- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
„szó nélkül elfogadják, hogy helyettük a gyártó majd megmondja, hogy nekik mi a jó és még ujjonganak is örömükben”
Egyáltalán nem ez látszik sem a generális iPhone topikban, sem pedig a tesztek alatt. Valamint saját magam is így látom, hiszen azzal együtt, hogy egy kimondottan elégedett Apple-felhasználó vagyok 2018 óta, magam is megélem a hibákat és beszélek róluk.
-
válasz
ggeleven #22671 üzenetére
Amit az Apple felhasználókra vonatkozóan írtál, egy téves sztereotípia.
Elég bekukkantani hozzánk, az iPhone topikba és látni fogod, hogy nem így van. Ami pedig a pénz öntését illeti: van jó néhány Androidos gyártó, amely szintén nem szívbajos az ár képzése során. Egálban vannak az Almával.
Korábban valóban más volt a helyzet, de az már a múlté…
Kritikus hang és elégedettség egyaránt jelen van bármely gyártó és fejlesztő felhasználói között.
-
A Google Support sem tud ebben segíteni? Azért jutott eszembe, mert ilyen esetben az Apple Támogatás (a tulajdonjog igazolása után, azaz a számla bemutatását követően) tud segíteni és erről több, a valós életben történt pozitív visszajelzés is van, tehát egy működő szolgáltatás.
-
„Szóval nem egy ir.szám megkeresésével van a gond ...”
Érthetetlen, hogy ezt miért írtad. A neked írt válaszom egy tőled vett idézettel kezdődik, amiben éppen az irányítószám problémát vetetted fel s én erre reagáltam. A félreértés elkerülése miatt mindezt idézettel: [kép]Most meg jössz az “utca vs u” problémával, amiről eddig egy szó sem esett. Se te, se én nem írtam. Irányítószám volt a problémád, ezért arra is reagáltam. Idézettel. Erre jön ez a válasz tőled. Miért? Hogyan kapcsolódik az eddigi témához? Már elfelejtetted, amit tegnap este 18:13-kor írtál a 22619. számú hozzászólásban?
-
„Irányítószámmal együtt keresett és úgy már megtalálta.
wtf.”Mivel a fővárosban előfordul, hogy ugyanaz az utcanév több kerületben is létezik, ezért teljesen életszerű, hogy szükséges a találat eléréséhez az irányítószám megadása. Nem wtf, hanem szükséges alapinformáció a navigáció megkezdése előtt, a cím megadásához.
[link] - segítség a szám megtalálásához, de az is elég, ha annyit írsz a keresőbe: “Baja irányítószáma” vagy Budapest X kerület Y utca irányítószám”. Több térképet is használok (Apple, Google) és az irányítószám megadása mindig segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest