- HDMI topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
mm779
tag
Üdv.
Elolvastam a legelső hozzászólást, nekem viszont egy komplexebb problémám van, remélem tud valaki segíteni benne.
Mielőtt Apám laptopját újratelepítettem lementettem róla pár dolgot a saját gépemre hálózaton keresztül. Eközben a gépem elkapott valamit, amitől annyira jár a CPU, hogy 80 fokra felmegy a hőmérséklet(nagyon hamar), így windows betöltése után pár másodperccel újraindul a gép. Úgy gondolom, hogy ez egy vírus,mert több másik gép is van a hálózatban, amik hasonló tünetet mutatnak azóta(egymást fertőzhették).A probléma adott: hogyan lehetne leirtani róla ezt a vírust, hogyha mindig újraindul a gép?
Próbálkoztam a Hiren's boot CD-vel MiniXP-t futtatni, ekkor nem indul újra, viszont a Hiren-es packban nincs egy használható vírusírtó sem, leginkább spywareirtók vannak, de idáig nem találtak semmit. BIOS-ban kikapcsoltam, hogy semmi esetre se induljon újra, de mégis ezt teszi a gép.
Aktív témák
- HDMI topic
- Autós topik
- BestBuy topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest