Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
-
PROHARDVER!
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
Csapattársak kapcsán másnak is feltűnt már, hogy kicsit el van "csúszva" a sebzésük? Fegyverrel alig sebeznek, képességekkel meg szerintem néha még túl sokat is? Láttam párszor olyat, hogy álltak mindketten pár méterre egy ellenféltől, lőtték lőtték, és így pixelenként tűnt csak el a HP-ja, szenvedtek is jódarabig, hogy levigyék ilyen 75-70% körüli HPra majd egyszercsak úgy döntöttek, ideje képességet használni, és lényegében oneshotolták... (Én hozzá se értem ahhoz az ellenséghez, mert direkt ezt akartam letesztelni) Néztem hogy wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hobby elektronika
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest