
ajapi
tag
válasz
w.miki #159604 üzenetére
Xiaomi redmi note 5 és Mi 8 (mindkettő best buy volt jó két éve) után/mellé vettem Realme X2 pro-t. Note 5-nél nagyságrenddel, Mi 8 -nál is egyértelműen jobb. Gyors, elég intenzív vegyes használat mellett akku nem megy 40% alá, 24 órás AOD, wifi és blutooth mellett. 40-ről 100 %-ra 10 perc alatt feltölt. Erre is javasolt a gcam.
üdv -
Hali!
Samsung S9+ telóm van, szeretném lecserélni. Vodánál nekem most 244K lenne az S21 128GB az ajándék tartozékokkal, azokat gondoltam eladnám. Szerintetek megéri előrendelni? Fontos, hogy jó képeket készítsen. Mekkora előrelépés lenne?
Köszi!
-
Ájvé
veterán
válasz
D1Rect #159624 üzenetére
Szerintem Mi 10 Lite jó most 100k-ért (99990 így 100k alatt).
fabri07:
Ha csak telefonálásra kell akkor minek okostelefon? Jobb egy hagyományos ha nincs kihasználva. -
fabri07
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159612 üzenetére
Jó rendben, nem lenne szerintem olyan nagy gond a 2gb ram, mert csak telefonálásra lenne, ezektől kisebb nincsen?
-
Van most valami kiemelkedően jó "best buy" 100K alatt?
-
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #159619 üzenetére
Lengyelországban van talán a Xiaomi központi szervize.
-
Norbi.
őstag
válasz
Viktor0610 #159619 üzenetére
Tényleg, jogos, ők egy ideje nem szervízelnek hálistennek.
Jól emlékeztem, a másik hivatalos szervíz(leginkább szolgáltatóknak értékesít) az a Telemax.Cyborg: A kínai forrásosokra nem tudom mennyire lesz gyártói gari, az itthoni számlásokra meg fogod kapni az 1 évet. Esetleg a topikjában érdeklődj még efelől.
-
-
Norbi.
őstag
válasz
yuing #159616 üzenetére
Csak azt tudod hivatalosan gariztatni, amihez Wayteqes, vagy Telemaxos(?, nem jut eszembe a másik hivatalos nagyker itthon) garjegy van, tehát ők hozták be az országba.
Halkan hozzátenném, hogy sem a Telemax, sem a Wayteq nem a szervizek csúcsa, tehát nem kell remegni érte. Az meg, amit állítanak, hogy csak ők jutnak gyári alkatrészhez, meg nettó hazugság.
-
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ismerősöm oneplus 8 prot szeretne.
Látom az árukeresőn 244-től mennek a 8/128-asok, a gyártótól, meg nagyobb shopoktól meg 300 inkább. a banggoodon meg 210.
A oneplus milyen garanciát ad a termékekre? Ér valamit, biztonságosabb lenne vajon garancia szempontjából, ha a banggood helyett a ishop, vagy B-telből venné a telefont? Vagy ezek is onnan veszik valszeg?...az ishopnak btw nem is találok magyar címet, ahogy lehetne küldeni a telefont garanciális ügy esetén, személyes átvétel sem opció. A B-telnek legalább van magyar címe, és át lehet venni személyesen is a készüléket.
Mik a tapasztalatok ezzel?
Köszi előre is!
-
válasz
scott_free #159610 üzenetére
Alcatel 1S. A többi csak 2 gigás, ami más elég kevés sajnos.
-
-
fabri07
aktív tag
válasz
Viktor0610 #159593 üzenetére
Ettől esetleg nincs kisebb?
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
idősebb embernek keresnék telefont, amit igazából csak netezésre használna.
- Árkategória.
20-30 ezer
- Használt vagy új?
Új.
- Hol vennéd meg?
Nem számít
- Hosszú vagy rövid távra tervezel,
Hosszabb távra, fontos lenne, hogy pl. később is lehessen akksit kapni hozzá.
- Mire használnád?
Netezésre kellene wifin.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
5" vagy fölötte.Ezeket találtam eddig:
Alcatel 1B (2020) 16GB 2GB RAM 23e
Sony Xperia XA Dual (F3116) 27e
Motorola Moto E6 Play 32e
Alcatel 1S 32GB (5024D) 33e
LG K22 32GB 33eEzek közül valamelyik vagy inkább más?
-
w.miki
veterán
válasz
aprokaroka87 #159608 üzenetére
csak nem ismerem, azért kérdezgetek. Xiaomiról tudom, hogy elég megbízhatók.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
w.miki #159604 üzenetére
Ha nem rettent el a Mediatek chipset, akkor szerintem lehet esélye.
Én is Realme 6-ot tervezek venni.
Ez a chipset van pl a Redmi note8 pro-ban.
Teljesítmény-ben kb egy szinten van a Snapdragon 720-al.
Ha minden igaz, Január-Február környékén kapja meg a Az Android 11-et.
De persze neked kell dönteni.
-
-
válasz
Norbi. #159601 üzenetére
Január elsejétől bizonyos árkategóriában már 2 év gari jár. Eu-s rendelkezés. Azt hiszem 100000 feletti összegnél már automatikusan 2 év jár 250000-ig.
Tehát nincs olyan, hogy egy évig javít.
Max ha arra gondoltál, hogy 1 év teljes körű gari van és plusz egy év bizonyos fődarabokra, de ezt nem tudom részletesen... -
w.miki
veterán
válasz
Viktor0610 #159603 üzenetére
viszont úgy nézem csak Kínából szerezhető be versenyképes áron
árukereső szerint itthon jóval drágábbak...
Redmi Note 9 a Realme-khez képest?
Egyáltalán a Realme-k milyenek? Xiaomit valamennyire ismerem, de ezt nem -
-
w.miki
veterán
válasz
Viktor0610 #159599 üzenetére
-
Norbi.
őstag
válasz
werszomjas #159600 üzenetére
Nincs olyan a Samsungnál, hogy 12 hó gyártói gari már egy éve, úgyhogy nem.
EU-s készüléket javít itthon a Samsung 1 évig, de ahhoz meg kell legyen a készülék eredeti régióval egyező számlája, ha pl. spanyol régiós telót csak a spanyol számlával vesznek át. Régen bármilyen eu-s papírral lehetett vinni telót, mostmár egyeznie kell, valszeg innen maradhatott a kiírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest