Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

- Árkategória. 100-120k (tovább csak nagyon indokolt esetben nyújtóznék.
    - Használt vagy új? Lehet használt is.
    - Hol vennéd meg? Jelenleg Vodafone-os a kártyám, de független lenne a cél amit külföldön is tudnék használni. De a dual sim nem fontos. Mivel az ár számít, így hardverapró is jóbarát lehet.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Jó lenne vagy 2 esetleg több évre.
    - Mire használnád? Zene, de azt csak teljesíti már egy alap készülék is.Videó szintén. Játékban 2048, Catan, Out of there...alap játékok. A legfőbb ok: fényképezés. Főként tájképek, de este se legyen túl zajos képe.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen. Nem fétis, csak azzal már megbarátkoztam. Nem kell, hogy szanaszét hackelt legyen. Jó nekem az alap is. CSak stabil legyen. Az iOS már többször is volt kezemben, de sose tudtunk megbartkozni.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Most egy Xaomi Mi5 van. Komfortos, de azért felé nem mennék. Nem tepsit akarok.

Fura, mert nemrég váltottam, szinte 0 ráfizetéssel Mi4C-ről Mi5-re. Akkor is fotózás volt a cél, de valahogy nem hozta a várt javulást. Bár akkor még Samsung S6 is porondon volt, de maradtam márkánál.

Amiket néztem, de lehet van jobb javaslatotok:
    Xiaomi Mi6
    Pro: Ára, ismerős felület.
    Kontra: Lassan fókuszál és este nem az igazi.

Samsung S7 Edge
    Pro: Ára, jó képek. Gyors exponálás.
    Kontra: Elég jó lesz-e mondjuk 1-1,5 év múlva is.

Samsung S8
    Pro: Képek minősége. Bár nagy ugrást én nem láttam S7 Edge és S8 között, de laptopról nézegettem. Valószínűleg még azért helytállna pár év múlva is.
    Kontra: Keret felső határa.

Lg G6
    Pro: Nagyon-nagyon dícsérik a képminőséget.
    Kontra: Akksija. Teszt szerint nem igazán meggyőző a készülék.

OnePlus T széria, Huawei P széria, Honor és társai megnézését szinte fel is adtam, mert hátha van egyértelmű javaslat tőletek.

Köszönöm előre is és bocsi a terjedelemért.

Új hozzászólás Aktív témák