Hirdetés

Aktív témák

• gabaly

tag

válasz Kiskutya #3808 üzenetére

F-Secure Client Security, full verzió. 4.1.......

Több fórumon járok évek óta, tanulás végett. Szinte senki nem szól róla semmit. Illetve: fogja a gépet. Én nem szoktam kormolni: mondjuk egy 4 órás netezés közben kb 2 szer 4-6 percig "szétnéz", közben igen, észre lehet venni a gépen. (közvetlen bootoláskor is kb 2 percet) DE lehet tőle netezni! Aztán van ütemezett víruskeresés és azt az ember úgy állítja be, amikor gondolja, hogy vacsorázik vagy nem csinál fontosabb dolgot, mert netezni lehet tőle, de kb 50-60 percig valóban kéri az erőt. De ha fontos dolgod van. az utolsó percben is átállíthatod az ütemezést egy másik órára. És nálam ez csak heti 3 napra van belőve, de lehetne egy napra is.

Olykor olykor kéne csinálni a gépen teljeskörű vizsgálatot is, de én már közel egy éve nem tettem. Az hosszabb és soha nincs gondom.....még a gyanú árnyéka sem merül, hogy vírust kapok a Secure mellett. MINDENHOVA járok a neten! És soha nem kiabál, csendben, háttérben végzi a dolgát. Persze nem én, a szerelőm állította be.....habár már én is kitanultam. :)
    Cserébe mert kissé (vagy valaki úgy érzi nagyon) amiért fogja a gépet: nem kell összetörnöd magad, hogy miután kitaláltál egy megfelelő? vírusirtót, ahhoz találj egy megfelelő tűzfalat, amely kompatilibis, nem akad össze, nem jajgat állandóan, nem tesz keresztbe a gépeden, stb.
    Ahogyan én olvasom a fórumokban, ez nagyon nehéz! Ritkán futtatom a Spybotot, ritkábban a W.Defendert, takarítok az Advanced wcarral és a CCleanarrel és semmi gond a géppel. Ha ez valakinek nem éri meg, hogy kissé fogja a gépet, akkor lehet keresgélni a progikat.

A híres Nod-ot 50 % szereti, 50 % utálja. Én utóbbiak közt vagyok, kb 4 éve nekem is volt fenn, nem kéne. Az Avast ingyenes, de ahhoz is kell tűzfal, az ingyenes általában angol ny-vű, és a legtöbb beállításához profinak kell lenni, mert másként hajítófát sem ér. Több barátomnak van fenn, de magában nem elég. Sőt, egy két barátnál akik kezdőbbek mint én :U én is Avastot raktam nekik. Mert qrva nehéz megfelelőt találni!

Tudtommal környezetemben 4-en használják gond ott sem egy szálse, asszem ez megfelelő referencia.
    Csak azért írtam le ezt az egész tirádát mert mint írtam, sehol nincs szó a F-Securéról! És ez nekem qrvára furcsa. :U :K

Aktív témák