Hirdetés
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
Greenebola
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #24780 üzenetére
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #24794 üzenetére
Szerintem valós, csak az általuk összeállított mintán.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HarryPotter #24794 üzenetére
Egyik se, mindig lehet olyan tesztet csinálni hogy a kívánt program végezzen előle.
-
blattida
nagyúr
válasz
HarryPotter #24790 üzenetére
Régi motorosok, mifelénk nem sokan ismerik.
Nem av, régen sem az volt és ma sem, ráadásul nem túl nagy az adatbázisa, a heurisztikája pedig gyönge.Egyáltalán nem olyan jó.
Éppen ezért sem fognak...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
HarryPotter #24788 üzenetére
Évekkel ezelőtt használtam trojai szkennelésre, hogy mennyire ismert nem tudom én konkrétan ismerem, cégnél szedett le a gépről pár csúnyaságot, itthon sose talált semit, mert nem szokott lenni.
-
HarryPotter
őstag
Erről hallott valaki? Nem gyenge kis összehasonlítást állítottak ki magukról. Ehhez képest nem egy ismert név. Vagy igen?
-
Ki kell kapcsolni a KIS-ben a mozgatható média ellenörzését. Én mindig ezt csináltam.
Egyébként, azért lassítja be a cd/dvd beolvasást, mert átvizsgál mindent rajta. Értelme nem sok van, mert ha futtatni akarsz róla valamit és abban vírus van, jelez és blokkolja, ha ismeri! -
Vagy inkább az Avast-ot válasszam? Mondjuk árban az Avast a legjobb...
-
Sziasztok!
Ma egy kicsit elegem lett a KIS 2010-ből....
Fel szerettem volna telepíteni a Panasonic fényképezőmhöz kapott gyári szoftvert. Nem sikerült.... Legalábbis addig nem, amíg a KIS2010 aktív volt. Elkezdte átvizsgálni a CD-t, de teljesen belassította a gépet. Ráadásul nem csak az indítófájlokat nézegette, hanem mindent.... Percekig nem lehetett hozzáférni a lemezhez. Szerintetek ezt a problémát lehet orvosolni beállítással, vagy a KIS2010 tényleg ennyire lassú?
Most felraktam az Avira Premium Security Suite próbaverzióját. Májusban lejár a KIS liszenszem és addig ki kellene találnom, hogy új programot vegyek, vagy maradjak a KIS-nél...Még azt is szeretném megkérdezni, hogy az Avirának, ha jól tudom van Antispam modulja. Ez beépül az Outlook-ba, vagy ne is keressem, mert nem?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #24781 üzenetére
Helló, erről sajnos nincs információm , gyanítom ,hogy nem változik.
Aminek nagyon örülök, hogy megjött az új gépem, és nem kellett a támogatáshoz sem fordulnom emailben vagy telefonon, mert simán beaktiválta magát
-
-
válasz
huskydog17 #24779 üzenetére
Hali!
Nyugodt vagyok/voltam
Hát az még rendben is lenne(megszokott dolog), hogy egy adott AV egy másik motort/motorokat használ, de itt olyan mérvű a hasonlóság, hogy ennek valami okának kell hogy legyen, ugyanis annyi a különbség a két szoftver közt, hogy más/mások a logók/feliratok(Acronis/BitDefender), aztán azonkívül teljesen egyforma. (Egy két felirat más, de hát ebből a szempontból nincs jelentősége)
Komolyan mondom, nem találok más különbséget, ha van kedved nézd meg.
(Elmenne ilyen telefonos játékba, hogy mi a két ablak közt a különbség)
BitDefender IS 2010 vs. Acronis IS Suite 2010
Fire.
-
huskydog17
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #24769 üzenetére
Nyugodj meg!
Nem, csak a szemüvegem maradt rajtam
.
Amúgy ténlyeg nagyon hasonlóak, én nem használtam még a 2010-es BitDefender-t, csak régebben a 7-est.
Ebben a fórumban azt állítják, hogy a BitDefender motorját használja, azért ennyire hasonló.
Wilders Security -
törölt tag
Szomszédom megkedvelte a Comodo-t
Mellette pedig BitDefender 2010 felhasználó tovbbra is az elsődleges gépén.
-
válasz
Szellem. #24775 üzenetére
Hali!
Ez nehéz kérdés, csak azt tudom mondani, hogy számomra teljesen megfelelő és valóban ad egy fajta biztonságérzetet, amit néhány AV-ről nem tudnék elmondani.
Másrészről meg azt tudni kell(és ezt elsősorban nem Neked írom, mert tudod), hogy RVS-t használok, tehát nagyon sok AV/IS megfelelő lenne számomra.
(Ami nem dolgozik együtt az RVS-el, az megy a levesbe, nálam az RVS az elsődleges szempont)Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #24773 üzenetére
És megbízható védelem a Bitdefender 2010?
Hoppá! Bocsánat, nem figyeltem és kettő lett a hsz-ből.
-
-
válasz
Szellem. #24771 üzenetére
Hali!
KIS-hez képest nem, NOD-hoz képest igen.
Alapvetően 3 dolog amit "negatívumként" tapasztaltam BD 2010 IS esetén (W7 x64 alatt)1. Amikor feltelepíttettem, akkor először nehezen akart elindulni, csak az első frissítés után "javult" meg
2. Érezhetően lassabban állt fel a rendszer
3. Belekerült egy a KIS-re emlékeztető "Alkalmazás felügyelet", ami fogta a setup-okat, nem olyan mértékben mint a KIS, de van akit ez is zavarhat(mondjuk engem nem)
Amúgy úgy összességében rendben van a BD2010, nekem megfelelne.
(A legutoljára megjelent buildet még nem próbáltam, amit most leírtam, az az azt megelőző buildre érvényes, lehet hogy az új/utolsó megjelent verzióban már nem igaz...)F-Secure 2010-et nem próbáltam.
Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #24769 üzenetére
A BD 2010 lassít mostanában? Gondolok itt az IS-re.
F-Secure 2010-et próbáltad, tesztelted? -
blattida
nagyúr
válasz
huskydog17 #24768 üzenetére
Nem a céget, hanem a terméket. Ez elég bevett gyakorlat, még ebben a formában is...
Fire
Valahol olvastam, hogy valóban erről van szó, de már nem tudom, hogy hol... -
válasz
huskydog17 #24768 üzenetére
Hali!
Mi van, rajtad maradt a hegesztőmaszk, hogy nem találsz/látsz képeket?
Akkor segítek, az első 3 linknél rá kell kattintani a képekre(alá van írva hány kép van róla), a gyári oldalnál meg a Screenshots linkre bal oldalt.Ha meg ezek után is azt kérded, hogy miért kérdeztem a BD-t, akkor te még nem láttál BD2010-et...
Ugyanis egy az egyben úgy néz ki...
Fire.
-
huskydog17
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #24767 üzenetére
Miből gondolod, hogy megvette? Milyen képek alapján?
Szerintem nem, mert ha így lenne, akkor arról hallottunk volna, de a Bitdefender oldala ugyanúgy működik tovább és ott sincs erről semmilyen információ.
Szerintem az Acronis egy teljesen más termék, egy teljesen más cégtől. -
Hali!
Az eddig a HDD/Partíció stb kezelő programjairól méltán híres Acronis cég, beszállt volna az Antivírusok piacára is?
Nem olvastam utána, de a képek alapján nekem úgy tűnik, mintha megvették volna a BitDefendert...Ha valaki tud tuti infót, azt kérem ossza már meg a nagy érdemű publikummal, hogy most akkor lekoppintották a BD-t vagy megvették. Ránézésre ez a 2 lehetőség tűnik logikusnak, csak nézek mint a sült hal.
Acronis AntiVirus 2010
Acronis Internet Security Suite 2010
Acronis Backup and Security 2010Fire.
-
Cuci3
tag
válasz
Gorneck #24763 üzenetére
Azért még vacsorát is toltam.
Kaspersky Virus Removal-lal kezdtem. Talált valami Trojan-Proxy.W32.Saturn.jt dolgot a C:\WINDOWS\system32\config\44788796.Evt fájlban. Persze a fájlt nem lehetett törölni, so csökkentett módban maunálisan eltávolítottam. A probléma eddig nem jött újra elő (kopp-kopp), de azért holnap a Hitmant is lefuttatom.
Ja és az avast! repül, csak még nem tom mi jön helyette. -
g.gergo
senior tag
válasz
g.gergo #24761 üzenetére
Lejárt a szerk. idő. Illetve ezt a leírást találtam még, nem tudom, h mennyiben segít, egy próbát megér:
- Indítsuk újra a számítógépet
- Várjuk meg míg előjön a fekete képernyő
- Nyomjuk meg a jól ismert CTRL+ALt+DEL billentyűkombinációt
- Válasszuk a Feladatkezelő elindítását
- Ott válasszuk Fájl->Új feladat opcióját
- Majd üssük be a parancssorba a következőt: “C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe” “http://info.prevx.com/download.asp?GRAB=BLACKSCREENFIX”
(ha nem Internet Explorert használunk, akkor válasszuk a tallózást és keressük meg a böngészőnk exe fájlját)
- Ezután el kell indulnia a böngésződnek, mely elvileg automatikusan letöltő a hibajavító programot, feltelepíti és futtatja is azt.
- Ezek után már csak annyi dolgunk maradt, hogy újraindítsuk a gépet, és szorítsunk, hogy működik a dologMost visszaolvasva, lehet, h már kipróbáltad ezt is.
Más:: Be kell bootolni miniPe lemezről, és rákeresni a windows mappában 18432 byte méretü állományokra. Lesz néhány, de van benne egy amelyiknek a neve többnyire értelmetlen karakterhalmaz, a dátuma pedig 2009.03.21 ha ezt eltüntetitek, aztán reboot minden megy tovább...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
JNashville #24759 üzenetére
Lehetséges igen.
-
JNashville
senior tag
válasz
g.gergo #24757 üzenetére
Sajnos nem az, de három hónapon keresztül semmi probléma nem volt vele, többször is újraraktam a rendszert azóta, és mindig az első volt a legfrissebb AVG Free lehúzása és lefuttatása. Lehetséges, hogy az AVG három hónapon keresztül ne jelezzen egy jelenlévő vírusveszélyt?
Akartam én particionálni, csak még elég friss a gép, és hamarabb jött a probléma, mint hogy nekiálltam volna. De ez most már nem oldja meg a problémát, nem?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
JNashville #24756 üzenetére
Akkor viszont javaslom több partició létrehozását, min 1 a rendszernek 30-40 gigas bőven elég W7nek meg mellé néhány programnak a többin meg adat tárolás és nagyobb programokat játékokat is inkább oda telepíts.
Ja és jut eszembe inkább gyere át a windows 7 topicba mert mewgint lebaszás lesz hoyg ez nem biztonsági probléma.
-
g.gergo
senior tag
válasz
JNashville #24756 üzenetére
Akkor még egy kérdés ha egy hdd-n egy partícióval nyomod. Original a telepítő DVD? Nekem gyanús, h nem, és a telepítő médiába bele lett rakva ez a kis kedvesség, aztán amint észleli, h online a kapcsolat, máris aktivizálódik. Ha original, akkor elnézést.
-
JNashville
senior tag
Egyébként nincsen más partícióm, egyetlen vinyót használok egyetlen partícióval. Nem tudom, ez mennyire számít.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
JNashville #24753 üzenetére
Ha van másik vinyód particiód azon is meghúzza magát a vírus nem csak a rendszer partición lehet ezért lehet ott a szűz rendszeren is. Csökkentett módban próbálj meg minél több vírus irtót lefuttatni. Illetve biztonsági frissítéseket és a szükséges drivereket tedd fel, gondolok itt legújabb vga driverre.
-
JNashville
senior tag
Segítségre lenne szükségem. Valószínűleg a fekete halál néven ismert Windows-problémától szenved a gépem, viszont az hogy lehetséges, hogy felrakom a Win 7-et, és a teljesen szűz rendszert újraindítva már az második bejelentkezéskor fekete asztal fogad? Egészen addig, amíg nem jön létre a gépen internetkapcsolat, jó a dolog, de amint van adatforgalom, akár van fent vírusirtó, akár nincs, jön a fekete halál.
Feladatkezelőt elő lehet hozni így is, és letöltöttem a Prevx oldaláról valamit, aminek elméletileg meg kéne oldani a dolgot, de amint elindítom, lefagy a feladatkezelő.
-
RBJ
addikt
ezeknél az se találom elképzelhetetlennek mikor felteszek egy másik szoftver helyet egy új antivirust , hogy csak reklám fogásként mutat valamit, hogy talált kártevőt.
-
simon7012
aktív tag
válasz
HarryPotter #24739 üzenetére
Hű de rég láttalak közöttünk...
-
-
cellpeti
nagyúr
Az Avast egy rakás fos....
Feltettem a NOD32-t újságból egyből talált 2 vírust. Azt hiszem maradok a NOD32-nél. -
HZoli87
veterán
válasz
BRosszQtya #24742 üzenetére
Nem használom egyiket sem, de szerintem biztos van 30 napos próbaidőszak.
-
válasz
-
blattida
nagyúr
válasz
Egy többmotoros, felhő alapú holland av.
-
HarryPotter
őstag
Sajnálom ezt a bankos dolgot, én indítottam el, merthogy érdekelt volna, lehet-e a banki csalások ellen hatékonyabban védekezni.
na jó, átmegyek on-ba: mi ez a Hitman?
-
HZoli87
veterán
Avast! Antivirus 5.0.418 HUN Free / Pro / IS
Changes in 5.0.418:
- stability improvements in the Behavior Shield
- improved compatibility with MBAM Pro (Windows XP)
- improvements in the rootkit scanner
- solved a vulnerability in AavmKer4.sys (Windows 2000/XP only)
- special thanks to Tobias Klein
- ProAV + IS: solved a problem with Acrobat hanging when opening pdf files directly from IE
- firewall: low-level packet rules are back in the Expert settings
- improvements in the licensing engine
- new languages: Traditional Chinese, Swedish, Korean, Bulgarian, Hungarian. This makes the current number of supported languages 16Hitman Pro 3.5.4 Build 88: x86
- Added Force Breach. When holding the left Ctrl-key while starting Hitman Pro (hold until its window appears) will terminate all non-essential processes that run in the user's context. This is particularly useful when a fake/rogue anti-malware application is killing every process you want to start. See movie.
- Added resolution changer. In Safe Mode scenario's where the computer boots in 640x480 the resolution is automatically increased by Hitman Pro to 800x600.
- Added browser history crawler to correlate possible malware to visited (black listed) sites. The crawler currently supports Firefox and Internet Explorer.
- Added ability to restore Desktop Wallpaper when repairing the Desktop Wallpaper policy.
- Improved Early Warning Scoring.
- Improved detection of remnants.
- Several minor bug fixes. -
Cuci3
tag
Hali!
Valami vírus vagy mifene feltelpedett a gépemre és a böngészőn keresztüli netezést blokkolja (szolgáltató szerint náluk minden okés, ping is megy átlag 6ms-kel). Eddig nem sikerült megtalálni, leirtani (amik a gépen voltak: avast!, a-squared, SuperAntiSpyware, Malwarebytes). So kéne valami tanács, hogy mivel próbálkozzak?
Pl ezt a Hitmant pl ki fogom próbálni. -
L7wy
őstag
Ahogy látom kezd mindenkinek elege lenni a másikból, na meg a rotáredom-okból
XD
-
frisco
aktív tag
Pedig érdekes témákat érintettek a hsz-ek.
Banki transzferek biztonsága, netes utalás veszélyei és ezek kivédése.
Csakhát...
Egyébként a topikokat mindig úgy félóránként nézik a moderátorok vagy önjelölt cenzorok szoktak panaszra szaladni a moderátorokhoz?
Tényleg nem tudom és érdekelne. -
Minden este mire ideérek, hogy elolvassam a topikot, addigra mindig a fele HSZ törölve van.
-
-
L7wy
őstag
válasz
Szellem. #24723 üzenetére
Én láttam már akció közben XD egyik haverom teleszemetelte a rendszerét (avira volt neki, lejárva meg kikapcsolva...) msn exe-jét befertőzte és hívott h nem jó msn. Mikor elmentem hozzá kicsit szórakoztam msnnel de láttam h nagyobb a gond, így Hitman pro fel, egy rakás rootkitet talált, meg mellette még mást is... aktiváltam a free licencel, eltávolítás, restartol, win előtt hitman pro ablaka, szépen leirtott mindent elvileg... szóval tuti jól végzi a dolgát.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Igaza van Narxis kollégánknak (remélem nem sértelek meg), egyetértek maximálisan zazenke-vel, hol máshol tudnánk kitárgyalni amúgy ezt a nagyon fontos dolgot, ha nem itt? Szerintem igenis éríntett a vírusírtós topik, elvégre egyes összetett biztonsági rendszerek, segítségünkre lehetnek bizonyos "ártó dolgok" rendszerünkre való bejutása, illetve feltelepülésének megelőzése szempontjából, amik egyenes következményei, hogy kiszolgáltatottak leszünk rossz bácsik, rossz terveiben való részvételében, vagy nem részvételében. Remélem érthető voltam, de lehet, hogy nem akkor elnézést kérek mindenkitől fórumtársaktól, illetve moderátoroktól.
Amúgy nagyon szeretem ezt a topikot, sok mindennel gazdagabb vagyok mióta napi rendszerességgel tanulok tőletek!!!Köszönöm
-
zazenke
őstag
úgy vélem pont a valós dolgokat tagadták most ki innen. De legalább most már tudom hogy valóság mert most hallottam először közelebbről a témáról valakitől ( 240 000 ft online kaszinós visszaélés )
-
zazenke
őstag
-
Érdemes ezt a leírást elolvasni:
[link]Ez a Hitman Pro nem éppen egy rossz termék. Nagyon igéretesnek tűnik a technológia.
-
Ennél jobb topik pedig nincs az online tranzakciók biztonságának megvitatására, lévén, hogy szinte az összes vírusirtó ezzel reklámozza magát, hogy ők adják a legnagyobb biztonságot ha pénzügyeinket online intézzük.
Avira:
Do you surf on the Internet, make online purchases, communicate by email, or make bank transactions on your PC? The Avira Security Suite reliably protects you and has an extra FireWall as well as an AntiSpam and a backup function in addition to the award-winning virus protection.
Zone Alarm:
Keylogger / Screengrabber Jamming
Protects your passwords and other key strokes from being stolen by identity thieves.Identity Protection Services
Identity theft can happen to anyone, anywhere. ZoneAlarm delivers superior PC based protection and exclusive data encryption, and also offers offline ID protection services.Panda:
Anti-Banking Trojan Motor
Az internetes banki forgalmat támadó trójaiakat szűri ki, így lehetővé teszi, hogy aggodalom nélkül használjon internetes banki alkalmazásokat vagy vásároljon online. ÚJ!
-
Uraim! A netes, biztonságos fizetési módokat ne itt beszéjlétek meg! Kérnék mindenkit, hogy a topik témájánál maradjon.
-
zed01
őstag
válasz
HarryPotter #24701 üzenetére
Linux alá tehát semmi? Csak úgy csupaszon?
Mivel linuxon nincs windows api, így windowsos kártevővel nem tudnak megfertőződni.
Két lehetőséged egy egyik az ingyenes ubuntu wubi, a másik a fizetős xandros presto.
Mindkettőt windows alá kell telepíteni, ugyanúgy mint akármilyen windows programot.
wubival így telepíts, ki sem kell írni a cd-t, elég ha bemountolod a daemon toolsba.
PS: Egyébként én soha nem értettem hogy lehetnek egyesek olyan felelőtlenek hogy windows alól intézik a pénzügyeit, amikor nagyon egyszerűen van egyéb alternatíva is. Elég ha megnyitod az egyik megszokott site-t, és az iFrame drive by kártevők csak özönlenek a gépedre. Nem azt mondom hogy megérdemled, de aki korpa/windows közé keveredik, ne csodálkozzon azon ha megeszik a disznók.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest