- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv,
SPOILER
Most teljesítettem a küldetést a Horizon kolónián. Valaki meg tudná mondani, hogy Ashley-t fel lehet-e venni a csapatba? Nem tudom, hogy én baltáztam-e el valamit a beszélgetés során, vagy tényleg nem lehet. Eléggé csalódást keltő számomra, hogy részéről úgy végződik az első rész fenenagy szerelme, hogy "bocsi nem bízom benned többé, mert a Cerberus az alapból csak genyó lehet, úgyhogy a viszont nem látásra" Mert kb ez jött ki a végére. Létezik pozitívabb végkifejlete a vele való találkozásnak, vagy csak megmutatták, hogy létezik ő is, aztán köd előttem...
Viszont újrajáttszani a párbeszédet csak úgy tudnám, ha a végharc előttről tölteném vissza. Ehhez nincs kedvem, a praetorian repülő kütyü ellen nem szeretném, mert kb. 10 reload után tudtam lenyomni nagy nehezen. Én nem vagyok egy fejlövős játékokon edződött májer, és elég nehéz számomra a játék veterán fokozaton, sokkal nehezebb, mint az 1. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest