- 3D nyomtatás
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
Aktív témák
-
gabaly
tag
válasz Kiskutya #3808 üzenetére
F-Secure Client Security, full verzió. 4.1.......
Több fórumon járok évek óta, tanulás végett. Szinte senki nem szól róla semmit. Illetve: fogja a gépet. Én nem szoktam kormolni: mondjuk egy 4 órás netezés közben kb 2 szer 4-6 percig "szétnéz", közben igen, észre lehet venni a gépen. (közvetlen bootoláskor is kb 2 percet) DE lehet tőle netezni! Aztán van ütemezett víruskeresés és azt az ember úgy állítja be, amikor gondolja, hogy vacsorázik vagy nem csinál fontosabb dolgot, mert netezni lehet tőle, de kb 50-60 percig valóban kéri az erőt. De ha fontos dolgod van. az utolsó percben is átállíthatod az ütemezést egy másik órára. És nálam ez csak heti 3 napra van belőve, de lehetne egy napra is.
Olykor olykor kéne csinálni a gépen teljeskörű vizsgálatot is, de én már közel egy éve nem tettem. Az hosszabb és soha nincs gondom.....még a gyanú árnyéka sem merül, hogy vírust kapok a Secure mellett. MINDENHOVA járok a neten! És soha nem kiabál, csendben, háttérben végzi a dolgát. Persze nem én, a szerelőm állította be.....habár már én is kitanultam.
Cserébe mert kissé (vagy valaki úgy érzi nagyon) amiért fogja a gépet: nem kell összetörnöd magad, hogy miután kitaláltál egy megfelelő? vírusirtót, ahhoz találj egy megfelelő tűzfalat, amely kompatilibis, nem akad össze, nem jajgat állandóan, nem tesz keresztbe a gépeden, stb.
Ahogyan én olvasom a fórumokban, ez nagyon nehéz! Ritkán futtatom a Spybotot, ritkábban a W.Defendert, takarítok az Advanced wcarral és a CCleanarrel és semmi gond a géppel. Ha ez valakinek nem éri meg, hogy kissé fogja a gépet, akkor lehet keresgélni a progikat.A híres Nod-ot 50 % szereti, 50 % utálja. Én utóbbiak közt vagyok, kb 4 éve nekem is volt fenn, nem kéne. Az Avast ingyenes, de ahhoz is kell tűzfal, az ingyenes általában angol ny-vű, és a legtöbb beállításához profinak kell lenni, mert másként hajítófát sem ér. Több barátomnak van fenn, de magában nem elég. Sőt, egy két barátnál akik kezdőbbek mint én én is Avastot raktam nekik. Mert qrva nehéz megfelelőt találni!
Tudtommal környezetemben 4-en használják gond ott sem egy szálse, asszem ez megfelelő referencia.
Csak azért írtam le ezt az egész tirádát mert mint írtam, sehol nincs szó a F-Securéról! És ez nekem qrvára furcsa.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 7
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...