Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
copaca
csendes tag
Hello,
Xiaomi Redmi Note 10 4/64 megvehető BG-on 51.500 Ft-ért.
Van ennél jelenleg jobb ajánlat ár/értéket tekintve? -
válasz
King Charles #161494 üzenetére
A telefon topikjában valószínűleg több tippet kaphatsz, én személy szerint a Spigen vagy Nilkin tokokra esküszöm.
-
King Charles
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlati fóliát és védőtokot Samsung A51 es készülékhez?
köszi a segítséget
-
diegho
nagyúr
Kb egy hete kérdeztem, hogy milyen telót vegyek 100-ig cégesnek, akkor úgy volt megvárom a Redmi Note 10 Pro-t, de ahogy nézem 120k körül lesz és azért olvasni gondokat vele. A kérdés az lenne, hogy a sima 4G-s A52 mennyire lenne jó vétel? Hajlok felé.
-
válasz
Viktor0610 #161488 üzenetére
jogos :)
elfelejtette
A52 nincs a céges listában sajnos
-
-
válasz
Viktor0610 #161484 üzenetére
Céges telonak lenne. Kérdés hogy 1 év után mennyire fog belassulni?! Több darabot is vennénk, ezért is kérdés.
-
RoBos
senior tag
válasz
iceQ! #161483 üzenetére
Hát ha nem fő szempont az amoled akkor én inkább ezek közül választanék, minden szempontból. Persze kinek mi a fontos, a márka, a kijelző, a CPU, a kamera, blablabla...
-
-
Sziasztok,
2 telefon között van a varia: Samsung A51 vs A71. Majdnem ugyan az a kettő. A különbség érezhető a kettő között vagy tök felesleges kiadni azt a +30 ezer Ft-ot egy A71-re?!
-
xhege
veterán
-
válasz
Viktor0610 #161462 üzenetére
Koszi a valaszt!
Mar majdnem megvettem de kozben valaki mondott egy masik telefont ami meretben jobban megfelelne nekem. Nem tudom hardverben mennyivel gyengebb mint az a52 de netre talan eleg.
Google Pixel 4a lenne a kiszemelt most ha be tudnam szerezni valahonnan. Alzanal 166-ert latom amit nem feltetlenul adnek erte. Az xxlgsm-nel latom 130-ert de arrol meg nem olvastam itt tul pozitiv dolgokat. Esetleg tud valaki olyan boltot ami megbizhato es 130-140 koruli aron meg lehet venni? (kulfoldi bolt is lehet ha megbizhato) -
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Lassan teljesen elveszek a tengerben...
A mi 10t lite vs redmi note 10 (mondjuk az s verzió) összehasonlításból melyik jönne ki jobban? Én a redmi felé hajlottam eddig főkent az amoled miatt, de még sose volt olyanom és most már azokról is olvastam hideget-meleget.
A helyzet dióhéjban: Kellene plusz mobil a családba, ezért én kapnék újat és a mostani menne lefele a nejemnek, az övé a gyerekeknek, stb. Nekem most egy redmi note 8t van, amit váltana. Már azon gondolkodom, hogy a gyereknek valami olcsót veszek, csak játszanak rajta, de nem AAA címekkel, ...amit megkapnának asszony telója az egy huawei p smart 2019 és elég nekik szóval...akkor legalább nem kerülne annyiba, nekem a 8tvel nincs bajom. Önsajnálat vége
-
Eversmann
aktív tag
válasz
xhege #161389 üzenetére
Nézegettem kamerás telókat. Most itt tartok:
Kár, hogy a OnePlus 8 Pro kifutóban van. Már csak csak "noname" boltokban van + Emag (de ott dupla annyi)
S20 Plusnál, gondolom a negatívum az Exynos proci. Itt is van mint az FE-nél 5G-s változat, amit Snapdragon al szerelnek?
-
xhege
veterán
válasz
egyedülülő #161460 üzenetére
“Ezeknek a idézőjeles kínai telefonoknak milyen a támogatása?”
Kalandos.
-
beller
aktív tag
válasz
undercover #161464 üzenetére
Nekem egy RN5Pro-m van immár 3 éve. Semmit nem mókoltam minden eredeti, illetve a frissítések amik jöttek az rákerült. Nem foglalkoztam BL nyitással. A 3 év alatt soha semmilyen problémám nem volt vele. Ugyan olyan gyors mint új korában. Az akkumulátor még most is simán elmegy 2 napot. Játszani nem játszok vele, de minden szokásos dologra használom. Egyenlőre nem gondolkozok a cseréjén, mert nem látom értelmét. A beigért MIUI 12-t vártam rá, nem jött, nem gondolom, hogy ez miatt rosszabb vagy hogy cserélni kellene. Viszont a topikjába már másfél éve csak a mókolók írnak. Szerintem sokan azért vesznek telefont, hogy lehessen mit "szerelniük".
-
Ájvé
veterán
válasz
undercover #161464 üzenetére
Ezek a hibák készülék specifikusak lehetnek, én nem találkoztam ezekkel (pedig sok hibát tudnék írni nem 2 év hanem jóval több tapasztalattal (Mi 3, Mi 8, Mi 10T Lite)), van olyan ami tényleg MIUI hiba, például automata fényerő szabályozás, azt több készüléken is tapasztaltam, volt hogy javították, de később egy frissítéssel megint visszajött.
Akku merülés pedig inkább appok miatt lehet, MIUI híres az agresszív memória kezelésről vagyis nem hagy háttérben appokat futni, úgyhogy ezt is megnézném, nézted akku használati statisztikát?
Egyébként mutass már egy hibátlan rendszert, UI-t bármit, egy vágyálom a hibátlan probléma mentes készülék. -
válasz
egyedülülő #161460 üzenetére
Sajnos nem tudom megmondani, találgatni viszont nem akarok. A Vivo terjeszkedik a régiónkban, remélhetőleg eljut hozzánk is ebben vagy a következő évben, és tudunk gyűjteni tapasztalatokat.
Annyit látok, hogy a 2 éves készülékre még kidobják az új Origin OS-t az Android 11 kíséretében, de biztonsági frissítések gyakorisága kapcsán nincsen információm. -
Lécci, ne menjünk már el MIUI-szapulásba!
Köszi!Vagy leírom, hogy hány Xiaomi telefont használtam az évek során komolyabb hibák nélkül! 🤣
-
undercover
őstag
Én nem a levegőbe beszélek, amikor a MIUI-t kritizálom. MI9T-t használok szerintem már lassan 2 éve.
Megjelenéskor nem volt semmi problémám vele minden működik ahogy kell....
Beállításokban mindig végigmegyek amin kell és letörlök minden felesleges appot...
Erre eltelt szerintem vagy egy-másfél év és kimutatta a foga fehérjét a MIUI. A Xiaomi stratégia az, hogy évente cseréld le a telefonodat és akkor nincs semmi nagyobb problémád.
Folytatva a frissítések botrányosak. Volt olyan frissítés amitől hónapokig jobban merült az akkumlátor... Aztán ahogyan feljebb is írták visszavonnak frissítéseket, lassan jönnek új frissítések... Funkció frissítéseket nem igazán kapunk amikor egy két apróságot változtatnának vagy valami. Meg az milyen már, hogy jelenleg is januári google biztonsági frissítési csomag van rajta mert nincs rá újabb frissítés.És mégegyszer elmondom, hogy karbantartom nincs tele sok felesleges dologgal. De mégis előfordult már, hogy x idő után ha nem inditod újra nagyon belassul, volt már olyan, hogy applikáció összeomlott, de a legidegesítőbb hiba mind közül én nem tudom máshol volt-e már ilyen valaha, de egy idő után ha felhívnak akkor én se hallok semmit meg akivel beszélek is.... És újrakell inditani a telefont, hogy ez a hiba megjavuljon.
-
w.miki
veterán
Xiaomi Redmi 9 Global Version NFC 6.53 inch Quad Rear Camera 4GB RAM 64GB ROM 5020mAh Helio G80 Octa core 4G Smartphone - EU Version Carbon Grey - most 110 USD (33e Ft) a BG-n. (email only) ezen még gondolkodom...
ne lenne ez is péklapát... -
-
Hello!
Szeretném a tanácsotokat kérni telefonvásárlással kapcsolatban. Igazából van már kinézett modell: Samsung Galaxy A52. A tesztjében azt olvastam hogy a hardver kicsit régebbi és nem olyan erős. Amire nekem főleg kellene az a böngészés 90%-ban arra használom. Játékokat nem futtatok rajta. Ilyen felhasználásra milyen lehet ez a hardver? Ha jól látom az 5g-s verzióban kicsi erősebb van az esetleg megéri akkor ha az 5g alapból nem számít? (2-3 év múlva valszeg másikat veszek) Ha jól látom 30 ezerrel kerül többe és a keretbe végülis belefér az is. 90hz és 120hz kijelző még a különbség de az nem tudom mennyire látszik.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Bdanyy
addikt
-
törölt tag
Hali!
Átlag felhasználásra melyik az aktuális BestBuy telefon olyan 150-200k között? Illetve asszonyt hogy lehet lebeszélni iPhone-rol? -
.Sziszi.
csendes tag
válasz
yuing #161452 üzenetére
Én pl. nem mondom, hogy a MIUI rossz lenne.
Egyértelmű, hogy vannak benne plusz funkciók, amiket ki kell ismerni, hogy előnyök legyenek.
De valahogy mégis jobban szeretem a ONE UI-s telót.Elég bosszantó, hogy a RN8T decemberben kicsomagoláskor frissült 11.0.10.-re, amit aztán vissza is vontak. Na az a teló talán sose lát magától másik frissítést, hiába jött ki már több is. Nekem kell BL-t nyitni, kivárni a 168 órát, manuálisan újrahúzni, stb? Ha nem lenne másik kettő ilyen típus a családban tovább frissülve, nem informálódtam volna, biztos átkoznám x idő múlva, hogy milyen gagyi a támogatás, ami nem jön. A 2017-es J5 még idén is kapott, hiába idősebb. Na meg az könnyebben gariztatható volt vidéken márkásnál, miközben cserekészüléket is adtak. 2GB RAM, de mégsem érzek akadást az appoknál. MIUI esetén 2GB már karcsú lenne. Amoled is egy dolog, nekem szimpibb. Smart tok is kérdéses a redminél, samunál tökéletes.
Ár/érték arány miatt jöttek a samu telók után redmik, így utólag kicsit megbántam a spórolást.
-
maskeau
csendes tag
Sziasztok, milyen app-ot javasoltok, amivel használt telefon vásárlás előtt lecsekkolhatom, hogy jól működik-e a teló (gyorsaság, cpu, vagy bármi, amiből lehet tudni, hogy milyen a teljesítménye - nem értek hozzá). Köszi!
-
válasz
Gyarmati_ #161451 üzenetére
Épp ez az, hogy vannak olyan rendszerek, amikkel érdemes kicsit játszani, normálisan beállítani, hogy tökéletesen működjön. Egy Xiaomit kibontasz, és csak használod, azt veszed észre például, hogy nem jönnek meg az értesítések időben. Optimalizálni kell, ki kell gyomlálni a nemkívánatos appokat, meg a reklámokat.
Ezeket elvégezve, kapsz egy funkciókban gazdag, szimpatikus rendszert.Szerintem sokan nem bajlódnak a telefonok beállításával, gyorsan elkönyvelik a MIUI-t szarnak, és ennyi...
-
Nem értem ezeket a "nemszeretem ezt, azt a rendszert vagy kezelő felültet".
Itt mindenki napi szinten többször állítgatja, variállja a beállításokat a legapróbb részletekig?
Mert ha a napi dolgok vannak használva, telefonálás, böngészés, közösségi média, fotó videó akkor most már (50 eft felettÍ) ezek jól működnek. Ez a legtöbb felhasználónak teljesen megfelel, köztük nekem is.
Aki meg szeret minden nap a beállítások rejtelmeiben elmerülni az úgyis kiismeri az adott rendszert. -
Zoleee83
addikt
válasz
undercover #161439 üzenetére
4. éve van miui-s Xiaomi-m, R4X, (családban is több van) semmi másra nem cserélném le, csak erre a márkára, előtte az összes nagy márkából volt készülékem, mindegyikkel volt bajom..
A Samsungom konkrétan úgy lassult be hogy már nem is szívesen használtam, max alapdolgokra, ráadásul akksit kellett pluszban cserélni, a Xiaomi meg még mindig bírja, a gyári akksival, hibamentesen. -
válasz
egyedülülő #161444 üzenetére
Még a Vivo X60 Pro+ játszik ebben a ligában, érdemes felvenni a listára, utánanézni, olvasgatni. Sajnos nincs belőle global verzió, de megvásárolható, és használható idehaza is.
Szerintem a legcélszerűbb átrágni magad a rengeteg kapcsolódó anyagon, képen, videón, és azt venni, amelyiknek a leginkább tetszenek a fotói, videói, legjobban bejön a képalkotása. Olyan készülék nem igazán létezik, amelyik minden téren jelentősen kiemelkedik még a legjobbak közül is.
-
xhege
veterán
válasz
Ugyanoda jutsz itt is.
-
Norbi.
őstag
válasz
12 promax ha nem vagy idegenkedsz az iOs-tol. Egy darabig el leszel vele.
-
egyedülülő
őstag
válasz
Viktor0610 #161443 üzenetére
Nem vicc, de akkor pontosítok.
Fotózasra /videóra keresek leginkább, jártam az illetékes topikban is, de gondoltam ide is bejövök megérdeklődni.
Amiket néztem S21 ultra, de az exynost nem tudom biztosra.
Oppo find X3 Pro
Xiaomi Mi 11 Ultra
Apple Iphone 12 Pro Max v
Itt ami érdekelne, hogy a felsorolt készülékek közül melyiket érdemes kihúzni a listáról van e olyan ami még versenyben van, de nem került fel. -
válasz
egyedülülő #161442 üzenetére
Ha ez a post nem vicc, akkor Samsung S21 Ultra vagy Apple iPhone 12 Pro Max.
Nem is értelek. Ebbe az árkategóriába az összes nem luxustelefon belefér.
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Akkor itt lenne az én felvetésem.
Árkategória. Nincs különösen. Azért 5-600.000 fölé nem mennék.
- Használt vagy új?
Új, újszerű, pár hetes telefon is szóbajöhet.
- Hol vennéd meg?
Függetlenül, onlone shop, hardverapró, ebay és tarsai.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
A legjobbat keresem.
- Mire használnád?
Szó szerint mindenre. Egy ideje nincs asztali gépem sem, így minden a telefonra hárul. Munka, bankolás, hivatalos dolgok film,zene, játék,social media, de ami a legfontosabb jelenleg a fotós/videós képesség. Ez a vasárlás fő mozgatórugója.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez?
Android eswtleg Ios
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
A nagyobb mindig jobb. -
sniper112
aktív tag
nem olyan rosszak a miuik de még nem kiforrottak mint a samsung ui vagy a oneplus uik
én is több fórumban vagyok és nem mindig írják a jót,jelenleg a legstabilabb a oneplus é.
másrészt olvasom itt annó csúcs mate 20 pro meg hasonlókat és mi 10t prot akartok venni? az nem csúcs készülék kamera terén...
én nekem is pedig nagyon tetszenek a xiaomik de még mindig a szoftvertámogatásuktól ódzkodok
én meglátásom szerint xiaomiból én csak redmi olcsót vennék ami jó a hétköznapokra és elfogadom a hiábit az árárért.
csúcsból meg most jelenleg oneplus 9 pro vagy s21 ultra -
sajby
senior tag
válasz
undercover #161439 üzenetére
Nekem van itthon Xiaomi.(redmi 6)
Érdekes módon 2és fél éve teszi a dolgát.Nem hulllik a szoftver darabokra
CSak szokan színdják a MIUI-t,de nem igazán értem -
undercover
őstag
Én senkinek nem ajánlom a Xiaomit amig MIUI van rajta
A szoftveres támogatás az nagyon rossz. Samsung vagy a OnePlus is előrébb van.
-
-
Krtek81
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném lassan a Mate 20 Pro-mat lecserélni, a kiválasztásban kérném a segítségeteket:
Ár:Max. 250k
Új készülékre lenne szükség.
Hosszabb távra(legalább 3év) terveznék vele.
Dual sim lényeges, a kamera lehetőleg jobb legyen a Mate 20 Pro-nál, valamint a jó akkuteljesítmény is fontos, GMS.
Amire használnám:
Telefonálás, Internet/email, valamint fotózás, játék nem érdekel.
Androidos telefont szeretnék, magyarországi szervizháttérrel és garanciával.
Melyik(ek) lenne(nek) a legjobb választás(ok)?
Néztem Samsung S20 FE 5G-t, Oneplus 8 Pro-t, vagy a Xiaomi Mi 10T Pro-t.
Köszi! -
sajby
senior tag
PLussz a saomi szerintem tovább lesz támogatva szoftveres oldalról
-
-
pontyos
senior tag
Hello !
E kettő közül melyik szerintetek?
Xiaomi Mi10Tpro
Huawei P30 pro
Köszi -
trebrona
nagyúr
válasz
NdrewSunix #161428 üzenetére
Android van, google szolgáltatások nincsenek (GMS - Google Mobile Services)
Van helyette csudijó HMS.
-
válasz
Huaweit jelenleg nem ajánlanék, ha fontos a Google támogatás.
Akár van rajta Google, akár nincs, bármikor megszünhet a support.Ebben a kategóriában a Redmi Note 9 jó lehet, igen.
-
sajby
senior tag
válasz
Mindig is android alaprendszer lesz rajta.Google szolgáltatások nincsenek
"gyári" juhtúúb,google play , Google drive...stb
-
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Páromnak keresek mobilt a mostani Redmi 6 helyett.
128/4GB memóriára gondoltam, 50-60 EFt környékén, újat, előfizetés nélkül, Android oprendszerrel.
Nézegettem a Redmi note 9-et, a Honor 9X és 9X Lite-ot, most találtam egy Haweit is, huawei P Smart 2021 ( Azt írják az árukereső honlapon, hogy Android oprendszer, nem arról volt szó, hogy ezeken már nem lehet Android? Vagy hogy is van ez most jelenleg?) -
PeterUr
csendes tag
? miért dobta el. Előlről
- egy napot birja az aksi
- utesallo
- ket simkinezve Cat valamelyik tipusa, Samsung Galaxy Xcover 4s Dual a tobbi a masok tapasztalat alapjan felejtossek.
-
tnorb
friss újonc
Sziasztok!
Feleségem lecserélné az S6-os telefonját. Kipróbált néhány napig egy A71-es és egy A52-es készüléket. Egyik kamerája & kamera SW-je sem hozta az S6 szín hűségét. (Próbáltuk gyári és egyedi beállításokkal is, és Gcam-mel is) S6 és S8 képei lennének az etalon. Van egy kisbabánk, fotózná ha éppen valami érdekeset csinál a gyerek, és jó lenne egy színhű képeket készítő mobil, ami nem tolja túl a színeket, mint pl a két fentebb említett Samsung. Emellett böngészés, telefonálás, átlagos használat.
A vásárlás paraméterei:
Új telefon
Függetlenül gyártói garanciával
Hosszú táv (most cseréli le az S6 -osát….)
Androidos készülék
Max 130e Ft, max-max 150e Ft
Kis női kézbe való méret - ebből lehet engedni
Létezik ilyen telefon? (A két Samsung okozta csalódás után kétségeim vannak.)
Köszönöm a segítséget -
drChemist
friss újonc
válasz
Viktor0610 #161409 üzenetére
És tényleg.
-
Zoleee83
addikt
válasz
RoBos #161420 üzenetére
Igazából nincs oka a Mi 11 Lite-nak, speceket elolvasva mindenben jobb is a Poco F3, a Mi 11 csak a forma miatt maradt bent az esélyesek között, tetszik nagyon ez a kamerasziget mindkettőnél. (Talán a Xiaomi jobban ismert/támogatott? Nem volt még Poco-m passz)
Hosszútávra, minimum 3-4 évre tervezek a telefonnal, nincs különösebb elvárásom, nem játszom/fotós része sem érdekel különösebben, ami fontos az az OLED kijelző/NFC/zene/Net/iinfra port/gyorstöltés.
Inkább attól tartok, hogy akkora siker lesz, hogy nehéz lesz beszerezni. -
Zoleee83
addikt
válasz
RoBos #161417 üzenetére
Informatikus vagyok, képben vagyok. A komplett számítástechnikai iparban ez történik lassan 1,5éve, mindenhol chip hiány van, nem újkeletű dolog. Tavaly is sikerült nextgen konzolt venni Day1, nem aggódom. A gyártóknak meg érdekük lesz eladni amit legyártanak, az áremelés is egy dolog, csak legyen aki meg is veszi.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #161409 üzenetére
Aztán ismét.
"Pl. az általam írt Realmi 6 Pro-ról" -
-
drChemist
friss újonc
válasz
aprokaroka87 #161401 üzenetére
A Realme egy új feltörekvő kínai márka. Európába most kezdenek majd el látványosan terjeszkedni/betörni. Néhány telefonjukkal már jelen vannak/voltak az utóbbi időben. Most egyre többel fognak jelentkezni. A különböző fórumokat olvasgatva nagyon jó telefonokat készítenek. Érdemes lesz rájuk figyelni. Lehet ők is a Xiaomi pályát fogják bejárni, azaz gyors, felívelő pályát.
Érdemes megnézni teszteket a telefonjukról. Pl. az általam írt Realmi 6 Pro-ról a mobilaréna oldalán. -
-
canopus
újonc
Sziasztok!
Redmi 4x-emet cserélném jobb telefonra (ez önmagában nem lesz nehéz).
SAMSUNG GALAXY A52-est néztem ki, abban kérnék segítséget, hogy a két típusából melyiket válasszam: 5G-s jobb hardverrel [link] vagy 4G-s [link] olcsóbban.Átlagfelhasználó vagyok, igények: jó képek, jó üzemidő, sok olvasáshoz alkalmas méretű kijelző, hosszú táv.
Keret: kb. 150ezer.A mobilarénán átlagfelhasználónak ajánlják a sima 4G-set, de ha néhány éven belül az 5G már alap lenne, vagy hosszú távon az erősebb hardver annyival többet ad, akkor kifizetem a felárat. Szerintetek ez a 30ezer felár megérné-e?
Illetve az 5G-s a smartshopon már csak 135ezer [link] , de a webshop nem eladópartnere a samsungnak, így kissé idegenkedem attól, hogy itt vásároljak. Erre van okom?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
(egyébként teljesen más készülékre is nyitott vagyok a 150ezres árkategóriában, csak újonnan, a fenti felhasználói igényekkel)
-
Hópihe5
tag
Melyik éri meg jobban, Poco X 3 63 ezerért vagy Xiaomi REdmi note 10 74 ezerért, melyik a jobb mobil?
-
válasz
aprokaroka87 #161401 üzenetére
Redmi lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest