-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv,
SPOILER
Most teljesítettem a küldetést a Horizon kolónián. Valaki meg tudná mondani, hogy Ashley-t fel lehet-e venni a csapatba? Nem tudom, hogy én baltáztam-e el valamit a beszélgetés során, vagy tényleg nem lehet. Eléggé csalódást keltő számomra, hogy részéről úgy végződik az első rész fenenagy szerelme, hogy "bocsi nem bízom benned többé, mert a Cerberus az alapból csak genyó lehet, úgyhogy a viszont nem látásra" Mert kb ez jött ki a végére. Létezik pozitívabb végkifejlete a vele való találkozásnak, vagy csak megmutatták, hogy létezik ő is, aztán köd előttem...
Viszont újrajáttszani a párbeszédet csak úgy tudnám, ha a végharc előttről tölteném vissza. Ehhez nincs kedvem, a praetorian repülő kütyü ellen nem szeretném, mert kb. 10 reload után tudtam lenyomni nagy nehezen. Én nem vagyok egy fejlövős játékokon edződött májer, és elég nehéz számomra a játék veterán fokozaton, sokkal nehezebb, mint az 1. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest