Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
SPOILER!
Amikor az turianok által lelőtt Collector hajón megláttuk azt a milliónyi sztázis kapszulát, és azt mondták a Collectorok a Föld megtámadására készülnek, azt hittem a végjáték itt is ugyan olyan lesz, mint az első részben. Csak most a Citadel helyett a Földért megy majd a végső csata.
Kicsit sajnálom, hogy mégsem így lett. Már az első részben is szívesen ellátogattam volna a Földre.
PS: Az egyetlen említésre méltó dolog a Naprendszerben, hogy ha az Uránuszt szkenneled, akkor EDI idióta (Állítólag vicces.) visszajelzéseket ad a sztenderd üzenetek helyett.
-
SzalaiG
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azt hittem lesz ott is valami küldetés megint.
-
SzalaiG
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én most játszom másodjára az első részt és hosszabb lesz, mint elsőre.

Azért nyomom, h legyen mentésem a folytatáshoz.
A Föld benne van a második részben is?
-
SzalaiG
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Mennyi idő alatt vitted végig?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Őszintén szólva röhej egy elvileg 18+ besorolású (tudom nem mindenhol, de pont emiatt nem) játéknál, hogy mennyire prűd módon állnak hozzá az ilyen jelenetekhez. Bezzeg az erőszak ábrázolása közel nem okoz ekkora problémát.
Jó persze, nem ettől lesz jobb a játék, sőt, ha kihagyták volna akkor sem lenne rosszabb.Az első résszel viszont teljesen ki voltam békülve, szerintem abban sikerült jól megoldaniuk ezt. Nem úgy, mint a Dragon Age-ben, annál még egy uszodában is többet lát egy kisiskolás.

#PowerBuldog
Várni. Idővel majd mást fog modani.

-
PowerBuldog
veterán
Na akkor még egy kérdés nő ügyekben.
Most játszottam ki 2.jára.
Mirandára mind2 alkalommal ráhajtottam, de egy idő után már csak azt mondogatja, hogy sok a meló. Mit kell csinálni, hogy őt is megdönthessem? 
-
janos666
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Olyan mint az első rész, majd a nagy küldetés előtt látogat el a kabinodba, ahonnan már nincs visszaút. (Jack-et el lehet kenni korábban is az asztalon, de rá várni kell).
És nem akarom lelőni a poént-várást, de ebben már visszafogottabbak azok a 18+ jelenetek olyan 16- köré. És SPOILER: Tali jelenete meg aztán végképp korhatár mentes. -
_ak_
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
El kell kezdened ahhoz a küldetést.
-
PowerBuldog
veterán
SPOILER
Talival már elégé előre haladott a kapcsolatom, de folyamatosan azt mondja, hogy "talál majd módot arra, hogy együtt legyünk". Már csak az öngyilkos küldetés van hátra, meg 1-2 apró mellék küldetés. Mit kéne csinálni, hogy végre 18+ jelenet is legyen?
-
wednesday
őstag
-
dokee78
félisten
Samara küldijében [moderálva] a lánya és lelépett.

Meglehet még csinálni vagy annak annyi
[ Módosította: ollie ]
-
wednesday
őstag
Sikeresen végére értem a játéknak, nagyszerű volt.

SPOLIER
Mindenki életben maradt, mindenkire tudtam hatni. Úgy vettem észre az első részben számít, milyen befolyásolási szintet értünk el anno. Már a kezdetektől fogva, meg tudtam dumálni mindenkit. Paragonra gyúrtam az első részben is és itt is. Nagy dilemmákat nem kellett hozni, minden helyzetből jól ki lehet jönni. Azt hittem a Tali küldetésénél a rezegni fog a léc, hogy vagy az apját ismerjük el bűnösnek vagy őt. De szerencsére ezek a kék szövegek mindig kimentenek.
Jó volt ez a rész, bár kicsit érdekes volt a felépítése. Az elején meg a végén éreztük a tétet, hogy mivel is kell megküzdenünk. Az idő legnagyobb részét a beszervezések és a lojalitás megszerzése tette ki, mellette nagyon apró kis küldetések. Mikor elérkeztem a végjátékhoz akkor szembesültem vele, hogy itt egy nagy ellenséggel is meg kell küzdeni ám.

Ezzel csak azt akartam mondani, remélem a 3. részben nagyobb hangsúlyt kap a játékban a Reaper/pusztítók/kaszások
elleni harc. Persze élveztem a karakterekkel a beszélgetést, a megismerésüket is. stb. Csak olyan fura volt számomra, mintha maga a "fő cél" kicsit háttérbe szorult volna. De természetesen ettől függetlenül nagyon tetszett a játék. -
Bzzz
senior tag
Ja és a vitákra visszatérve nekem nem volt Legion-Tali vita, mert őket hagytam a legvégére a csapatépítésba (plusssz el is haláloztak, így vita megoldva
. Miranda és Jack összeugrott itt könnyű volt mert mindent Jack-re hagytam, így lojális maradt, persze Miranda besértődött, de egyből mentem hozzá megbeszélni a dolgokat (Értelmesebb is Miranda így egyből tudta hogy azért nyaltam Jacknek hogy ne sértődjön be) elsimítottam, szóval nekem könnyű volt. -
Bzzz
senior tag
Na én is végigtoltam a játékot, nekem Tali(egyedül az ő küldijét nem csináltam meg az összes többi mind lojális volt) és Legion halt meg. Női karakterrel voltam ezért sajna nem volt szok választás de azért a feka és Kelly azért megvolt
. (Garrus és a Békafejjel is össszejöhettem volna de azért van annak a parancsnoknőnek szépizlése
) Há ja az összes melléküldit végigtoltam amik a főbb bojgókon voltak meg Talin kivül a csapattagoknál is 32 órámba telt és csak a 21. szintig jutottam! De örülök hogy a galaxis újra megmenekült
/Azt nem tudja valaki hogy már lehet DLC-ket hozzá leszedni?? pl Zeed-ét??
-
SzalaiG
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na ez nagy gáz, h a személyiségtől függő a heg.
-
janos666
nagyúr
Én pont olyan heget raktam még az első rész karakterkészítőjében az arcára, amennyi az enyémen is van (egy varrat a szemöldökömben), ez eltűnt. Az új hegekben viszont zavart, hogy világítanak is. Illetve, hogy nem is csak heg, hanem szakadás, mint mikor a Terminátor bekapott már pár repeszt az arcába, csak még világít is, szóval az "üres héj"-akra hasonlít.
-
Derrewyn
senior tag
Igen, 50.000 platinumért.
Skilleket abszolút nem kell normál nehézségen használni, még az ammoval sem kell foglalkozni, mész, lősz és meghal minden.
A magasabb nehézségek igazából arra jók, hogy ott már tényleg meg kell ismerned a játékot és minden lehetőséget kihasználni, a különféle pajzsok és páncélok szisztematikus lebontása nélkül esélyed nincs. -
janos666
nagyúr
A nyomj F-et tényleg gáz, egyrészt mert néha kitakarja a beszélgetést, de engem eleinte még jobban zavartak ezek a feliratok azzal, hogy szinte minden gombot átállítottam a WASD-on és Mouse 1-2 kivételével, és természetesen a stílusából ítélve dinamikusnak tűnő gombnév az a default kiosztást követte, így ha néha valami nem egyértelmű gomb megnyomását kérte, akkor nyomkodhattam össze-vissza, mire kiderül, hogy ami eredetileg F volt, az most nekem mi. (Mert ugye a gomb nevét és nem funkció nevét írta ki, és már nem tudtam visszakeresni, hogy eredetileg milyen funkcióhoz volt társítva az a gomb, csak ha resetelem a kiosztást...)
Azt pedig hogy épp mit használ menet közben szerintem az is azon állt alapból, ami a legütősebb fegyver a tarsolyában, és ért is hozzá, bár ott én is beleszóltam néha, hogy tedd el a shotgun-t, ha tudsz te lőni gépfegyverrel is, de ezért vagy parancsnok, hogy utasítgass néha.Én úgy vettem észre, hogy az alap fegyvereknél automatikusan a legfejlettebbet adta mindenkinek. Tehát ha volt pl. c12, x24, x38, és az x38 volt a leghatékonyabb, akkor az volt a default. A speciális fegyvereket (mint pl. az atomrobbanást imitáló nehézfegyvert) viszont megjegyezte, így ezzel nekem nem volt gondom, miután erre rájöttem, csak next-next-finish stílusban nyomtam.
És ha direkt bugokat keresel, akkor nem árt menteni, mielőtt sátrakat mászol.

Jó, lehet hogy vannak véletlen bugok, hogy gyakorlatilag beteleportál, mert nálam is volt, hogy néha önkéntelenül megindult valamerre a karakterem, és néha csapattársak is elveszetek (parancsra sem zárkóztak fel), de ők is előkerültek a következő ajtónál, ahol volt valami jelenet, vagy legalább is zárfeltörés, hasonló...(#864) SzalaiG - Nem kell. Felugrál néha a tipp-ablak, hogy használd, de nem kötelező, minthogy nem is kötelező olyan karakterrel nyomni, akinek van bármi képessége. Bár akkor többet ér olyan karakterrel tolni, akinek eleve nincs képessége, de jobban ért a fegyverekhez.
Én nagyon jó hasznát vettem a földön végigfutó biotikus robbanássorozatnak. Kimaxolva már úgy vágott át a kisebb ellenfeleken (SPOILER - mint pl. a robotvázzá alakított emberek - SPOILER), mint kés a vajon.
Bár a lerohanásnak semmi értelmét nem láttam, hacsak nem 1 ember volt már talpon minimum élettel, és nem lehetett ezzel pontot tenni a végére. (igaz erre nem is pakoltam túl sok képesség pontot). -
SzalaiG
addikt
Miért kell folyton használni valamelyik képességet?
Ha én csak lövöldözni szeretnék az miért baj? -
_ak_
addikt
Továbbá az is gáz, amikor nem térsz vissza a hajóra és folyton azt írja, h a küldetés befejezéséhez nyomd le az 'F'-et. Ez akkor is jelen van amikor beszélsz másokkal és olyankor tök jól ki tudja takarni a szöveget.
A másik zavaró dolog pedig az volt, h minden átvezető videó/beszélgetés/akármi után mindig újra be kellett állítani, h ki milyen fegyverrel menjen. Tehát hiába szerettem volna, h Garrus csak a snipert használja, mindig arra lettem figyelmes, h már megint a az assault rifle van a kezében.
Na meg azért buggal is letehet találkozni, pl sikerült már egy sátorra felsétálnom, ahonnan persze mondanom sem kell, h lejönni már nem lehetett, illetve jártam már egy üzletben a pult túloldalán, természetesen itt is csak load game segített. Még szerencse, h amúgy az auto save baromi gyakori, így ezek a kellemetlenségek, valóban csak azok maradtak.
-
janos666
nagyúr
Igen, de így nem felejtesz el rögtön dumálni az új csapattaggal, mert az előző résszel ellentétben, itt kisebb küldetések is megnyithatják az új témákat, és ha nem tartasz rendszeres körletszemlét, akkor sok beszélgetést el tudsz mulasztani.
Plusz az első részben ritkábban ugyan, de az is zavaró lehetett néha, hogy vissza kell gyalogolni a hajóig. -
Derrewyn
senior tag
Igen, ez engem is zavar. Ráadásul, ha visszamegyek a hajóra, akkor azonnal fel is szállok, holott csak egy fejlesztés miatt mentem vissza.
Az első részben ez nem így volt, ott csak a csillagtérkép használata után szállt fel a Normandy. Nem értem ezen miért kellett változtatni. -
Findzs
addikt
van egy idegesítő dolog
SPOILER
pl: az omegán mikor oda érkeztem először a profeszort kerestem meg gondoltam utána jobban szétnézek meg megcsinálok pár küldetést meg felveszem arkangyalt is
erre ha kész vagy egy küldetéssel nincs választási lehetőséged visszarak a hajóra az űrbe
ki kérte erre ?ha újra szét akarok nézni akkor újra dokkolnom kell
ilyen egy elcseszett dolgotmiért nem úgy oldották meg hogy a felvett személy visszamegy a normandiára egyedül és én még maradhatok ameddig akarok
idegesítő na

-
tiv83us
veterán
-
L3zl13
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
SPOILER!
Én is úgy tudtam az ilyen vitáknál ha azonnal nem tudod paragon/renegade opcióval elsimítani akkor utólag visszaszerezni az egyik fél lojalitását már nagyon nehéz.
Igencsak meg is lepődtem, amikor a Tali-Legion vitánál se paragon se Renegade pontom nem volt elég és Legion "megharagudott" rám, a következő beszélgetésnél simán azt mondtam neki(renegade opcióként), hogy hazudtam Talinak és utána minden rendben volt.
Egyszóval ez esetben úgy tűnik kevesebb pont kellett utólag, mint a vita közben...

-
janos666
nagyúr
Ezt már többen írták, de nálam nem kaptak össze, csak Tali-Legion vita volt, amit el is tudtam simítani kék válaszopcióval, több nem rémlik. Csak párszor volt eltérő véleménye többeknek a fő történeti szálak után a komm szobában, de ott nem is kellett kék-piros opció, nem volt igazi sértődés, csak érvelés az eltérő vélemények mellett.
-
janos666
nagyúr
Én is untam már sokszor, hogy keringek a homokozóban, és szidtam őket, mikor a 85˙-os lejtőkre kellett felmászni, vagy kerülni egy félvilág-nyit.
De ez a mostani ásvány-scannelés sokkal rosszabb, egyenesen idegölő (nem csak néha kellemetlen, már az első pár bolygó után meguntam). A mékóban talán még párbeszédeket is levágtak a bennülő csapattársak. (Igen, a lifteket is hiányolom így, hogy ilyen lassan tölt be.
)Azzal békülnék még ki, ha EDI úgy elő-scanelne, hogy nagyjából bejelölgeti azokat a területeket, ahova érdemes bökni, és akkor csak az lenne a lottó, hogy ott épp milyen nyersanyag van, vagy a nyersanyag szerint szín-kódolt lenne, és a mennyiség lenne lottó, netán 3D-ben érzékeltetné a saccolt mennyiséget is (ugyan is ezt is fel tudja becsülni, mikor osztályoz, hogy rich-deplated..).
(#794) ForRedGlory - Első dolgom volt, hogy felülírtam az intro videókat üres fileokkal.
Először viszont nagyot röhögtem, azt hittem a történetmesélős videókat lőtted ki módszeresen.
(#795) _ak_ - Elsőt én is sotival toltam. Jókat küldtünk, mikor Tali és én is tüzes lőszerrel pumpáltunk, miközben Wrex sorozott, és biotikázott (és én is küldtem néha valamit harci adapteus révén, bár sokszor lusta voltam) És most a 2. részben szinte végig az SMG szerű valamit használtam (a sorozatlövő gépfegyvert, de nem a nagyot, nem emlékszem mi a neve...)
(#836) ollie - Kérdezzen meg egy hivatásos Alien-biológust?

-
jahrn
senior tag
A kulcs embereket mindenkeppen. A devek szerint 3 lojalis csapattarssal is le lehet nyomni (sikeresen) a vegso kuldit. Nekem mondjuk nem jott ossze, vki mindig meghalt

Kulcs emberek:
Leader - Miranda/Garrus/Jacob
Tech - Tali/Legion
Biotic - Samara(v Morinth)/SuZeDe persze ahogy irtak, a legjobb ha mindenki az, vannak upgradek amiket csak a kapcsolodo kvesztekben szerezhetsz meg. Nomeg +EXP ugye...
-
L3zl13
nagyúr
A legjobb, ha mindenki lojális.
Ha van elég magas paragon/renegade pontod, akkor ez nem okozhat gondot.
És úgy törekedj arra, hogy renegát legyél, hogy válaszd a renegát válaszokat a párbeszédekben.

Vannak az Intimidate (megfélemlítés) válaszok, amelyek bal oldalt alul pirosban jelennek meg. Ezeket csak akkor érheted el, ha van elegendő renegade pontod.
Illetve a normál válaszok közül a renegade opciók mindig jobb oldalon alul vannak.
Emellett figyelj még a QTE-kre is. Amikor egy piros egér ikon+renegade jel jelenik meg párbeszéd közben a bal oldalon gyorsan nyomd meg az egér megfelelő gombját.
-
dokee78
félisten
Mit ajánlotok kit tegyek lojálissá?
Hogyan törekedjek arra,hogy renegát legyek? -
jahrn
senior tag
Ne felejtsetek el a Rachni-t. Nem humanoid, nem az altalunk is hallhato hullamhosszon kommunikal, vannak fluoreszkalo egyedei is (Brood Warrior). Azt spec nem hinnem h a seggen szivja fel a taplalekot, de hat ugye barmi lehetseges...
-
Bluegene
addikt
L3zl13: egyetértek
attól még mert a scifi filmekben humanoidok az űrlények a valóságban akár háztömb méretű alakváltósak/színváltósak is lehetnek, bármi csak a képzelet szab határt
lehet táoplálékukat a seggükön szívják fel és a szájukon..., az is lehet gurulnak
sőt telepátiával kommunikálnak
-
L3zl13
nagyúr
Ez így szvsz nem igaz. Ez csak a lehetőségekhez képest az egyik legoptimálisabb.
Nagyon sok jellemzők van ami nem jelent előnyt más változatokkal szemben, és pusztán azért van úgy, ahogy mert a véletlen folytán az élőlényeknek pont az az ága fejlődött tovább, ami azt a jellemzőt hordozta.
Pl: Igaz, hogy egy értelmes lény számára előnyös, ha egyes végtagjait fel tudja szabadítani a szerszámhasználatra, és ezért járunk két lábon, de ez csak a 4 végtaggal rendelkező lények esetében van így. Az meg már a fejlődés jóval korábbi szakaszán eldőlt, hogy az emlősöknek 4 végtagjuk van.
Ha mondjuk 6 lett volna, akkor most kentaurok lennénk.
-
jahrn
senior tag
válasz
Bluegene
üzenetére
Azert tunhet kisse Star Trek-esnek, mert a devek szamara a (z altalam annyira ruhellt) Star Trek es a Babylon 5 nyujtotta a legtobb inspiraciot. Ezt ok mondtak meg anno az ME 1 fejlesztesi fazisaban.
Amugy is, kepzelj el egy pl Hanar partytagot. Kb mindenre alkalmatlan lenne, max wc-t pucolhatna, mondjuk abbol tobbet is parhuzamosan
-
Bluegene
addikt
hannárok azok a medúzaszerű lila pókok, no azok a kedvenceim

Egyébként szerintem a humanoid forma a leglogikusabb egy idegen faj esetén hát... mondjuk az asarik(jól mondom?) marhára emberiek, csak kékek és a hajuk más
igen kicsi a valószínűsége h idegen fajok a főemlősokhöz hasonlíanának
no mindegy nyílván azért csinálták így a fejlesztők h egyszerűbb legyen, ez semmit sem von le a játék értékéből!!!
persze a fizikai méretek lehetnének változatosabbak az eltérő gravitáció miatt. hát igen, viszont akkor nem férnének el az idegen fajú szereplők, ha meg picik lennének(mondjuk egy házimacska v patkány méretű) akkor zavaró lenne, egyébként a földön is éltek óriási lények pl dinoszauruszok, szal nem szorosan összefügg a gravitációval
de mindegy, szal én nem hinném h így néznének ki az idegen bolygókról jöttek és ráadásul az alkohol ugyanúgy hat rájuk(már voltam a dizsiben
), de ez csak elmélkedés -
L3zl13
nagyúr
SPOILER!
Ez már csak azért is érdekes, mert más karaktereknél nem hagyták ki ezt a lehetőséget.
Lásd Tali vs. Legion vagy Jack vs. Miranda.
Gruntnál ugyan valamilyen szinten rá lehet fogni, hogy amint azt ő maga is mondta, Okeer tanított neki dolgokat a tartályban, de számára ezek nem igazán jelentenek semmit. Nem viszonyul hozzájuk sehogy. Wrexnek, illetve a másik Krogannak meg tényleg nem kell feltétlenül tudnia a dologról...
-
Bluegene
addikt
nagyon meleg ez a játék!

-
dunc
nagyúr
Nem szeretem a Star warsot a meleg Jedik hiteltelenek az egész kultura ,világ annyira idegen számomra,na meg az a zöld ,nagy fülű izé...mindig okoskodik,de soha nem mond semmit,mindig ködös a jövő olyan mint egy betépett sámán....
de más persze szereti Ok,Viszont a Mass Effect kissé sötét világa nagyon bejött ebből lehetne egy nagyon jó Trilogiát írni...#828) infectedmann : elírtam bocs cimbora remélem azért értetted ?!

-
L3zl13
nagyúr
SPOILER!
Wrexet nem tudom, mert az én játékomban halott volt, de Grunt abszolúte semmit nem reagált rá, pedig őt vittem magammal arra a küldire is. Sőt, a szeme láttára még győzködtem is Mordint, hogy jó döntés volt a Genophage-et megújítani, és nem szabad hagyni elszaporodni a kroganokat. ("Jó" renegade módjára..
)
Kicsit csalódott is voltam emiatt.
A Wrexet helyettesítő krogan törzsfő sem reagált semmit. Amennyire emlékszem nem is lehetett vele, vagy bármely más krogannal beszélni az ügyről, kivéve a foglyul ejtett scout-ot, és vele is csak a küldetés alatt.
-
dunc
nagyúr
Összeségébe nagyon jó lett a játék a történek is nagyon rendben van STAR WARS bek@phatja

-
SzalaiG
addikt
válasz
infectedmann
üzenetére
Lehet a 3részben lesz az is.
-
Calibos
addikt
Help.
Hogyan kell feltörni a terminálokat? Amikben a szöveges ablakok futnak lefelé és a piros ablakokat kerülni kell.
Mit kell itt csinálni
-
SPOILER!?
Wrex és Grunt semmit nem tud arról, hogy miért ment a salarian csapat oda.
Amúgy közel sem a kroganok kipusztításáról van szó. Ha eleget beszélgetsz Mordinnal ő elmondja miért is alkották a genophage-et (és, hogy miért kellett újra módosítaniuk).
A kroganokkal az a gond, hogy nem elég, hogy iszonyatos túlélők (a redundáns szerveikkel az alien hozzájuk képest smafu
) még rendkívül szaporák és rendkívül sokáig is élhetnek (akár csak az asarik, ők is elélhetnek 1000 évig) és mivel a salarianoknak köszönhetően túl nagyot ugrottak előre technológiailag a kultúrájuk összeomlott és képtelenek voltak normálisan alkalmazkodni. A bolygójukon a ragadozók és a harcok kordában tartották a szaporulatot de azon kívül képtelenek voltak olyanra mint születésszabályzás (a kódexben van info, hogy több száz utódja is lehetett egyetlen párnak, na ehhez add hozzá a rendkívüli szívósságot és a hosszú életet) és így közbe kellett avatkozniuk.
Ezeket az információkat meglehet szerezni a beszélgetek során plusz a kódexből. -
Rossi
addikt
#800-ra valaki?
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Amikor feltörsz egy terminált megjelenik valahol a képernyőn (talán középen?) egy távolságmérő. Ahogy elkezdesz szaladgálni mutatja mennyire vagy a célodtól. Értelemszerűen csökkenteni kell a távolságot.
Meg fogod találni, amit kell.Szerk.: Bazz, elkéstem.

-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Amikor elindul a számláló, egy távolságmérőt látsz a képernyőn, az jelzi, hogy milyen messzire vagy attól a termináltól, ahonnan fel tudod venni az adatokat. Amikor elindulsz, és csökken a távolság, akkor jó úton haladsz. Ha 0-hoz érsz, ott van a terminál.
-
TazLeacher
nagyúr
Kis egítség kellene egy küldihez:
Amikor Liara-nka kell segíteni feltörni a terminal-okat, ott elakadtam. Feltöröm, és elindul az visszaszámláló 60 másodpercről. Ott mit kell csinálni? Illetve, ha valaki tud segíteni abban, hogy hol vannak a terminal-ok, azt is megköszönném.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
infectedmann
üzenetére
Pedig ha valamivel nem volt gond szerintem az UNC küldik kapcsán, az a bolygók látványvilága volt.
Még több órányi - egyébként dögunalmas - felfedezés után is le tudott nyűgözni néha egy-egy látványosabb bolygófelszín. -
infectedmann
őstag
SPOILER
Látom sok komment volt itt is, hogy hova kit kell beszotani az utolsó küldetésben.1. fázis
Techspec.: Legió (Legion)
Második csapat vezetője: Garrus
Saját csapatod: Tali és Samara2. fázis
Tűlélők segítsége: Mordin
Biotikus pajzs: Samara
Második csapat vezetője: Ismét Garrus
Saját csapatom: Jack és ZaeedVégső harc:
Saját csapat: Tali és GarrusMindenki legyen lojális (nekem mindenki az volt). Szerintem nem nagy kunszt megcsinálni a csapattagok küldetéseit, még Samara lánya se nagy cucc ha minden infóra figyelünk és feljegyezzük őket. Aki meg elfelejti őket miután bementél a bárba beszélsz Samara -val, hogy mik azok amiket eddig tudunk. A zene részt meg a bárba tudod meg. Az erőszak témát meg ne nagyon erőltesd. Talán nehéznek tűnik, de szerintem halál egyszerű volt. Nekem elsőre sikerült.
SPOILER VÉGE -
infectedmann
őstag
Én is nagyon örültem neki. Az a sok dögunalmas melléküldetésnek álcázott baromság az első részben nagyon rossz volt. Az összes bolygó szinten ugyan úgy nézett ki. Valami egyszerű editorral 1 óra alatt meg csinálták szerintem az összes bejárható bolygót, a cuccukat meg randnom szétszórták, az épületek meg ugye ugyan azok voltak ezeken a bolygókon
GÁÁÁZ volt. -
BeLucZ
addikt
Fellegvár:Talált hamis azonosító >>> ezt a mellékküldetést tudja valaki hogy kell megcsinálni mert senkit nem találok akinek kéne ilyen, már nagyon unom a keresgélést, köszi a helpet!
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Érdekes, hogy mennyire megváltoztak a classok tulajdonságai.
Nem játszottam még infiltrator-rel ME2-t, és amikor bonus fegyvert lehetett választani akkor is inkább assault rifle-t vagy shotgunt választottam, mert úgy tűnt az első részhez képest elég kevés a hosszú lőtáv.
És mint írtad közelről meg elég gyengus.Érdekes módon az ME1-ben pont ennek az osztálynak lehetett jó kis pajzs bónusza az electronicsból.
A ME2-ben meg úgy indítottam első karakterként Sentinelt, hogy azt hittem a Tech/Biotic hibrid miatt a harci képességei és a védelme nem lesz olyan jó, ehelyett a Tech Armor lazán a legdurvább képesség védelemre és közelharcban is nagyon jól jön. És a Warp+Overload miatt mindenki ellen nagyon jó magasabb fokozaton is.
A ME1-ben nem igazán vonzottak a nem hibrid classok, de itt most elgondolkodtam, mert némelyik sokoldalúbbnak tűnik, mint a Vanguard vagy az Infiltrator...
-
jahrn
senior tag
En jelenleg Engineer-er nyomulok, es nagyon tudom ajanlani. Heavy incinerate + heavy overload, es bonuszkent felvettem a warp ammo-t (team version). Ha gaz van akkor meg elnyomok egy drone-t vagy cryo blast-ot.
-
_ak_
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
A cloakot egyáltalán nem hiányoltam, inkább menekülés szempontjából tartom érdekesnek sem, mint megközelítésnek, de ha lecserélhetném mondjuk warp-ra, akkor szerintem egy másodpercig sem gondolkodnék a cserén. "Ehelyett" valószínűleg Garrus Armor Piercing Ammoját fogom eltanulni az advanced combat trainingen vagy vmi olyasmit amivel a barriereket lehet hatékonyan megsemmisíteni.
Rossi: Bár Wrex nem volt nálam, de Grunt nem rémlik, h beszólt volna egy szót is vagy veszekedett volna Morinthal, mint Miranda és Jack.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Mobil flották
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Mini PC
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mirandára mind2 alkalommal ráhajtottam, de egy idő után már csak azt mondogatja, hogy sok a meló. Mit kell csinálni, hogy őt is megdönthessem? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://img188.imageshack.us/img188/941/meffect220100209124912.th.jpg)