Hirdetés
Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
A BullGuard az angoloknál talán az egyik legkedveltebb védelmi program.
Mivel a Bitdefender és az Outpost sem kispályás ezért nem hiába annyira kedvelt. De mivel egyik sem pehelysúlyú versenyző, így esetleg kissé lassulhat tőle a gép.
Bár ezt gépe válogatja, mert olvastam már róla külhoni fórumon, hogy valakinek megfojtotta a gépet és valakinek meg szinte észrevétlen.Blattida:
Nem angol a BullGuard? Mert angliai központú de Dániában is van kirendeltségük úgy, mint Romániában, Ausztráloknál és Amcsiban is.
-
válasz
HZoli87 #46295 üzenetére
Nem rossz a Nod32/ESS. Nekem nem volt vele sosem bajom. Norton-t sosem veszek, mert nem jön be és a letöltés insight, és a Sonar sem akkora fícsör, hogy leboruljak a Norton hírnöke elött.
Kaspersky kiesett, a fent említettek miatt.
VIPRE megint egy kaki, így vagy ESET, vagy amiben még nézelődöm az Avast.
Avast nem bejövős? F-Secure-al mi a gondod? Szerintem az sem rossz cucc. -
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #46294 üzenetére
NOD32-t próbálgatom, én jó programnak tartom. Most jelenleg Avira van fent, várom/vártam a béta verziót, hogy majd most csinálnak valami ütős terméket, de úgy néz ki, hogy csak a 10-s verzió csiszolása lesz. Még az általuk mai napon küldött béta kulcs is a 10-s verzióhoz van, szóval szánalom. 1 éve piacon lévő terméket tesztelünk.
KÉP
-----
Most úgy vagyok, hogy van KAV előfizetésemből ~100 nap, Avirából 260 nap (ha nem dobbantanak valami nagyot az új verzióval, ami sanszos, akkor nem hosszabbítok), használhatnám az MSE-t, vagy bármi más ingyenes terméket ezek lejárta után. De már hozzászoktam, hogy fizetek a védelmi programért, F-Secure annyira nem nyerte el a tetszésemet, Nortont nem veszek az IDM miatt, mert így nem működik a Letöltés Insight, egyre jobban a NOD32 felé húzok.
-
De, igen, ilyen gond van, amit leírtam. És még sok más.
A honosítási hibáról meg az oroszok tehetnek, mivel ők fordítják. Már kb. 2 éve. Nem külsős és nem hazai cég, hanem már a Kaspersky Lab. végzi. Sajnos ilyen trehány, ócska munkát végeznek. Egyébként meg elegem lett a Kaspersky-ből Egyre ócskább szarabb termék lesz!(#46292) HZoli87: Tököm tele lett vele, de nagyon. Amennyire szerettem, annyira utáltam meg. Amennyire jó program volt, annyira szar lett. Tudod, van összehasonlítási alapom, mert 2000 óta használtam a programot, így nyomonkövettem, hogy merre tartott a program.
Avirával mi van egyébként? Nod32-vel? -
HZoli87
veterán
válasz
Szellem. #46288 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, én is bánom, hogy pénz adtam ki érte. Múltkor fent volt a gépemen 1 napig, tovább nem bírtam ki mellette. Gépet nem lassította, de még mindig tartalmazza a több, mint féléves bugot. Letöltöttem az exploit csomagot, valósidejű védelem kikapcsol, majd ellenőrzés. Minden lezajlott rendesen, majd a végén bekapcsoltam a védelmet. De most jön a fekete leves, még mindig pirosan jelezte, hogy valami bibi van, azt írta, hogy vírust talált, na jól van, akkor neutralize all, de nem csinált semmit. Kikapcsoltam a tálcán lévő ikonjával a programot, majd elindítottam és most már nem jelzett hibát, zöld volt.
-
F34R
nagyúr
Kedves társaság ki mit gondol a Bullguard Internet Security-ről (Outpost fal , bitdefeder AV )
ha így minden igaz akkor az outpost fal eredményeit is hozza? -
tyan
senior tag
válasz
Szellem. #46288 üzenetére
Csak a magyar nyelvi változat alatt nem működik az FF-nél az URL Checker, az angolnál viszont igen? (Nem használok FF-et, ezért kérdezem, Opera alatt meg nincs ilyen lehetőség.)
Nem tudom, hogy milyen gond lehet a magyar verzióval, de nem hinném, hogy a honosítási hibáról az oroszok tehetnek (az angolnál miért jó az addin, a magyarnál miért nem...)
-
Nálam van már a KIS 2011 magyar kiadása:
[link]
Viszont a lényeg, hogy Firefox alatt továbbra sem működik a magyar kiadásban a Firefox addinja, vagyis az URL checker:
[link]Szóval, röviden semmi sem változott. Annyira elegem van már az orosz fos hozááláásból, hogy az nem igaz. Ennyire gány, trágya munkát, hogy a büdös francba lehet végezni?
Kurvára bánom, hogy megvettem egy évre a licencét, és továbbra sem működik rendesen ez a szar! -
ludla
őstag
Sziasztok! Valaki tud ajánlani ingyenes vírusirtót Windows 2000 rendszerre, ami cégnek is ingyenes?
-
janes1976
őstag
Azért furcsa picit hogy a nodnál az alapbeállítás ilyen gyér
Veszélyes elem üres, nekem kell kipipálni, ez nem alap?
Akinek elég a napi 1 frissítés, annak nagyon ajánlom az outpost security suitot.
Kiváló program teljesen automatizált. Esküszöm, magam is meglepődtem milyen jó.
Amúgy akartam kérdezni, hogy sztetek elég a napi 1 frissítés, csak mert nem szívesen álltam át.
-
janes1976
őstag
válasz
blattida #46281 üzenetére
Nem, de csak a frissítés miatt. Nálam csak 1x frissített 1 nap, igaz, azt magától.
Írtam nekik levelet hogy ez alap náluk vagy gáz van, eddig nem írtak vissza.
Köszi szépen mindenkinek!
Pedig jó volt az outpost security suite, nagyon gyors volt mint a villám, ki merem jelenteni, meg voltam vele elégedve. Csak ez a fránya frissítés a viprére emlékeztet, hogy frissít ha majd akar, meg az azért furcsa, hogy benne van hogy óránként és nem frissített óránként, sőt nem is nézte. Bocs.
-
válasz
janes1976 #46279 üzenetére
Nekem antivirus van, de annyit tudok hozzátenni, hogy váltás hozzáértő módra (vagy advanced settings) és ott az Antivirus és antispyware rész minden elemét nézd át! Az almenükben nyílik meg az options, ahol csak tudod a hiányzó pipákat benyomod pl. a kiterjesztett heurisztikához és a potenciálisan veszélyes alkalmazásokhoz!
A webhozzáférés védelemhez, hogyha azt szeretnéd, h jobban szűrje a böngészést, akkor a http,https menüt kinyitni, és ott az active módban kiválasztani azokat a progikat, amiket jobban kell, hogy szűrjön netes műveleteknél.
Ha kérdés van, szívesen állok a rendelkezésedre!
-
janes1976
őstag
Sziasztok!
Most próbálom ki az Eset Smart Securityt (4.2). Valaki leírhatná privibe szájbarágósan, hogy kell beállítani normálisan, mert sok helyen olvastam hogy az alapbeállítás f*s + a tűzfalbeállítás is kéne, mert alapba az is az. Aki ért hozzá segíthetne.
Itt írja a srác hogy az alapbeállítás f*s:
http://logout.hu/cikk/eset_nod32_antivirus_4/szemelyes_tapasztalat_es_beallitasok.html
Tőle akartam kérni segítséget de nem ír vissza napok óta.
De ez csak a simához van, nekem meg a Smart Securityhez (4.2) kéne fasza maximális beállítás. Hogy király legyen minden. Mert úgy nem tudom letesztelni, ha sz*rul van eleve beállítva.
-
sznorbi2
senior tag
Valakit érdekel esetleg Avast IS 2011(5.1.889)?
Ha minden igaz akkor van hivatalos kulcs hozzá, persze a kínaiaknak kiadva. De működik más nyelvű verzióval is.
Érvényessége 2012.08.08. -
F34R
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #46270 üzenetére
Mostabában jobb ezekkel a promokkal is vigyázni pl: KIS kulcsot sem kaptam , anno emsisoft-ot sem a vásárolt a tuti
-
válasz
Tetete1 #46268 üzenetére
"Egyébként ha akar, ppicsán is rúghatsz érte."
És miért is tenném?Nem a Te hibád, hogy ilyen a promo...
Pusztán csak arra hívtam fel a figyelmet (Gdata usereknek, akik esetleg bepróbálkoznának azzal, hogy így egy éves kulcshoz jussanak), hogy elég nagy tortúra árán juthatnak 3 hónapos kulcshoz, ami meg nem hinném hogy megér ennyi vacakolást...(hacsak nincs köztünk olyan gdata user, akinek nem gond a Spanyol nyelv) -
Tetete1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #46264 üzenetére
Engem ez a G-data legkevésbé sem érdekel. Feltettem hátha valakinek kell. Pocskondiázni nem muszáj. Így hirdették 1 évre. Ha valakit érdekel úgyis elolvassa. Egyébként ha akar, ppicsán is rúghatsz érte.
-
RBJ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #46266 üzenetére
ahogy kihámoztam belőle a spanyol ból is csak 3 hónapos lesz. úgyhogy nem sok értelme vele kakiskodni.
-
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #46264 üzenetére
No komment.
-
válasz
Tetete1 #46263 üzenetére
1. Akkor meg meddig tartott volna úgy beírni, hogy Spanyol GDATA IS2011 1 éves kulcs, angolhoz meg 3 hónap...(nem mindenki olvassa el, mi is van leírva, vagy az angol tudása sem elégséges)
2. Nem mellesleg meg (legalábbis Nálam) a promo "oldal" be sem jön, csak letölthetem a Spanyol trialt, de ezt követően telepítéskor az igényléshez szükséges adatok megadására hivatott form, az sehol sincs telepítéskor az Angolban (nem a Spanyol változatot töltöttem le nyilván, szóval még 3 hónap sem oké valamiért)
-
Tetete1
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #46261 üzenetére
Én szerintem bárki le tudja fordítani magyarra. A címben ez szerepelt én hogy változtassak rajta. Akinek nem tetszik, ne töltse le.
Van alternatíva.
Szabad fordításban:
"A 1 PC, 1 év engedély kulcs a G-Data Internet Security 2011 rendszerint költségek akkor $ 39,95 vásárolni. Bár a G-Data Internet Security 2011 egy jó ár-érték ezen az áron, akkor most van esélye, hogy próbálja ki ingyenes 1 egész évre. (Ha beszélsz spanyolul, akkor a G-Data Internet Security 2011 ingyenes 1 évig, azonban, ha szeretné használni a kulcsot a G-Data IS 2011-es angol változat, akkor azt 3 hónapig csak)
Látogassa meg ezt a promo oldalon a spanyol nyelven. Ha vidám érti, próbálja ki a Google Translate, vagy a Google Chrome, amelyen a fordítás folyamat automatikusan működni. Akkor töltse le G DATA InternetSecurity 2011 speciális telepítő és telepíti azt. A telepítés után egy regisztrációs ablak (spanyol) jelenik meg. Regisztráljon, hogy az Ön nevét és e-mail.
Miután befejeztük, a program lehetővé teszi, hogy aktiválja a G-Data Internet Security 2011 ingyenes 3 hónapig. És a szabad 3 hónap engedélyt is meg kell küldeni az e-mail.
3 havonta meg fogják kérni, hogy újítsa meg előfizetését ingyenes, és segítségével megújítja a program ingyenes legfeljebb egy év. A szabad engedély megvan is uesed más nyelvű telepítő az angol. Előfordulhat azonban, hogy nem tudja az automatikus megújítása után 3 hónap.
Töltse le a G-Data Internet Security 2011 angol nyelvű telepítő más innen ."
-
F34R
nagyúr
(#46259) McKane
Outpostra hajaz
(#46261) Fire/SOUL/CD
hát igen a 3 hónap tényleg szívás
-
válasz
Tetete1 #46260 üzenetére
Könyörgöm, ha már belinkelsz promo-t, akkor legalább olvasd el előtte, mert ez így becsapós.
"If you speak Spanish, you can use G-Data Internet Security 2011 free for 1 year, however, if you want to use the key provided for G-Data IS 2011 in English version, you can use it for 3 months only )"
"Every 3 months you will be asked to renew your subscription for FREE and you can renew the program free up to one year. The free license you got can also be uesed on other language installer including english. However, it may not able to auto renew after 3 month."
-
Tetete1
senior tag
G-Data Internet Security 2011 Free 1 Year License Key
-
-
F34R
nagyúr
Desktop Product , de ennyi nem lesz elég írnod kell nekik ahol pontosabban kifejted mit is akarsz valójában (géped pontos adatai , operációs rendszer , milyen nyelven akarod kipróbálni és melyik változatot [Personal Free , Premium Security Suit /tűzfalas/ , Antivirus Premium ] ) nagyjából ennyi
-
RBJ
addikt
Ha valaki szeretne beta testernek jelentkezni az avira hoz melyik pont ot kellene itt választani ? desktop ?
Which products are you interested in?:*
Desktop Products
Fileserver Products
Portalserver Products
Mailserver Products
Proxyserver Products
Mobile Products
Management (Security ManagementNem tudom miért nem írják konkrétan , hogy melyik antivirnyákhoz akar az ember teszter lenni.
-
McKane
senior tag
Már készülnek az új VB-k..
" Tisztelt XY!
Az ISSből kérem, hogy ne a weboldalon lévő termékverziót, hanem a itt a link ami nem hivatalos linkről letölthető verziót töltse le és próbálja ki. Ez a következő hivatalos ISS verzió, mely sok javítást és új modulokat is tartalmaz, csak sajnos még nincs kitöltve a weboldalra.
Kérem, írja meg, hogy ezzel a 3.5ös verzióval is tapasztal-e problémákat! "
-
Tetete1
senior tag
válasz
#20584850 #46251 üzenetére
Nem tudom, visszatettem (újból telepítettem) és rendben működik, a frissítések kivételével. Ma reggel frissítenék és csak szüttyög, szüttyüg ée nem akarja befejezni (én maunálisan szoktam, napi egyszer, ezért szeretem az emisoftot is). Elég nekem egyszer ráengedni a wincsire, nem akarom naponta többrször. Különben is elég egy, szerintem.
-
Bennem az a kérdés is megfogalmazódik, hogy a Virusbuster vagy bárki más egyáltalán nézi-e azokat a kártevőgyűjtemény oldalakat (malwaredomainlist pl.), amelyeket a lelkes tesztelők szoktak alkalmazni egy-egy antivírus vizsgáztatásánál...? Valamint, ha McKane és még gondolom 1-2 (de nem sok) lelkes aktivista nem támogatná őket, vajon akkor mennyi lenne a napi adatbázis? 2-3000???
Mivel a Virusbuster még mindig olyan korlátolt, hogy nem teszi lehetővé a termékében az a gyanús fájlok automatikus elküldését, nem sok remény van a javulásra....
-
Bennem az a kérdés is megfogalmazódik, hogy a Virusbuster vagy bárki más egyáltalán nézi-e azokat a kártevőgyűjtemény oldalakat (malwaredomainlist pl.), amelyeket a lelkes tesztelők szoktak alkalmazni egy-egy antivírus vizsgáztatásánál...? Valamint, ha McKane és még gondolom 1-2 (de nem sok) lelkes aktivista nem támogatná őket, vajon akkor mennyi lenne a napi adatbázis? 2-3000???
Mivel a Virusbuster még mindig olyan korlátolt, hogy nem teszi lehetővé a termékében az a gyanús fájlok automatikus elküldését, nem sok remény van a javulásra....
-
iNfAntRy
senior tag
sziasztok
letöltöttem a spyware doctor 2011-et (a hivatalos oldalról), hogy lefutassak egy scant. minden rendben volt, elinditottam a keresést, gondoltam addig játszom egy-két fekete özvegyet. Aztán egyszercsak Mcafee feldobta ezt az ablakot ,hogy trojait talált a spyware doctor mappán belül. Szerintetek ez mi? valami false positive?
itt van a print screen-es kép: -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
eurolac #46242 üzenetére
Úgy fest, hogy nem szoftver szintű volt a probléma, hanem user "hiba". A fent említett 2 scanner se talált semmit, tehát esélyes, hogy tiszta a gép. Avira be van lőve, ezzel nincs baj, most még azt lefuttatom és kész. Ebben az esetben viszont nem szükségesek a tűzfalak, köszönöm a linkeket
A lassulás mellett a másik probléma volt, hogy az elmúlt 3 nap alatt eltűnt 1,3-1,4 giga hely a rendszermeghajtóról, pedig csak 3 apróbb progit tettem fel, és sokat neteztem(értsd: youtube + videók). Ezt még mindig nem értem, rejtély a dolog.
-
eurolac
senior tag
válasz
hoffman_ #46229 üzenetére
Az általad leírtak mellett én még futtatnék egy nod online scannert, ill. ha van még időd egy:
Kasperky removal tool-t. [link]
Az Avira-d expert módban be van állítva rendesen?
Ha nagyon akarsz majd külön tűzfalat, szerintem: Comodo, Privatefirewall, OA, stb. A tűzfal topickban van info az Outpost free-ről is.Szerintem arra készülj fel, hogy nem biztos h elsőre megtalálod az igazit. -
McKane
senior tag
de azért mégiscsak jó érzéssel tölt el,hogy segíthetek nekik, úgy hogy válaszolnak is,no meg látszik is a gyűjtögetésem eredménye.. ( persze azoknak is köszönet akik még segítenek nekik
)
Tegnap este jött,miután feldobtam a jól tömörített állományokat:
" Tisztelt énvagyok,
Köszönjük a feltöltött mintákat, kollégáim az elemzésük után hozzákezdenek a feldolgozásukhoz.
Üdvözlettel,
XYZ
VirusBuster Kft. " -
RBJ
addikt
ha jól emlékszem a zone alarm motorja kaspersky ?
elég rég volt szó róla mostanában el is felejtettem hogy van ilyen. -
12-es csaj
senior tag
válasz
McKane #46233 üzenetére
Semmit nem számít az új leírások száma.
Szerintem maguk a fejlesztők se tudják, hogy az új adatbázissal mennyivel több kártevőt tud azonosítani a termék. Heurisztikus riasztások, generikus riasztások, stb.
Egyiknek 2 milliós az adatbázisa, másiknak 3, harmadiknak 5, negyediknek 10 stb stb....
-
Tetete1
senior tag
Megjavult a Vipera.
-
Greenebola
senior tag
-
McKane
senior tag
VirusBuster mai adatbázisa: [link]
" Beépített új rekordok száma: 10000 "
-
-
Daemos
tag
Hello!
Nekem van egy sejtésem ami miatt ez a frissítési probléma előfordulhat!
Valószínűleg mivel írtad hogy céges gépre lett felrakva ott korlátozva van a hálózat.
Nálunk mikor a suliba tesztelgettük a vírusirtókat akkor mindig a böngésző Proxy-ját adtuk meg így kitudott menni a netre, mert másképp nem engedte ki! (le volt tiltva a többi)Lehet nálad is ez a probléma, ha gondolod próbáld ki hátha sikerül.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Az elmúlt 1-2 hétben kicsit visszafogta magát sebességben a gépem. Most húzok le egy Malwarebyte’s Antimalware-t és egy SuperAntiSpyware-t, aztán ráengedem a gépre. Viszont, ha bejött valami, akkor most jött el az a pillanat, hogy nem hiszek a hallottaknak, és kukázom a Win tűzfalat. Avira mellé szeretném rakni. Van valami ajánlott ami nem a gyári? Ha most nem kérdeznék itt, akkor alapvetően egy free ZoneAlarmot raknék fel.
-
sznorbi2
senior tag
Érdekes?
Van akinek azzal működik jól, hogy nincs proxy, valakinek meg a böngésző proxy-val működik megfelelően és kapcsolat észlelése funkcióval.
Nekem mindegy, hoy mire van állítva a proxy-s kérdés, de az állandó kapcsolattal működik jól és nem a kapcsolat észlelése funkcióban. -
sznorbi2
senior tag
Most azon gondolkodom, hogy nem-e a kapcsolatoknál van valami bibi
Ezt ugye az egyéb beállításoknál találod meg.
A proxy-s beállítás is hajlamos bekavarni bizonyos frissítési gondokba. Valakinek itt a fórumban volt hasonló gondja, csak az már az elején nem frissített és ha jól emlékszem akkor a kapcsolatoknál kellett variálni és a proxy részt a "NINCS PROXY" ra állította meg ha minden igaz akkor az állandó kapcsolatot jelölte be. Ezek után neki működött.
Ezek a beállítások variálása lehet, hogy eredményes lesz számodra. -
wwhy
veterán
válasz
polonic #46221 üzenetére
Igen, kávé van az otthoni 3 gépen, a cégesre feltettem ezt a "csodát", már a telepítés után is ez volt a hiba, de unistall-reinstall után ment egészen jan.13-ig, azóta (!) nem frissített (nem akartam az egész logot betenni).
Számomra az a dühítő, h nem azt mondja, h hibás kapcsolat vagy akármi, hanem
No updates are available. ami nyilvánvalóan marhaság.sznorbi2: igen, de semmi eredmény, egy villanás után lefutott (?)
-
sznorbi2
senior tag
Nálam sem jelentkezik ilyen frissítési problem!
Ezt próbáltad már?
Ez egy frissítőmotor resetelő az F-Secure ftp szerveréről.
Az enyém így néz ki.
Thu Jan 20 13:46:15 2011(3): F-Secure Automatic Update Agent for WIN32 8.25.4095: Agent started
[ 2052]Thu Jan 20 13:53:39 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 3904]Thu Jan 20 13:53:48 2011(3): Downloaded 'F-Secure Hydra Update 2011-01-20_02' - 'hydrawin' version '1295516122' from retail.sp.f-secure.com, 12863312 bytes (download size 103141 bytes)
[ 2136]Thu Jan 20 13:54:18 2011(3): Installation of 'F-Secure Hydra Update 2011-01-20_02' : Success
[ 2824]Thu Jan 20 13:55:08 2011(3): Downloaded 'F-Secure Aquarius Update 2011-01-20_03' - 'aquawin32' version '1295511040' from retail.sp.f-secure.com, 190753418 bytes (download size 184733 bytes)
[ 2052]Thu Jan 20 13:55:08 2011(2): Update check completed successfully.
[ 2136]Thu Jan 20 13:56:19 2011(3): Installation of 'F-Secure Aquarius Update 2011-01-20_03' : Success -
wwhy
veterán
1268]Tue Jan 18 08:56:37 2011(3): F-Secure Automatic Update Agent for WIN32 8.25.4095: Agent started
[ 1268]Tue Jan 18 09:03:03 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1268]Tue Jan 18 09:03:04 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.
[ 1268]Tue Jan 18 11:03:04 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1268]Tue Jan 18 11:03:04 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.
[ 1268]Tue Jan 18 13:03:05 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1268]Tue Jan 18 13:03:05 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.
[ 1268]Tue Jan 18 15:03:05 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1268]Tue Jan 18 15:03:06 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.
[ 1268]Tue Jan 18 15:10:14 2011(3): Agent shutting down
[ 1060]Thu Jan 20 13:22:54 2011(3): F-Secure Automatic Update Agent for WIN32 8.25.4095: Agent started
[ 1060]Thu Jan 20 13:25:45 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1060]Thu Jan 20 13:25:45 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.
[ 1060]Thu Jan 20 13:26:36 2011(2): Connecting to retail.sp.f-secure.com (no BW proxy, no HTTP proxy)...
[ 1060]Thu Jan 20 13:26:37 2011(2): Update check completed successfully. No updates are available.no comment
-
törölt tag
-
betyarr
veterán
válasz
HZoli87 #46213 üzenetére
van ingyenes verziója,30 napig teljes mértékben használható,utána ha lejár,akkor egyszerre csak egy sandboxot tudsz benne használni,a forced programs inaktív lesz és nagscreen-t dobál hogy vedd meg.de ingyen használhatod a fent említett korlátozásokkal.
Plag: használható teljes mértékben 64 biten 3.44 óta,de a kernel patch miatt (nem értek hozzá teljesen,kéne valaki aki engem is felvilágosít),a védelme nem 100%-ban olyan mint 32 biten.a fórumán sokat eszmecserélnek erről,de nekem nem egyértelmű hogy miben is nyilvánul meg.
-
-
válasz
polonic #46212 üzenetére
Ja igen...
Csak egy kicsit keveredett össze a dolog, de legalább most a Sandboxie újdonsági is bekerültek.
HZoli87 Első 2 kérdés
-
-
HZoli87
veterán
Sandboxienak van ingyenes verziója, vagy csak 30 napig használható korlátozások nélkül?
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #46209 üzenetére
Nem erről van szó, nem?
Aviráról. Legalábbis azt hiszem.(#46208) F34R
Valahogy csak nem sikerül leírni.
Írsz valamit először, rákérdezek kétszer is, érdekesen válaszolsz, gyakorlatilag semmit nem árulsz el.
Szerintem, már legelőször úgy kellett volna írni, hogy mik az újdonságok, megmutatni az új logót, stb.
Na de most már mindegy, utánanézek inkább. -
A Sandboxie melyik kiadástól full 64 bites? Mármint melyik verziótól múködik teljesen 64 bit alatt?
-
válasz
polonic #46207 üzenetére
What's new in Sandboxie 3.52 Final:
January 12th, 2011Enhancements and Revisions:
· Improvements support for installations involving Windows Side-by-Side assemblies.
· Added support for a question mark character in Sandboxie settings that is considered a single-character wildcard.
· For third-party APIs: On 64-bit systems, the 32-bit DLL (SbieDllX) has been renamed to SbieDll.
· New translations: Greek, Portuguese (Portugal), and Arabic.
Problems Fixed:
· Fixed a problem with Forced Folders on 64-bit Windows.
· Fixed a problem with the Sandboxie UAC confirmation window overlapping the Windows task bar.
· Fixed a conflict with the Immunize feature of Spybot-S&D which caused some slowdowns.
Improved compatibility with:
· Adobe Reader X in Protected Mode
· Internal Flash player in recent versions of Google Chrome
· Web Browser: Comodo Dragon
· Proxies and Filters: NetNanny 6.5, ProxyCap, Super Socks5Cap
· Utilities: Active Captions, Actual Window Manager, Arum Switcher, Copernic Desktop Search, IntelliType Pro, ManyCam, RadeonPro
· Security Software: Microsoft EMET tool, Norton 360, Norton Safe Web Lite
· Virtual Machines: Running Sandboxie in a Windows system virtualized by Xen -
F34R
nagyúr
nagyon érdekes ez a lego de kíváncsi vagyok vajon kap e natív x64 támogatást az Avira
-
betyarr
veterán
sőt már a 3.44-nél is volt.csak éppen van egy kis bökkenő,miszerint 64 biten nem 100%-os a hatása a sbie-nak.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest