- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Aktív témák
-
mm779
tag
Üdv.
Elolvastam a legelső hozzászólást, nekem viszont egy komplexebb problémám van, remélem tud valaki segíteni benne.
Mielőtt Apám laptopját újratelepítettem lementettem róla pár dolgot a saját gépemre hálózaton keresztül. Eközben a gépem elkapott valamit, amitől annyira jár a CPU, hogy 80 fokra felmegy a hőmérséklet(nagyon hamar), így windows betöltése után pár másodperccel újraindul a gép. Úgy gondolom, hogy ez egy vírus,mert több másik gép is van a hálózatban, amik hasonló tünetet mutatnak azóta(egymást fertőzhették).A probléma adott: hogyan lehetne leirtani róla ezt a vírust, hogyha mindig újraindul a gép?
Próbálkoztam a Hiren's boot CD-vel MiniXP-t futtatni, ekkor nem indul újra, viszont a Hiren-es packban nincs egy használható vírusírtó sem, leginkább spywareirtók vannak, de idáig nem találtak semmit. BIOS-ban kikapcsoltam, hogy semmi esetre se induljon újra, de mégis ezt teszi a gép.
Aktív témák
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged