Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv,
SPOILER
Most teljesítettem a küldetést a Horizon kolónián. Valaki meg tudná mondani, hogy Ashley-t fel lehet-e venni a csapatba? Nem tudom, hogy én baltáztam-e el valamit a beszélgetés során, vagy tényleg nem lehet. Eléggé csalódást keltő számomra, hogy részéről úgy végződik az első rész fenenagy szerelme, hogy "bocsi nem bízom benned többé, mert a Cerberus az alapból csak genyó lehet, úgyhogy a viszont nem látásra" Mert kb ez jött ki a végére. Létezik pozitívabb végkifejlete a vele való találkozásnak, vagy csak megmutatták, hogy létezik ő is, aztán köd előttem...
Viszont újrajáttszani a párbeszédet csak úgy tudnám, ha a végharc előttről tölteném vissza. Ehhez nincs kedvem, a praetorian repülő kütyü ellen nem szeretném, mert kb. 10 reload után tudtam lenyomni nagy nehezen. Én nem vagyok egy fejlövős játékokon edződött májer, és elég nehéz számomra a játék veterán fokozaton, sokkal nehezebb, mint az 1. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest