Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Na, lassan de biztosan én is kitoltam elsőre. Nem halálozott el senki sem.
Igazán jöhetne már a harmadik rész

Ati kérdés: nálam 4670-nel 1650*1080-ban minden maxon, kivéve szűrőket és nem érzem, hogy nagyon akadozna bárhol is.
-
-KP-
veterán
na megjött az ati 4850 meg az új táp. hát atyaúristen, ég és föld a mostani kártyám közt meg a régi közt a különbség. a játék annyira reszponzív, hogy lehet lejjebb kell vegyem az egérérzékenységet...
akinek van ati négyezres vagy ötezres szériákból videókártyája, az adhatna pár tippet milyen beállításokkal menjek, elsőre sikerült mindent olyan magasra felrakni, hogy Kelly-vel való beszélgetés alatt 25 fps-t kaptam
akár privibe is jöhet.. -
-
-KP-
veterán
Egy dolog idegesít csak Thane-be meg Zaed-be. Hogy a hülyén megírt AI miatt állandóan átváltanak a saját szarfajta lőszertípusukra(shredder meg disruptor), ezért azokra a skillekre nem szoktam pontot adni ...
Általában Jacob(Squad Incendiary Ammo + Pull ) / Grunt(Squad Incendiary Ammo) vagy Garrus(Squad AP ammo + Overload) vagy Jack(Pull + Squad Warp Ammo) viszem magammal. A második csapattársat meg hozzájuk illetve a küldetéshez igazítom.
-
Kidus
őstag
Osztom a velemenyt, nekem is elvezet volt a Garrus/Thane paros insane-en is, Infiltrator melle.
Foleg az IFF volt fun, de a collector kuldetest is szepen vegig tudtam vinni, meglepoen jol.
Pedig hajlamos vagyok neha elhalalozni a Praetorian resznel, de insane-en ( vagy azert, mert jo volt a csapat, vagy mert baromira figyeltem ) egybol ment es problema nelkul.Arrol nem is beszelve, hogy mosolyt csal az arcomra a 3 sniper
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-KP-
veterán
Méghogy Garrus és Thane nem jó választás
Nagyonis jó választás. Mondjuk sokadik végigjátszás után eljutottam odáig, hogy bármilyen felállásban tudok játszani... Thane felfejlesztve +50% sebzést kap, Garrus meg +25%. Zaed is +50% kap. Thane-nek ráadásul van torzítás(warp) meg dobás képessége ami nagyon jól jön mindenfajta ellenféllel szemben azon a pályán. A fegyverüket meg szépen sniperre kell tenni, mantissal elég szépen aprítanak.Mikor bemész abba a terembe ahol jön a praetorian, a huskokat egyből le tudod szedni. Ne foglalkozz a praetoriannal először. Ahogy nyílik az ajtó, lövöd a huskokat. Leszeded a páncéljukat minimum, de inkább kinyírod őket. A maradékot elintézik a társaid. A praetorian elég lassan közelít feléd. Szépen lehet körözni ott azon a lejtős részen fel le, jobb és bal oldalt, alul is végig van fedezék. Ha megjönnek a kollektorok is, őket is kilőni hamar. Ezt még mindig meg lehet tenni, hogy oldalt vagy. Nem tudom ez miért okozott nehézséget, assasination cloak és sniper fejlövéssel pillanatok alatt teszi a dolgát...
Utána átteszed a társaid SMG/Assault fegyverre ami hamarabb szedi le a barriert, mint a sniper. Ha lejött a praetorianról a barrier, vissza sniperre, az jóval hamarabb leszedi a páncélt. Pár parc alatt meg lehet csinálni az egészet, még nehézfegyver se kell.
Az utolsó husk roham is tök egyszerű. Lehet hogy sokan vannak, de buták mint a segg
Ha nagyon nincs kedved harcolni velük, simán el lehet futni köztük és mission accomplished.Eddig minden osztállyal megvolt az insanity, kivéve az engineer-t. Azt most csinálom. De meg kell mondjam, Infiltrator után messze a legunalmasabb karakter. (Számomra).
-
tiv83us
veterán
-
Derrewyn
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Garrus és Thane szerintem rossz választás Infiltator mellé, hiszen alapvetően ők is ilyenek és a husk aprításra alkalmatlanok. Nekem Mordin+Samara felállás sokkal jobban bejött, az Incineration Blast - Area Throw iszonyatos pusztítást végez a csapatostól támadó husk-okban.
Egyébként Insanityn sokszor lesz az, hogy megpusztulnak a társak, de nekem a huskok sosem okoztak ilyen gondot, a Derelict Reaper küldetés simábban ment, mint Veteran-on Soldierrel.
-
tiv83us
veterán
válasz
Derrewyn
üzenetére
Jo, nem 3 ora volt, kb olyan masfel. Inflirtrator egyebkent, Garrus es Than-nel.
Ott szopiztam eleg sokat ahol jott a Praetorian, a nehany Husk spanjaval, plusz egy-ket Collectorral fuszerezve. A fo gondom az volt, hogy a tarsaim allandoan megpusztultak es igy a Huskok engem szerettek. -
tiv83us
veterán
Neki ultem folytatni a ME2-t, amit mar elkezdtem kb 3 hete Insanity-n.
Meg kb a fele hatra van /az osszes mellek kuldetes, az IFF es persze a Suicide Mission/.
Tegnap kb 3 ora alatt megcsinaltam a Collector Vessel-t, azt hittem hulyet kapok, annyit szoptam vele. Most indulok Tuchankara...
-
-KP-
veterán
válasz
Brutális eb
üzenetére
2.66ghz a max amit bír... ami ugyan nem sok mai szemmel nézve, de ha azt nézem hogy 1,6ghz az alapórajele akkor azért nincs okom panaszra ...
1024*768 esetleg 1152*864, ezeken a felbontásokon fogom használni, mert itt tud 100hz-et a monitorom ami kényelmes a szememnek. 85hz már nem annyira, azt tudja 1280-on is.
Kíváncsi vagyok mennyivel lesz másabb feeling vele játszani, mert célzásnál bizony érzem hogy utánhúzása van az egésznek a 15-25 átlagos fps miatt.
Első dolgom lesz beizzítani egy Vanguard gameplay-t, és szét headshotolok mindenkit gyújtólövedékkel

-
-KP-
veterán
válasz
SalvadorLynx
üzenetére
Zaed és Crash site minden változathoz van. De Cerberus network kell hozzá. Felmész a bioware oldalra, aktiválod a kulcsodat, és töltöd mint a kisangyal...
-
SalvadorLynx
aktív tag
A collectors edition-höz jár Zaeed és Crash site? Most vettem meg és csak a collectors armor-t és rifle-t sikerüt aktiválnom.
-
-
-KP-
veterán
holnap veszek egy ati 4850et. kíváncsi vagyok milyen lesz vele a Mass Effect 2. Mostani kártyám 1024 csontlow és kb 20fps-t ad.
-
Derrewyn
senior tag
Két dolog számít abból szempontból, hogy mennyi nyersanyagot és pénzt kapsz a 2. rész elején, ha az ME1-ből hozol mentést:
- melyik szinten fejezted be
- megvan-e a Rich achievementRészletek a MassEffect wikia oldalról:
# Importing a level 50 character will grant 2,000 XP (the player starts at level 3), 30,000 credits, and 5,000 of each resource.
# Importing a level 60 character will grant 4,000 XP (the player starts at level 5), 50,000 credits, and 10,000 of each resource.
# Having the "Rich" achievement from Mass Effect will grant an additional 100,000 credits.
# The import bonuses will stack with the Mass Effect 2 "Long Service Medal" starting bonuses (200,000 credits and 50,000 of each resource). -
G4ga
őstag
válasz
Delta38412
üzenetére
Azt tudom, de ha az egybe minnél többet találok meg annak van folyománya a kettöre nézve?
Elsöre mindegyik helyet megkerestem és amikor betöltöttem mindenböl 5000 kaptam.
Ha másodszorra is megkeresek mindent akkoor többet fogok kapni, vagy sem... ? -
G4ga
őstag
Addig nem csináltam mellék küldiket amig felnem vettem az adott két tagot.
Ashley és Talit akarom megcsinálni.
Ashleyhez elég sok kell igy ugy gondoltam Wrex és Garrus mellék küldijére is öt viszem.
Talinak asszem 5-el kevesebb kell hogy meglegyen.A fellegváros küldiket is velük csináltam már.

ollie:
Full 50 szintü voltam. Annyira hogy az elsö befejezésnél, Vermálon és a Fellegvárban már nem is kaptam XP.Annal amugy van valami jelentösége hogy mennyi Renegát és példakép pontom van, vagy csak az számit hogy milyen befejezést csinálok?
A nyersanyagok keresésének van értelme és vonzata a ME2 ben?
Az elsö végig játszás során mindent megkerestem. Most csak azért keresnék meg mindent, mert láttam hogy a 2be is kapok nyersanyag pontott. Azért a pár ezer XP-éert nem szenvedek. Persze ha a kettöbe jobb lesz miért ne! -
Kidus
őstag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Arrol nem is beszelve, hogy aki leszedi maganak, az mar nem fog a boltba bemenni utana.
Privatban megtalaljatok egymast, postokat toroltem.
Meg a topic elejere is ki van irva jol lathatoan. -
Kidus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bele fogjuk

szerk: Meg is tettem.
-
tiv83us
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Egyebkent szerintem Telapo az en seggemet is szetrugdosna, ha ilyen otlettel allnek elo, de mivel jobaratom /protekcio rulez
/ es brija a fejem /ki nem?! - kolto kerdes, ne valaszolj
/ valoszinu engednek az elmult 6 evi moderatori munkassagom miatt.
De ne offoljunk tobbet.
-
tiv83us
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Benefits of being part of the elite mod community

-
tiv83us
veterán
Szerintem inkabb maradjunk annyiban, hogy az "Inventory"-t alakitotak volna at.
A ME1-es inventory korulbelul annyira volt hasznos, hogy semennyire, egy nagy pain in the ass, amibol allandoan szortirozni kellett a jatek vege fele, mert semmi nem fert el benne e ertelme semmi nem volt. -
válasz
Killer01
üzenetére
Hát ja, itt nem szórják úgy a pénzt, mint az első részben, és ez szerintem reálisabb is. Csak az inventoryt ne vették volna ki.

Amúgy most tartok - újra - az első rész vége felé, és sokkal jobban bejön a Makózás is, meg az ottani scannelés, mint ez az idétlen bányász minijáték.
-
Killer01
őstag
Ha áttépek az omega relén, vissza tudok jönni? Vagy ott már csak a végkifejlet van, és végig kell nyomnom a játékot teljesen. Csak azért kérdezem, mert nincs pénzem sajna minden fejlesztésre, és ez elég idegesítő. Pedig -elvileg- minden küldetést megcsináltam, és minden bolygót felderítettem.
-
L3zl13
nagyúr
A 60. szintes kérdésre nem tudok válaszolni.
A csapattag achievmentekbe belefér, ha 1-2 küldire mást viszel. De ha nem Kaidan/Ashleyről van szó, akkor nem mindegy, hogy mikor vetted fel azz a csapattagot, akinek az achievementjére hajtasz, és hogy előtte fejeztél-e be valamilyen mellékküldit a Citadellen.
-
G4ga
őstag
-
WonderCSabo
félisten
Tetszene, számomra viszont túl fémes. Egy hozzá nem értő akár robotnak is nézhetné szvsz. Garrus sokkal természetszerűbb ennél. (Tudom, nehéz az avatart csinálni, az enyém se lett vmi bajnok, már régóta gondolkozom a kozmetikázásán)
Szerk.: Nekem is feláll a szőr a női karaktertől, különösen ha Garussal, meg Thane-el románcozik brrr.
-
Rossi
addikt
Nektek biztos tetszeni fog a leendő avatárom, persze ha az előttem szóló Kidus kolléga rábólint a megfelelő helyen.
-
Kidus
őstag
A ferfi karakternek hangban egyszeruen nincsenek erzelmi melysegei.
A noi szinkron is valahogy ugy veszi ki magat az ilyen jeleneteknel, mint mikor egy barbar a nagy baltaval a hatan, verben tocsogva odamegy a kisgyerekhez, hogy megsimogassa a fejet. Hiheto
Valahogy nincs osszhangban az egesz, legalabbis nekem ez az erzesem, mindket karakterrel.
Renegade karakterrel sokkal jobbak a szovegek es szerintem jobban illik a beszedstilusuk azokhoz a helyzetekhez.Kicsit tenyleg olyan, mintha untak volna, vagy csak szartak volna bele.
A tobbi karakter szinte mind sokkal jobban beszel, talan Samara-t kiveve. -
jahrn
senior tag
Nem idegesito, szvsz jo hangja van. Azt se lehet mondani h teljesen tapasztalatlan lenne, hiszen a DAO/NWN/Jade Empire-ban is szerepelt VA kent. Inkabb azt mondanam h unta az egeszet es inkabb gyorsan ledaralta az elso reszben a munkajat. A masodikban pl mar sokkal jobb a hozzaallasa.
-
Kidus
őstag
válasz
Tsumaas
üzenetére
Ironia volt

Egyebkent nem lehet eldonteni, nekem a pasi hangja konnyfakaszto, de mar masodszor jatszom vegig, es jo. Teljesen mas a ket nemmel a jatek, hiaba all fel a hatamon a szor a hangjatol, a hozzaallasuk mas a karaktereknek, a jatekelmeny mas, minden kicsit mas.
Ki kell mindent probalni, utana lehet mondani, hogy na ez szar volt. -
-KP-
veterán
Nem értelek titeket. Ha titeket idegesíthet a férfi karakter hangja, akkor engem nem idegesíthet a női karakteré?
-
Tsumaas
senior tag
-
-KP-
veterán
Miért kellene végigtolni női karakterrel? Meg miért is tolnám vagy tolná végig, ha egyszerűen nem tetszik neki?
youtube-on megnéztem ahogy leosztja a kvarián admirálisokat Tali mellékküldetésén. Megnéztem még jópár videót és felállt a szőr a hátamon az egésztől őszintén szólva

-
jahrn
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Ott a pont.
Jennifer Hale az elso reszben szenne alazta Mark Meer-t. A masodik reszben mar nincs akkora kulonbseg koztuk, de meg mindig az o "munkaja" a jobb minosegu (mondjuk nem veletlenul o az eggyik legjobb ebben a szakmaban)
Mark Meer alap hangszine nem rossz, de gyakran elbaszarintja a hangsulyokat es (nem is annyira)neha teljesen elettelenek tunik.Kicsi OFF
De akinek a hangja mostanaban nagyon bejon az Claudia Black (DAO-Morrigan), igaz o PC VA-nak nem lenne jo szerintem. Annyira nem is OFF, hiszen az ME 2-ben is hallhato a hangja. -
-KP-
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
A Tomb Raider eleve női karakterre van szabva/női karakterre van kitalálva, úgyhogy valójában nem a játék jellege a fontos.
De az enyhén szólva vicces, ahogy egy nő leosztja a legmagasabb rangú politikusokat / katonai vezetőket / Krogan harcosokat!!! Mass Effect-be, és a galaxis legjobb férfi harcosai csettintésre teljesítik parancsait...
Mindegy, akinek bejön a női karakter az játsszon azzal. Ezen nem veszünk össze

-
Tsumaas
senior tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Érdekes adatok ezek. Pedig szerintem azért ez azon játékok közé tartozik, amit nehezen tudok elképzelni női karakterrel. Mint például a God of War sorozatban szereplő, Kratos barátunkat
. A gesztusok, a reakciók, a beszólások inkább az erősebb nemre illenek rá jobban. Elképzelhető, hogy valakinek ez jobban bejön, pl.: lányoknak, de a férfi Sheperd nekem jobban bejön. De én nem is szeretem azokat a filmeket (vagy játékokat) ahol a nők osztják az észt... Lásd: Charlie angyalai
. Mondjuk Tomb Raider-rel semmi bajom. Az mondjuk más kérdés, hogy maga a játék nem jön be
. -
tiv83us
veterán
En sokkal jobban szeretek noi karakterrel jatszani, mert a ferfi Shepinek mocskosul idegesit a hangja.
Bastilla hangjat (is) imadtam a KOTOR-ban, es ugye ugyanaz a szinkron szinesz szolaltatja meg a noi Shepherd-et is.Egyebkent en abszolut nem is kezdemenyeztem romancot senkivel, tan Kelly-t vittem fel szobara vacsizni egyszer.
-
Vistaboy
veterán
-
-
ehehehehe

-
Derrewyn
senior tag
Ezt most találtam, egész érdekes: Férfi vagy női Shepard? (szavazás)
Némileg meglepő, de a női karakterrel játszók vannak többségben. A szavazáshoz tartozik egy fórum is, ahol Mark Meer-t eléggé lehúzzák.
-
Tsumaas
senior tag
Lenne egy kérdésem, és tudom, hogy ez ME2-ős topic, de ti Dragon Age-eztek is, meg Bioware, stb... Szóval a Collector's Edition-be van magyar nyelv?
-
Annyi eszük lehetett volna, hogy a számláló meg az aukciós oldal is csak amerikai IP-vel jelenik meg.
Amúgy tök jó, hogy megvan az összes bonus pontom, de persze nem tudom felhasználni, mert nem az USA-ban lakom.

Konzolosok a célközönség? Ez marhaság, nézd meg a nyereményeket.
-
-KP-
veterán
na véget ért a visszaszámlálás. Egy aukció/bazár indult mindenfele cuccokat lehet venni/nyerni, 15percenként bővül a lista elvileg. A community event-ről annyit, hogy USA only haha.
A bw fóruma persze televan csalódott és ideges nem amerikai fanokkal

http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/1960445
Ezek után még egyszer kérdőjelezze meg bárki, ha ki merem írni, hogy igenis az amerikai konzolosok a célközönség jórészt (ahogy korábban többen is tették).
-
Killer01
őstag
SPOILER
Nektek is énekelt a doki? hát ez gigalol
A legjobb karakter a játékban, ennyit még nem röhögtem játékszereplőn. Ja, meg kioktatott a Jack-el való sex veszélyeiről, ilyen beszólásokkal: "gumiszoba javasolt"

-
Kidus
őstag
válasz
Delta38412
üzenetére
Nem ertem mi nem ertheto

Azt irtad, nem lehet rossz Tali, ha Shepi mosolyog.
Garrus bun randa es Shepi megis mosolyogva romantikazik vele....
Ergo Tali is lehet legalabb olyan "szep", mint o.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/ valoszinu engednek az elmult 6 evi moderatori munkassagom miatt.