Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
- Árkategória. 100-120k (tovább csak nagyon indokolt esetben nyújtóznék.
- Használt vagy új? Lehet használt is.
- Hol vennéd meg? Jelenleg Vodafone-os a kártyám, de független lenne a cél amit külföldön is tudnék használni. De a dual sim nem fontos. Mivel az ár számít, így hardverapró is jóbarát lehet.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Jó lenne vagy 2 esetleg több évre.
- Mire használnád? Zene, de azt csak teljesíti már egy alap készülék is.Videó szintén. Játékban 2048, Catan, Out of there...alap játékok. A legfőbb ok: fényképezés. Főként tájképek, de este se legyen túl zajos képe.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen. Nem fétis, csak azzal már megbarátkoztam. Nem kell, hogy szanaszét hackelt legyen. Jó nekem az alap is. CSak stabil legyen. Az iOS már többször is volt kezemben, de sose tudtunk megbartkozni.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Most egy Xaomi Mi5 van. Komfortos, de azért felé nem mennék. Nem tepsit akarok.Fura, mert nemrég váltottam, szinte 0 ráfizetéssel Mi4C-ről Mi5-re. Akkor is fotózás volt a cél, de valahogy nem hozta a várt javulást. Bár akkor még Samsung S6 is porondon volt, de maradtam márkánál.
Amiket néztem, de lehet van jobb javaslatotok:
Xiaomi Mi6
Pro: Ára, ismerős felület.
Kontra: Lassan fókuszál és este nem az igazi.Samsung S7 Edge
Pro: Ára, jó képek. Gyors exponálás.
Kontra: Elég jó lesz-e mondjuk 1-1,5 év múlva is.Samsung S8
Pro: Képek minősége. Bár nagy ugrást én nem láttam S7 Edge és S8 között, de laptopról nézegettem. Valószínűleg még azért helytállna pár év múlva is.
Kontra: Keret felső határa.Lg G6
Pro: Nagyon-nagyon dícsérik a képminőséget.
Kontra: Akksija. Teszt szerint nem igazán meggyőző a készülék.OnePlus T széria, Huawei P széria, Honor és társai megnézését szinte fel is adtam, mert hátha van egyértelmű javaslat tőletek.
Köszönöm előre is és bocsi a terjedelemért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest