Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
Aktív témák
-
sznorbi2
senior tag
Szerintetek ez veszélyes?
A nagyok közül a Comodo, F-Prot és McAfee azonosította.
Nekem a ClamAV karanténozta.
Valójában ez a program egy portable időjárás előrejelző lenne. Vagy mégsem? -
Greenebola
senior tag
Nem tudom ismeritek-e itt szokták linkelni ha van AV/IS promóció.
Orosz oldal -
sznorbi2
senior tag
válasz
bajtokarpi #41996 üzenetére
Nem utolsósorban az említettek közül a PrivateFirewall cibálja meg a legkevésbé az internetet.
-
blattida
nagyúr
válasz
bajtokarpi #41993 üzenetére
Privatefirewall, az kérdez a legkevesebbet és annak a legegyszerűbb a kezelése.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
A négy közül, melyiket ajánlod, ami egy átlagfelhasználónak sem fekszi meg a gyomrát?
Köszi
-
blattida
nagyúr
válasz
bajtokarpi #41989 üzenetére
Igen, egy jó tűzfal kell mellé.
Amiket írtál, plusz Outpost vagy Privatefirewall ajánlott.Sz_Imre
Vajon melyik cég dicsőítése zajlik a cikkben? -
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Panda cloud mellé, milyen biztonsági összetevőket kéne még telepíteni (tűzfal, de melyiket Online Armor free, Comodo)? Kiemelt fontosságú az internetes bankolás.
Köszi
-
Greenebola
senior tag
válasz
HarryPotter #41985 üzenetére
Nincs vele semmi gond régebben nem szerettem ,de amióta használom folyamatosan azóta megkedveltem.
Ahogy írtam kiakarok próbálni más alternatívákat is csak előtte azért tisztába akarok lenni mit tud, mennyire hatékony, stb.. a programról mielőtt kipróbálom. -
HarryPotter
őstag
válasz
BlackSeven #41986 üzenetére
nem birják a szerverek kiszolgálni az előfizetőket?
-
BlackSeven
aktív tag
Hali mindenki!
Hát szó mi szó élhetek én akár még szexuális életet is a Viprevel,
akkor sem frissít automatikusan.
Két gépen is fent van most már, egyiken a magyarosított másikon meg az angol. Mindkettő csak akkor frissít kizárólag, ha kézzel indítom el a Főablakban az Update-t.
Pedig már ma több frissítés is felkerült a szerverre.
Adok még 24 órát nekik aztán vége a dalnak. Kár értük mert egyébként eléggé jónak látom és ítélem meg ezt a szoftvert. De így felejtős. Az egyik legfontosabb szolgáltatás mondhatom azt is, hogy nem működik mert ez így ebben a formában valóban igen nagy hiba a Vipre részéről.. Akár mintha nem is lenne ilyen modulja. -
HarryPotter
őstag
válasz
Greenebola #41984 üzenetére
és a sandboxie-val mi a gond?
-
Greenebola
senior tag
Azt tegnap néztem van 1 éves Promo licenszem a PRO-hoz.
Mondjuk úgy néztem ,hogy NIS fent volt ezért szét is akadt a CPU
Nem rossz a Panda Cloud keveset fogyaszt és fogja a kártevőket szépen ,de maradok a NIS11-nél.
Csak nagyon idegesít ,hogy eltelik 1-2-3 hónap és meg unom az adott AV/IS/FW-t
Most inkább valami Sandbox alkalmazást keresek ,de nem nagyon ismerek ilyeneket.
(sandboxie-hoz hasonló kéne)Most találtam ezen az oldalon Trustware BufferZone nevű programot.
Csak hát van a free és pro között kis különbség.
Meg van valami DefenseWall is van ,de ez valami HIPS és Sandbox lenne ,vagy mi?
Valaki tud valami infót adni erről a két programról?
Valami sandbox alkalmazás nagyon érdekelne ,de sajna csak a sandboxie-t ismerem. -
F34R
nagyúr
válasz
Greenebola #41980 üzenetére
panda cloud + tűzfal ?
esetleg :
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok azt a betyár mindenit feltettem a Panda Internet Security 2011-et hát meglepő és érdekes dolgokkal találkoztam.
Telepítéskor kapásból leszedte a HitmanPro és MBAM-ot.
Addig nem lehet frissíteni míg nincs aktiválva.
Nézegettem MDL-en fogta kiválóan a kártevőket ami érdekes (furcsaság) ,hogy ha pl egy exe-t leszedtem és jelzett akkor egy txt-fájl jött le az exe helyett és bele volt írva ,hogy xxx kártevővel fertőzött.... eltávolítva. Nem sámli.
Eléggé fogta a vasat sajna pedig nagyon jól szerepelt kártevőkkel szemben ameddig fent volt. -
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok,
A Zemana AL megfér az FSIS mellett?
Köszi a választ előre is.Szerk.: Még mindig nem támogatja a 64bites rendszereket?
-
12-es csaj
senior tag
Szerintetek lehet ontopik oka annak, hogy a lapos ma másodszor (tegnap először) nem veszi észre az USB-s hangfalat, és a sajátját használja? Úgy oldható meg a probléma, hogy kihúzom az USB-kábelt és visszadugom.
-
BlackSeven
aktív tag
Egyébként Einstein elméleteinek egy jelentős része már kezdi érvényét veszíteni, vagy legalább is egyre jobban megkérdőjelezhető néhány törvénye.
Lásd: Egyetemes tömegvonzás Einstein szerint: A világmindenség minden tárgya vonzza egymást; ennek ereje arányos a két test tömegével, és fordítottan arányos távolságuk négyzetével. A gravitáció, más néven tömegvonzás egy távoli kölcsönhatás, amely bármilyen két, tömeggel bíró test között jön létre, és a testek tömegközéppontjainak egymás felé gyorsulását okozza. A gravitációs erő az az erő, amelyet az egyik test a másikra a gravitáció jelenségének megfelelően kifejt.
A mai modern, progressziv tudomány állítása szerint a tömegvonzás, már inkább a mai olvasatban a tömeg taszítás elve és null ponti energiának hívunk. Ugyan is az ezt okozó részecskék (neutrinok) a fény sebességénél gyorsabban haladnak és van tömegük is ami ezt a tömegtaszítást okozza.
Csak annyira elzárkózott és izolált ez a kutatási terület még, hogy sok évnek kell ahhoz eltelnie majd, hogy a tudományos élet el is fogadja ezt az új elméletet és ezzel természetszerűleg felülírva a régit. -
zed01
őstag
válasz
R.Danel #41972 üzenetére
Ami számodra hihetetlen, nem lehetetlen:
Ashampoo Anti-Malware is integrated with two world class scanning engines, the Emsisoft Anti-Malware, and the Ikarus Anti-Virus engine that offer advanced protection from: viruses, trojans, worms, malware, rootkits, bots, spyware and adware.
http://www.techno360.in/ashampoo-anti-malware-free-license/
Miért van nekem mindig igazam? :-)
Amúgy sosem értettem miért olyan fontos az az ártalmatlan eicar tesztfájl, hogy vannak akik ez alapján döntenek egy vírusirtó mellett, vagy ellen. Mindegy, Einstein szerint két dolog végtelen, a világegyetem, és az emberi hülyeség.
-
R.Danel
csendes tag
Szia!
"... Ashampoo az Emsisoft motorjait (Ikarus + Emsioft) használja...
Na ez érdekes ha ez így igaz. Én pár napja feltettem ezt az Emsisoft AntiMalware-t. Nem fog sokáig fent lenni, max. a 30 napos próba végéig, de kíváncsi voltam rá.
Nálam, és ha tényleg azonos motorokat használnak az Ashampoo-val - bár ezt ezek után kétlem - az eicar teszt fájl letöltés fülre kattintása után azonnal riadót fújt és törölte ezt a teszt fájlt úgy, hogy még a nyoma sem maradt. -
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Valaki ismeri ezt a weboldalt, "offensivecomputing", a teljes címet nem írom ki, nehogy baj legyen belőle. Maga a weboldal tiszta, csak linkek vannak benne.
Elméletileg malware mintákat tartalmaznak és a VX_Haven (2010-es) mintákat tartalmazza.
Akinek kell, az jelezze privát üzenetben.
Sry az offért. -
BlackSeven
aktív tag
válasz
HarryPotter #41968 üzenetére
Szia!
Valahol Kaliforniában van a székhelyük és ott vannak a frissítő szerverek is. Innen az 5 órás időeltolódás. (Nálunk a nyári időszámításkor még hozzá jön plusz 1 óra) Mi itt ennyivel előrébb járunk az időben, köszönhetően a Föld tengely körüli forgásiránynak. Ott jelenleg még hajnali fél hat sincsen.
-
HarryPotter
őstag
válasz
BlackSeven #41967 üzenetére
hol vagz pontosan? ha jól sejtem nem a szomszédban
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Szellem. #41966 üzenetére
Szia!
Pedig nálam így történt. (igaz ez az első reggel még így "ketten együtt")
Amikor megjelent az óra mellett a Vipre ikonja, szinte azonnal utána fel is dobott egy ablakot, hogy elindult a frissítése.
Kíváncsian várom, hogy mikor jön majd le a zónaidő eltolódás miatt (5 órával vagyunk előrébb) a mai első frissítés.
Megnéztem és naponta elég szépen és sokszor frissítenek. Klatty ide. -
válasz
BlackSeven #41955 üzenetére
Nem kötözködni szeretnék, de a számítógép bekapcsolása után 1 órát várni kell az első automatikus frissítésig! Beszéltem a hazai supportal, és ez az egyik baja a VIPRE-nek, amin az e hónapban kijövő újabb buildben javítani fognak. Minden esetben ahol működik a VIPRE frissítése, a bekapcsolás után 1 órát várni kell a frissítésre. Nem frissít azonnal a VIPRE amikor bekapcsolás után hálózati kapcsolatot talál.
A frissítési probléma ami sokaknál jelentkezik, valószínűleg hasonló a NIS 2010-es v agy 2009-es verziójához, ahol sokaknál nem frissített automatikusan Norton. Ez annak az oka, hogy hiába van hálózati kapcsolat egyes hálókártyákat nem talált a program. Valószínűleg a VIPRE esetében is ez lehet a helyzet!
-
Tetete1
senior tag
válasz
78zolika #41959 üzenetére
A Wondershare Time Freeze alkalmazás egy virtuális rendszer környezetet hoz létre, így a vírusok és egyéb kártevők nem tehetnek kárt a rendszeredben. Egyszerűen kapcsolhatsz a virtuális és a "normális" rendszered között, nem kell újraindítani hozzá a gépedet. A rendszeredet állandó szinten tartja, nem lesz lassabb és lassabb az idő múlásával. Valós időben védi a gépedet mindenféle támadással szemben. Ezenkívül megadhatsz mappákat is, amelyeket véd akár úgy, hogy nem engedi változtatni a mappa tartalmát, akár úgy, hogy egyáltalán nem enged hozzáférést a könytárhoz. Tulajdonképpen egyetlen dologra kell figyelni, hogy a rendszerpartícióra, -meghajtóra ne ments el fájlokat, ha ez az alkalmazás fut, mert újraindítás után ezek a fájlok elvesznek (tehát a letöltéseket és egyéb mentéseidet másik meghajtóra/partícióra kell elmentened).
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram Opera
-
BlackSeven
aktív tag
A telefon beszélgetés nagyon érdekesen alakult/kezdődött. (Ha már OFF akkor legyen OFF
Azzal kezdődött, a bemutatkozás után, hogy a technikai supportos kolléga jelezte, hogy ugye megkapták az e-mailemet és eléggé meglepődve olvasták a benne írottakat, mert ezzel a problémával még nem találkoztak és nem is volt még ilyen visszajelzésük a felhasználók felől. Ám végére akartak járni, hogy mi is az igazság és néhány tűzfallal - amiket példának én hoztam fel - Ők is megpróbálták ezt az AVG AV telepíthetőséget, de valóban, igazam van és nem működik így dolog valamiért. Nos ekkor telefonáltak nekem. A többi része meg már ismert. -
blattida
nagyúr
válasz
BlackSeven #41956 üzenetére
Szerencsére a comodo esetében elmenthető a konfig, így a beállítások nem vesznek el, ha valamiért le kell szedni
Mondjuk ez az avg problémáját nem oldja meg...
-
78zolika
senior tag
válasz
BlackSeven #41960 üzenetére
Meglepő
felhívtak , foglalkoznak a dologgal ,
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Szia!
Meglepően rugalmasak voltak és ilyet ami történt, eddig még nem tapasztaltam senki más support részéről. Ezt a levelet ma reggel olvastam el, mert tegnap estig még nem jött meg, gondolom nem volt fent még a szerveren. De nem is lényeges. Viszont tegnap - ami igen csak meglepett - történt egy teljesen szokatlan és nem hétköznapi dolog ebben a történetben. Tegnap a déli órákban felhívtak telefonon, és aki hívott az az AVG technikai támogatás egyik munkatársa volt. Szóban is elmondtam amit már az e-mailemben leírtam és még pontosítottunk néhány dolgot a kérdésben. Nagyon udvarias és segítőkész volt. Ennyi a történet vége és aztán jött az az e-mail, amit már bemásoltam előbb.
Az AVG IS használatáról szó sem esett!!! -
Tetete1
senior tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Én pont azért szeretem, mert akkor frissítek, amikor akarok.Wondershare Time Freeze-t használok. Nekem zavaró lenne az állandó frissítés, mert mindig "át kellene engedni".
Így csak kora reggel és este frissítek.Addig is véd az előző rendszer.Eleinte ugrott mindenre, rendkívül idegesített, ma már nagyon nyugodt, megbízható, gyors a viselkedése.
Emellett a config mellett semmi problémám nincsen:
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram Opera
-
78zolika
senior tag
válasz
BlackSeven #41955 üzenetére
Sziasztok ! Jó reggelt !
Kíváncsi leszek nálad hogy fog muzsikálni a Vipre ??
Nálam az első napban semmi probléma nem volt, aztán jött a feketeleves volt hogy 2-3 napokig nem frissíttet csak manuálisan
Vajon milyen mellébeszélés lesz a Avg részéről ?
Válasz ?::: ne használj ingyenes tűzfalat ( sőt fizetőset sem ) használj Avg Is és nem lesz kompatibilis problémádÜzleti stratégia
-
BlackSeven
aktív tag
Közben letelt a szerk. időm.
Írtam az AVG magyar supportnak, hogy gondok vannak a termékeik telepítésével. Nevezetesen, hogy ha fent van egy tűzfal már előtte, legyen at Outpost, Comodo vagy bármelyik más akkor az AVG Anti-Virus nem települ fel mert ütköző programnak tekinti. Csak akkor lehet feltelepíteni, ha addig eltávolítjuk a fent lévő tűzfalunkat. Ezt az AVG Anti-Virus telepítője jelzi is a felhasználó felé és szépen kilép a telepítőből.
Ez felettébb bosszantó tud lenni akkor, amikor napok vagy hetek szorgos és aprólékos munkájával beállítottuk és finomhangoltuk a tűzfalunkat. Nos röviden ennyi volt a levél tartalma és a válasz alig egy nap múlva már meg is jött.
Íme:
Kedves xxxxx (itt az én nevem van) !Kösznjük levelét.
Megértjük problémáját és ezt továbbítjuk is a gyártó felé, amint lesz változás e tekintetben, írni fogunk.
Üdvözlettel,
xxx-xxxx-xxxxx
AVG Támogatás(Az AVG support dolgozójának a nevét az aláírásnál szándékosan töröltem ki és helyettesítettem másik karakterekkel
-
BlackSeven
aktív tag
Hali Urak!
Vipre frissítés!! Tegnap este felé ( 7 óra körül) feldobtam próba képpen ezt a Vipre Premiumot. Rögtön a magyarítottat töltöttem le és azt is telepítettem. A tegnapi telepítést követően a 7198-re frissített azonnal, majd mielőtt kikapcsoltam volna a gépet még egyszer frissült a 7199-re. Ezzel kapcsoltam ki a gépet.
Ma reggel amint bekapcsoltam, talán még egy perc sem telt, máris feldobott egy ablakot, hogy megkezdte a frissítések letöltését. (kép elmaradt róla mert elbambultam). Amikor befejezte jelezt jelezte is. És íme a legújabb adtbázis szignatúrája.
Úgy nézem, hogy 2 óránként adnak ki hozzá szignatúra bélyeget.Ezeket csak azért mondom és jelzem felétek, hogy (nálam) egyelőre műxik ez a frissítés, bár még nagyon kevés idő telt el a telepítése óta. De majd meglátjuk az elkövetkező néhány nap történését ezen a téren. Ha bármilyen változás lesz azt jelzem majd. Azt is, ha rendesen fog frissíteni és azt is, ha nem vagy akadozik.
-
válasz
HarryPotter #41940 üzenetére
Windows 7 és Vista mellé nem szükséges 3rd party tűzfal, jól gondolod.
-
törölt tag
így már mi is megértettük
Triplán pont
-
HarryPotter
őstag
válasz
blattida #41923 üzenetére
köszönöm. mondjuk ez a sok speciális alkalmazás talán már túlzás. egy nod vagy avira mellett (vagy bármelyik élvonalbeli av mellett) nem tudom kell-e speciális alkalmazás mondjuk kizárólag a bankoláshoz. Biztos tudja azt, amire tervezték, de ez a sok biztonsági alkalmazás előbb utóbb összeakadnak egymással, végletesen leterhelik a rendszert, és minimálisan pilótavizsga kel a megfelelő használathoz. Volt egy "anchorfree" (ha jól emlékszem) nevű program (asszem van is), biztonságos netezéshez hot spotokban. Valahogy elrejti a free wifi hálózaton a gépet, így a többiek nem látják.Na mondom ez klassz, kell nekem. Aztán úgy elrejtette, hogy nem is tudtam a netre menni vele, le kellett szednem. és az a legszebb, hogy egészen biztosan én használtam rosszul, vagyis user error, de hát könyörgöm, abból mégsem lehet kiindulni, hogy kizárólag informatikusok érzékenyek a személyes adatikra free hotspotokban...
-
HarryPotter
őstag
válasz
Nené Fiori #41915 üzenetére
ha engem kérdezel, akkor második opció (nod32 & pc tools). Vgay comodo a pctools herlyett (matousec-nél a pctools mostanában gyengébb eredményeket hoz (www.matousec.com). Bár nem tudom, hogy ma van-e igazán jelentősége a tűzfalnak...w7 mellett szerintem semmilyen tűzfal nem kell (mármint a w7 sajátja helyett).
-
BlackSeven
aktív tag
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later. -
BlackSeven
aktív tag
503 - Service Unavailable
-
12-es csaj
senior tag
válasz
blattida #41934 üzenetére
Az is egy lehetséges magyarázat. Tudtommal nem egy gazdag cég, lásd tavaly ősz elejéig egy nem túl kellemes kuckóban voltak, aztán sikerült nekik elköltözni...
Más:
NOD32
Nem terveznek homokozót, felhőt vagy viselkedés elemzőt bele? Talán a NOD32 az egyetlen, amely egy újítást se használ. Persze, így is nagyon jó a felismerése, főleg a nulladik napi kártevőkkel szemben, de még ezt is javíthatnák. -
F34R
nagyúr
Szerintem még ő maguk se tudják hogy beletegyék e a cloud-t vagy sem 5.1 nem hiszem
-
csaba1203
addikt
válasz
12-es csaj #41928 üzenetére
Nézd meg mit használok én egy bughalmazt
De már kiismertem,megszoktam és marad ennyi... -
12-es csaj
senior tag
válasz
Narxis #41927 üzenetére
Hát, az 5.0 verzióból kiindulva - az is rengeteget késett, több, mint fél évet -, az 5.1-es is késni fog. Ráadásul most olvastam a fórumon, hogy gondok adódtak...
S ha a béta majd megjelenne, akkor is, sok idő, míg azt tesztelik. Egy-egy build-et is hetekig képesek "bétáztatni", mielőtt kiadják, bugosan. -
válasz
12-es csaj #41925 üzenetére
Pedig jó!
De tényleg, kicsi rendszerigény, jó felismerés jellemzi. Jön az 5.1 nemsokára ami nagyobb cloud és 64bites támogatást kap és ez az Avast felhasználói bázisát tekintve komoly előnyt hozhat illetve beszéltek a 6.0-ról a fejlesztők ami a sandboxban illetve ahhoz kapcsolódó technológiákban hoz komoly újdonságokat.
Én megkedveltem az Avastot pedig régen nem igazán szerettem. Tesómnak Avira helyett tettem fel az Avast IS-t 32bites XP-re, hogy csökkentsük az FP-k számát, eddig meg van vele elégedve, beállítottam neki, hogy a böngészőket sandboxban futtatja mindig és nem panaszkodott lassabb indításra vagy ilyesmire.
Szóval jó ez.
-
RBJ
addikt
-
HZoli87
veterán
Pedig az új telepítő tölthető le, a régi csak 47 MB volt, az új pedig 53. De lehetséges, hogy csak a frissebb adatbázis (vdf) miatt van ez a változás, és csak az első frissítésnél jön le a SP1. De eddig az volt a jellemző, hogy a telepítő buildje megegyezett a honlapon írottal.
-----
Más: gondolom frissítetted a programot, és azt is tudod, hogy gyárilag 2 óránként kell frissülni a programnak. Ha lehetséges, akkor indítsad újra a számítógépedet (két frissítés között félúton), kíváncsi vagyok, hogy mikor fog nálad frissülni utána. Mert még mindig azt csinálja, hogy W7 újraindítás után elölről számolja a 2 órát és nem az előző frissítés időpontjához képest, sajnos ez nem így működött a 9-es verzió esetében. Ha jól tudom nálad is x64 fut, ez sem lehet különbség.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #41912 üzenetére
A Safe 'n Sec régi orosz tűzfal motoros, egész jó tűzfalakat csináltak/csinálnak, nálunk annyira nem ismertek a Zemana pedig egy viszonylag új török cég, de mint ahogy már Greenebola is írta, az mrg tesztjein elég jól szerepel, mint online bankolós szoftver, mert alapvetően ilyesmire való, szöveg, kép, billentyű leütés lopásra szakosodott alkalmazások ellen nyújt hatékony védelmet, gyakorlatilag egy speciális HIPS.
sznorbi2
De, jól értelmezted, viszont fals információ, tudtommal. -
csaba1203
addikt
válasz
12-es csaj #41920 üzenetére
Már megint ez az optimizmus
Igenis jó az Avast nem kell ennyire leminősíteni kérem! -
12-es csaj
senior tag
válasz
tritonusz #41895 üzenetére
Háát, van jobb..
Nem túl jó a felismerése, főleg, ami a vadonatúj kártevőket illeti. A Viselkedés Védelme nem túl sokat ér, x64 alatt pedig nem is működik. A heurisztikája halovány. Ezt tetézi, hogy ha beküldesz egy mintát, az sokára kerül az adatbázisba.
Állítólag az adatbázisa viszont elég jó.Ha valaki ritkán kerül kártevők közelébe, és nem sok bug jön ki, akkor jó lehet az avast!... De a COMODO-t, AVG-t, MSE-t, sőt, a Panda Cloud-ot és esetleg az Avirát is jobbnak tartom elbeszélések, tesztek, házitesztek, tapasztalatok alapján.
-
zed01
őstag
Ami még megragadott az FF-ben az ez az egyszerü addonocska: Adblock Plus
Gondoltam beírom a legfrissebb listámat, amit a hufilter mellett érdemes használni.
Tehát Adbolck Plus lista by zed01
http://indexhu.adocean.pl/files/
http://hugde.adocean.pl/files/
http://imgs.adverticum.net/
http://akamai.smartadserver.com/
http://boxbanner.randivonal.hu/
http://banner.aqua.hu/
http://wwww.stop.hu/images/banners/
http://www.music.hu/banner/
http://gamekapocs.hu/bannerek/
http://ads.idg.hu/
http://static.pink.hu/
http://www.randivonal.hu/boxbanner/
http://ad2.ugynokseg.hu/
http://rockerek.hu/kepek/flyerek/
http://www.stop.hu/data/public/banners/
http://www.hwsw.hu/rovatszponz/*
http://89.248.172.46/
http://audit.median.hu
http://ad.xtendmedia.com/
http://ad.foxnetworks.com/
http://ad.yieldmanager.com/
http://ad.adperium.com/
http://graphics.pop6.com/images/banners/
http://static.thepiratebay.org/doodles/
http://static.thepiratebay.org/img
http://static.thepiratebay.org/ads/*
http://static.lhp.hu/lhp.hu/bannerek/
http://ad.pcdome.hu/pics/banner
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/
http://pcforum.hu/ads/
http://googleads.g.doubleclick.net/
http://c.statcounter.com/
http://b.scorecardresearch.com/
http://gamestar.hu/hirlevel_kuldo/
http://docs.google.com/
http://rockerek.hu/k-soft/gepmadar.swf
http://ad.adserverplus.com/
http://i49.tinypic.com/
http://i26.tinypic.com/
http://www.jsm.hu/images/banner/
http://itcafe.hu/dl/sp/
http://m.blog.hu/an/antivirus/image/bannerek/
http://b1.adbrite.com/iads/
http://77.247.178.41/
http://www.eset.hu/files/hirdetesek/
http://m.blog.hu/ap/appleblog/image/hird/
http://www.hirekneked.hu/bimages/
http://ads.sg.hu/mediacenter/sg/
http://www.freect.hu/php/
http://www.sg.hu/adserver/
http://ajax.googleapis.com/
http://static.katznet.com/katzdown/bits/img/
http://u3-static.hazipatika.com/upload/34/3933/*
http://www.hwsw.hu/images/partnerek/
http://cdn.ad4game.com/
http://s.megaclick.com/fillerads/mu_dl/2/en/
http://cdn.ibario.com/toolbars/banners/
http://clkads.com/adServe/
http://www.sg.hu/pics/ads/
http://u3-static.hazipatika.com/upload/
http://sportgeza.hu/assets/images/ad/
http://m.blog.hu/id/iddqd/image/hird/
http://www.fn.hu//files/_fn8/rovatszponzor/
http://index.hu/assets/images/hirdetes/
Kicsit türelemjáték mindet hozzáadni, de érdemes, mert ezzel és a hufilterrel szinte semmi reklámot nem látsz.
-
Greenebola
senior tag
válasz
HarryPotter #41912 üzenetére
Én csak a Zemana AL hallottam itt a fórumon.
Ha jól emlékszem MRG-s tesztekben nagyon jól szerepelt.
Amúgy semmi infót nem tudok mondani róla (nem használtam) ,de biztos van aki használta itt majd reméljük tud információt adni. -
Nené Fiori
csendes tag
válasz
HarryPotter #41914 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Kicsit pontatlanul fogalmaztam meg a kérdésemet előbb.
Tehát: ESS önmagában vagy pedig a NOD32 a PCTools tűzfalával párosítva? -
HarryPotter
őstag
válasz
Nené Fiori #41911 üzenetére
PC tools tűzfal nekem volt nod 32-vel, minden ok volt.de ess mellé nem tűnik jónak, mert az ess-ben van tűzfal is, két tűzfal egyszerre pedig az álmoskönyv szerint nem jelent nyugalmat.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Greenebola #41907 üzenetére
azt értem, hogy ezek mire jók, de valóban jók is? Egyikről sem hallattam még, ami persze nem jelent semmit.
-
Nené Fiori
csendes tag
Jól van, Ashampoo Anti-Malware felejtve.
Azt segítsetek inkább eldönteni, hogy ESS vagy NOD32 és mellé PcTools 6 firewall free?
Ez a tűzfal nem fogja a gépet? -
sznorbi2
senior tag
válasz
blattida #41909 üzenetére
Itt:
Vagy nem jól értelmeztem?
Az ETHOS a Heurisztikus motor a SPERO pedig a Cloud alapú motorja!
What news on Immunet Protect 2:
* New GUI: More user-friendly interfaces to make the interface navigation easier and understanding their security protection does.
* Fast Antivirus: Immunet leverages the speed of cloud computing to deliver real-time protection to your PC
* Light Antivirus: Immunet is up to 35 times lighter than traditional antivirus solutions
* Real-time Antivirus: Immunet provides cloud-based protection that is always up-to-date against viruses, spyware, bots, worms, trojans, and keyloggers without slowing down your PC. No need to download any virus signature files!
* Companion Antivirus: Immunet is compatible with existing antivirus products to help protect you better. Add an extra, lightweight layer of protection for free
* Community Antivirus: Immunet’s Collective Immunity technology protects all users the instant that a virus is detected on one PC.
* New Anti Virus Scan Engine – Immunent Protect 2 also equipped with Avira’s scanning engine and perhaps will be the first Windows free antivirus application to support multi-engine scanning. -
sznorbi2
senior tag
Most olvastam, hogy az Immunet Protect V2 az Avira motorját és a ClamAV-t is használja.
Akkor a ClamAV for Windows-ban pedig az Immunet motorja van benne, ami ugye az Avira is egyben.
Nekem eddig teljesen rendben van az FSIS2011 mellett a ClamAV for Windows.Valóban az Avira motorját is használja az Immunet?
-
Greenebola
senior tag
-
zed01
őstag
válasz
BlackSeven #41899 üzenetére
Na most az a helyzet, hogy az Ashampoo az Emsisoft motorjait (Ikarus + Emsioft) használja, tehát az egyik legjobb felderítés arányú vírusirtó. Az a tény hogy engedte letölteni és futtatni az eicar tesztfájlt, az mindössze annyit bizonyít hogy az Ashampoonál tisztában vannak azzal hogy ez mindössze egy ártalmatlan tesztfájl, ezért nem jelez rá. Tulajdonképpen nem is kell hogy jelezzen, mert minek?
-
Tetete1
senior tag
válasz
blattida #41903 üzenetére
Nekem az Ashampoo nagyon jó volt, hónapokon át használtam. Csak az bosszantott, hogy a 6 hónapos licencek max. 2,5 hónapig voltak jók. Kiírta hogy korlátlan verzió és meddig érvényes, de frissíteni nem frissített többé. Ez 5-6 alkalommal eljátszotta, max. 2,5 hónapig volt egy-egy jó (ami náluk 6 hónapot jelentett).
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram
-
blattida
nagyúr
válasz
Nené Fiori #41894 üzenetére
Az, hogy egy eicar teszt fájlra nem jelzett, nem jelent az égadta világon semmit, mivel ezek a tesztfájlok teljesen ártalmatlanok és ezt sok av tudja is, ergo, minek jelezzen rá??
-
Sz_Imre
senior tag
Vissza is!
Más: Új verzió jelent meg a Spyware Terminator-nak, 2.8.1.188
Letöltés link
Listát nem találok, hogy mit is javítottak rajta.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest