- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Szia!
Meglepően rugalmasak voltak és ilyet ami történt, eddig még nem tapasztaltam senki más support részéről. Ezt a levelet ma reggel olvastam el, mert tegnap estig még nem jött meg, gondolom nem volt fent még a szerveren. De nem is lényeges. Viszont tegnap - ami igen csak meglepett - történt egy teljesen szokatlan és nem hétköznapi dolog ebben a történetben. Tegnap a déli órákban felhívtak telefonon, és aki hívott az az AVG technikai támogatás egyik munkatársa volt. Szóban is elmondtam amit már az e-mailemben leírtam és még pontosítottunk néhány dolgot a kérdésben. Nagyon udvarias és segítőkész volt. Ennyi a történet vége és aztán jött az az e-mail, amit már bemásoltam előbb.
Az AVG IS használatáról szó sem esett!!! -
Tetete1
senior tag
válasz
78zolika #41957 üzenetére
Én pont azért szeretem, mert akkor frissítek, amikor akarok.Wondershare Time Freeze-t használok. Nekem zavaró lenne az állandó frissítés, mert mindig "át kellene engedni".
Így csak kora reggel és este frissítek.Addig is véd az előző rendszer.Eleinte ugrott mindenre, rendkívül idegesített, ma már nagyon nyugodt, megbízható, gyors a viselkedése.
Emellett a config mellett semmi problémám nincsen:
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware free,Vipre, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home 2011, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram Opera
Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged