- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
válasz
Imi1981 #36477 üzenetére
Jó, mondjuk a 'Futtatás közbeni tömörítők' elől éppen ki lehet venni a pipát ha gondolod, de nálam nem vettem észre, hogy jobban vagy kevésbé fogta volna a gépet. Ha be volt kapcsolva ha nem.
Viszont a Valós idejű védelemnél érdemes bekapcsolni a 'Kiterjesztett heurisztikát'.
Itt és itt. Bár így (állítólag) megnőhet a téves riasztások száma, de én még eddig sosem tapasztaltam téves riasztást. Ha ugrott a heurisztika akkor az valós találat is volt.
Volt olyan, hogy amire ugrott és jelzett, arra csak a Kaspersky reagált még időben. (na jó persze, az a Kaspersky és szép is lett volna ha nem)
Ezért mondtam előbb, hogy tapasztalatom szerint a nodnak kiemelkedően jó a heurisztikája.
Aktív témák
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged